tooorsdag och fööödelsedag!

30/9-10

japp, torsdag och sista skoldagen. gött som fan! oh jeevlar! hähä.
kalas idag. imorgon vad som. lördag fezt. söndag slapp och matte e plugg. sugen? nä.
uf börjar komma någonstans, var på bankelicious idag.
nu ska jag keeeeejla.



GRATTIS KOMPIS!
18 ÅR IDAG.
STORT, MEGA STORT!
I LOVE YOU LONG TIME ♥

Tusse och Kissemissen fem år sedan


17 baby men baby jag är ju kung i stan

har precis varit ute på höstpromenad. kändes ganska bra. samla tankarna lite, känna lite hat och mycket kärlek och blåsa bort alla dåliga tankar. de tar så fruktansvärt mycket energi! nu mår jag bra, känner mig bra och är bra! härligt lilla ma :)

den första november står emma på gatan om inte sigtuna fixar en bra lägenhet under stamrenoveringen. punkt. jag vägrar en till byggarbetsplats. kul. hemlös under min födelsedag, jul, nyår och en jävla massa andra dagar.

varför ska mitt liv blivit så svårt, krävande och orättvist? jag kämpar med det varje dag. för att vara till för andra, vara snäll, tänka på mina närmsta främst och så vidare. när ska man få något för det gud? vinset på lotto, aldrig att bilen blir skrapad, böter, en bättre sjuksköterske lön, flyt i skolan m.m. aldrig tydligen. kanske därför jag inte är troende. en del är födda till fula olycksfåglar som måste jobbat röven av sig för allt medan andra egoistiska idioter får allt på silverfat. ja, livet är orättvist. och ingen kommer hjälpa mig. ingen. det är bara jag i detta liv och bara jag som kan göra något åt saker och ting. så tänker inte sitta och gnälla. bara talar om att det är fan så.
dags att ta del av något jag gillar.
min pojke.
vännerna.
körkortet.
familjen.
hälsan.
göra saker som jag tycker är roliga.
yes. nu är det min tur.

YOUR A LOVEKILLER.

ja jag gillar DARIN.

mindre än två veckor kvar filip hjärtat ♥


måndag hela veckan

hej!

jag och filip har haft en underbar (jag vet det låter gay, hehe) helg tillsammans. han körde hela sex timmar ner själv och väl där bjöds det på vin, räkor och kvällsmys. sen sova för att vara redo för 50 års kalas. vi överraskade marie stort. det var kul! gosig mamma det där! sen var det vi ungdomar som gick och la oss först. vakna och mys frukost och trip i skogen och så. sen åka hem. mycket bilande! och väääldigt mycket gos! tack filip för att du är min :)

inför denna vecka har jag ganska flexi. måndag idag, inget. blir sova. hehe. imorgon tisdag hel dag i skolan. matte plugg.. onsdag hel dag i skolan. torsdag fyller kissemissen 18! kanske ska gå över en stund då :) sen fredag ledig. vet inte då. lördag jobb och feeeezt. filip teorikurs. söndag ledig. sen är veckan över!

nu blire kääääk.

PUSS OCH KRAM, HA DET GÖTT, HAJ!


fredag friday viernes freitag

haha eller? ääääär bra på språk!

har kemi nu. det suger balle. men men. slutar om 20 min. gött! strax därefter drar jag och filip till hea. ska bli skönt att komma iväg över helgen. det blir mer semester då.

nästa vecka fyller kissemissen år. åh, 18 år blir hon, stor flicka! :) då blir det utgång (hej ja klart jag fösöker!) och födelsedags fest för henne. olivia, ska du med? hon sa jag fick bjuda hur många jag vill. undra om hon tänkte på hur det blev på hennes 16 års dag i ettan. hehe ... (a) det ska vi inte göra om! eller ? ;)

om två veckor har vi ettårsdag. me like. längtar. älskar min man.

nu ska jag leka att jag kan kemin.

