turn it up bitch, i cant stop, its to hot

nejmen trevlig måndag eftermiddag på er allesammans !

inte..

sitter här och har inte så mycket att göra. har lagt upp nya bilder på face bara för att få tiden att gå. (hoppas filip inte dödar mig..) och det är det enda som är segt när man går förmiddag själv. dagarna blir lite tomma. men plugga kan man ju alltid! :) väntar på att mamma ska komma hem. vi ska läga mat och sen gå ner i källaren och hämta adventsljusstakar. har inte hunnit det än. skönt iofs för annars tröttnar jag direkt på julen om jag inte är med på noterna!  

ska hjälpa mami som nyss kom.

puss och kram, ha det gött, haj!




liten grabb :) <3




rullstol nästa!

woohoo! vilken fredag det har varit. massa folk hemma hos mig, fest fest fest, pumpa musiken på max FFS! shit vad kul det var!  alla var jättefulla och gud vad vi skrattade :) så kul! livet leker och emma är på g! det är det bästa men kan göra leva livet. hardcore på den.



inte..




mellan torsdag och fredag

wooow klockan är snart tolv och jag sover inte :O hehe, nej jag gör ju inte det. och hade inte tänkt det heller. ska kolla klart på transformers 2 och sen får vi se. filip ville inte kolla med maj så.. men vi gjorde annat istället. mammas pojkaaaaaar! och juste, har sjuuukt ont i musklerna för att  vi körde maxitest på idrotten idag, dudes, soy la mejor! (sååå internationel! inte..) haha nej men var kvar sist på två av grejerna. mage och ben, det ni! fan visste inte ens om det själv, sen att det bara är huvudet som fixar det är en annan sak (a) starkt psyke är alltid bra att ha. det har vi ju märkt!

nej men imorn är det fredag och jag har klarat mig ganska bra hemma själv :) lite jobbigt då och då ju men det får man väl leva med. söndag kommer min mami. saknar henne faktiskt. gör jag iofs alltid när vi varit borta ifrån varandra länge.. sen pratade jag med min storasyster igår på telen. åh vad det är bra att ha en sån ibland, så förnuftig och förstående. tack för att du ställde upp även om det var jobbigt <3

ska kolla film nu, CIAO!





trygghet och äkta kärlek

åh gud vad jag saknar min syster, mamma och pappa..
varför kunde vi inte få ha stannat ihop som en familj?
drömma kan man ju. 
funderar på det varje dag.
vad som hade varit annorlunda och inte.

jag älskar er mest av allt.



ja då var det dags igen..

asså fan. det här är sjukt jobbigt. allt går upp och ner hela tiden. varför kan det aldrig få kännas bra en längre tid? är det bara jag som är sån här? först glad och allt är super, och sen helt plötsligt från ingenstans faller allt. hatar mina psykbryt. kanske har att göra med alla mina känslor som inte vet vad de ska ta vägen.

jag vill vara bäst för dig, vad ska jag göra?
fan, jag är rädd. inte ofta jag är det.
men jag är rädd.
är detta ett tecken på det jag aldrig kunnat tro?

det här rår inte stjärnorna för'



use one

good afternoon!

nu är jag hur trött som helst! har pluggat, lagat mat och fixar lite inför morgondagen. vuxenpoäng dirr :) sitter i soffan och kollar på världscupen i hoppning som är i stuttgart. tänk att jag skulle kunna vara där om några år men troligtvis inte! höhö. den här dagen har varit bättre än vad gårdagen var. den sööööög så hårt -.- allt var bara fel då. idag har det varit bättre. lite roligare att vara i skolan och jag har gjort det jag skulle. fan vad det känns bra!

har inte hört av dig på hela dagen men det får jag väl leva med. men det känns kan jag ju säga, kanske för att jag tänker på dig hela tiden twentyfour/seven.

nu ska jag gå och vara riktigt dålig så hörs vi nån annan gång!

FLEXIFUEL BY ME


or do i make you cry

med cancer i handen, ett tomt huvud och sot i hjärtat ska jag försöka ta mig i kragen och säga nej.
lyckas jag? nä, tror inte det.

