hallonpaj med vaniljgrädde

hatar att jobba på brun egentligen. det enda man gör är dåliga saker. äter, stressar, diskar (man får torra händer), bränner sig på varma saker, får utskällningar och helt enkelt jobbar  asset av sig. det enda positiva är att tjejerna är snälla och att man tjänar pengar. men asså, ibland vill jag bara gå och gömma mig och inte komma fram igen. sämst fan. och min pojkvän och jag har inte pratat med varandra på ett bra tag. kanske för att jag inte hört av mig, och vad resulterar det i? jo men det kan man nog lista ut ganska så lätt.. perfect on the outside, a disaster on the inside.

imorn är det skola, tidig vecka som gäller nu. skööönt. allt suger men vi kör på ett tag till va? aa, det får nog bli så.

MMM... MARABOU.


bää bää och åter bää

varför gör jag som jag gör?
hatar när jag gör det.


hästbajs for lajf

om vi säger såhär. om jag inte skulle fråga om vi skulle leka. hur lång tid skulle det ta innan du gjorde det?

liar liar.




HEJ DÅ!

nej jag e inte bitter.




neger balle

tja. mår illa. är fett tjock idag med. när ska det ta slut? har typ fan börjat tröst äta.. måste sluta dirr! ligger i soffan som vanligt. kommer dö i den med som det ser ut nu med. alla har kul utom jag känns det som. livet suger. allmänt deppig. magaluf känns sjuuukt långt bort och mamma är inte hemma. kan inte prata med pojken. inte gå ut och gå (känns ensamt om man inte har någon att leka med). robin är inte tillgänglig. jag har inga cigaretter. inge alkohol. inte film jag är sugen att se på. B&J är slut. cola är bara socker. och min katt har flyttat hemifrån.

emma blomkuk är fail.

<(|-.-|)>



douche bags - shit people

nej men hallå små fiskar i skålen! (bra synonym)
hemma från skolish today. pallar inte gå på en matte lektion från kl 15-17. det tror jag inte jag är ensam om att inte göra eftersom resvägen till skolan är sådär jättelagom rolig..

kollar på femman, "is she really going out with him", det programmet är fett kul :) alla grabbar är svin medan flickorna är så oskyldiga. de är sk. douche bags. visst jag kan hålla med om att de beter sig som idioter vissa av dom. men vissa av tjejerna ät bara för mycket och då är det inte konstigt att de små pojkarna gör som de gör. men men, life goes on.

senare idag ska jag till mina små havremoppar. i love to be in stallet :) allt försvinner och jag får vara emma själv en liten stund. ska åka in lite tidigare så jag kan pyssla om de innan träningspasset. hm vem vet, kanske blir det bernie som fille satt på förut som ska få sig en omgång med maj? B) höhö.

och innan jag går, tittar ju på tv som sagt, hur satan kan man tycka om kaviar, "calles nya prickiga". med typ färskost i. euw säger jag bara.

THE LEGEND



saknar tönten.



please dont take me awaaaaay, woaaaaw

sitter och nynnar på olivias löööt B) tjockis här igen. ätit kalas mat idag och fika efteråt. lille philip fyllde sju år :) men nu pallaaaaaaar jag inte mer. varför är min ängel så långt borta för? :(

OLLIE SAYS HAJ! änte..


cleas månsson - om flickan själv får välja

yeah. en riktigt FET emma sitter i soffan och kollar robinsson med mami. hallååå, det är ju finalvecka! har bakat kladdis idag, blivit hög på det, käkat pizza, blivit mätt på det. typ det är det enda. eller okej, jag gjorde min svenska och spanska med och det är väl vad som behövdes. hatar livet just nu. känner mig flottig och ba euw. VILL  HA VÅR! knappt varit utanför dörren idag om man inte räknar hemresan från min man. olivia svarar inte, han svarar inte, katt'n svarar inte. i'm left alone... buhu. den dagen filip läser min blogg ska jag ge honom ett varmt välkomnande, på tal om ingenting. höhö.

nu ska den tragiska ängeln ta sig om halsen och säga hej.

