nattsudderi på hög nivå

shit vad hungrig jag blev helt plötsligt ! :O höhö. konstigt..

iaf, bästa filip var här nyss. och han är lite lurig ibland! eller så är det tröga emma som är i farten -.- hittade ett paket under täcket när jag la mig i sängen. hur sött som helst! i det fann jag ett rätt underklädes set, svart kimono(?) och ett halsband som var huuur fint som helst! :) det bästa är att nästa gång vi ses kommer jag att ha det. och det är på nyår. passar min outfit perfekt! det är min pojkvän det. <3 imorn ska han också rida, HAHA! nästan lite stolt över grabben juh. han fick med sig min stalljacka också så slipper hans vanliga lukta häst :) snällt va? hiho.

imorn hoppas jag få träffa min bästaste olivia! saknar henne så det knakar i hjärtat.. (*inga tårar nu inte emma!)
kanske sista gången vi ses det här året liksom! :'( men sen har vi 2010 framför oss, och OJ VAD DET KOMMER SKAKA VÄRLDEN! MOAHAHAHA! har redan idéer som jag vill förverkliga som hon inte har en aning om! höhö..

kylskåpet skriker efter lilla emma att hon ska äta upp hela det nu. jaja, får väl göra det då.. -.- inte..

GOD NATT MINA SMÅ KATTER! mjaou..


en rederligt P*P emma!

yaaaaaaaaa! kaaaan uppdatera!

höhö nej men sista natten hos pappa för den här gången. får väl se när man hälsar på nästa gång. nu har jag fixat allt (nästan iaf) inför nyår. bara drickat som ska fixas, men det gör jag hemma sen. eftersom en viss liten bajs robert inte höll sitt löfte -.- men men, blomqvist fixar! cancer ska köpa vinterbil imorn, jag ska hänga med och få köra. träffa käraste caisa kl halv tre och innan det packa och fixa allt sånt. hem och keeeka och sen flyger lilla jag hem :) om 24 timmar ligger jag hemma hos mamsen istället för här. höhö mööösigt!

sen ska jag träffa bästis dagen efter och mysa innan jag troligtvis ska till lisa och sova där. måste ju ladda upp för årets slutfinish! har suparlekar på G också som säkert kommer göra att hälften av allt people kommer däcka innan tööölv B) höhö.

men jag hälsar till alla trogna fans och jag ska försöka att vara så jävla grym det bara går! höhö, ingä svört dä ente!! puss och kram, ha det gött, haj!!



haha! slänger in en helt osammanhängande bil för sköjs skull! finklädd papi med robban brövä! höhö.
FATACH



sluta ring cancer -.-



Dagen efter den stora

ALEJANDRO, FERNANDO, ROBERTO

nej men visst, ligger i pappas säng och hänger med datorn. finns inte så mycket kul för övrigt. men imorn är det götet som gäller och sen middag hos andrea´s kusin. hoppas på gudarna att jag hittar en nyårs blåsa!!!! sen på söndag kanske mer shopping och sen fyrhjulingsrace ute hos robban :D sen har han lovat att fixe dricke tejl nöjår (Y) bättre att ha det gjort liksom :)

julafton hos pappa var lyckad. inge tjafs eller bråk alls. kan knappt fatta det. vi satt vid brasan och massa sånt där famlijärt. weird... är van vid att det spårar totalt. men det var bra det! spana på min pojke då också och hans syster &pappa. kul med webcam B) höhö. han hade fått en ny egen laptop så den måste ju användas!

nej nu ska jag keeeeka lite, har inte gjort det typ alls idag. har inte vart hungrig, säkert all mat igår som gjorde det.. sen sängdags. vaken sen fyra är inte toppen -.-

SEE YA!







haha yaaaa! gissa vem man har klippt ut då? jo, cancerööööögaT! tror fan att jag gjorde!
feeeeta steka fett bilder från sthlms trippen i somras med pappa och co....


Den 24 December Julafton 2009

GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA! :)

borås hälsar så mycket och emma saknar sina bebos..
jag kommer tillbaka, i promise!