I'll be nothing but a blind man wandering..




normal? inte jag iallafall..

sitter upp i soffan. med datorn i knät. vaknade nyss. märkte inte ens att jag somna. trött? notera att jag sitter upp. inte vanligt för lilla mig. och sen från ingenstans. börjar jag storböla. vart kom det ifrån? sen att jag ofta är lite känslomässig när jag är nyvaken är en annan sak. men såhär? slutar inte heller. tänker klart gör jag inte heller. det bara kommer. haha, jag har då aldrig heller sagt att jag är normal för fem öre.. hur ska detta sluta?





i wished for something new

det är nyttigt.
det är skönt.
det är ensamt.
det är tråkigt.
det är kul.
det är tyst.
det är kallt.
det är varmt. 

en vecka. fan.




sämst söndag

typ god morgon på er.

idag mår jag bra, men ensam. mami har åkt så nu blir det ekot som får hålla mig i sällskap i sju dagar. kanske inte det roligaste men vad gör man? nu blir det bevis på vuxen skola! måste dammsuga, diska, laga mat (inte..), städa, tvätta och massa bull-mamma saker -.- jag kommer aldrig skaffa barn!

men gårdagen då. inledde med jobb till sjutton noll noll. sen hem, leka flicka och dra till knifeFUCKINGtown. hem till mattie mattsson, föra lite, sen cyklade vi tunga "grabbar" till nån ut i skoöööögen. cleas hette han kanske. där var det fest. jag var fest. alla andra var fest. jag gillar fest :) och malin, cred till den bruden! bra tjej det där, bra tjej! lite spårat var det, jag spåra dock inte! äääääääär spårvagn! yupp (Y) säger bara, emma till knivsta igen! med co'.

funderar på om jag ska äta eller inte. pallar inte kirra ihop något -.- äsch, vem bryr sig. vi höres på görels! braaaa boss!

PEACE HOES'



safik och olle, sköööna grabbar det där assow! (dubbelmoral @ bilden)



tunga och tuffa grabbar det där assow! inte..



första gången i uppsala! yyyyyyyyy




bästaste fredag, vad vore jag utan dig?

haj folks haj!

fredag idag, gött! har haft matte prov idag, sämst. sen kemi också, sämst. men annars är det super med mig :)ska kolla på new FUCKING moon ikväll med olliebollie. ska bli så bäst! första parkett så får väl se om jag har ont i nacken som kenza hade haft efter att ha suttit där.. jag tror det blir toppen. sen efter vet man aldrig vad som erbjuds en fredag kväll :)

imorn är det dags för jobb igen, 9.30-17.00. cash is tha shit! sen efter ska jag leka med filip. han och grabbarna ska typ på fest, fåååååååår hänga med! haha. vill att min käre snufflan ska med då också. men hon jobbar :( sämre än sämst... jag vill! vem ska jag annars knulla sönder alla med? kan bli lite jobbigt att göra det själv..

söndagen ser rätt knas ut  hittills. förmiddagen ledig fram till 15.45 då det är dags för träning. då är mami redan på arlanda också. hon åker till norge då igen. sen om jag ska träffa robin också har jag det att göra. ja, får väl se vad tiden ger.

ska söööööva lite nu så jag orkar kolla på hela filmen ikväll! massa popcorn och söta saker kommer jag få ha och göra med senare! :)

XOOX



bort se från ansiktet så är han sjukt sexig i videon! ;)

inte..


hoppa av skolan?

  • Kemi - Hemprov till tisdag på kap. 8-9
  • Matte - Prov fredag kap. 3
  • Svenska - Läxa om Hamlet, redovisning om Renässans och fransk bajs, medeltiden inlämning, språksociologi artikel
  • Biologi - Hålla lektion om matspjälkningen i 45 min, Prov tisdag på 6 kapitel, Cell-prov, labbrapport fantomsmärta
  • Idrott A - Frilufts case, livräddning, ergonomi, hälsoreflektion/hälsodagbok
  • Idrott B - Kost och sömn dagbok

och så där kan man också ha det! innan jul ska allt vara klart med. vi ses om 10 år!






biggest looser is emma

sitter och kollar på tv lite. kom hem från skolan för en stund sen. hatar att vara hemma med skol-samvetet. orkar verkligen inte. har ingen lust till det alls. sämst. vill bara mysa med filip egentligen. men får nog inte träffa honom ikväll heller.. eller imorn, eller på fredag! jag ba hatar't. tur att jag har mina "extra" filipar :) då känns han närmre än vad han är iaf. träning 17.40 till 19.15 typ. sen är jag förhoppningsvis hemma igen. ingen lust till det heller. inne-träning suger -.- men men, nåt att sysselsätta sig med är alltid bra. inte..

