renskav ifrån same slaktarn (Y)

tjenare! tänkte bara mest tala om att  jag lever och kommer hem imorn :) ska bli skönt. saknar pojkvän och vän för mycket. pratar med honom så mycket han vill. jag skulle kunna göra det hela tiden men han har ju ett eget liv också. inge koppelhär inte trots brist på tillit! men ja é inte bitter. när jag kommer hem ska jag försöka få min dejt med en liten flicka innan hon åker till landet långt borta. och även få pli på en liten öllböll samtidigt som filip får en vink :)
emma ska ta tag i sitt lilv så att hon inte behöver vara ledsen mer. feels good.

för övrigt har jag åkt längdskidor idag (kommer aldrihske igen i mitt liv!) och shoppat. hade fått lön och lite så, sååååå, det resulterade i lite för mycket pengar spenderade.. (a) kollat bandy och sovit med. imorn bitti åker jag och mami och då väntar8 timmar på en buss igen. yyyyyy.

kom på en sak också, JAG VILL SUPA! länge sen fan..

SKOTRAN HÄLSAR TILL OLIVIA OCH FJÄLLRÄVEN TILL FILIP OCH FJÄLLKON TÉ ALLE ANDRE :)


att du är närmare än vad jag är.
suger hästballe.


boyfriendpojkvänmanälskarekilleandrahalvastorakärlek

vill vara med honom just nu..






God Morgon allihopa :D

haha oj vad trött jag är.. ville verkligen inte gå upp när mamma kom in och väckte mig. men dags att packa och få med alla növändiga saker. :)

HA DET BÄST SÅ SES VI PÅ FEST!

(jag är festen, schh, säg inte till någon.)



babyshowers

shit, kollar 16 and pregnant nu och herregud vad skillnad det kan vara på graviditet och graviditet! när jag väl tänker efter så vet jag inte om en abort skulle vara så självklar som jag alltid trott innan. men klart att jag skulle göra det. men inte lika lätt på samma sätt tror jag. känslor kan svänga otroligt mycket. men tacka gudarna för p-piller ändå. annars hade jag nog redan haft en liten knodd i mig på ett eller annat sätt.

nej, jag vill iaf inte vara en 17 and pregnant. efter 20 vill jag ha mitt första barn. :)

HÄLSNINGAR LENA BABYRUMPORS KLUBBEN


långa nätter i egna tankar

jo men visst. sitter man här igen mitt i natten och kollar film och lite annat på datorn. precis rensat inkorgen på mobilen med. sparar alltid sånt jag känner har "nytta" av eller sånt som betyder. så det blev några som fick stanna kvar i min space:ade telefon. har kollat på beta house, step up&step up 2 de senaste 5 timmarna typ :) sett alla förut men det är riktigt bra och roliga! och grabbarna som är med i alla filmerna, ouf, där snackar vi hunks :D hehe.

hockey klockan sex. får se om jag är vaken tills dess. kanske vill sova en liten stund här i livet. filip och andreas skulle kolla på den vet jag. de hade typ ställt klockan och allt. sköna snubbar (Y)

mycket som rör sig i huvudet såhär dags. t.ex. vågar jag lämna filip själv i tre dagar eller kommer det skita sig igen? jag ser allt. nobody can fool me. även om jag inte säger allt så vet jag mer om vissa saker och ting här i världen. har kvinnlig/manlig intuition också. jävligt nice de asså! pokerface på den. den som kommer för nära filip utan en jävligt bra anledning leker med elden. blir ni rädda nu? hehe, man kan ju tro att jag är värsta psykbruden. men icke sa nicke! vanlig tjej som försvarar sitt revir.. höhö.

tänker på nästa äventyr med min kära högra halv. BÖRÖS! sen kör vi en valborg när hon fyller 18 år också. eller ska vi säga, släpper ut vilddjuret? ;) sen när vi båda har blivit realesed kommer det hända grejer. men ni får tålas tills dess det är dags.

