min egna brolle

om någon gjorde en sån låt till mig.
skulle jag gifta mig med honom.
precis som mannen som svarar på sms när han spelar fifa.
mitt hjärta smälter.




Steven Gerrard

cha cha.

sommar nu. inte samma skrivande för mig då. tänkte mest meddela att jag lever. mamma kommit hem från
thailand idag. neger.. filip kommer hem ifrån hea idag med. jag har jobbat tre dagar i rad. midsommar var gullig men ensam. senare i sommar blir det ungern med papps&co. mer fotboll och mer sol med fille. annars får vi se :) nu ska jag och mami kolla england-tyskland klart swen vankas det middag på blå.

HÖRES!


home sweet home

först vill jag börja med att förra inlägget var bland de finaste som finns.

för det andra är jag hemma. sjuk och sliten.

och till sist..

JAG ÄLSKAR SVERIGE.
JAG ÄLSKAR FILIP.

-PEACE-


Magaluf

Nu får du komma hem! Första natten var svårast, inte lätt att sova ensam för en gång skull. Annars flyter dagarna på rätt bra, bränt mig på benen, det är inte så kul! Här är det sol, fast det var molningt i måndags, inte så kul. Olivia bara raggar på killarna, men jag får nöja mig med världens bästa som är där hemma och väntar på mig:):):):). Men stackarn har gjort sig illa på benet, sen vann han nästan straffturneringen, bra va? Namnsdag har han haft också sedan jag har åkt, grattis Axel. Att bero på Axel så har han gjort illa axeln, vilken sopa. Kanske lägger upp några bilder om jag fattar hur man gör. Snart kommer du hem, då ska vi leka!
Jag Älskar Dig.

Brände mig lite.

Brände mig lite. Filip

 


HEY BROE LETS GO

OLIVIA WESTIN.
STUNDEN ÄR INNE.
KÄRLEK.
VI SES.
(om jag överlever, hehe.)

vill bara säga en liten hälsning om så fallet skulle inte vara.
jag älskar mina vänner, min familj och min underbara pojkvän filip.
vi hörs och ses om en vecka.

HADÄ!


MAGALUF 14 JUNI 2010

ja men då blir det semester för storbloggarn nu då. magaluf om några timmar bara! där ska jag och min bästis till olivia leva livet som det är skapt för. det är så sjukt. liksom overkligt. att jag ska sitta på ett plan med en bira med min vän om några timmar på väg till livets resa. insane! men all ednna väntan kommer visa sig varit lönt.

spaninen, mallorca, magaluf.

HÄR ÄR VI VARE SIG NI ÄR REDO ELLER INTE!






vi ses om en vecka efter paradiset


idol N1



det är så bra att jag dör

hej hej hallå!

var ett litet tag sen. och ska tyvärr bara vara kortfattad.
sommarlov nu. skolavslutningen igår var bra fast att jag gjorde bort mig känns det som. sorligt och tråkigt att nico slutade också. så en och annan tår kom fram :') efteråt var det bakis käk på jalla med b-rudarna i klassen. sen hem och sova för att åka tillbaka till uppsala och familjen carlsten där det var grillning och förkrök som gällde. efter det drog vi till framfickan som slutade illa tyvärr. men det tar vi inte här.

det som gäller nu är ta det lugnt idag och hoppas på att jag kommer iväg en stund till märsta och efter träffar älsklingen. sen imorgon har jag fan fullt upp. måste städa hela lägenheten, packa det sista, kolla så att jag har allt, försöka hinna till lisa och jävlar i mig träffa filip! hoppas jag hinner med allt!

nu ska jag kolla film och somna i regnet.

JAG ÄLSKAR MIN FILIP.


need to spread my wings to learn how to fly

har börjat packa lite inför maggan. finns bra med plats i min väska! det är bra!
hungrig men pallar inte fixa käääk. men det visar på att maggan kommer ha sin egna standard på allting! halv focca jävel och italiensk skit hemma. blää. jaja. inte mer om det :)

ska kolla lite tv nu innan jag ska sooova. tidigt imorgon fan. 7.30 bussen.

TJING TJONG!