new FUCKING moon på fredag med olivia :) festen hos linnea är då med. fan. sämst det med. lördag jobbar jag och sen på kvällen vill jag göra något riktigt bra! länge sen sist nu. förra vart ju inte riktigt som man hade tänkt sig. fast funkade det med. vill nog mest pussa på pojken.. haha nej, rycka upp sig kanske man ska göra.

PEACE Y BROWS



<3



a part of you with me

yaaaaaaaaaaa, haaaar lust! :) ha det bäst iaf!








super sega sömniga söndag

nej men hejsan!

nu är det dags för emma att ta tag i sitt liv! att vara sjuk och gå NV går inte ihop -.-  har iaf gjort klart två svenska grejer till imorn och ska försöka vara i skolan så mycket som möjligt den här veckan och fram till jul. bra push up emma! inte.. ska klippa mig imorn med, ska bli feeeetttt skööönt! hatar det som det ser ut nu :( ska förhoppningvis också träffa filip då och/eller på tisdag :) me like very much! si si, un poco señorita! haha så tråkig jag kan vara.. men ska poffa lite nu och sen lägga mig i soffan och lägga upp veckan på bästa sätt. du klarar det här emma, jag vet att du kan! *pratar med mig själv (a)*

langa fläskfilén olivia! inte..

HALFWAY BITCHES Y



mina fina dagar

hejsan hoppsan allihop!

sitter här hemma och väntar på att min bästa olivia ska komma. ikväll så kör vi. och när vi kör så kör vi! kollar runt på jättegamla videos som jag inte ens visste att jag hade :O :) sen i nian med typ linnea, linda och axel. haha så kul när adler blir arg! höhö. det var bra dagar det. allt lekte. saknar så otroligt, men ångrar inget. speciellt inte det som fick mig att le. :) sen också på såna med olivia, såna hon gjort till mig men jag inte har sett och massa. så sjukt kul! haha, jadu lilla hjärtat. ibland så är vi bara oss. och det är vi bäst på! men ska hitt på någe kul, saknar filli.. men träffar honom snart igen :)

PUSSAR!






TÖRSDAG

cha cha allihopa!

ett litet tag sen nu, men what a heck!? :) har myst med filip nu på kvällen oxh "pratat" med olivia. haha det där med att man kan skicka ljudmess, BÄSTA EVER! men kan iofs missbrukas, ni kan ju räkna med X antal roliga fylle sms och annat skoj i framtiden! imorn är det fredag. det innebär ridning och sen feeest. inte.. höhö. får se vad helgen i övrigt bjuder på. jobb på lördag med. CASH IS KING. fredad den 13 är det imorn med. om ni inte visste det redan. tänkte bara säga det :) kommer ihåg när jag och katrine kollade på biopremiären till den typ i ettan. haha shit vad jag skrek! har ingen aning varför, ren reflex kan jag ju säga.. kanske är tjej trots allt :) haha nej men nu kommer det bara en massa konstiga ord i mitt hucud, så ska nog sluta nu för jag orkar verkligen inte spåra på två ställen! tar det en annan gång ;)

XOXOXOXOXOXOXOXOXOX

-  uttan trusann uttaan bhhn!  -



yaaaaaaa

hejsan!

har inge större lust att blogga nu förtiden, men det kanske vänder, ingen aning. vi får väl se!
men idag är det en månad med baby <3 puss på dig!  ska kolla tv nu och bara sööööva, jag ba älskar't! höhö, have a nice FUCKING day :)

PEACE Y


SVENSKA CUPEN & ANOTHER SEVENTEEN

VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK, VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK, VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK, VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK, VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK,VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK, VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK, VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK, VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK, VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK, VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK, VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK, VI VANN CUPEN VI VANN CUPPEN AIK

det var en bra present jag fick en dag i förskott :) 17 bast nu då, ja hur känns det då? vet inte riktigt, måste smaka på det lite mer. 17 år, 365 dagar kvar till att bli myndig. great...(Y) haha jaja, födelsedagen kommer firas med att jag jobbar heeeeeeeeela dagen! sen på kvällen kommer filibooi, katrine och olivia förhoppningsvis :) det gillar vi. men ska kila.