HADÄ GOSIGT!

ente..


med hjärtat i magen och gråten i halsen. inget är som det ska :)

tjenixen!

skolan var ovärd. 30 min utlärande om hlr för ettor och sen håltimme i en evighet..
hade mina lektioner och åkte till knivsta med filip. hemma käka vi och jag bytte om. ja precis. för jag har tränat med KIK idag. hjälp. helt sluuuuut! kommer inte kunna gå imorgon eller på torsdag men ska träna på torsdag igen. herre min skapare.. haha men kul var det. lite :) 
sen hem till mattsson för dusch och fifa för grabbarna. och ja så klart vi kolla på idol med! snart börjar fredags finalerna. det är lycka. vintermörker då man myser i soffan med bra blivande artister. mycket känslor med. haha tönt emma. men jag gillare :) 

imorgon är det skola och hemmet. torsdag skola och träning. sen sova hemma en natt till innan vi åker till hea på fredag och är där hela helgen. emma längtar efter det mysigt :)

idag är det ingen vanlig dag för det är lindas födelsedag, hurra hurra hurra! :)
18 år lundin. grattis!!

BESEGRA VÄRLDSMÄSTAREN OM NI KAN. HAH.


god morgon

vaknade av en dålig dröm halv åtta. piss.

valet är över men det här är bara början. jag får ont i magen bara jag tänker på allt. SD kom in i riksdagen för att mer än 1,5 miljoner medborgare med rösträtt ville det. rättvist tycker jag. jag rösta inte så jag är inte inräknadsen vann blått. bra för jag tror det är bäst för sverige. de som inte gillar SD blir arga för de är med. de som gillar SD blir glada. det kommer vara övriga mot SD. SD kommer lbi utfrysta. detta kommer splittra folk. sverige blir inget enat land. MP står i en svår sits. ska de svika sin stolthet eller ha kvar sin heder och stå för de dom tycker och inte taktik välja. det är fegt tycker jag. bla bla blaaaaaa rent utsagt. nu är det som det är och vi, eller iaf jag, inte kan påverka något. och allt detta pga att svenskar säger ifrån. fy faaaan. pallar inte. bara vi okunniga ungdomar som knappt kan något om RIKTIG politik börjar hetsa. bäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.
pall int.. skit samma tycker jag. nu är det upp till riksdagen att fixa ihop vårt land . med lite från alla håll!

skola snart. jag mår dåligt. emma säger inge mer nu.
nu drar hon.
ses aldrig mer.

PUNKT.


Paris







heja blåsippan

eftersom jag inte har åldern inne har jag inte kunnat påverka någonting i valet detta år. men jag har en åsikt jag med. jag gillar det borgerliga och vill ha kvar reinfeldt som statsminister. men samtidigt vill jag att sverigedemokraterna ska få komma in i regeringen och säga sitt. för yttrandefrihet i sverige har vi. gillar man något får man säga det inom ett par ramar. samma gäller om man inte gillar något. och min åsikt är att SDs politik är vettig. att vi ska ställa krav på de som kommer hit är naturligt. skulle jag flytta till japan skulle jag behöva lära mig deras kultur så inga missförstånd uppstår. lära mig att deras politik kring alla frågor, kriminalitet, vissa normer osv., för att kunna tillhöra det folket och bo normalt i det landet. eller som att flytta till ungern. då hälsar man med pussar på kinden och är övertrevlig mot pensionärer för de är gamla och förstår inte de unga. och för att jag tycker det ska gälla invandrare och flyktingar (5% av alla som kommer hit är flyktingar) kallas jag rasist. idioti tycker jag men människor har inge vett till sig att se saker från andras vinklar. för jag ogillar inte de som kommer från andra länder. men det är dom som sätter sig i skiten. majoriteten av de beter sig illa och självklart drar man alla över en kam då. det är vanligt. och för det mesta är det de unga och yngre som visar det dåliga. t.ex. utför våld och hot m.m. kanske för att de växer upp dåligt här i sverige och lär sig så av deras föräldrar i hemmen för att deras föräldrar som flytt eller invandrat inte vill leva som efter oss svenskar. klart det går snett!

jag är inte rasist för att jag prioreterar mitt nära och kärt först. det är inte rasism. man har rätt att säga nej. nu är det bra för stunden. för invandringen har gått alldeles för långt med för många på så kort tid. jag lovar, det har ökat markant bara sen jag var liten. då fanns det några på skolan och snälla var de. nu är dom överallt och är ansvarslösa, våldsamma och tar för sig som de bäst fan vill på hela skolor! jag är 17 år och tycker det. sjukt tycker jag.