5 dagar kvar

på måndag är det mallorca som gäller. en vecka och jag kommer aldrig vilja åka hem känns det som. men tror fan att jag gör! för jag har min pojke, familj, vänner och allt här. men fan, det vore inte fel att dra iväg på såna resor lite oftare! men drinkar i taket och klackar på är inget man direkt ogillar. jag går hela vägen. ska det va så ska det va! hur ofta är det tillexempel att man får strosa runt as packad i höga klackar samtidigt som man ser ut som en påsatt anka? bara att gå barfota isf! eller att man får ligga på bardisken och åla upp sig bland filket och vara allmänt SEXI? eller en annan sak, dricka gratis drinkar så att en milkjonär vore fattig om han hade betalat för de? och sist men inte mist, dansa utan hämningar och äga allt och alla i sin egna lilla värld? fan, att bara få släppa allt kommer bli så jäääääääääääävla skönt. håller på mig fan när det är bland sofistikerat folk. för jag är ingen sån stilpropp. jag är kung och jag ska visa att det går ha roligare i fucking magaluf som icke singel! inge aids, gonorré eller klamydia här inte! herpes är inget att hänga i granen heller. därför ska man inte strula hej vilt för det smittas från kuk till mun till en annan kuk till en annan mun och kanske till en fitta. punkt. tänkte bara informera lite :) men oskuld, ta för dig!!!! hehehehehehe. okej, spårar fan nu. lite övertagg. men vi kör en fet KICK på detta. jag älskar det och hatar att jag inte kan få hem låten. min kuk i det!

VÄRLDEN KOMMER TAPPA HAKAN.



livet, jag är redo.


only one of you

tjenixen.

tänkte mest bara säga att jag varit hemma idag och att det är sista skolveckan. känns bra fan! en vecka till maggan. la fiesta om sju jävla dagar! imorgon är det skola och sedan middag på grekens. onsdag är det skola och fika med andra flicks. på torsdag är det skola och sen hänga och dingla lite i stadsparken typ ba. fredag skolavslutning och sedan häng med friends och troligtvis feeezt efter. lördagen ska jag vara med prinsen hela dagen för sen är det bara en dag kvar till livets resa. ska göra allt för att träffa honom på eftermiddag/kvällen på söndag också för sen är det bye, ses snart.

nu ska jag kolla vidare på top model. spännande!!

GOOD BYE LADIES AND GENTLEMENS.


ROYAL REPUBLIC

halleloja!

jobbig dag på jobbet. men fick göra som tur är! nu är det lite ledigt ett tag. jobbar inte förän midsommar nu (Y) och det är bra nu. middag med sis' och livets guld (öl!). imorn är det skola och barnvakt som gäller. tisdag grekens FFS :) onsdag är jag fri. torsdag är jag fri. fredag är det avslutning. lördag är jag fri. söndag ska jag fira lisa. måndag magaluf. oj, det där sista innebär att om en vecka ligger och på nålar och inte förstår hur tiden kan gå så lååååångsamt! haha. oh my..

käääk nu.

WE ARE THE ROYAL.


summertime

ligger nerbäddad i soffan och lyssnar på regent. love.


baby goodbye

nu har min mami åkt till arlanda för att vara i thailand i tre veckor.
men syster är här.
och rakt ifrån hjärtat.
jag kommer sakna min mamma på andra sidan jorden.

massa pussar mamsen!



inte vilken fredag som helst i mitt 17åriga liv..

cha cha. en omtumlad emma sitter vid tangenterna nu. det känns som en dröm. ovanlig dröm. gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig..
linus student var fin. åkte på kvällen och hemma vände jag för krök hos becca. tog sista bussen med linnea. väl i sigtuna ser vi gäng utanför vid hållplatserna och jag ser första slaget tror jag. vi hoppar av vi nästa för att kolla läget. vi hittar en sönderslagen kille i ansiktet. han har stora jack i huvudet och blöder som en jude som edvin sa. jag ringde efter ambulans och snuten kom på köpet. misshandel har skett så det skriker om det. ambulansen hann inte komma innan vi drog efter en timme typ. men ett vittnesmål för min del blev det och idag har de gripit fyra killar. det suger, för det vet jag. snuten var knas.

att se en kille sådär hör inte till min vardag. även om jag är brunturken så känns det i mage och hjärta. men så är det. en livserfarenhet jag önskar jag aldrig kommer uppleva igen. men det vet man inte.

TAKE CARE.


linus eriksson FP3

ont i fötterna och ett stort leende har jag just nu! varit på bolandsutspring och linus var en stilig man som kom med kostym och allt :) bästa var när deras klass sjöng vid scen. "bira bira bira bärs bärs bärs. bira bira bira bärs bärs bärs. bira bärs. bira bärs. bira bira bira bärs bärs bärs!" det ska såååå hårt vi också göra!! sen var det klockrenaste flaket också. snygg lastbil med skynken som det stod BRÖÖÖST på! HAHA jag gillare!! fordonsMÄN är det dära! men me, lunch nu innan vi drar på mottagningen i senare i eftermiddag.

LOVE YA!


olivia. snart är väntan över min ängel.

