söndag

jobbat.
duschat.
målat naglarna.
kollat på indiana jones.

flyttar imorgon.
middag imorgon hos robert med knivstaeliten (ja sala, sigtuna och uppsala är inräknat).

:)

IM OUT.


ställa om klockan natten

i natt blir kl tre två. tänk om man själv bara kunde bestämma tiden sådär..
emma har tagit smärstillande för den jävla värken försvinner inte!
hoppas på att kunna sova även om tabletterna är slut. suck.
längtar och icke längtar till 18 års dagen. kneeeeeejs!
nu ska hon kila lilla ma.

PÖSSEN


en lördag i oktober

hej!

har packat massa inför flytt nu. bice. jobbigast var kläderna. två flyttlådor, fyra bags och skorna i en hel flyttis. har några kvar också. damn vad kläder, ändå känns det som ingenting :P

nu bär det av till knivsta. ikväll ska he firas han fyller 19 imorgon. congratz mannen ! :)

imorgon jobb och det sista inför flytt.

borås på tisdag, filip hänkar. emma glad men ändå ledsen för han vill verkligen till thailand. skulle rakat av sig allt hår då. nutte bebo :(

VAD VORE EN DAG PÅ SLOTTET.

alldeles underbart.



later bitches.


freeedag svenska CCCCCCCCCCC

haj haj!

sitter i S21 nu och har svenska c med spe. gött! mina artiklar är inte klara på lång väg men grymma kommer de bli!
filip och filippa sitter bredvid och även söta malva :) duktiga vi är !

idagt ska jag hänga med fille och förhoppningsvis får vi reda på om det bli OK till thailand eller ej. hiho.
nu kurrar magen! lunch vill den ha.
förresten, jag är i skolan för att jag inte vill hänga med byggubbar hemma och jag har tuggat värktabletter. livet är ju för bra ibland.
nu lökar jag sönder.
hehe.
mittbena idag med. FASHION!

LOVE IS ALL YOU NEED.

puss på stjärten



snällaste kissemissen

tack för presenten!
tack för sällskapet!
tack för glassen!
tack för att du är du!



tors dag.

vaknade. la mig i soffan. hörde hur alla byggarbetare ställde upp sin ställning runt hela huset. nu är dom färdiga och har klampat runt här vid mina fönster för idag. tacka gud för persienner! hehe måste ju kunna gå runt hur man vill i sitt egna hem (a) funderade på att gå ut på balkongen i en minioutfit och fråga herrarna om de ville ha något att dricka. HAHA. lite för mycket fantasi ifrån amerikanska filmer där..

har tuggat i mig värktabletter och gör mig redo för att besöka stallet. egentligen orkar jag verkligen inte men att sitta här inne och ha ont är fan mer deprimerande! klappa havremoppar gillar vi!

ikväll blir det latch. imorgon skola. får se om jag kommer. behöver all vila jag kan få!

NU DRAR VI :D



MR VOLBER.

kind of miss it a lot.


Onsdag. Jävla onsdag.

Japp. Onsdag idag. Haft utvecklingssamtal. Varit hos filip. Ätit pizza på panne. Och haft ont. Pratat med robert och amanda och även pappa. Kollat på tv och skickat mail. Nu ligger jag i soffan och känner mig tom. Varför känns det som att du inte vill vara med mig när jag som mest behöver det? Värsta som finns att känna så. Orkar verkligen inte med något just nu. Ingenting, snälla. Nu går jag snart och lägger mig. Hoppas jag aldrig vaknar.

tisdag, en helt vanlig tisdag

god kväll.

kollar desperata hemmafruar. har haft två riktigt usla dagar. allt gör bara ont och är fel. det är de små detaljerna som gör att man bryter ihop på ett eller annat sätt. just nu. i detta nu hatar jag mitt liv. oavsett om jag vet att folk älskar mig. men ibland känns det så. precis som att man får känslan att "isag kan jag ta över världen". den gillar jag allra bäst. var ett tag sedan.

imorgon upp tidigt.