BIG LOVE





andra dagen i helvetet

tjena mitt bena!

hemma hos pappa nu, sitter här framför datorn och tvn. har klätt gran, bakat, handlat julklappar och ätit paradis choklad. mm.. julen är här. sen har det snöat som fan med! lite över en dec. har vi nu :) annars har jag inte hunnit med att göra så mycket här nere. varit här i lite mer än 24 timmar så aa. men det kommer väl. höhö. imorn ska jag och robert troligtvis ut och sladda med bilen, hoho. emmas favoritsyssla, ääääääälskar att köra och göra handbromssvängningar :D okej, ska sluta snacke bejlar..

imorn är det julafton och vi ska äta mat, kolla kalle och lite så här hemma. innan det ska vi hälsa på farfar och co. efteråt vet jag inte. kanske åka runt och träffa kusinerna :) det skulle bli bra. sen lägga sig tidigt för att kolla på en film olivia vill att jag ska se på juldagen :) 100% MYS!

nu är love actually slut, dags att nana!

PÖSS ÖCH GÖDNÄTT!


lila panterbrallor, hett!

hiho på er alla!

sitter ensam i min lägenhet och kollar coyote ugly. sjukt bra asså! pratar med my love i fonen med. kommer sakna henne möö :'( igår var jag med filip och sen även mattsson. vi vandrade i snön och det var hur jävla myyysigt som helst! :D har kommit fett mycket nu. hur glad som helst!

idag har jag varit på marknad, bakat julgodis, åkt pulka, brottats med flickorna (lisa, nadia och linda) i snön och sagt hej då till mamma genom att baka knäck ihop. ganska bra dag med andra ord. fast att jag inte fick sova för att mami hämtade mig hos filip vid nio -.- men men!

imorn är det sista "skoldagen" och på tisdag ska jag till papi. ska bli skönt att träffa honom och syster igen. de andra atruntar jag i :P pappa ska få ett hemmabiosystem i julklapp och min syster ett symboliskt halsband. tycker jag blir ganska bra :) sen ska filleboi få något med men vet inte vad ännu..

men ska väl ut och poffa i reklmen nu. höres kanske!

LOVE


jordgubb-hallon smak

inte mycket jag har att skriva om nu för tiden. kanske för att resten av livet är busy liksom. förkyld är jag men mår väl i överlag bra annars. lite planer kanske:
imorn: undersökning och tester..
day after tomorrow: grundskoleavslutning och kanske jul shopping. även mys med brudarna förhoppningsvis :)
lörtta!: jobba -.-
sleepy sunday: fillebooi och marknad. mamma åker till norge.
MONTAG(inte..): handbollsmatch mellan elever och lärare. bästa filip hit. :)
tuesday: JULAVSLUTNING :D åker till pappa efteråt också och är borta en vecka..

ha det bäst!


skojja! ;)



hora

hora hora hora



10 december 2009

2 månader sen.
mycket kan hända på 2 månader.
jag saknar det.
hej då.


nobelmiddag med konungen.


5 december 2009

hemma för en stund sen från flippen. åkte in till knivsta, kolla handboll, hem till fille och kolla klart idol och sen tagga hem när matti mattsson gjorde det. tog sedan tåget och bussen. sååå drygt! då pajade min mobil, IGEN! den här gången ska jag kräva en ny! mitt i ett sms också. fy fan vad arg man blir då. inte allra bäst att mans itter på en buss då när man inte riktigt kan dölja sin aggresion..

aja, imorn är det julshow och sen på kvällen hoppas jag att jag har ork för att parta :) hoppas på den! och lisa vill jag ha med mig också! olivia, varför du jobba hela tiden? "/

för övrigt går skolan bra, jag gillar skolan nu. ja ni hörde rätt :) men det vänder nog lika snabbt som den tanken flög i mig tyvärr.. men men, skit samma! :)

GOD NATT PÖSS PÅ STJÄRTEN


HATA HATA HATA MATTE C!

sitter i skolan nu i allrummet och har matte. men orkar inte räkna. fattar verkligen ingenting! gaaah, blir galen. hoppas jag får G i slutbetyg iaf :) olle är min lilla pärla. utan han i skolan suger det så hårt. hoppas filip är klar med sitt prov snart också så att jag kan få puss på honom lite :)

SEE YA

when everything is gone

jag kan verka hård, det är utsidan.
men jag är lika skör som alla andra på insidan.
 skillnaden är att jag inte visar det.

i've reach the point now.

i've whipped.

 


fy faaaan för daj

vad är problemet? kan du inte öppna käften eller? ska jag behöva lära dig?
inte en chans..

men jag vill ju inte.



RSS 2.0