ligger och tänker på alla kompisar jag har/haft i mitt liv. vad de betyder för mig och vad de ger/har gett mig här i livet. kan faktiskt inte komma på någon som bara varit dum. innan eller efter har det varit lite bra iaf. en del finns kvar. andra inte. men så är det. där jag står idag kan jag ändå vara ganska nöjd. har få väldigt nära vänner, en del lite närmare "strökompisar", lite fler som man hejar på och festar med eller kör torrsnack med "hur mår du? hur går det i skolan?" m.m. och sen många bekanta. som man träffat någon gång ibland, varit jättebra kompis med eller så. jag skulle kunna ha fler lkite närmre men det är jobbigt att hålla i alla också. det kostar att ligga på topp! då är det skönt att ha sina närmsta att kunna lite på. sen kan andra även överraska :) då blir jag glad!

men ska inte sitta och prata massa skit som sagt. eheheh, nej juste. det väljer jag ju själv om jag vill!

låten säger allt i stort sett.
så bara låt mig vara.




älskar er mest.
ni vet vilka ni är.



guldfeber och hjärtliga gratulationer

WOHO! :D sverige tog guld! härligt grabbar!

kollat nyss klart på stafetten som herrarna åkte. duktiga dom var, alla fyra :)

imorn är det fest hos niclas typ. får se hur det går. fille är taggad på att dricka öl iaf. men vem är inte det egentligen? B) hoppas det inte kommer folk som inte är bjudna. ingen rolig emma isf..

fille "ville" att jag skulle lägga upp en viss JW bild. haha, tror faktiskt jag gör det. den är stek! tagen av mästerfotografen själv (*hosthost*).



hehe, min fina pojkvän :) han för sig riktigt bra på bild kan jag ju säga! syns verkligen på bilderna i inläggen innan.. hiho.

nu blir det coca-cola och fina kärleks sms!

PÖPP PÖSSAR



längtans dag..

kommit hem från filli typ nyss. var tvungen att åka för jag har en cp fan äcklig tid hos barnmorskan -.- hade hellre stannat kvar där heeeela dagen eftersom jag åker till fjällen imorn.. kommer inte ses förän förhoppningsvis på söndag :(

igår åkte vi på bandy efter att mattis och fille haft tv-spels tunering och jag latchat lite med hans dator (a). sirius vann med 5-3 men jag och olof gick till värme stugan och käka korv (han bjöd, hiho) för att det var så satans kallt. trots det drack vi bira :) men det var kul ändå. nu har jag varit påmin första bandy match ever, men ska vara ärlig, inte samma sak som att stå på norra och se ett snyggt mål. inte en chans. det är oslagbart! :) sen drog vi hem, kom hem ganska sent så det blev nattmackis och sängen dirr. låg och prata lite och sa fina saker till varandra en stund innan båda total slockna. sen vakna jag på morgonen och insåg att det minsta jag ville göra var att åka därifrån. kuk. lifes a bitch. i'm a bitch. passar bra juh!

nej ska kila nu, höres en annan gång i livet (Y)

FÅGEL FÅGEL!


pics in my heart



























lite bilder från filles dator :)
hehe. kommer dö när han ser..


ett kilo godis senare





 

lite skillnad på klass. höhö.


eggby

höhö, annat ord för knivsta i min värld...  sitter i filles säng och väntar på att han ska komma tillbaka ifrån taket. lite emo har han blivit så han ska testa om han överlever hoppet ner till garaget. hehe, nej då, han ska bara sopa lite snö på order från pappsen hans. tur det! :) bara han inte ramlar. min man.

idag är det inte så mycket på schemat. mattis kanske kommer hit med godis isf (!) och sen ikväll om det inte är för kallt kanske en tripp till ett fullsatt studenternas. eller hur var det du nu sa filip? höhö B) det är sirius-hammarby kl 19. bara det inte blåser är jag nöjd. men som sagt, vi får se.

igår låg jag bara hemma. det sög. sen ringde lisa och rädda mig. hennes mamma kom och hämta mig och hennes väska och jag åkte då med till kniiiiifetown. käka med hennes päron till hon kom med tåget halv åtta typ och då drog vi direkt till nadia. linda gjorde oss sedan i aällis med :) vi åt olika bullar och semlor tills jag mådde sjuuukt illa. blääää... hatar semlor med -.- nu kom mattis :D hehe, ska joina lite.