I NEED TO FALL TO RISE STRONGER THAN EVER.

en dag ska jag stadigt stå på mitt egna podium.
snälla, får jag låna ditt så länge?



om det ändå vore därför..


if i don't say this now i will surely break

det gör ont.
jätteont.
vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
kroppen svider.
det är jobbigt.
snälla var där för mig.
men dalta inte.
ni vet att jag är en tuff, glad och rolig tjej.
jag ska komma tillbaka.
jag måste.
jag ska bli frisk.
vi ses där.
lyckliga med varandra.

nu är det min tur.
nu ska jag ge allt.



för dig ska jag göra allt tusen gånger om

det finns en människa här på jorden som fått mig att öppna hjärtat. visa mig riktigt sårbar. jag har blivit baktalad och stucken i ryggen. men att jag älskar och vill dela mitt liv med den personen ändå, det är en självklarhet för mig. för man går vidare genom förlåtelse. jag förlåter inte det men den människan har visat sig uppriktigt ledsen och redogjort för mig att det aldrig hände. så något som inte hände ledde till hat och starkare kärlek.  jag har aldrig blivit tvingad till att älska och tycka om den på grund av allt som blev så fel. och heller aldrig tvingat den att tycka som mig. men jag gjorde ett val. mitt val var att tro på den person jag bryr mig mest om och alla andra runt omkring att det aldrig hände. allt var en dålig människas lögn. och är det ingen som tror på lögnen och den "skyldige" säger nej själv måste jag väl också tro att det inte hände. jag tror på det. jag litar på personen jag givit mitt hjärta till.

den här personen heter filip och är 18 år. han är mitt livs första kärlek och med stora förhoppningar och planer så vill jag självklart att han blir den sista. redan från början innan vi riktigt kände varandra gav han mig tron på mig själv och ärlighet. det känner jag stolthet för. att det tidigare inte fanns en "wow-tjej" på skolan före mig är nog den bästa komplimang jag fått. han såg mig med de mest snälla och ödmjuka ögon enda ifrån första början.
vi två tillsammans har fått gå igenom en hel drös med händelser som satt vårt förhållande på prov. vi har klarat det. för det är vi två i med- och motgångar. inge snack. i över ett år har vi varit ett par som givit och tagit av varandra. en viktig ingrediens för att det ska hålla mellan båda parter.

nu i mitt sjukaste tillstånd ville jag bara mest säga att kärlek är något man inte hoppar av bara för att man vill en sak en dag och en annan någon annan dag. man står vid varandras sida i ur och skur och gör det tillsammans. äkta kärlek varar hela tiden. 24/7. i solsken och i regn, i omöjliga situationer och delar lyckan av att lyckas.
jag älskar filip.
att älska är en helt ny nivå av kärlek.
jag är här och nu.
här för att stanna.
från och med du.



en liten liten tjej som ropar på hjälp

jaha. tillbaka från tant doktor. hur snäll som helst. vi pratade och bestämde att jag behöver hjälp med mina problem. fick rogivande tabletter och ska tillbaka på prover imorgon bitti och ny tid nästa vecka. jag vill bara sova..

lilla ems är trött.
vill inte dö.


Kvart i sju

Står och lagar gröt. Har haft en av de värsta nätterna hittills. Idag ska jag få hjälp. Hoppas det ger något. Jag orkar inte mer snart..

en söndag i slutet av oktober

japp idag är det söndag. min helg har varit bra, eller lite av super faktiskt :) fredagen innehöll taggish i skolan, hem till majsen, beställa och äta pizza, dricka vin(?) och köra ölspelet á la sävja och jag har aldrig. detta var då såklart höjdpunkten för det är precis innan röjjet och spårandet börja hehe. därefter satt en hel drös med people i soffan och drägga framför idol. TWIST AND SHOUT!! WOHO! sen gick ju inte bussar och tåg allt för bra tider ifrån björklinge och uppsala. jag var först ut. skulle sova hos filip och klart det inte är för kul att komma hem till svärmor full mitt i natten/morgonen. så runt två var jag hemma i knivsta. sov som en korv!

