WOHOO!

god morgon alla små saker där ute! hoppas allt är bra för det är det här iaf! jag och olivia åker om bara några timmar nu. ska bli såååå skönt att komma iväg. speciellt nu när vädret ser ut att bli bajs här. men sen vet man ju iofs aldrig hur dete blir för oss. men bra och kul kommer det bli, det kan jag lova! dagen ser ut som följer:

- ska kolla allt, pass, pengar, musik m.m.
- fixa iordning mig själv.
- åka och hämta bebi.
- åka tåg till centralen.
- köpa bikini till ollie och keeeka lunch.
- ta bussen till flygplatsen.
- flyyyga sen......                                                                                                                ITALY, HERE WE ARE!


höhö, kanske skriver när jag är där nere men om inte blir det när vi är i sverige igen hos min papi. vi hörs och ha det suuper bra även om det är svårt utan mig ;)

puss och kram, ha det gött, haj!



jag för tillfället. see ya in another time!



 


fuck porn

hallå, alla ni som har någonsin funderat på att ge er in i porrbranshen borde se filmen "8 mm". sjuukt bra och jag tror fan att sånt som filmen handlar om och visar faktiskt finns någonstans här i världen. det finns ju så sjuka människor runt omkring oss att vi själva faktiskt inte fattar det. aja, en sak bara. se filmen och tänk efter. tror inte det är så många som lagt tanken åt det hållet iaf men ändå! annars är det en liten nagelbitare till film med :)  såg en annan film tidigare idag efter jag kommit hem från ollie. "25th hour" med edward norton, snyggingen från american history X. tyvärr bara slutet men fattade och det blev en liten tår när mami berättade hur den var från början. också något sevärt! men ska keka en bulle nu. har bara ätit två pannkakor idag annars. det börjar kännas lite efter den här veckan. men gör resultat!

puss och kram, ha det gött, haj!





wannabe a pornstar?

IDAG ÅKER VI TILL ITALIEN!

FAN ASSÅ, IDAG ÅKER JAG OCH MARIA OLIVIA WESTIN TILL ITALIEN/EUROPA! NI ALLA DÄR UTE, WATCH OUT. FÖR IDAG DRAR ELITEN OCH KVAR BLIR SKITEN! SWEDISH PARTYCREW WILL BRING IT TO THE TABLE!

GO FUCK YOURSELF'





tjockmoffor rock!

dan före döppedan'

wohoo! är det bra eller alla döppegoa?  just nu är det mindre än 24 timmar kvar tills jag och olivia är i italien! grrrrymt, säger grisen och emma! höhö, ska försöka sova i natt även om det säkerligen inte kommer gå. men måste, annars kommer jag typ aldrig orka gå upp för att ringa och väcka bebi som alltid ska vara sååååå "morgonpigg". aa nej nu ska jag fixa det sista inför imorn.

puss och kram, ha det gött, haj!

haha btw, fick soppatorsk i regnet tidigare idag, inte lika kul....



biiiiich in italy, för oss från sviiiiiden!

hemmafruar rock!

helluu! en sak har jag då kommit fram till. man undrar ju ibland varför vissa hemmafruar är så snygga. jo, så här är det. de städar ju! det är hur jobbigt som helst! haha, eller jag tycker det iaf :P shit, jag har bytt och tvättat sofföverkasten, dammsugit, pllockat undan, diskat, bytt dukar och ännu mer saker! känner mig faktiskt duktig nu när mami också kom hem och blev glad av det. jag lämnar ju faktiskt henne åt en hel månads självstädning ;) lite måste man ju bidra iaf då. aja, när jag blir stor och är trött på att jobba ska jag också bli hemmafru. håller trimmen på kroppen och har alltid något att göra. fast först så måste jag ju hitta en man som kan köpa mitt fina stora drömhus. haha, det blir iofs den lätta biten ;) höhö... jag ska alltså inte vara den lata sorten som köper in någon städerska heller, I do it by myself!

puss och kram, ha det gött, haj!

buongiorno!