jag lever i sverige. där har vi våra traditioner och sätt att leva. det passar mig utmärkt. följ våra regler och krav eller åk hem eller tillbaka var du kom ifrån. jag ät trött på det här nu. stäng dörrarna och ställ krav på de som är här så vi får ett fungerande samhälle idag. ge mig tillbaka sigtuna fan.

adjö. hoppas jag får vakna till ett bättre sverige. jag älskar mitt land.

LILLA LANDET LAGOM ♥


19 september 2010

hej.

val idag. jag är inte 18 så får inte rösta. har varit med filip hela helgen. great! firade i fredags med middag tårta och stan. emma kom in på bar med att visa eget leg. hej jag är cool! hehe.. sen hem och sova lite. min present till filip gick spillror så vad fan. vi åker till paris på vår 1års dag. lördag hade han match och skada sig. fick benet nästan avsparkat av en jävla blatte i uppsala fc. ingen var svensk där! jävla gottsunda lag.. iaf, så det blev ingen utgång för han kunde knappt gå. hemma med film, chips pch godis istället. inte fel! sen var mamma över en stund och gratta pojken med och tjöta lite med marie och oss andra. vaknade i morses jättetrött. upp och hoppa för bussen tilljobbet gick halv tolv och egerup skulle rösta. jobbet sög. mår illa nu. men men. skola imorgon igen. pallar inte.......................

veckan som kommer hoppas jag går fort för jag vill ha helg igen! jag ska följa filip och co. till hea :) äntligen! marie fyller 50 på onsdag nämligen. ska nog köpe lite blommor då. då blir hon nog glad :) så i veckan ska jag gå i skolan, fira födelsedag, åka bort och förhoppningsvis puss lite på pojken. (självklart!!)

YES I'M A DREAMER. AND I KNOW YOU ARE.





filip hjärtat.


från hjärtat till hjärtat

Grattis till min man idag. Hela 18 år.
Jag älskar dig.
Snart ses vi :)





paris nästa!


mañana mañana

"bumpy rideeeee"

såelas ur högtalisharna. emma måååår feint. skolan var tråkig som faaaan idag men att kolla på SDs torgtal inför valet var kul. shit vad hetsad jag blev, hade lust att hoppa in och ge jimmie en stor kram bara för han är så bra! heja erik almqvist i valet med! och nej jag är inte "rasist" som det kallas för att jag är sverigedemokrat. en sak jag tycker är viktig är att när man kommer till ett land får man anpassa sig. ex. om jag åker till irak måste jag ha burka. självklart skulle jag ta det då. här har vi inte det. punkt. sen att man inte ens får ha skolavslutningar i kyrkan längre är såå töntigt. för om man har det blir man kallad rasist. fan det är ett kristet land vad hände fan?! sen får man inte sjunga nationalsången heller. idioti. därför man har en. jag säger inte att vi ska skicka ut de andra eller så men främst måste vi som land tänka på våra egna innan de andra. okej? vad är så svårt med det? en förälder tar självklart hand om sitt egna barn främst och inte någon annan. (undantag finns självklart!) men generellt snackar vi. men det blir så många och jag känner ibland att vart tog sverige vägen? går på stan och ser inte en enda typ. jag känner mig inte trygg i mitt egna land. känns som att jag är någon annanstans. jag hatar inte flyktingar eller invandrare så. men säg stopp någon gång! fan vårt släkte kommer dö ut om några hundra år typ ju. faaan.. aja, jag får inte rösta iaf i år. men kalla mig fan inte för nazzesvin! för då kan ni dra till irak och bli lyckliga istället. lycka till!!

men men, filip städar. jag gjort svenskan. gött! han med :) bara timmar till han fyller. coooooool!
helgen blir som sagt filips. vi höres kanske.

LATER!


and the winner is..

*trumvirrvel*









KUNGARNA AV TYLÖSAND!

DAGS FÖR FÖRNEDRINGS TV SOM VI DÖPPE GOA GILLAR!

