nytt new nueva

sommar i all ära!
min garderob har fått tillökning av dessa vackra skapelser :)













GE MIG SOL OCH VÄRME NU!
MEMENTO VIVERE.




jag känner att jag lever och det känns så jävla bra!

jag lever! känslan av att leva är det bästa som finns. nu kör jag!

håll i dig eller hoppa av nu. det finns ingen återvändo.
se framåt!

MEMENTO VIVERE.


jackpot jackpot på onsdag på onsdag

japp idag är det jackpot!
nu: packa klart
sen: till övre slottsgatan 14 c
Ikväll: middag och ausgang
i natt: nattkorv med frillan på sniskan
imorgon: TRÄFFA MIN SUPERULTRAMEGABÄSTA POJKVÄN!

MEMENTO VIVERE.



japp. såhär ser man ut på en perfekt fylla i slutet då vill säga.
ska nog lyckas med det ikväll igen....
konstigt nog tror jag det blir svårt utan en viss döppe.
ha det gött, haj!


tisdag 22 februari 2011

snö ute. inte så kallt. träningskläderna är på. snart drar jag. måste bara ladda ipoden lite så jag har något att lyssna på. kan vara ganska tråkigt annars.
lådor. massor av lådor. måste packa upp mer senare idag. då får jag sällskap också. känns bra.
disk. tallrikar, glas, disk. måste diska sen också. eftersom jag är den enda som gör att det blir disk nu så är det inte mer än rätt att jag  då tar hand om den sen. dutti tjaj.
dator. jävla dator. var ju skönt att inte ha internet innan. varför fastnar jag alltid för? fan, livet bara sugs ifrån den där skiten och tv burken. vad är det för fel på ens liv? förut var man "ute och lekte". nu är det bara it hela tiden. fuck den teknologiska biten. den förstör värdet av en solig vinterdag.
dicsiplin. jag ahr dicsiplin tycker jag. och när jag bryter mot den som nu att sitta framför datorn istället för andra saker som är bra, blir jag arg på mig själv. ibland undrar jag om folk också tänker så? att saker de gör egentligen känns dåligt. eller tycker folk bara att precis allt de gör är det enda rätta och som är bäst för dom? jag vet iaf att jag gör mycket fel i mitt liv som jag skulle vilja ändra på. jag försöker och lyckas gansla ofta. att rationalisera är nog den försvarsmekanism som alla utgör heeeeeeela tiden. löjligt egentligen. fuck it liksom.
livet. åt helvete med livet! alla månniskor har rätt till sitt eget liv. leva eller ej. och man måste lära sig att det är olika för precis alla individer. för alla vill inte bli rika, ha ett eget företag, tjäna åengar och ligga med en snygg man. jävligt sterotypiskt faktiskt. någon som vill resa runt livet ut, ha flera fruar och 100 barn, vara lesbisk/bög och flytta till malaysia för att bo idjungeln, enbart leva på grönsaker, ha en renhjord uppe i norrland eller vad fan som helst. jag tycker att det är nästan mer coolt och värdefullt än att vara stereotypisk. ibland måste man faktiskt ta vara på vad den här planeten erbjuder! finns miljontals saker att göra förutom det "gamla vanliga". men hej, jag säger inte att det är fel heller, låter bara väldigt trist. jag kommer säkert bli sån. doh!

långt och ovärt inlägg kanske ni tänker, men inte jag. för under denna stund haf jag hunnit tänka lite och fått tankarna snurra på bra banor, laddat min ipod tillräckligt för en stunds träning, tittat på DH som gett mig detta perspektiv och aa, fått skriva av mig lite. nu är det tillbaka till verkligeheten och fan i mig lev dag för dag. man vet aldrig vad som komma skall. men att vara här och nu, det vet jag. och framtiden är med oss hela tiden, den kommer och blir till dåtid. så kommer det alltid att vara. framtien kommer oavsett. ta vara på nuet, det är borta snabbare än vad man tror.

MEMENTO VIVERE - kom ihåg att leva

-det är inte svårt att dö när man vet att man levt. och jävlar vad jag har levt! -




lov lov lov

första dagen på lovet nu. den har jag tillbringat med att göa nytta. fixa till lägenheten som fortfarande inte är helt klar. packat upp och rensat en massa. varit på gymmet, det går frammåt! mitt mål kanske inte är omöjligt :) jag SKA klara det innan slutet av maj! sen har jag lagat mat hela TVÅ gånger idag, bra jobbat tycker jag :) börjat kolla på jersey shore season dos, kollat top model såklart (!) och pratat med pojken. han jobbar den här veckan, dutti han är :) någon måste ju stå för vår ekonomi hehe. snart läggdags med min nya bok som jag längtat efter som sjutton! imorn blir det mer sysslor och även ett besök hos linnea om hon är tillgänglig :)

god natt!