haha måste ju börja öva på italienskan ;) allt bra här, inte ens trött även om jag inte sovit allt för mycket eller bra. ska börja städa snart så slipper jag det senare idag. bädda sängen och lite så och det behövs verkligen dammsugas! annars kommer väl dammråttorna och äter upp mig. men ska kila och dricka lite vatten och börja lite smått nu.

puss och kram, ha det gött, haj!

nej jag ångra mig

haha sa ju att jag skulle se den där ROckstar filmen. men så blev det ju inte. böt kanal i första pausen och hitta de Gisslan på etten. mycket bättre än den andra! och bruce willis var ju med och snygg som vanligt. älskar han i Armagedon. porrig är han då, även ashton då ju. mark wahlberg var ju iofs med i den första filmen men hade ju fan typ tre meter långt hår! usch... aa men nu ska den här rockstar'n lägga sig och kika på nattfilm.

puss och kram, ha det gött, haj!


han var såååå sjukt snygg när han var yngre! nu med ochså iofs :)  
bra låt btw, me love it. tänker bara på¨en av mina favvis filmer med han, Fear. SE DEN!

F.A.N.T.A

is Fuck And Never Touch Again. den ni ;) det är tydligen jag men det är en annan historia!

sitter här nu och kollar på AFV och dricker cola ur mitt nya fina glas. så stolt, höhö 8) ska kolla på filmen Rockstar sen. undrar om den är bra. vi får la se. men yes yes yes, ska killish nu.

puss och kram, ha det göt, haj!



btw, fan vad man har tid över att blogga när man inte gör något och har tråkigt!

ma ma ma mcdonalds

hallå alla tjockmoffor där ute! eller här sitter det iaf en. och hon har precis ätit en mc chicken plus meny med sin mor bara för att hon inte orkar en själv. och det var mest för att hon ville ha ett sånt där snyggt "can glas". snygg ny design på coca-cola glasen. yeah 8) sen mc flurry marängswiss, så nu är jag proppmätt! ja, äta är det man gör när man har tråkigt. och posar med mami såklart.

puss och kram, ha det gött, haj!



mami and I in tha ride.



me love coke <3



ma ma ma ma ma markoolio!



rawr, my biggest passion

boooooooooooooored -.-

har så tråkigt att jag döööör! har till och med plattat håret för att fördriva tiden! suck, snart har man väl bara en kalufs eller tji på luskulan kvar...

hoppas ni har det bättre, ska lyssna på KICK nu så jag blir lite döppego'

puss och kram, ha det gött, haj!

   

plattare än såhär blir inte håret...
höhö, bajs olivia ska plinga plinga!

ABDC

bring it to the table! det är vad min favorit grupp i americas best dance crew alltid gör! de är så grymma. jag skulle också vilja kunna dansa så som det gör. men puss på er!

  

emma likes tha SUPERCR3W!

me love sviiiiden!

fan lite bakis är man väl. sitter  här och keeeeker svenska jordgubbar. det är gott när man inte vill äta mat. det har jag iofs inte gjort på typ hela veckan. men det är bara för att jag varken har tid eller är sugen på det. det blir så i sommarvärmen liksom :) kommer sakna de här jordgubbarna när vi åker, men då blire carbonara för heeelaa shlanten! gött :)

men ska sätta på en mysig film nu.

puss och kram, ha det gött, haj!




NU ÄR DET BARA EN OCH EN HALV DAG TILLS VI ÅKER DARLING!!! 
VE FUCKING NEDIG 09'


bilder från 2/7

här är några bilder på vad jag och de andra gjorde för kul igår :)

                               

alla var döppesugna!

ojojoj.... vet inte vad jag ska börja egentligen. min dag och kväll igår var väldigt lång! aa men vi tar det i en kort historia då :) dagen började med att jag oxh olivia och katrine åkte till båten vid tolv tiden. jag och olivia kom fram först och började fixa iordning lite. sen kom lisa och josse som var lite sena. (som vanligt lisas fel, hon är lite tidsoptimist ) sen när alla var på plats la vi oss runt på båten och schtekte. efter ett tag åkte vi till våfflan och köpte glass. eller inte jag, jag satt kvar och ´busade med robin.

