jackpot jackpot, på ondsag på onsdag!

redan onsdag kväll efter 22! oj här rinner tiden förbi!
jobbat igår och idag, älskar mitt jobb nästan haha. men nästan bara enbart tack till kollegorna! shit vad dom har tagit sig till mig bra, härligt om jag får säga något. imorn är det sista innan en dags ledighet. fredagen blire klippa och färga, uppehåll mitt på dagen, fika hos kissemissen efter fem och sen ut med TB göörlsen.

nu börjar det bli kallt om nätterna, inte bra! super varmt på dagen och kallt på nätterna gör det svårt att klä sig till jobbet. emma is working it anyway hehe.

pussen på nosen!



natti ifrån Ma med sommarpyjamas på.


måndag, ny vecka!

hej hej hallå!

söndagen igår var som en vanlig skön söndag. vaknade liiiite för sent, gick ut och sprang och sen kollade film och gossip. när mamma var hemkommen åkte vi efter ett tag till björkvallen och kollade på filips sista seriematch. hjärtat mitt gjorde hela FYRA mål! vassunda vann med 7-0, härligt! pappa anders var där så jag åkte med honom hem medan laget skulle fira lite. middagen blev taco, toast och paj&kaffe. klockan åtta satt vi tre och kollade sport och robert på tv4 som följdes med filmen déjà vu. sen sängen! underbart.

nu sitter jag hos egerup själv för anders är på väg till chicago, marie är på hea och filleponken jobbar. ska strax dra mig mot bussen för sen hemma ska jag följa med mathilda till hästenhästenhästen!

veckan i övrigt der ut såhär:
jobba
jobba
jobba
fira katrine och utgång
jobba och utgång
jobba

Pussen och kramen!


lördagsgodis på en lördag!

haj haj!

hjälp vad lång denna dag har varit! åkte med elva bussen från mig i morses och kom inte hem förän vid strax efter tio! bästa ju. jag hade bestämt mig för att inte köpa till mig idag och bara vara till hjälp. det slutade med boomerang skjortor, jackie exstas, ralph lauren gosisar och massa annat! lunchen blev hälsotallrik och bombay chicken. den avnjöts i strålande solsken på uteserveringen i det varma stockholm. när affärerna stängde i stan vid femtiden drog vi oss vidare till kista. där blev det sockerkick och maaaaassaaa fina inköp. men som sagt, inte för min del! däremot hittade jag en sju jäkla massa saker som ville följa med mig hem hehe. men jag väntar till london. då kommer brownie gå loss!

nu ligger jag och myser med pojken i telefon och one piecen är på, så klart haha. kollade nyss lite film och nu blire lite gossip. älskar att höst mysa, synd att vintern har bråttom på hösten. längre höst tack!!

pussen och kramen.

kom ihåg att leva.



lite längre sommar vore ju inte heller helt fel..




shuuuuuuuuuuuuue jani!

haha gårdagen, oj oj oj.. tanten och små flickorna rockade loss!! började hos relli med corona och heiniken. vandrade ner till plantan (haha jag vet) där vi mötte cissi och jennifer och maria. köpte lite svensk öl och sen var hetset och festen igång. mer öl och mer vin för de andra slutade med shots. emma valde jägermeister. skulle hon inte gjort. när plantan väl stängde runt två skulle ju självklart emma bara gå på toaletten först. hon väljer killarnas. går in gör sin grej och går ut. det är mörkt. det är stängt. dom alla, även de som jobbar där, har glömt mig i dimman. hjälp. lyckades hitta karln som jobbade där, han hade inte gått hem iaf! så han fick dra upp gallret utanför dörren och jag försökte smita ut innan det ens var uppdraget haha. svansen mellan bena. sprang ikapp de andra som trodde jag gått i förväg. tabbe från full tjej! sen hos landegren var det trevligt. han själv var liiiite för full så jag fick bryta upp dörren för att komma in och hjälpa honom. stackare. närmare halv fyra stappla jag mig hemmåt med mina kompanjoner. hemma åt jag mat, självklart, och däcka sedan med facebook i ansiktet.

idag mår jag bäst! älskar ölfyllor. ska fixa mig nu, lite brådis faktiskt. ska möta upp kissemissen för shopping till maxade max nivån i stan.

pussen!

kom ihåg att leva.



brori!




lets just fade into darkness

hur fin dag som helst har det varit idag! solen sken hela tiden och jag fick träffa några av favoriterna. först lenny med company på brun. efter jobbet kom gose dit och joina allt gossip och tjejsnack. sedan hem en sväng och hälsa på mami. vidare till roethlisberger och catch-up talk. sen skulle hon med sin fina tand/kind vidare på middag så jag åkte hem. snart ska jag vidare igen men till tjejerna på aludden för lite bira,bubbel och brit.

fixa och trixa lite nu!

pussen!!

kom ihåg att leva.



tjajjor!!