PUSSPUSS


vinter breaks first day

vaknade med en lisa bredvid. hon skulle sen till jobbet. jag la mig i soffan och skulle kolla benjamin button. somna efter halva tyvärr. trött liten emma. har suttit på balkongen nu i en halvtimme med solen i mitt ansikte. det fick mig att känna att jag levde lite. messade pojkvännen och sa en massa fint och fick minst sagt lika mycket tillbaka. trots att jag träffade honom senast igår så saknar jag honom. varje sekund, minut timme och dag. heeeela tiden. han gör mig nykär för var dag som kommer. känns bra det. lite mer back on track liksom.

har ringt ungdomsmottagningen men inte fårr ett samtal tillbaka. dah, vad har dom som är så viktigt? hehe. mamma hemma senare idag. då ska vi äta lite och sen får vi se. fjällen på torsdag med henne. oj oj, vågar man lämna pojken här hemma kvar då. man vet ju inte... men olof, mattsson och malin har lovat att hålla utkik ifall någon som vill förstöra kommer nära. emma har även andra små spioner. hon ser allt! inte dum inte.

men ska softa till lite music nu. olivia din arbetsmyra, call me bitch! måste ju ses på loooooovet :)

TJING TJONG, KARAMELLSTÅNG!



älskling ser lite nervös ut inför isvaks hoppet, hiho :)



vill aldrig få det såhär



http://www.youtube.com/watch?v=cXK107cngww


Filip Egerup, tillsammans klarar vi allt.





julia urbán


en söt liten ball julia. jag känner henne B)











:)




de bra de bra

nej fan, ingen skola för mig idag asså! mår piss just nu och har ont i kroppen överallt. svullnader där det inte ska vara svullnader och känner mig mörbultad som en svensk flagga - slagen gul&blå. men ska ändå åka en tripp till uppsala, låte olivia låna min miniräknare och sen till sjukhuset. :)

ikväll är det en vanlig fredag. med andra ord, inget stort planerat spm säkert alla andra har en spännande fredag kväll. men då hittar emma på något kul själv! hälsar på en bra människa kanske.. (a) ridning först som jag alltid orkar! även hur sjuk eller dålig jag är. horses in maj lajf :)

nu blir det en flirre innan jag beger mig iväg. troligtvis johan falkish :)

SHUT YA FUCKER FACE UNCLE FUCKER

(lärde mig den meningen ifrån south park i årskurs 2. visste dock inte vad det betydde då..)

joel som ligger nyvaken i min säng hälsar också!
(igår på en filmgala)




emma är ingen bangare!

woho, doppat mig i isvak idag. det var fett kallt men en upplevelse jag aldrig glömmer! sen korvgrillning och lekar. sen hem med bussen igen. jag och olivia var gaaaaalna... hiho.

nu ska jag äta dagens första mål, en korv räknas ju inte. blir pasta med kyckling. ska uppdatera F. sen med. som jag lovat. men det måste bli efter maten, annars jag svär på gud, jag svälter ihjäl! :)

och en guldmedalj till mig idag. duktig emma. håller sig i skinnet (Y)

PUSSAR OCH KRAMAR

inte..


inge guld här inte..

kollar skidsprint. inge kul men oj vad man kan ryckas med i det! fjärde plats till SVEA rike. bää.

men en guld medalj till Fäny som varit till stor hjälp och ett bra stöd idag. det var värt 130 svenska riksdaler på mobilen :) och ja, det känns lite som att vi är lika. raka och ärliga om vad som är bra och vad som är mindre bra. 
sen alla de andra samtal jag även ringt har varit av olika anledningar. både bra och dåliga. och nu är jag mest tom. får se hur dagarna ser ut framöver. jag är stark, det vet jag. finns däremot en människa jag är extra känslig för. svårt att gissa? nej, tänkte nästan det. filip såklart. men nu lägger jag mig allt bakom mig. klart jag aldrig kommer glömma, det gör jag ALDRIG, men för stunden kan jag inte sitta och älta allt det dåliga. det fungerar inte så om det ska bli bra igen. och det tror jag det kan bli. jag är villig att satsa iaf. men det krävs arbete ifrån båda sidor.