HEJ!


ÖNSDAG

tjaaa fan!

har inte varit inne på datorn sen i söndags. tycker det är ganska duktigt faktiskt! man kan juh inte llatid sitta och hänga framför den, fast att det är det jag gör i vanliga fall 24/7. höhö. men iaf. kort resumé av de dagar som gått.
måndag: bra matte, bra svenska. hem och äta mat. promenad med kissemissen. (Y) sova tidigt.
tisdag: vakna sent, seg skola. en lektion (spanska). hem med mattis och fille. de spela fifa. jag härja runt efteråt. hem till fille. somna. käka. kolla tv. gick och la oss. sooooov.
onsdag: fille väckte mig vid typ sju. bää på den. gjorde iordning oss. gick mot tåget. jag gjored något jag HATAR att göra. sprang till bussen... hem, käka frulle med mami och mormor. sängen sen. vakna innan tolv. missat bussen till skolan, ingen skola för mig med andra ord. hatar mig själv för sånt. sitter här.

jo men det var typ det. sen har jag så sjukt mycket inom mig som bara bubblar och jag försöker ha det kvar där. dock vet jag inte hur länge det håller. men jjjjjjjjjjja. inget sånt. som filip alltid säger, var inte så emo. lätt för han att säga.. -.-

senare idag kommer min katt hit. hon tar med sig mat till lilla emmsan med. hiho. liten bortskämd tjockis! seriöst, vill ha vår nu så att jag kan få komma ut och träna. skäms ju fan för hur man ser ut. märkte det hos fille igår....... nej men emma, vad gör du? finns bara en sak som lockar just i detta nu.

MAGALUF 14 JUNI

BUBIDIPAPI'


åsa marina blomqvist

jag har haft än av de bättre kvällarna på länge ikväll. jag och mamma har pratat och pratat och pratat lite till. om allt mellan himmel och jord, bla magaluf, pojkar, norge, hästar, bejlar (!) och massa annat. vi kollade även på "sommaren med göran" och den var fan ganska bra :) helt okej liksom. men nu är det läggdags, ska försöka sova iaf.

HEJ HOPP KALLESTROPP


jag vill regissera slutet

en hatad emma och söndag har det varit idag. bläää... orkar inte, är så sjukt jävla grinig och försöker att skaka av mig det innan min mamma kommer hem. då vill jag vara bäst för henne. känns som en evighet som hon varit borta. men snart kommer hon :)

veckan som kommer ser helt tom ut. jag går sent och pallar troligtvis inte med några av de lektioner jag kommer ha. nu börjar emma bli jävligt skoltrött. det känns som om allt jag gör är i onödan. fast att jag vill så mycket. det enda som betyder något är mina vänner, familjen och naturligtvis kärleken. allt och alla andra kan gå och ta en bice. höhö. please just pull the trigger.

vill att det ska bli vår nu så att jag kan få börja träna och bli smal. haha vet inte varför jag skriver det men det är sant. kände mig som en uppblåst jävla ballong igår och jag hatar den känslan. en sak, det här kommer låta konstigt jag vet, men när man inte äter på några dagar så känner man säg lätt och smal även om man inte är det. undra om det är fler som tycker så en jag. hiho (a) nej inte mer mat, fett, bantnings snack här inte! :) det ligger på utelistan har jag hört, höhö..........

sov morgon imorn, GULD!

GOD natt (|-.-|) 



jo men visst!

muy bien middag a lá tjejer! hade kul och så, tyvärr var jag ju tvungen att åka hem eftersom jag ska jobba imorn/idag. men men, man kan inte få allt.. ska sooova nu, så vi uppdaterar mer imorgon eller så!

YO!