lördag bestod av jobb. jag hade sjukt ont i kroppen, vet inte varför, och fick knarka ibumetin hemma sen. filip och mamma marie hade varit och fikat på eftermiddagen. mysigt :) filip stanna kvar och vi hängde i soffan hela kvällen. emma däcka i slutet av filmen. hehe. denna speciella dag hade jag gärna spenderat i sthlm med fina flickor för att fira en av mina äldre vänner mikaela för hon fyllde 18 :) men plikt och kropp sa tyvärr nej. blir en annan gång såklart!! grattis i efterskott sötaste du! :)

och ja, idag är det söndag. sämstdag. sugdag. surdag. nej, nu ska vi inte vara såna. men söndagar i ensamhet känns förjävligt. orkar inte göra mycket heller. mamma kollar handboll. mamsen min. hon får ta hand om mig idag. älskade mor.

doktorn imorgon 14.
en vecka kvar i skolan.
utvecklingssamtal onsdag.
guldklimpen den här veckan: rida på torsdag ♥
jobb om en vecka.
flytt på måndag om en vecka. (skjut mig någon)
till pappa på tisdag på lovet.
hem med pappa på fredagen på lovet.
släktkalas på söndag om två veckor.
18 år på måndag om två veckor.

låter inte så värst kul jag vet.

JAG ÄR STARK. JAG KAN JAG VILL JAG SKA.

peace.



vi är ganska bra ändå :)


freeedag!!

NV hälsar ifrån majas ploace. vi älskar rööööööj!!!!!  ha det bäst! nu drar jga till fille snart.

LOVE YOU.


så långt ifrån den här världen

torsdag. imorgon fredag och ännu en gång är det helg. gött. gött som fa-an! :) imorgon vankas det lite festiligheter hos majsen och där blire pizza och massa kul grejer. carl skulle drick öl. aja baja! efteråt har jag raggat sängplats hod filip. älskade pojken. lördag jobbar jag hela dagen och sen kommer filip till mig. hm, undra vad vi ska göra. GOSA! woho! :D söndagen får vi se hur det blir. ut i det fina vädret hoppas jag. så kär emma!

idag fick jag en present som jag böla till. jag älskar hästar. min bästaste katrine gav mig en privat ridlektion i stallet. jag älskar henne. SÅ GLAAAAAAAAAAAAAD!!!!!!  tack snälla du!

pappa ringde nyss och jag tycker om honom jättemycket. vi pratade om bejlar(förvånade? nä.), han har tydligen köpt en bil via en super deal 400lax är den värd och har största motorn, sexa i den med nya woofers och bla bla bla.. haha :) jag älskar honom ändå. så nu har han två egna bejlar. kul. jag har ingen. fast ofs, så fort jag har mitt körkort får jag en. det vet jag. amanda fick. jag får. punkt. det har han sagt med. snäll papi :) sen talade vi lite om lovet, han vill att jag kommer och filip är mer än välkommen. där ligger du på plus filip! alltid bra att ligga på plus hos arto :) saknar min pappa. han är bäst. helt enkelt toppen.

nu blir det chexcholkad och tv. ha det bäst!

SHE IS MORE LIKE A BEAUTY QUEEN FROM A MOVIE SCEEN.



knivsta mustangen på elmia 2009 med olivia.



haha vita trasor!



"gröna faran"

nästa år KÖR vi olivia!!!!!!!!!!



en onsdag klockan 21:00

god kväll'

ingen skola idag för tydligen hade svenskan blivit framskjuten.. argh -.- aja. det jag gjorde hela morgonen var att börja packa mitt rum inför flytten. jobbigt! sen överraskade jag min sjuka prins med lite kärlek och ömhet. var väl lite självisk när jag åkte dit med för jag hatar dagarna utan honom. och att han är sjuk. inte kul! sen åkte jag hem för jag hade tänkt gosa med mami. gick ju inte, hon var inte hemma. hade jag glömt.. suck.

imorgon blir det skola iaf! sen kanske jag följer med till stallet. jag älskar hästar. guuud vad jag saknar dom.. ska börja igen! jaja.

helgen blir nog toppen. fredag majsen, lördag jobb (alla som vill komma på fika och säga hej på tant brun är välkomna!) och pojke, söndag bara GOS!