MER RUMPOR ÅT FOLKET!


and the winner is..

*trumvirrvel*









KUNGARNA AV TYLÖSAND!

DAGS FÖR FÖRNEDRINGS TV SOM VI DÖPPE GOA GILLAR!

MER RUMPOR ÅT FOLKET!


brum brum sa bejlen!!

var ute och körde nyss. fjärde gången. HAJ KÖRKÅÅRT!!!!!!!!!

jävlar vad bra jag är. tycker jag själv så klart. inget annat räknas.
gick baota bra! shit nöjd emma. ska ta några lektioner och se vad som behövs jobbas på. fan vad bra jag är.

FAN VAD BRA JAG ÄR!

in my ass alla som försöker trycka ner mig.
bice i stjärten!
töntar..

hehe :)


FILLA FLIPP!!

Hej Filippa!
Tänkte bara säga hej.
Hej! :)



hittade denna bild nyss.
en enkel fråga.
vad hände.....?


ändå rätt söta :)

'always look on the bright side'



onsdag med svenska och matte

japp. mina lektioner idag. satt med och räkna mer på nk i sal 20 med. gick biceeeee. fick utbrott tack vare det på lunchen. ja ni läste rätt. ibland orkar man bara inte hålla tätt och då brister det. punkt. inte mer med det :) har ju egentligen inget att vara ledsen över. men frustrerad hatar jag att vara! så därför. iaf så åt jag och filip tillsammans och busa lite. härligt är det med kärlek. sen hänka jag med till diös. mamma hade inte slutat och jag skulle åka med henne. där hände det en tragedi. malin stuka foten jätteont! aj aj malva :( men det var bäst att mysa lite med henne och isabell också. fina tjejor det där. issa är kul :) sen till uppsis och åkte med mami. stanna hos mormor på glass och åkte hem nu och snart blir det mat och lite bejlkörning!

btw, har vääääärldens bästa plan för *host* en viss människa :)
vänta ni bara. snart sker det kanske ett mirakel i knivsta!
sååå glad emma!
tack filip! :)

mat nu.

TA HAND OM ER. JAG MENAR DET.



jag älskar min pappa.
tu me manques.


i will follow you into the dark

mest av allt nu vill jag bara gråta.
gråta.
bara gråta.
för det gör jag ju hela tiden.
och varför?
det vet ingen.
inte ens jag.
men när man mår sådär konstigt.
och ser allt det falska i världen.
överallt.
precis överallt omkring sig.
vad ska man göra?
om jag skulle göra som jag hela tiden tycker och känner.
kaos.
caos.
...
hjälp.
fast nej.
jag är stark.
jag vet vad jag vill och inte vill.
det är mig det handlar om.
inga andra finns.
inte ens mitt hjärta.
då är jag säker.
vet alla svar om allting.
vad jag tror på och inte tror på.
du ljuger mest när du ljuger för dig själv.
det enda kruxet är,
att inse det. 
att man har problem.
att du har problem.
sorglig historia.

-amor vincit omnia-

förlåt..


i mån av dag

hej.
skola.
lunch.
stan.
körskola.
rush.
FSF.
puss.
tåg.
pannkakor.
egerup.
buss.
regn.
present.
mamma.
läxa nk.
middag.
TP spel.
dött lopp.
rensning.
ullared. (självklart!!!)
bus.
abbonnemang.
VMA.
nu.

kort sagt.

peAce.

ass.

hole.

hej då.


soldag

ja hej hej!

orkar inte skriva men gör det ändå. fridag bra. mys med mor och buss till pojk. gratta karin som fyllde 21 och kolla film med filip och ida. vi gick och la oss och vaknade till melodikrysset dagen efter. käka frulle och åkte hela familjen för att kolla på b-laget i knivsta som spela match. karin var såklart med. de vann och sen hem och gosa lite innan uppsala med bio och presentköp. träffa bäa och filla med och spatsera runt lite. åkte hem med ida sen och hon och jag hade ett guldvärt prat om allt. fina ida. trots åldern så känns det jätte bra. en till natt och vaknade skönt i morses. familt breakfast på den och sen gemensam lunch för anders hade kommit hem tidigt på söndag morgonen. fotboll idag igen. denna gång a-laget och karin spela bra. middag med nuplockad svamp satt fint och tårta blev det efteråt. det hade ju firats hela helgen så varför inte söndag med? :) gos gos på den sen. filip skjutsade hem mig sen och nu mys med mami. punkt.