SÁBADO

det är lördag och dags för tjejmiddag :) jag är svart och rosa klädd med lite bling bling yao. fille åkte nyss. han sov här igår efter som vi hade lite öl-mys här med grabbarna och det glädjer mig att han och robin kom så bra överens :) sen gick det ju självklart bra med de andra grabbarna med. så nu har jag en jävla, menar verkligen en jävla, massa öl flaskor som står på min diskbämk och ska tas hand om. bää. men men, thats life!

imorn är det jobb som gäller så det blir nog inte så sent ikväll. tänkte försöka dra mig hemåt vid typ tio tiden. måste fan få sova ordentligt.. höres!

(Y) BEJLAR (Y)


fille gbg

filip vill inte skriva någonting.

nä.

löööööööv

min filip var här.
nu är allt bra igen.
nu blir allt annat mycket lättare.

jag är kär.



vi groppar brukar vara kompakta

hej hej / albin gropp :)

haha kul det kan vara när en annan liten filur får komm in hit och skriva lite! vill ni göra det, höhöh, ja då kan ni fortsätta drömma! inte.. hehe, eller aa. det är en väldigt trött emma som sitter i ´skolan och skriver lite engelska. eller aa, nu skriver jag ju faktiskt här. dah..

min filip kommer till mig idag. happiface på den! :D saknar honom too much hela tiden. :'/ skiiiit jobbigt! men får pussa på honom senare idag ♥

sa lämna in datorn nu. SEE YA


natti natti

shuuuu B)

kom nyss hem från robin. vi har ätit godis, kollat andra avenyn (haha!), spelat fifa-10, COD-4 och lite GTA. sen spanade jag också in skolkatalogen ifrån arlandagymnasiet. fanns inte så mycket att kommentera förutom att i överlag har alla blivit "fulare". iaf på bilderna om man jämför med de ifrån ettan. men men, de allihopa kanske satsar på trean istället!

ska vänta på att min pojkvän hör av sig efter träningen och sen sooooova. kommer vara död efter den här veckan sen. skönt det ska bli att mamma kommer hem på söndag :)

SLEEP TIGHT.


Daybreakers nästa tack!



stackars filip om jag skull se den här filmen med honom :) hiho.
så jävla söt han är. filip "filliiboooi" egerup.
min man.



i feel.... empty

jaja, snart har ännu en dag gått på detta år. vad har jag gjort idag då? hm.. åkte till skolan efter typ tre timmars sömn för att jag pratade med fille i telefon (a) gick i skolan. åt lunch, åkte hem. gjorde ingenting. laga mat och nu sitter jag här. lagom värdo. -.-

imorn mer skola och ingen filip.. har inte träffat honom sen i lördags. bice. it hurts. att vilja vara med någon så mycket är lite jobbigt. men på fredag ses vi. mm. emma älskar helg förhållande! inte..

ska höra av mig till robin snart och kolla när jag kan smita förbi. måste deppa klart först så att ingen ser mig. höhö.

HJÄRTAT I HANDEN



magaluf 20 FUCKING 10
138 dagar kvar


paper bag

please, i need.


JÄVLA KUK HORA

VARFÖR SKA ALL DEN GLÄDJE MAN NYSS HADE BARA FÖRSVINNA FÖR EN LITEN SAK?

JAG BLIR ÄCKLAD. RIKTIGT ÄCKLAD.
FAN FÖR DIG.


tyvärr ursäktar jag inte språket för jag menar det verkligen just nu.




14 Juni - 21 Juni 2010

då påbörjas århundradets bästa resa.
med mig har jag min vän, ingen mindre än Olivia Westin.
resan tar oss till Magaluf och på köpet ser vi även Barcelona.
finns inte mycket mer att säga än.

LYCKA ♥



hemma hos petäjistö

yeeey, sitter hemma hos katrine och jag kan ju säga att finska personer är allt lite speciella! haha det har jag iofs egen erfarenhet av. är ju halvfinne om ni inte visste det :) fattar inte så mycket av vad de säger men jag är med på noterna! höhö. ska kila hem nu. katrine ska till snilllleeeee.