STORA FÖDESLEDAGSKRAMAR PÅ ER ALLA! :)



ALLMÄNNA IDROTTSKLUBBEN AIK

idag är det cupfinal. sjuukt taggad är jag!
vi kommer ta vårt andra guld för i år. jag känner det.
det är råttans år i år. ifk kommer känna sig förnedrade när vi kör över dom igen.
16:00 är det avspark på råsunda. jag tror på de svart gula A.I.K. <3



2009 - GULD ÅR 

du stolta svarta gula underbara lag <3



:')




BJARTE FJARTE

haha hur fan kan man heta BJARTE!?!?! exakt så sa min mamma nyss. han är en norska snubbe som tydligen har spelat bort 70 miljoner. 70 MILJONER! hur fan lyckas man med det? men iofs, det är mycket folk lyckas med nu förtiden..

för övrigt ligger jag här i soffan. ensam. ingen bff, snuffla eller b-friend. ja men det var ju kul! inte.. men gör inte så mycket. skulle ju åkt på fest men krångligt hade det bara blivit. och då är det skönare att bara vara hemma :) imorn är det cupfinal, WEEEI :D dubbelt guld för A.I.K. känner det. det är vårt år. sen på kvällen är syster, pappa och styvbror här och hälsar på. men på söndag, när jag fyller år, beger de sig hem till borås igen. sen är det bara vänta en miljard veckor tills jag får se mina kära familjemedlemmar igen. sämst, men men. nu är det dags för snufflan att få lite tid :)

love me or hate me.


ikväll är vi kungar

go'morron på er!

har precis vaknat och känner att jag har drömt en massa olika saker idag. människor som medverkat är bla papi, olivia, mikis, filip, canceröga, mr volber, superman+spidermans fiende(vet inte vad han heter i första  filmen) och sen många fler statister. typ hitler :P haha jag vet att de är weird. men dah, bara drömmar.

nu ska jag göra en svenska läxa som ska lämnas in idag, har inte börjat, tummen upp på den! inte.. aja, sen är det stallet som gäller och får inte sova där för mamma så hemgång tidigt hoppas jag! tänkte försöka vara snabb med svenskan, annars får jag väl skriva klart den i stallet :P gjort det förut ju. men börja måste jag!  hörs senare kanske.

OLIVIA, när vi kör så kör vi!

PEACE Y



du tittar, men du ser inte





jag är ju trots allt skorpion

 

Mindre goda egenskaper

Skorpionens starka vilja och målmedvetenhet kan ibland göra att andra människor såras. Din största svaghet är svartsjukan. Du vill ofta och gärna förändra och göra om - både för dig själv och för andra. Det gör att du ibland kan ses som lite manipulativ och beräknande.

Skorpionen är lättretad och då vill du gärna hämnas med din giftgadd - ofta på ett lite tjurigt och barnsligt sätt.

Du är mycket varm som person men det finns ändå en inneboende misstänksamhet som kan göra att du dömer människor i förväg.

Det säger iofs bara lite om mig. finns så mycket mer som är sant och stämmer in så sjuuukt bra på mig som just skorpion. sen säger jag inte att jag tror på sånt riktigt, men det stämmer fan.



den dagen, haha, då jävlar

har precis varit i stallet och haft det bra med den grå. han får mig att glömma allt och bara vara mig själv för en stund. fina hästen<3 me love you. önskar jag kunde vara där mer. men men, thats life. men det jobbiga är att ilskan kliver rakt in i mig så fort jag åker därifrån. jag är så arg. så jävla arg! vet knappt vart jag ska ta vägen. därför jag skriver av mig lite. jag hatar dig. du förstör mitt liv. jag hatar dig. känn hur det känns att vara hatad. kul va? men jag bryr mig helt enkelt inte. trampar på dig är vad jag gör. tänk om du bara kunde försvinna. att du aldrig kommit till liv och jag hade aldrig fått veta av dig. du förstör mitt liv. jag hatar dig. snart du, då jävlar.

feel the pain



tyken, happ!

asså kan folk bara sluta blunda. snälla. jag tänker inte be om ursäkt.
 men sluta är ett alternativ. end of story.
och vill du snacka kan du nog allt få tag på mig. jag är öppen för förslag.
face to face.


bara för att!




höhö, jag ba älskar't!

gött å dunka i beeeelen! (olivia?)