TGIF

fredag idag och denna dag har bara börjat!! bokade min london resa idag, herregud, jag är så himla glad!! ska få träffa bästa fillababe snart och oj vad kramar det kommer bli!! jag fucking älskar den människan!
ikväll får vi se vad som händer, näst på schemat är att ta mig till brun för lite gos med lenny och sen ut och springa en runda. pussa lite på mamma idag också. fina hon. glädjerus nu, måste gå!



FILIPPA LIDSTRÖM ♥ EMMA BLOMQVIST
FUCKING 4-EVER







brunturken goes international.
LOVE IT.


ladybird

god riktigt sen kväll!


jobbat hela dagen och kom hem för inte så länge sen. jobbig dag men bara att stå ut. imorn ska jag nog boka londonbiljett till filla, ska bara fixa med det sista.

igår var min lilla snutt sjuk och jag åkte hem till honom vid lunch för att gosa lite. dagen blev bra och innehöll filmtittande, middag med egerup (MUMS), äppel och päron plock, mamma häng och gossip girl. hehe nästan lite jobbigt att vara en sån sucker av det.

imorn blire jobb jobb jobb, men har äntligen fått min badge! slipper vara ett dagisbarn nu som måste hämtas och lämnas hela tiden haha.

natti.



hehe, bjuder på den. oh guud..


söndag döda söndag

hej hej!

trevligt värre var det här! helgen har varit speciell och inte alls som jag trodde. haha i fredags blev det laroy med bästa lenny och mattan. kvällen slutade tidigt, trodde vi ja! haha nattbussen hem och tredäckade flickor är ingen bra kombo.. vakna upp på arlanda, kul! inte kan jag säga. blev hämtade och däckade med ouppäten mat och morgonrock på sittandes i soffa. hur jag lyckades med det är en fråga jag ställt mig själv och inte fått svar på.. sen var det bakishäng framför gossip girl hela dagen under lördag och sen blev det kalas hos gosebose. där var alla grabbar och kolla fotboll så jag hängde med syster ida tills resten kom. middagen var suuuuuupergod som vanligt och det blev mycket drickande. vidare mot stan och magnussons, därefter landade jag på saluhallen med FFF. hem i taxi med pojken, fäny, ida, jacob och lars. haha vi "unga" var hemma innan mamma och pappa egerup. dom hade varit på trevlig 50-års fest! somna bäst och vakna idag utan några problem. drack te till frukost och sen kolla spy kids. hemma nu och hjälper mamma lite.

imorn är det ny vecka och nya tag. varje dag börjar med nya möjligheter!

kom ihåg att leva.




hehe filips födelsedag förra året.



torsdag och vad fötter?

halleloja.

gårdagen var amaaaazing. välbehövt så det bara skriker om det. jag och lisa möttes upp på magnussons för varsitt glas rött vin och en creme brulé (eller hur det nu stavas). sedan gick vi vidare till hemmakväll och hyrde tre filmer. red riding hood, the killers (OH MY GOD, trode inte ashton kutcher kunde bli mer snygg än vad han redan var, men tydligen!) och sen seventeen again. vi betade av de två första på kvällen sent in på natten och sen åt vi frukost till den tredje! sååååå skönt. sen kollade vi igenom hennes garderob och hon visade mig lite saker hon köpt i barcelona, snyggt!

idag har jag jobbat och det gick bra. vissa av mina kollegor är verkligen guld värda! så roliga! och mitt ibland den värsta stress jag varit med om kom min prins och smög sig upp bakom <3 naaaw, tårögd tjej där haha. vi ska äta lite lunch hiop imorn och han ska få berätta allt om pragish!

och förresten, har hört massa gossip om såna i den närmre kretsen att jag typ dööör haha. älskare. men vadå, vi är alla människor, vi gör misstag och tror fan att man ska lära sig att skratta åt saker och ting.