och med att inte glömma gör det det mycket svårare att anförtro(stavning?) sig folk i framtiden. tyvärr, men synen förstörs när det blir såhär. kommer inte släppa fille ur sikte med fel personer i fortsättningen. ledsen men vill inte, för det var exakt det jag gjorde, det jag drömt mardrömmar om, om just de och sättet, att gå bakom ryggen blev till verklighet. så sviken, så ledsen och så jävlans arg. kommer typ få kontrollera hans telefon, vad han gör, vilka han är med, ha blicken och öronen öppna 24/7 heeeela tiden. vill inte det, men vill inte bli sårad så igen och har NADA tillit för honom och andra människor nu.

snacket går ju runt fett fort också. allt kommer komma ut. ALLT! det gör dåliga saker. och snabbt. folk kommer titta och undra. men det går över. och förhoppningsvis gör mitt humör det med. men det kommer ta tid. sjukt lång tid. ett litet sne steg och det är tillbaks på ruta ett. fy fan.

en individ, en stor katastrof.

"you don't know what love is"




normalvärden enligt den svenska befolkningen

det är kallt.
det är tyst.

god natt!


FILLE

vi bjuder på dessa.





tänk inte.

hej/Filip

 


en mardröm

R.I.P. Tore Karlsson

Du var en fin pappa med underbara barn. ♥

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article6600582.ab


är hon vackrare än mig?

sämst på att ljuga. 

och oj vad man kan ändra sig om otrohet. först lite sen kan man tydligen inte vara det ens om "allt är bra".

har aldrig känt mig så besviken och lurad tidigare i mitt liv som nu.

tar ut det här så jag inte ska slå sönder lägenheten. om någon undrar.

"vill att knogarna ska svida mot din föredetta kind.
att blodet ska rinna.
känna smärtan.
outhärdlig.
jag skrattar dig i ansiktet."


bää på jensen skola

sitter i allrummet och mår så sjuuukt jävla illa. gravid eller vad? men men, finns värre problem. olivia är på körskola och vi ska leka sen med varandra till spanskan börjar. 

ikväll är det stallet och sen filip som gäller. ska sova hos honom. need to talk you know. 

igår så var jag med ungarna. det gick  bra men var jobbigt att vara ledsen och inte visa det..

nu måste jag rusa till snufflan. sööööbway som gäller!

TALK TO YOU SOON. 


nu kör vi.

♥vetenskapens värld på tvåan. in my heart. ♥



NV-tönt man är..


dickhead my self :)

om man är ledsen är det vanligt att gråta.
när man har gjort det att det inte längre går och man orkar inte gråta mer.
då blir det tomt.
tyst i en själv.
men detta är bara ett tag.
sen går tankarna över till argsinta.
svårare att kontrollera.
då kan man göra dumma saker.
då tar man tag i saker och ting.
känns lite bättre för ett tag.
sen blir man ledsen igen för att då helt plötsligt kommer man på att, fan, det är ju mig det är fel på.
varför överdriver jag för?
då står det en liten vän vid sidan som viskar, du är bra.
du gör rätt.
fortsätt så och ge dig inte.
beslutsam blir man då.
man bestämmer sig för antingen eller.
och man kör på.
hur förvirrad man än är.
man kör på.

sådär har min dag varit idag.

hur har er sett ut? :) 


du förstör

du vet inte hur snäll jag har varit. och så håller du på och äcklar mig hela tiden. känns riiiiktigt bra det. många gånger har jag stått upp för dig bakom din rygg utan att du vetat om det. men du är inte omtyckt. hur känns det? hah? tänkte nästan det. hem till mamma och gråta en skvätt så blir det bra. eller ring snuten. psykfall.

i will crush you.

erkänn allt och börja om innan det är för sent.

hej då. :)



vill aldrig mer vara med om det.