'må de hata, blott de frukta'

jag hatar den här "tycka synd om" grejen. människor runt omkring kan inte bestämma vem som det är mest synd om och inte. det finns tex inget som säger att det är mer synd om en människa som är sjuk än en som inte är det. och en jobbig sak är att det är ingen som kan se saker och ting ur fler synvinklar än sin egen! man bara antar att det är den sjuka personen det är jobbigt för, för att hon har fått en diagnos om det. skit snack. por ejemplo, vad vet folk om mammor till workaholics, mentalt störda styvfamiljer, dreogproblem, alkoholiserade pappor, misshandel, psykhem, sexuella övergrepp och självmord? verkligheten är något helt annat kan jag ju säga!

något folk måste lära sig är bla att stå upp för sig själva och inte ta mycket skit. då kan det bli jobbigt, tro mig! och att leva i nuet är det viktigaste! man vet aldrig vad som kommer hända dagen efter. därför är jag lite som jag är. därför tål jag inte attityd mot mig. det kan förstöra mycket. sen även det här med "taking side". löjligt ju. visar bara på osäkerhet. var neutral, stötta eller ha bra anledning till att säga något vettigt. för vet man inte hela historien ändå så är det ingen mening att lägga sig i. visst kan man bli irriterad på saker folk uttrycker sig om, men skulle man hela tiden göra det skulle det inte gå ihop. så enkelt är det. sen om man personligen skriver elaka saker när man är arg ska man nog ta det med en nypa salt. för ärligt, hade någon sagt så om mig hade jag mest skrattat! och var det inte du som spelade på ironi och skämt? det har jag gjort från början. (ingen som förstår lite sarkasm eller?). men kanske börjat ändra mig nu.. ord är bara ord. och om det nu ändå inte är sant, varför så upprörd?  

sen snälla, vadå mordhot? vem fan sa att rubriken var något riktat mot henne? verkar som att ingen har hört dollar bill... nämner jag ens något namn? men visst, anmälan har man ju hållt på med förut. luuugnt vettni!

juste, ja jag är jätteavundsjuk! glömde säga det. eller, tyvärr inte. sorry. drömma kan man ju. vad har hon som är bättre än mig? ge mig en bra anledning så att jag blir ägd. men glöm inte, den ska vara bra.

och en sista sak. tänk över dina vänner. det är kanske inte så att jag har fått allt om bakfoten eller att det är taget ur luften? eller?

for the record, i'm fine.
ja då tackar jag för mig.


i've got this feelings

aggressioner kan leda till mycket saker. både bra och dåliga. tyvärr ofta i mina fall dåliga.
inget jag är stolt över men så är det och det får man leva med. tänker mycket på det dock.
samvetet är mitt sanna jag. och det är det ingen som kan se. tur det.
ni får stå ut med utsidan. och jag vet att den är ful, så ge inte insidan en chans isf.
kan bli fel, mycket fel.



emma talar ut

jag måste bara säga en sak. jag är inte ond. men inte en chans att jag viker mig det minsta för någon med attityd. det finns bara inte. och sen att hon har anorexi betyder inte att det är synd om henne för att jag talar ut om vad jag, JAG, tycker. det finns inget som säger det är sant osv. det är min blogg. gillar man det inte så varsågod, dörren är öppen och man är fri att lämna. och bara för att man är sjuk är det inte mer synd om en sån person. vem vet vad jag känner? vad jag har gått igenom? finns inte. sen att jag använder mig av ett hårt språk och verkligen skriver vad jag tänker och tycker är en helt egen sak! that's it.


och det är inget personligt så. bara jag som är i farten. bättre att gå undan isf.


blir så trött..





jävla idiot!

asså ibland blir jag så förbannad! har lust att slå dig jävla kärring.. du kan då inte tänka på andra människor! jag kanske också vill träffa honom. vad är ditt problem liksom!?!? då kan ju du isf betala hotell och allt för det. jag släpper inte in dig i min lägenhet igen om du inte skärper dig. f*tta.


tu me manques papi <3


OLIVIA FUCKING WESTIN




med dig är jag lycklig <3


jag har fångat en ängel


min pojkvän är bäst.
det är vi mot världen baby <3

Filip Egerup, min fina ängel.