NU SKA JAG GÖRA MIG REDO FÖR SÄNGEN.

btw, den tittar argt på mig..
hjälp.
imorgon ska mami ringa.




glad tjej efter sommarlov.
det var fint.


Emma är vaken. Kul. Hej.

Aa god morgon! Eller aa. Bara jag som är vaken, just det.. Jag har ju sömnproblem och vet varken varför eller hur jag ska lösa det. Jag vill inte gå till doktorn. Jag vill bara sova som alla andra. Max 6 timmar på ett dygn får jag pga det här. Jag vill inte få men för livet av något jag inte kan kontrollera. Kronisk trötthet, nej tack! Så nu ska jag banne mig försöka på riktigt! Det här går inte! Hjälp. Hjälp. Hjälp. Det är vad jag behöver. Emma är för en bättre sovvärld!

en längtan, en sorg, en vilja, en emma, så stark

varför just jag.
jag lilla emma.
varför skulle mitt liv bli så jobbigt.
nu skriver jag bara för att jag måste få ur mig saker.
jag vill att hela världen ska stanna så att jag kan komma ikapp.
skolan är bara jobbig nu.
utan skolan vore jag inget.
där alla människor finns.
de jag kallar för vänner.
vänner som kanske är vänner men jag vet inte hur man gör.
jag gick ifrån att vara någon till ingen.
men så blev jag någons.
trodde jag aldrig i hela mitt liv att jag skull bli.
medföljt av det fanatastiska har jag fått hat, men för livet och erfarenheter.
tyvärr tar det över ganska ofta och jag känner mig misslyckad.
varför just jag.
lilla emma.
samtidigt som jag pumpas med bra saker känns det bara som tomma ord.
varför vet jag inte.
det känns som att jag inte ska bli älskad.
jag är bara vem som helst.
men ändå inte.
vart kommer ångesten ifrån liksom.
jag har ingen aning.
jag vet inte.
jag vet ingenting.
nu vill jag bara försvinna.
som om jag inte blivit född.
det enda jag inte kan komma på är.
när kom all denna ångest.
vad gjorde att jag började känna den.
jag har ju mina aningar.
men varför.
det hände ju inte.
kommer jag någonsin få ro i mig själv.
gå vidare och tycka om mig själv.
när jag blir stor ska jag komma på ett lyckopiller.
ett piller som gör att när man är ledsen kan man bli glad direkt.
utan massa tröst.
utan massa tankar.
utan ångesten att det är sitt egna fel.
jag vill vara glad.
jag är glad.
jag är ju emma.
brunturken.
sveparn.
lilla ems.
emsi.
emsan.
snörpan.
älskling.
hjärtat.
ma.
ängel.
bästis.
dotter.
syster.
flickvän.
vän.
jag är ju bara jag.
varför just detta jag.
det jag jag inte vill vara.
jag vill vara jag, emma.
jags ka kämpa för det.
det ska jag.
och faller jag på vägen.
ska jag resa mig upp igen.
för en dag.
då är jag jag.
då är jag emma.


vi ses där.
i en annan värld.




sveriges skönaste emma

cha cha.
nu är jag klar med allt kring AP i uf tycker jag, skick in det ba!
fick feedback svenska c, mvg, katjing! eller blir jag verkligen glad..?
kollade på eclipse innan, kär emma. i filip.
mamma har jobbat heeeeeeela dagen. både på jobbet, tvätten, handlande och massa. nutte mami.. varför gör jag inget för dig..

inatt kommer emma vara vaken för att hon inte vågar gå och lägga sig.

denna mössa vill jag ha. en svart. den vill lilla ems ha.
har inga pengar..
peak performance siberia.



hm, när får jag träffa filip igen då?
endast en sak att göra för att ta reda på!
vänta..

förresten. bröt en nagel idag. jag börja gråta. emma var hungrig. emma var sjuk. det regnade. emma var ensam. emma köpte en halsduk, trind (för att bygga upp nageln igen) och strumpbyxor. inga cash. nej jag vet. jag hatar det här. synd att man inte bodde i en ekonomisk oberoende famlij..

emma ska söka nytt jobb hade hon tänkt. men så blev det inte. emma vill ta studenten nu för att påbörja ett rikitgt liv med en viss filip. emma vill leva livet. emma har svårt att göra det hon vill. fan. nu blev hon depp. ingen johnny depp alltså om ni fattar. på tal om det kom hon inte på hur pirates of the caribbeans soundtrack lät. filip youtube:a. då var det klart som korvspad! äsch då. nu ska emma gå och göra ingenting. det hon är bäst på.