en riktig kuk-dag. har aldrig haft en hjärtrusning på det sätt jag hade idag innan och hoppas jag aldrig behöver uppleva det igen. inte av den anledningen iaf.

det är inte okej. nu sätter emma ner foten och då jävlar kan det bli liv i huset. nu är det slut på allt gulligullande. FUCK YOU. horunge, låt människan vara.

kuksugare du är. fitta, luffare.
ey, du rör ente på maj din FETE huuuurunge!


bög söndag

och ja, det var min käre vän olivia som gjorde föregående inlägg här :) kanske ni redan listat ut..

valentines day idag. sjukt överskattat. hatar alla hjärtansdag. en dag där man ständigt blir påmind av hur misslyckad man är. som olivia, alla de som har haft en bra  dag kan gå och dö. för det ska jag göra lite grann.

han ser mig inte. kanske inte ens vill det. tre veckor nu fan. orkar jag mer? tror fan inte det. ba PEOW!

mamma är glad och hemma. bra det. jobbigt att jobba idag. som vanligt. nu går jag och gömmer mig. allt är dåligt och jag orkar inte bry mig. kul vecka man ser fram emot.

hon hör inte av sig, hon är för självupptagen och den är inte hemma. och DU ogillar jag starkt just nu. min kuk i dig rent ut sagt. har så mycket hat inom mig just nu så det känns som om den riktiga emma kommer komma fram de närmsta dagarna. lust att spotta dig i ansiktet, ge fingret åt en annan, köra upp en FET bratwurst på en tredje DEN och "KNULLA HELA VÄRLDEN ÄVEN OM JAG ÅKER FAST"

HA ETT BRA LIV, FÖR DET TÄNKER INTE JAG HA! :)

'horungar är vi allihopa allihopa allihopa, horungar är vi allihopa...'



Möttis

Shuuuu bitches! Ollie and Miki is tha hoooooooooouse! Tänkte bara säga att vi är..bäst. Och ni kan äta russinkörvar till frölle! Höhö, möttigt!

Xoxo, gossipgirl


thank you judges

shit, mikis ringde nyss. tur det! den lilla sjusovaren jag är så sov jag på soffan och det har redan blivit mörkt. nu måste jag börja leva! kl sex kommer de och då fixar vi något att stoppa i magen och sedan är de vi kvällen ut :)
mer än så har jag inte att uppdatera förutom att jag kollat national target och leo gaut av toyboy filmerna (a) tyvärr var han knappt med i den sista av de tvä nämnda.. 

NEED TO GO, I'M IN THE SHOW!



och ja, det där ska vara filles tattoo.
har ju inte sett den själv IRL så man vet jag aldrig. (Y)


13 februari

och med det betyder det att det är exakt FYRA MÅNADER OCH EN DAG TILL VI ÅKER TILL MAGALUF! AMAAGAAAAAAAD! :D ojoj, övertaggad emma..

tredje helgen utan pojkvän, kanske träffar honom söndag kväll efter jag har jobbat. ikväll kommer mikaela och olivia hit. det ska bli feeeeeeett mys.

såg nyss på tv att en OS-man som åkte bob dog igår när han åkte ur banan, sjuuukt dåligt byggd! stackars hans famlij.. R.I.P Nodar Kumaritashvili.

sen har filip tydligen tatuerat sig under foten med texten, "tänk inte". vet inte vad jag tycker om det om jag ska vara ärlig. orkar faktiskt inte bry mig. om hans mamma får reda på det kanske det inte är så kul längre, höhö. tur att det är under i foten iaf.

nu ska jag gå och skjuta mig själv. :) nej juste, min kompis har ju revolvern!
inte.. höhöhöhöhöhöhhöhöhöhöhöhhöhö. skojja!

MM WHATCHA SAAAAY, MM I HOPE THAT YOU ARE GAAAAY!