-en kniv mot din hals och du är maktlös-

haha asså ibland kan man få sig ett riktigt gott skratt :) fast nu skrattade jag åt dig iofs. du är en pojkväns stalker, feg f*tta som tror du kan gå runt och leka tuff. "hej titta på mig, jag är modell och tycker jag själv är jättesnygg men ville ha anorexia för att få ännu mer uppmärksamhet men ingen gillar mig ändå! och jag älskar att gå på fester där jag inte är bjuden!" attention whore attention whore, woho! och jag är välmedveten om att du hellre backar än att gå på mig eller hur man ska förklara't. därför är det lite tråkigt att ha å göra med dig. och sen för att en viss persson inte ville ha dig... haha väx upp, är du fjorton eller?

hej hej!



jag är kär i en ängel

shit, varför kan man inte bli frisk på två röda för!? det gör så ont.. och jag brukar inte klaga. höhö. om jag ska förklara mitt utseende nu skulle det vara såhär: håret i knullruffs, ögonen ser smått kåta/nerdrogade ut, läpparna är röda och svullna, tuttfräs(gåshud) över hela mig, bara hotpants eftersom man inte får ha mycket kläder på sig(har täcket runt mig dock, hihi), ryggmusklerna orkar inte hålla uppe mig så jag går runt som en jävla kärring och sist men inte minst är jag hes :) det är det enda positiva! men det hade jag kunnat varit även om jag inte blev sjuk.. med tanke på gårdagen. men ska knarka lite DU ÄR SÅ FIN,  I-BU-ME-TIN :D haha.

zoombie kramar på alla miffon! :)



fucking jävla k*k åmål

idag är det inte en bra dag. igår var det en underbar kväll.

då var jag på hyllningen till aik.s fina sm guld! :) gött med bira, schyst folk och laget man typ ba älskar't! haha, åkte med becca, andreas och micke och träffade linda och fredrik där inne sen. det var så jävla mäktigt! jag stod över stora ingången (nedre) precis i mitten och var lycklig för en stund. kändes så jävla bra. hela norra och östra var full och sen södra med. vi fick inte sitta på de andra sektionerna ifall någon skulle få för sig att springa in på planen. haha, men men. sen när jag kom hem, fick skjuts av david druid (Y), så la jag mig i sängen dirr! kunde inte prata eller nåt iaf så. sen vaknade jag vid fyra och böla för att jag mådde så jävla dåligt. ont presic överallt och fick ingen luft eller så. ja, tummen upp på den! då vaknade mamma och hon tog hand om mig lite och sen tog jag tempen och hade 39 graders feber. så det är därför jag är hemma från skolan idag om ni undrar :)

nu är det bara film, sömn och sms som gäller. men skulle jättegärna ha snufflan eller filleboooi här nu... men inte ska man smitta av sig heller! hoppas ni har det bättre än vad jag har det.

pussar och kramar! inte..


SM FUCKING GULD TILL VÅRT KÄRA A.I.K. <3

SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD







told you so,
black at heart <3



magkänslan

idag 15:00 är det avspark på gamla ullevi i göteborg mellan ifk göteborg-A.I.K.
det räcker med oavgjort för att vi ska ta guld. och det gör vi. jag känner det. det är vår tur nu.
jag tror på svart gula A.I.K. idag är den dagen vi vinner sm FUCKING guld <3








black at heart <3



vilken lördag

heeeej allihopa!

fna vad den här dagen ha varit joggig, rolig, kall, stressad, soft och mass annat.. dalar och toppar så det finns inte! tävlade, det gick bajs, vill inte prata om det -.- hem och duscha, mysa med pojken och sen när han åkte för typ en timme sen har jag legat död i soffan. men det var grymt mysigt att ha honom här i några timmar! :)

imorn är det jobb och sen stallet som gäller. måste nog läsa lite biologi med. prov på tisdag kl 14:00. jippie! inte...
men ska kolla klart på terminator 2 nu.

ZXZXZXZX (xxoxoxoxo) inte... :)



RSS 2.0