sen bar det av till ön där vi hade bestömt för att käka och så. sol och bad innan middagen. till och med jag badade! men fick panik som vanligt typ...jaja, jag överlevde och det gjorde de andra med tydligen :P sen keka vi. korv, köttbullar, pannkakor och lite annat. vi hade jättekul och skrattade åt många saker! sen bar det iväg hemmåt. lisa och josse fick skjuts av katrines pappa hem och samtidigt raceade jag, olivia och katrine typ hela vägen hem. sen skildes även våra vägar.
 
då var det dags för krök. jag, simon och robin drar till viby klippan och sitter där. soft men massa mygg! sen kommer fredrika och linn. inte mina favoriter men det gick väl. förutom att jag satt själv typ as länge... sen drog vi till våfflan och på vägen dit böt jag och robin brallor. haha så kul det såg ut! och oj vad de båda var döppesugna! aa men nu har jag tydligen lovat robin att vi ska nuppa innan vi tar studenten. den sved... sen fylle smsa jag till kroon och martin och VW. aa men det är inte okej emma. aa men var hemma vid tre och då däcka jag i sängen direkt! hoppas ni hade det inte så mycket igår.

puss och kran, ha det gött, haj!

gå loss och ge mig lite mer!



so long suckers!

det är sommar!

nu ska jag strax sticka iväg till ica med olivia och fixa det sista in för tha boattrip :) grill med mera är det som saknas. men ni vet, blomqvist fixar!  ja men nu ska jag kila.

puss och kram, ha det gött, haj!



chillpill ikväll hörni!

sommar party, båttur med brudarna och linas kvällsbok

ohoj i midnatten! tjenixen liksom. sitter här och har precis brännt två skivor med sommar låter till swedish europe partycrew! döppe sönder alla kommer jag och olivia göra. skönt att ha det gjort nu! ska bara ladda iPoden med så är all musik klar till att användas ;) aja, imorn är det båt med brudar som gäller. bloggar inget då tror jag. men efter såklart om inte på fredag. men ska kika linas kvällsbok nu.

puss och kram, ha det gött, haj!

disney in my heart

hallå elle, äre bra liksom? här är det det. kollade nyss själv på wall-e. han är så jävla söt!! asså jag älskar verkligen disney. har alltid och kommer alltid att göra det. de gamla klassikerna och de nya är faktiskt riktigt bra. mina första "kärlek" var hitta nemo. deft tror jag nog att de flesta någon gång märkt på mig. härmar ju jämt repliker ifrån alla filmer.

- manetmannen, avkomma.
avkomma, manetmannen.
-maneter!? respekt!
-yo du...                                                                          hitta nemo

-hörrö bredlasten! plocka upp efter dig!                  ice age

-oh cottontail!?
-i'm coming niggah!                                                     white chicks 

-whats cracking little bitches?
this seems to be a cool place to kick it!                    transformers 


aa men ni ser ju, film är lite av min passion. kan vara det bästa som hänt denna värld!  aja, här kommer lite bilder från mina passerande dagar.

puss och kram, ha det gött, haj!

         

medverkande: robinramstedt, linusringh, simontibell, katrinepetäjistö, gustavström, emmablomqvist

sigtuna VS boden

ledsen att jag inte hann skriva igår men det blev så mycket hela kvällen. men på kvällen efter min och katrines båttur så somna jag och vaknade vid åtta. så trött jag var! och helt jävla röd... sen gick jag ner till olivia och amanda som satt på våfflan och myste. det var ganska kul för vi "raggade" på han lilla saken som jobbade där. men det blev inte mer än fantasier, för han ville inte ha amandas nummer. stackars liten! sen drog vi där ifrån och träffade ett par brudar som satt på busshållplatsen som var här på besök ifrån boden. sjuuukt sköna egentligen! de visste typ inte ens vad facebook var, det känns ju lite illa. men det är nog inte olyckliga för det :) aja, ska hem till min bebi nu, ska väcka henne! MOAHAHAHAHA! höhö 8)

puss och kram, ha det gött, haj!

 



haha kolla vad de hade på fötterna! de sa att alla har sådana där uppe i nörrland. så balla, ska nog också skaffa de ;)

RSS 2.0