NU GÅR JAG OCH GÖMMER MIG. INTE MER NI KOMMER FÅ SE MIG.

emma vill åka till solen.
hon behöver D-vitamin.
hon behöver filip.

serri, nåt fel äre juh.


tisdag förmiddag

god morgon eller?

inte för mig jag har inte sovit i natt direkt. jag har konstaterat att jag har sömnproblem. har inte sovit på flera veckor. vaknar alltid med huvudvärk och har knölar i huvudet. de gör ont. hej jag är mongo! fy, vet inte vad jag ska göra. får söka hjälp.

krya på dig filip hjärtat.

skola nu. och det pallar man ju inte..

HEJ HJÄRNTUMÖR!


moondaay

halli hallå!

haft en knas dag. vaknade av mardrömmar, ovanligt.. huvudvärk som vanligt det med och så klart funkade inga alvedon. tog två och det sket ju sig rent ut sagt. så jag har gått med värken heeeela dagen. ovärt värre.

inge plugg idag. det är ju bra!

filip har jobbat på posten. duktig pojk. tror inte han vet hur stolt lilla ems är :)

ångesten över flytt och så tränger sig på. min önskelista är att ha ett riktigt födelsedagskalas (lycka till emma!), en fin jul (med gran och massa pynt!) och en nyårsafton som 18åring som heter duga (jag vill vara med alla mina nära och kära, stor chans..). detta kommer nog aldrig ske. men som sagt, det står önskelista. 

två veckor kvar till lovet. gött. 

TA VÄL HAND OM ER SJÄLVA OCH VARANDRA.

med kärlek kommer man långt.



hej pappa. jag älskar och saknar dig.



Soldag

God afton! Nu ligger jag i soffan och kollar på indiana jones. Filip vill att jag ska se dom filmerna och självklart gör jag det :) gårdagen var fin. Linda ska ha miljoner med beröm för allt! Maten var himmelsk! Att det blev knas och röj sen efteråt var väl både bra och dåligt. Jag träffa min pojke iaf och fick gosa lite :) idag har vi två bara varit kompisar med soffan. Marie tyckte vi borde varit ute i solen för viktig D-vitamin får man då. Håller med nu efteråt. Det såg ganska mysigt ut :) sen åt vi taco. Mums! Nu sitter jag och myser med Mami. Choklad! Vi hörs! Hälsningar en oslipad diamant.

remember me

den filmen såg jag och mami. jättebra. sorlig. mami grät en skvätt. men absolut sevärd film!

nu efter x antal chips mår man inte så bra som innan när man tittade på skålen som var full av gottgott. hm, att det alltid lyckas bli för mycket.. och ja olivia, jag drack mjölk :) hehe.

nu är det skavlan på tv. det tycker vi om jättemycket om! mamma skrattar som jag vet inte vad. älskar när hon är glad :)

prata med syster innan. hon var hos robert. de skulle snart lägga sig. pappa och sin fru var tydligen på bio för att styvbror hade 20 års fest. hjälp säger jag bara. hur ska detta sluta.. hoppas att hans kompisar har vett i sig och vet hur man beter sig i andras hem!

imorgon blir det packning inför flytt. snälla väck mig ifrån mardrömmen.. jag hatar att flytta. har gjort det några gånger. att packa ner sitt hem och bo med det i lådor i fyra månader är inte direkt lockande.