11 DAGAR.
MAKE IT COUNT.
CAN'T GET ENOUGH.
PARTYBLÅSAN PÅ VID DET HÄR LAGET DÅ..
EN RESA.
EN VECKA.
MILJONER MINNEN.
LÄNGTAR.



jag har stirrat färdigt på den blinda emma som aldrig kan se det som är bra. hon är borta och kan ses som bortglömd för jag är här för att ta vara på livet. se framåt, tänk positivt. I laugh, I love and I fucking live.

jag är lycklig! fick världens glädjerus när jag gick hem efter att lämnat prinsen vid bussen. dålig dag som blev bäst. fick puss på ponken. han hjälpte mig enormt med plugg! det var sol. det kom regn. det blev sol. jag blev sams. känns riktigt bra. måste ju vara glad på student imorgon. bliiiiiir skiiiiit braaaaa!
storkusin linus springer ut på boland kl11.30. då är det klänning och klackar som även kvällen kommer att vänta sig. god mat och ni ska se amandas fiiiina tårt. gjort en helt egen "prinsesstårta" med vit marsipan och svart så det ser ut som en studentmössa! cool! stilrent och oj vad den ser ut som att vara gjord på ett riktigt konditori istället för blomqvist-köket. hehe.

nu ska jag lägga mig och så får vi se hu helgen ser ut. jobb till 16 på söndag iaf.

SEE YOU GUYS!


imsdal

hemkommen ifrån bilskolan nyss. tre timmar var inte så farligt :) bara tuta och köra snart! ingen skola i stort sett imorn. en timmes lektion bara. men skolavslutningen ska övas till! bra väder ska det bli imorn också, tummen upp (Y) happ, nej, jag har inte så mycket mer att säga en godnatt.

såå.... GOD NATT! :)

sommarpojken <3


take your shirt of and you'll lose some calories

jupp jupp!

skolan nu. har haft mattestuga 8.38-9.30. kul! börjar inte förän kl 14 igen.... men men, tidsfördriv är ju jag bäst på! hehe. jag och carl har varit och shoppat shorts, röda. snyggt (Y) blir jäkligt sugen själv med inte det inte. har spenderat för mycket över tusenlappen på senaste dagarna så nu får det väntas till magaluf :) kanske tar med mig lite extra bara för att ekonomin är bra nu. yeeeeah.
senareidag blir det körskola så är itne hemma förns sent sent ikväll. suger som satan för emma är hungrig.. :( men men. nu ska jag chilla vidare med att lyssna på the voice på datorn. bra tidsfördriv som sagt! speciellt när inte tuben fungerar i skuuuuuulan -..-

12 DAGAR KVAR!!!!!!!!!!!!

STOP CALLING.


drumvirrvel tack..

13 FUCKING DAGAR KVAR TILLS VI ÄR INNE PÅ ANDRA BARRUNDAN PÅ KVÄLLEN (kommer ju inte bara hänga i baren på kvällar..) OCH DRICKER OSS FULLA SOM OM INGEN MORGONDAG FINNS1 JAG ÄLSKAR MIN VÄN OLIVIA OCH DET HÄR KOMMER BLI LIVETS RESA OCH ETT NYTT KAPITEL I VÅRT LIV. VI ÄR BÄST. KUNDE INTE VÄLJA EN BÄTTRE PERSON ATT GÖRA EN SÅNHÄR 1:A KLASSIG RESA MED.

YOU AND ME HUN'









you're the best, no matter what.
in every case.


jag älskar dig

cha cha!

sitter i soffan och har nyss kollat sista DH. GRYMT BRA! ska snart lägga mig men först heta danska och cougars :)









jag nu, i ny tröja, älskvärd!
och finaste halsbandet ever.
silverhjärta med texten "jag älskar dig" ifrån filip min älskling.

JAG ÄR KÄR.


MORNING SUSIE

vi börjar med tråkiga nyheter.

vincent har somnat in. lite snuffel misse var det. och oj vilken personlighet! i love him.
V.I.F. ♥

de bra är att det snart är slut på skoldagar. endast 6 st för mig om man inte räknar med skolavslutningen. skööööönt! och en sak som jag kommit på är att en festival ska jag ha varit på innan jag dör. men att inte vara 18 den här sommaren suuuger. det förstör. annars får man ju inte komma in i öltälten.. -..- bicekårv. så nästa år har jag räknat med att det blir av! music is one drug.

körskola imorn, kempegrejt! ingen idrott på torsdag, kalasbra! nu kör vi in i det sista :)

middag nu. chill med arne. me like.

WAHTEVER I DO I DO IT FOR YOU.



min vovve :)


RSS 2.0