EGERUP, LÅNGARYDSÄLKTEN, VÄRLDENS STÖRSTA SLÄKT.

Gött :)


friday the love day

halli hallå!

glad emma. sur emma som skriver.

dålig skola. gjort det jag skulle iaf.
bra dag. 2010.10.10. en månad till ett års dag! utan ett enda uppehåll. kärlek vid första ögonkastet. så sant så ♥
bra mys faktor på dagen.
middag med mamma.
mår bice utöver det...
skolfoton har kommit. hej cola-brud! det äckligaste jag varit med om. så ful. inge smink och ögoninflammation. gött.

imorgon bio med filip. middag på den!

ledig söndag.

DU ÄR FUL FUL FUL FUL FUL.
OCH DU MED.

min filip är bäääääääst!!!!!



törsdäg

haj haj !!

sitter i köket och tänker igenom dagen. emma var trött men det har gått bra ändå. hade ett trevligt samtal i natt med inne på filips toalett med FFF :) de bra de bra tjajen! på tal om det liksom. hehe. iaf, skoldagen gick bra och blev lite nere helt plötsligt men det fixa trixa fillefonken! han är rätt bra han. sen fick jag reda på att mitt slutbetyg ska ändras ifrån VG till MVG. GÖTT EMMA!!! skrev ju en tung saga på engelska och gissa om jag nådde de högsta kriterierna. älskar att ha rätt när lärare gör fel från början. härligt! den lyckan höll sig i och gör det än. jag och filip köpte cheeseburgare. blä. sen åkte vi hem med albano. hemma läste vi lite och diskutera middag. ingen här i huset orkade laga mat så det pizza. blä. hiho :) sen satt vi tre, filip, mamma och jag, och kolla idol och lite tv tillsammans. sen är det natte tid och filip lämna jag vid bussen för en stund sedan. båda vill tydligen *host* sova i natt.. men vi lunchar imorgon och ses imorn :) imorgon är det även exakt 11 månader sedan vi blev tillsammans. känns bra. riktigt bra. keep it up! :)

hm.. lördag blir det bio och säkerligen käk på stan. vi trotsar alla andra som super då. det har vi gjort förut. men har man inte det på kulturnatten så måste man göra det. en sak i ivet typ att göra. det är ju liksom uppsala thing :) sen har man då hela söndagen (vilodagen) att leka på. hitt kanske på nåt då med. its goooood.

då tackar jag för mig!

GUTTEN NAJT


02:09

kan inte sova. vet inte vad jag vill. finns så mycket. men allt kan inte passa även om "en skönhet passar i allt". det där liksom inte klär mig på samma sätt som det andra gör. ett steg längre ligger jag känns det som. jag trivs i det. det är bekvämt, tryggt och känns bra. men ändå saknar jag det där andra som inte klär mig, som faktiskt gjorde det innan.
en gåta för mig.
och har inge bra svar nu.
kommer ni på ett.
let me know..




en männsika som väcker känslor man inte visste fanns

imorgon är det onsdag.
emma har fjärilar i magen.
vid lunch tid är hon hel igen.
hon kan knappt bärga sig.
han kommer.
han som hon väntat på en lång tid.
för lång tid.
prinsen.
hjälten på den vita springaren.
drömmen blir till verklighet.
framtiden träder fram
och jag är så redo.
kärlek




han är min.


idoooool 2010

kollade nyss på idol. jonathan från sigtuna gick vidare! :) stolt över dig ponken (aj..) haha. special relation där va. det var på moppe tiden, eller hur olivia? B) nu blir det miss secret agent på femman! och sverige leder fotbollen på san marino! gött!