snart är det lov. filip kanske ska till thailand men inget säkert ännu. det landet ska jag åka till innan jag dör! jag åker väl till pappa några dagar så  får syster komma upp och ha ensamtid med mami och jag med papi. sen skjutsar han hem mig hit och så firar vi mig helgen innan måndagen jag fyller år på. känns bra att få träffa pappa snart. alla flickor behöver en pappa i sitt liv. för pappor är pappor. bästa pappan ever har jag. precis som alla andra flickor säger :)

hm, skolan då. ja asså jag vet inte riktigt. gör det jag ska men har ingen direkt energi. går mest på ett batteri som säkert snart tar slut. vill inte ens tänka på det.. hoppas på bra betyg för sin effort går ju alltid! go emma!

och ja, jobb imorgon. kl 12. har ingen lust egentligen. men pengar pengar pengar! ska kila nuuuu.

TJILLEVIPPEN!



finklädd arto.
min pappa.



nu är det fredag igeeeen!

skolan var okej. blev knas lite med filip men det löste sig. dumma emma.. hemmåt med mami och hyrde film och köpte chips och dipp :) nu ska vi äta pommes! woho! hoppas på en bra kväll. att morgondagen blir super och söndagen underbar. emma lajks.

PUSSEN OCH KRAMEN



my winner :)


torsdag, imorgon fridaaay

hej hej hallå!

sitter man här vid tangenterna igen. tänkte mest berätta att helgen kommer att bestå av fredag som fredag, inget är fel på en fredag :) lördag blir det jobb 12-18  som senast. därefter kalas hos linda, myyys! sen söndagen hade jag iaf tänkt spendera med min pojke. hoppas på det!

nu ska jag snart sova. är såååå trött efter att gått upp 5.30 två dagar (hehe) för det tar på en mer än vad man tror! lite choklad tar vi innan va ? :)

PUSS OCH KRAM SKUMBANAN!



hej emma tolv år!

(det är verkligen inte taget för några helger sen!)

hehe..





Olivia, vi fixart! ♥




WARNING

tjolahej tjolahoppsansa!

tisdag idag. sämst dag. började med att stressa och då går allt utför.. glömde vantar och halsduk. dåligt i skolan. äcklig mat och annat smått som egentligen gör ens dag!

iaf, har inte mycket att skriva om. så bilder kan jag bjuda på eftersom jag precis lagt upp lite från kameran och mobil. gött som fa-an!



amanda 20 år!



taggad flicka!!



jimmi G fick inte komma in på krööögen.



världens bästa papi. <3



systra mi.



hennes berömda smörgåstårta.



BJARNE!



glad nybliven 18 åring :)







ser ni någon likhet mellan egeruparna..? hehe.



stolt Ma. <3



skål på filips födelsedag!



hejje james :) (Y)



denna man älskar jag.



släktens bad boys.



den va jobbig

en kort updatie. har inget att göra..

flyttlådor har kommit.
bice..
har börjat småplocka. hitta min dom kring sexuellt ofredande, emma blomqvist 10 år.
trodde jag kunde läsa den men icke sa nicke! förträngda delar kan dom med..
nu ska jag fan sova. fysik imorgon, det kräver energi! sen lasergame med juh! kuligt värre :)
nu ska jag, mig själv och emma nana lite. pömsigt värre.

JAG ÄR JAG.
DU ÄR DU.
VI ÄR VI.


Emma testar teknologin

Haj haj! Sitter och skriver från mobilen. Gött! Kollat top model nyss och nu är vi i new york. Mamma tränar och kommer snart :) Veckan erbjuder inget plugg och frihet att göra saker. Känns alltid lika bra! I helgen blir det kalas och gos med filip. Söndags mys slår fredagen nästan! För när man är två kommer det ingen ångest och det är så jävla skönt! Och någon undra om vi ska till paris och det ska vi. Men inte i år :) det är finare på våren så tar det då. Nu ska jag äta piggelin! Härliga hösten. Mindre än en månad till jag fyller 18. Blandade känslor. Hjälp :) Hihi. YOU HAVE A GIFT. YOU CAN LOVE.

den elfte

igår var det 2010-10-10.
förra året var det 2009-10-10.
min och filips ett års dag.
första och sista.
fler år blir det.

jag är kär.
jag älskar min gose.





en av de första bilderna på bara oss.
redan då var det kärlek.
ju mer du ger, desto större blir den.
jag tror på oss.


haj haj!!

cha cha, snart kommer tjejerna fäny och olva korven hit för fredags KÖR! nu ska det fan hända grejer här! vi hörs när ni skaffat er ett liv!