MEMENTO VIVERE



snygg tjaj! hm.. vilken?


söndagsnatten så ensam och enslig. men måndag står den nära och håller trots det hårt i var gränserna går. de är tillsammans en vecka. enskilda är de starka vardagar.

trött tjej. blä. vill inte. dagarna bara forsar iväg och jag orkar eller hinner inget känner jag. fy. filip är min guldklimp iaf. känns bra det. min bästa vän, andra halva. har kollat hela säsong ett av jersey shore. jag bara ääääääälskar det programmet! next up tvåan! har ju typ redan sett alla men de är ju så bra!

jag skriver inte så ofta nu för tiden. vet inte vad det beror på egentligen men har väl annat för mig antar jag. den här terminen i skolan skrämmer mig lite faktiskt. hehe, vet inte vad som händer efter liksom. men inte tänka just i detta nu på det! terminen kommer gå fort och mycket ska hinnas med! inte bara skolan med bra betyg utan, resor, lov, besök i olika städer i sverige, födelsedagar, högtider, inköp, träning och hälsa, event, studentskivor och en massa annat! och om inte mer är dryga 100 dagar är det dags för ett nytt annorlunda liv! hjälp, förstår ni? det kommer ske och går inte att undvika! har man inte levt under den "riktiga" skoltiden är det nog dags för det nu :) jag önskar alla lycka till var ni än befinner er i livet, för varje dag är oundviklig, gör det som känns bäst för er just i nuet.

och tyvärr har en närstående precis insjuknat i anorexi, det suger.

MEMENTO VIVERE.

när något är svårt väljer vi oftast den lätta vägen trots att den inte alltid är den bästa.
att vara stark innebär att våga välja den svåra när det är den rätta utvägen.
att säga till en kompis att den gör fel är svårt.
för man älskar den oftast otroligt mycket och vill inte skada.
men att tillåta det den gör fel är att bara göra den svagare och uppmuntra på fel sätt.
våga vara stark.
en riktig vän står bredvid dig genom eld och vatten.
inser att den behöver hjälp och gjort fel.
för om den ena är stark hjälper det den andre att också vara det.
och vi alla vet att vi tillsammans är som starkast.
det är då vi kan förflytta berg, skapa mirakel och älska.
våga vara stark.



stay in school.

ha det bäst FF. ses hemma sen.
i think i might ♥ you..


skola skola

ledig idag pga utgående lektion. har varit i skolan på möte med skol if ändå. sköna gubbar det där! sitter och gör inget. hänger framför datorn i skolan istället för hemma i och med att jag inte har internet hemma än.. fitt telia. har fysik som väntar på mig hemma och även gymmet. sprang två min fortare igår än vad jag gjorde innan på min önskade sträcka. bra gjort! jag kan mer! :) typiskt mig och vilja mer och mer hela tiden..

gosebjörnens nycklar var jag tvungen att lämna tillbaka.. doh! hehe. han ska hem och spela fifa nu på sitt nya
PS3. gud vad lycklig han kan vara ibland! självklart är jag fortfarande hans allra bästa men fifa skadar ju inte när jag inte är där med varma t*****. :) hihi. min prins. snart bara sju veckor kvar till vår resa! de kommer gå fort fort! nu blir edt bussen med massa bra P3 dokumentärer! senaste var om hagamannen, fruktansvärt bra! :)

MEMENTO VIVERE.


15 februari 2011

valentins dag igår typ. både överskattad och underskattad tycker jag. jag och min älskling käkade middag med rödvin och tända ljus på restaurang. det var bäst. sen hem och somna till film och varma ******. hihi. vi plocka även upp en favorit på vägen hem. :)

dagarna går och det går bra. träningen pågår, vaccinationer har gjorts innan resan, pussat på min gosebjörn (nu har vi varit tillsammans över 16 månader (: ), jobbat, träffat gamla godingar och gud vet vad. den här veckan blir mycket! idag masssssaaaa plugg hemma, imorn prov och bad på fyrishov, torsdag friluftsdag.., fredag utgång! söndag jobb och sen har vi sportlov!! gött. vet dock inte vad jag ska göra, vill göra något!!! hittar nog på något :)

för övrigt rullar saker och ting på. något jag stört mig på länge dock är när folk pratar dåligt om saker de inte vet något om. allt ifrån en pryl till en händelse till att universum inte finns typ. spelar ingen roll om vad det är men folk kan fan ibland kolla upp fakta och uppdatera sig. saker och ting förändras och är inte alltid som man själv vill tro. lek inte bäst. och framför allt, lek inte bästis för en stund! herregud konsekvenserna efteråt är alltid värre än att om man inte sagt den där saken som man egentligen skulle varit tyst om. man blir inte MER omtyckt för det. tänk en gång till. mår den bra av att höra ditt skitsnack? vad "vinner" jag på att säga det? mer kompisar? mer självkänsla? vad? visst, filip säger "tänk inte". men ibland får man fan använda det man har i skallen och tänka LITE åtminstone.

gosetigern signar ut.

MEMENTO VIVERE.



kul tjaj.


9 februari 2011

här var det längesen man hängde! inte konstigt när man inte har internet hemma och har fullt upp annars :)
har flyttat, beställt resa till afrika, gambia den 7e april, varit ute, hängt med eliten och FF, druckit öl, sovit med gosebjörnen, gosetigern, bamsebjörnen heheheh LOL emma.. nej men asså jag kommer ingen vart.. fick MVG på min psykologi iaf. bra ju! mormor är sjuk. ligger på sjukhuset. fan. men inte prata om det nu!

MEMENTO VIVERE.







hell yeah.
this time for africa!!
filip min filip :)


RSS 2.0