TA'T LUGNT!


geniet svinet

cha cha.

mamm fyller år idag. jag cykla ner till bagarboden och köpte nybakat bröd och godsaker som vi sedan åt till frukost. sen fick jag skjuts och hängde lite med filla, malva, bäa och lindis. matte E och religion efteråt. åkte hem och åt middag. läste lite fysik. pratade lite med pojken. kolla lite tv nu. 19.00 biggest loser. 20.00 ullared och biggest loser sverige. 21.00 danska hollywood fruar. 22.00 lite sällskap och sex education.
mm.. tv.

PRESIDENT OBAMA HÄLSAR SÅ MYCKET!


patience my friend, patience.

sitter och kollar på lite tv nu. har borstat tänderna redan och ska sova senare.
jag saknar filip. är det normalt att bli galen nästan av att en person saknas? hmm..
skola imorgon och veckan ut. på fredag har jag ett 11 månaders förhållande i bagaget. ett år snart! på lördag är det kulturnatten. vet inte om jag och filip ska till stan då och supa som fjortonåringar än. får se. kanske bjuder hem vänner på mys middag annars. hej emma börjar bli fru egerup! busted.. men iaf, och sen på söndag kommer jag inte ohåg om jag jobbar eller inte. hehe. ska kolla det.

pall int mer.

LOW LOW LOW.


i don't mind you mind

vill du gitfa dig med mig?
- v.ä.n.n.e.r.

Filip ♥



jag följer dig vart än vägen går.

blub blub.


buhuuu

hejsan!

idag får jhag tycka synd om mig själv. har ögoninflammation och det gör ont. plus är sjuuuk. feverbitch. toppen eftersom vi hade skolfoto idag! såg ut som en crackhoe.. gött. gick hem efter den så har sovit i soffan hela dagen. måååår dåligt.

pratade lite med filip innan. det är bra :) saknar honom så det gör ont.. hej, jag är blödig! men det får man faktiskt.

blir hemma idag. tacos med mami och sen lite kvällshäng. låter braaaaa!

kila nu.

HAJ HAJ!



fyfaaaaaan vad jag ser ut!
mår som jag ser ut.
jävla vider..
alla föddes inte vackra.



torsdag och en masssssssa knarie

vaknade 5.30. klev upp. klädde på mig. gick till bussen. åkte till skolan. hade religion. hade rast. hade fysik. hade rast. hade POF. åt lunch. följde två av eliten till uf-grej. letade present till älskling. köpte en av fyra. gick till tåget. åkte med malin och robert. följde med hem till malin. vi hängde och dinlga. lisa kom och hämta mig. åt middag. åkte till stallet. hängde och dingla. åkte till sigtuna. gick till sibylla. köpte kontantkort refill till filip. åkte hem. klev in. böt om till hjärtats tröja. älskar att den doftar filip. gjorde te. drack te. starta datorn. kolla face. logga in på blogg.se. skrev alla dessa meningarna. och sedan den här meningen. och den här. och den här. osv.

snart ska jag logga ut från blogg.se. kolla andras bloggar. spana present till filip på internet. stänga av datorn. kolla på tv. ställa väckarklocka. borsta tänderna. lägga mig i sängen. somna.

"du ÄR mitt liv."

och du ÄR mitt.


en helt vanlig onsdag

jaa, det är precis vad det har varit :) skola 8-14 eller aa, egentligen inte men satt kvar efter svenskan och räkna matte och gjorde engelska. duktig emma! sen blev det lunch-dejt med en del av eliten. malin, linda och BÄÄÄA :) och en tripp hemmåt efter det såklart. nu ska jag fixa och trixa lite annat. eller aa, snart.

just nu ligger pojken på playan och steker. han sa att det var varmt där nere. emma vill också.. argh. hehe. sen hade de käkat på bk. gullungar asså.

skolfoto på fredag och efter det är jag ledig på kvällen. någon som vill parta?!?!!? hiho. ni vet, boyfriend is on vacation göööörls! vad gör vi? nu kör vi! okej, nej men inte så. men ledig är jag iaf :)

längdag imorgon. 8-16. min kuk i det. middag strax. fixet var det ja..

PUSS OCH KRAM, HA DET GÖTT HAJ!



haha. en random bild bara jag hitta på datorn.
hm.. undra vilka det kan vara????????


RSS 2.0