usch och fy och blä

aj aj.. emma mår inge bra :( fick åka tidigare ifrån skolan idag för att jag var helt yr och glansig i ögonen och jättetrött. känns som om feberär på väg för då brukar jag alltid få ont i nacken eller vad man ska säga. och det har jag nu. suger isf för att imorn är det knivsta med pojken och på lördag är det PERNILLA 18 BAST som gäller! men men, ska lägga mig lite och vila innan jag sedan lägger mig jättetidigt. sömn är bra har jag hört. vilket jag tyvärr saknat de senaste dagarna.

iaf, har haft en otroligt ovanlig rolig idrottslektion. vi mest bara lekte och skrattade hela tiden. tummen för det höga mungiporna! sen spanska som jag och filip köttade lite med. känns jag vet inte hur bra att faktiskt kunna jobba med min darling utan att det blir konstigt sådär i skolan. vi är bäst :) sen efter det var det lunch och jag åt inte för aptiten sa något annat. så vi traskade vidare till hennes&mauritz och båda två köpte var sitt par skor. filip vanliga dojjor och jag mitt första par svarta ballerina. jarrrrrrå'! då var det dags för MT-fucking-prov. skrev sju sidor och det var sjuuuuuukt jobbigt. pennan bara flöt och jag fick skrivkramp fan. hehe. sen drog jag. då var all min energi slut.. åkte till mormor och morfar för att han fyller år idag, på självaste våffeldagen så där bjöds det på allt möjligt. gick bra det men mår fortfarande dåligt. och tack filip för att du ändå tvinga mig att äta lite lunch efteråt. tog med mig från chaggi. det gjorde lite och mycket bra :)

hemma nu iaf. syster yster sitter bredvid och skriver korsord. 'hej farmor' eller vadå? gungstol och garnnystan nästa? haha nej men det är lite gulligt. men aa, sleepie klockan ringer!

KARTONG? NEJ, VI SJUNGER EN SÅNG!


och grattis moffa. 66 år, mer blir det ! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0