nu blir det mer gossip för min del, fast på upper east side - manhattan!

kom ihåg att leva.




höstigt värre

en riktigt bra september dag idag! solen har skinit, regnet har fallit (som tur satt jag på bussen för jävlar vilka skurar!) och emma har shoppat! jag köpte jackan och även en present till filip. riktigt lyckat! nu är jag hungrig efter en heldag och ska stoppa i mig något. ikväll ska jag till uppsala med mina nya gummistölar.

herrå!

kom ihåg att leva.









happi.


en tisdg vanlig tisdag

har jobbat hela dagen och kom hem vid halv elva. har myst ner mig i min onepiece och ska strax kolla gossip girl!! stan imorn, mellanlanda hemma och sedan vidare mot uppsis för en helkväll hos nilssons. äntligen! alldeles för länge sen nu. sen är det snart helg och jag hoppas på att den blir dunder! på torsdag kommer pälle hem!

nu blir det chillpill!

kom ihåg att leva.



niiiiinen lite trött!


måndag 12 september

det är caisas födelsedag och mammas namnsdag!

helgen var fantastisk!!!!! hade så sjukt kul och herregud vad ens vänner kan göra en glad. spontant till bj i frdags och sen salu på lördag. hel kuligt! bästa korven i lördags också. har även jobbat fredag-söndag och oj oj oj vad trött jag var i söndags kväll. fem timmar på en sån helhelg är tungt! sov bäst fram till idag bara för det. jobbade idag också, lika imorn. ledig onsdag då jag ska köpa min jacka! längtar tills jag har den i min trygga famn. efter det blir det uppsala häng på öfre slotts. jobba torsdg och lång ledig fre-sön! fredag består av häng med snygglinnea och utgång på den. lördag fyller pojken år. gratulationer bli det då. söndag VILODAG. massa massa gossip och satc.

sova nu.

kom ihåg att leva.



där är den. min kärlek.




min kärlek!!

har hittat min nya vinterjacka. den är amaaaaaazing!! hittar den inte på nätet än så kan inte visa bild. kanske för att den precis kommit ut i butik, hittade den på MATHILDE i PK-huset. jag döööööööööör. och sen är jag snygg i rött! en odd molly, billig som satan för en vinterjacka!! min bruna goose får vänta lite till.

i'm in love ♥


tårta? på en torsda?!

hej hej hallå!

vakna och kollade gossip innan buss in mot stan. väl inne i stan mötte jag min fina mor och vi började genast spatsera runt och spana inredning och mode! wok till lunch och sen vidare genom stan. första köpet blev var sitt par GUMMMMIISTÖÖÖÖÖLAR! äntligen säger jag! mamma valde blommiga och jag blå, båda från tom joule. prisvärt värre. sen gick vi till blueberry för lite smoothie paus. sen blev det tunika, paraply och mobil strumpa för mor min. härlig dag säger jag bara!

hemma nu med ömmande fötter men ett stort leende på läpparna. nu blir det kladdkaka som blev kvar sen igår och ännu mera gossip girl. imorn blire jobb kl elva. cash is king! älskar dricksen. bästa o'learys!

kom ihåg att leva.



nu får det regna om det vill!


ett nytt liv, ett värdigt liv

mina senaste beslut har lett till det rätta känns det som.
mitt jobb är bra och har kul när jag är där.
att ta vara på det roliga och mina vänner är en självklarhet nu för tiden.
min hälsa är viktigast för mig för om jag inte mår bra kan jag inte vara bra för andra känns det som.
jag är hellre ensam och stark än din dotter och mår dåligt på alla sätt och vis.

i helgen ska jag jobba fre-sön. helt okej för nästa vecka är jag ledig dom dagarna! men i helgen vill jag göra något kul ändå. får se hur det blir på lördag för fredag är jag kvar till natten på jobbet så blair och serena får vara mitt sällskap då :)

mamma fyllde år igår och jag agv henne present. idag har det varit fika och jag har vaccinerat mig. då blev det svart! tål inte sprutor..

imorgon ska jag göra sthlm med mamma och lägga sig tidigt för som sagt blir det jobb hela helgen!

dags för lite gossip girl för mig.

kom ihåg att leva.




RSS 2.0