WhÖÖÖÖÖÖÖT?!

yeah, i'm alive B)

fredag idag. toppeeeeeeeen (sägs med maria montablablabla dialekt). ridning lite senare. hem och hitt på nå köl könske. imörn bläre mälödäfästivöl mä fläckörna. sän pö söndag ä dä dögs fö jöbb igän. tjeeena läte pöngar! okej, ska sluta snackkeeee på döppesprööök (Y)

fillen sov här inatt. den ni! och han ville döda mig när jag väckte honom 5.30 för att vi skulle gå upp. jo men välkommen till det verkliga livet! biologi lektion till tio i tio, hem, sööööva läte och nu är jag där jag är. skulle ara meddela det. och FUCKING online funkar inte och jag har grejer jag måste lämna in senast idag.. -.- kuk.

LEAVE THE WORLD BEHIND


tisdag = fisdag

hej hej hallå!

blogg.se har fuckat och gör det nu med -.- CP.
var i skolan en snabbis, käka lurre med ollie and her sistha mikejla. hälsa även på i lutis en stund. nice lägenhet! snackar lite med syster min och berättade nyss att mamma har utökat sin tatto och hur fint det blev :) två blommor till som symboliserar mig och just då amanda. we like!

imorn händer nada.. blev väl att leka pundare igen. -.- men sen på torrssdah, träffa filip igen innan han åker iväg för tredje helgen i rad. kan ju diskuteras, men vad gör man inte för sin älskade? helt ärligt så skämmer jag bort honom faktiskt.

nu är det mästarna på ettan som ska kollas klart med mami. sen är det johan falk filmer som gäller! JOEL ♥

ENJOY YOUR LIFE BEFORE YOU TAKE THE KNIFE



så blev den. jag liten blomma, amanda mellersta & mami stor :)


drink the fanta, stay baamboocha

god morgon, härligt väder! :)

hiho, in till sthlm idag. måste handla lite saker och promenera i det fina vädret också. synd att ingen kan följa med. men men, used to be alone :) vet inte heller hur oscar jobbar. hoppas jag kan träffis honom litis.

idag/ikväll kommer filip hem. vet inte vilken tid eller så. det vet han nog inte själv ens.. får se om jag får träffa honom idag. jag vill vill vill! :D men ska käka lite frulle nu och seng göra iordning maj.

SHOP WELL, GO TO HELL!


sådär på kvällskvisten

soffan har varit min bäääästa sällis idag. kollat på två älskade johan falk filmer (jag dör så snygg joel kinnaman aka frank wagner är!) och bara ta't lungt. följde med mami och handlade och sen käka vi tacos tillsammans. kollade kameran nyss på bilder från igår. haha roligt värre (Y) fick även ett "vykort" från min älskade pojke där han sa att vädret är bra, araberna snälla och att han saknar mig och kommer hem imorgon! :D förgyllde min dag.

men ska lägga ut alla bilder på fejjan nu tänkte jag. haha, snälla anmäl mig inte iaf :)

UP UP AND AWAY.



sötnöten hemma hos mig med alla rentvättade kläder i bakgrunden :)



wedding gown

ojoj.. sliten emma som ligger här hemma och är döööd. får se om jag orkar gå till bagge idag/ikväll. tror fan inte det. typ mysdag med mami låter mycket mer lockande. men får väl se hur det bli senare.

nu ska jag kolla johan falk filmer my lovers.

TAKE CARE, inte..


Born 2 love u 2

shit, har precis kommie hem från stallet nu. red "tvåan" som han kallas. hans namn är rubriken. helt perfekt kan jag säga! när annica sa, "emma du ska ha tvåan" fattade jag inget, trodde ärligt att hon typ snacka bajs :P men sen fattade jag, en ny heeest :) yey! det gick bra och var bra träning för moi.

nu står lisa i duschen och snart är det min tur. vi ska fixa iordning oss så vi kan åka till elsa senare. det ska bli fun. hoppas hoppas hoppas! (Y) nej nu är det min tur.