TJARÅ!!!!!

HeHe....


ta mitt skimmer för jag brinner

gråter gör jag.
stora tårar.
vem vet varför.
snälla kan någon berätta.

tusen gånger om.

låt det inte bli sant.


måndag hääärliga måndag

hej hej!

ork int skriv egentl.
skola. kolla matten med spe-fööölk. åt lunch. hade matte prov. hade relle. åt bullar. åkte till filip. hängde. åt middag. åt bullar. plugga. åkte bejl. plugga. äter glass. '

MÅNDAG HÄÄÄRLIGA MÅNDAG.


små negrar i sanden. sunday bloody sunday

ja hejsan hoppsan!

helgen har varit super! fredagsmys med mami. jobbilobb med finmiddag och alkohol på den. gött som faan. det blev ju lite för mycket kanske för oss sen men vad fan gör det om 100 år? idag mår man bra. har ätit brunch med älskling, helt ensamma till en film. gos i soffan är oslagbart! nu på schemat står disk, städ, plugg och annat nödvändigt. och ja självklart blir det deg i soffilago med glass men lite viktiga saker måste man göra :)

HEJ HOPP GUMMISNOPP!


yuppie



haha lol.




fint armband från filip i turkiet.
för er som inte ser står det Emma Egerup.
love ♥



älskar dig.



HÄR OCH NUUUU

FRÅN OCH MED DU.




lördags myyys och FEZT

cha cha. sitter med katrine här i soffan. filip lagar mat. vi brudar käka på blå, ribs&musslor :) gött! (jag vet du blir stolt olivia över musslorna, hehe, italien feeeeling!!)

förkalas snart. sen vidare till gurra. ska träffa robban med. han gillqr fille :) hörssss!!!

PUSSEN I RÖVEN, ELLER NÄ.


god morgon lördag

klockan ringde halv nio. tänkte det är lika bra att gå upp så kanske man hinner vakna innan jobbet. hihi. börjar halv nio och slutar fem. sen blire middag och pojken kommer. sen vet jag inte hur det blir. katrine har inte berättat det än och robin inte svarat. men det löser siiiiig! det gör det alltid.

nu blire jobbeli jobb!

KOM OCH KIKA, TA EN FIKA!


i love my baby yup yup i love my chick

herregud. ett år med förhållande snart. stolt över mig själv! och filip! inga konstigheter alls. det flyter på liksom. men ett år är fan länge. men ändå så kort. det beror helt på vad man jämför med. så lagom för ett par nybörjare som oss med andra ord. aldrig har vi haft någon seriös innan. cool :)

just nu går huvudet på hög spinn. har massa planer i huvudet. utflykter, sevärdheter, resor och mycket mer. nu när älskling har fått jobb kommer det gå smidigt. drömmar har jag. vem har inte liksom. haha ;) ett par här (det är inte omöjligt och en del händer faktiskt!)
-zorbing
-paris
-madrid
-smådalarö
-vaxholm
-baren baren
-ullared
-borås
-globen
-strömma kanalbolag
-kryssning

OSV. :)

finns mycket jag vill.
finns mycket jag kommer göra.

GOD NATT.
JAG SAKNAR MIN KATT.



trötter..


mick jagger sa..

haj haj!

livet flyter på och igår var huuur mys som helst. min man kom och va hade det fin fint :) innan det hade det varit tårtkalas hos kissemissen. jättebra! nu är fille på lagfeeezt på grekens och jag och mami ska mysa med glass framför teven! (ni måste ju säga något flickooooooooooor!!)

i love to be me.

I'M NOT DEAD. BUT I WISH YOU WERE.

pussen och kramen.



en liten hälsning jag hitta i bakfickan!


RSS 2.0