HEJ SVEJS!



wonderbraaa

yupp yupp tjena tjena mitt mitt bena bena :)

en glad emma sitter framför datorn just nu och kollar vanity insanity och spelar KICK på högsta. hon funderar på vad hon ska ha på sig ikväll men tror hon ändå bestämt sig. inget uppklätt men inget trashigt heller får det bli. sen måste hon äta innan stallet annars kommer hon inte orka ta hand om hästarna. men sen blir det inge mer för då blir det SUPA! :D hehe. hoppas det blir lyckat för jag är sjuuuukt taggad. sen kommer lisa komma också, kan bli skoj eftersom hon behöver komma ut lite.

morgondagen får vi se vad som erbjuds. den med bäst alternativ vinner. höhö. men ska sova en stund nu så jag orkar med att vara störst, vackrast och bäst ikväll. eller aa, det är jag ju jämt! (moahahahahaha) inte..

"MÅSTE DU ALLTID BLI KÅT NÄR VI HAR BRÅKET?"



jag älskar KICKar

nu ska det synas vilka som är stjärnorna.  ♥





DU KAN FANTISERA DET KOSTAR INGENTING <3



bagge bagge & bagge

tjenare! sitter och kolla på made in sweden. bagge é för go' B)

imorn blir det elsas fest iaf. isabelle övertalade mig och nu har jag fixat allt så det blir bra :) först skolan, stallet och sen SUPA! hiho, de tre S:en. på lördag vet jag inte än helt, finns så många olika förslag. det kostar att ligga på topp! men det kirrar blomqviiiist. 

tonade mamis hår nyss och det blev kastanj. jag är grym på att fixa hår på fölk! hehehehe. kanske ett framtida yrke? inte..

men ska gö. HAVE A WET NIGHT! 

olivia säger:"eh, olle vill ha jacobs snase."




i'm the new sinatra

det blåser och snöar ute. kallt som satan även om det bara är typ två minus.. sa hej då till pojken idag också. inte kul alls men vad ska man göra? räknade matte och fattat fan lite till slut :) åkte hem med albin, marcus, felix och christopher. kul att se de små grabbarna (Y)  

helgen är typ lite ordnad. fredag sova hos häännaaa, lördag hem till marcus (jag vet olivia vad du tänker, vi kan ta det sen. höhö) och sen på söndag får det nog bli sthlm. om du ser detta oscar så vill jag veta dina jobb tider på söööndag :)  man kan lyckas med det mesta om god planering sker.

nu ska jag sova. är tjockt med trött!

SÖÖÖV GÖÖÖÖTT!







haha, jag och oscar satt lite på datorn igår kväll och langa gamla godingar via MSN. soft! här är två från linneas maskerad-08 :)



runda konan och sen tillbaka

idag har det varit en bra dag. missade allt i skolan men fick ändå gjort det jag skulle göra :) sa hej till min bollie and that always feel good! hon hittade sexi sexi stuff på din sko. höhö.

imorn åker filip kanske till fucking dubai..och jag ska inte göra någonting. ledig i helgen, hm... vad ska man hitta på då? ingen aning men elsa ska ha fest men vet inte om jag får komma. hiho (a) sen kanske det blir shopping. det vet man aldrig.

ska kolla klart mästarna nu.

HAJ HAJ!



haha olivia, ser du?

love at first sight..


yeah the bad boooys, wooaoaoaoa, WEEEEEI

det är vad som strömmar ut ur mina högtalare just nu. sitter i soffan och väntar på att mamma ska komma hem från BORÅS vettni :) sen ska hon skjutsa mig till knifetown och vi får väl se hur det går.

har haft matte och svenska i skolan idag och det var tjockt med tråkigt! -.- men efteråt gick jag och köpte mig ett pat nya 12or (sjukt snygga till solkyssta ben och en nätt sommarklännig). oj, vad tjejigt det där lät :P och en väska också. det kommer passa perffa till magaluf-10. sen åkte jag bussen hela vägen hem tillsammans med marcus. han har blivit en trevlig ung man. snackade faktiskt om ganska många olika saker. höhö.

nu ska jag ta fram så att mamma kan fixa lite käk när hon kommer. inte för att jag behöver det då men jag kanske kan äta lite fram till våren så kan jag ut och träna sen och bli fit for fight till sommaren :) emma is taggish!! olivia, vi kommer bli kära på nytt! ♥

and fäny, i'm on that ciggie. just so you know ;)

HAVE A BEAUTIFUL DAY.

förutom du då, äckel.



RSS 2.0