BICE FOÄVAH!


hemma redan? självklart!

hiho. har varit hemma sen halv tolv iofs :) sjuukt trött. jobbigt att kliva upp 5.30 när klockan ringer. orkade varken sminka mig eller klä på mig bra. blev tjocktröja och strumpbyxor. hallå, vem ska kolla på liksom. lite så kändes det. sen ångrade jag det lite väl ute på stan. men då var det inget att göra..

har bestämt dejt med två knasbollar idag. först ut är min kissekatt. hämta grejer och hänga lite. hiho. sen ikväll blir det robin som får lyckan att träffa lilla mig :) typ tjockt nice. sweeeeet DUDE! min pojkvän har väl annat för sig. han vill verkligen inte sova borta på vardagar. det märker jag sååå hårt! men kan inte tvinga heller :)

kanske ska testa på det där spotify nu. aa, klura på det lite :)

HAVE A NICE DAY!


redan i skolan? självklart!

wohooo, jag och olivia kommer att vara de tidigaste eleverna på jensen genom tiderna! inge snack om saken asså. att komma innan skolan öppnat är fan liiiite svårslaget. tyvärr tror jag inte att någon kommer att försöka ta denna stora ära att ha den här titeln men det är skit samma!

caaarl hälsar! ;)


bocken himself

haha asså jag höll på att dö när jag slog på femman innan. KÅTHELG på kanal fem ska det tydligen vara! haha, stor fail på den. värdelösa filmer också.. LOL. hiho.


love kills slowly

gjorde en iaktagning som var lite långsökt än vad jag brukar göra. i rihannas låt, russian roulette, där sjunger hon "you can see my heart beatin, yeah you can see it through my chest". ja, inge konstigt med det. men sen i morses såg jag chris browns musik video där han i början har gjort så att man ser hans hjärta igenom honom liksom. han sjunger inte om det men jag tänkte bara liksom. han kanske vill ha tillbaka henne eller ber om ursökt undermedvetet eller nåt. jag vet inte. bara tänkte liksom.. hiho :)




kl är party@emmas telefon

shit vad jobbiga barn kan vara ibland. sämst humor också. såeciellt vid matbordet. de tyckte att en paprika såg ut somm två tuttar och sa the k-word och börja skratta. jag då som ska föreställa den vuxne försöker säga åt de "små" flickorna att inte använda såna ord, men börjar olyckligtvis skratta samtidigt. oj oj, ber om ursäkt för den. hiho (a) min plånbok är fet och det är... GLASSIGT!

sen bitch, börjar bli jävligt trött på det. förlåt, men de mordiska känslorna inom mig bubblar upp fast att jag inte vill. bice på den..

samma knas varje dag.
fuck mitt schema imorn med. lektion 8.00-9.15, tre timmars håltimme till en timmes spanska. hej, jag kommer aldrig palla vänta på den lektionen! typ så är det -.-

men just nu känns det som att jag är redo för världen. back on track liksom. hoppas det håller i sig. känner mig lite som från arlanda tiden. akta, fuck aina mannen. vad hände med broshan.

btw, drömde att jag höll i en AK47 och peppra runt i ett jävla rum. nice. riktig emma styyyle ♥
kartellen forever.

dagens skämt.




date for now

hade nyss ett otroligt skönt samtal med min bestie. tänkte bara tala om det. ♥



måste handla med kraft



"min akilleshäl"

i need shelter, love shelter




now i can't fly. maybe later

aj aj aj.. hemma idag. vaknade när klockan ringde och trodde jag skulle dö. att vakna upp helt kallsvettig är inte en hit! hade drömt mardrömmar och mådde allmänt dålig. ont i huvudet, mådde illa och ont i hela kroppen. ibland kan man verkligen undra vad man har för sig när man sover. hörde av mig till mamma och hon ringde upp så vi pratade en stund. skönt att känna henne så nära fast hon är så långt borta. hon berättade att det hade varit en stor fet sån där riktigt vidrig och äcklig filur i diskhon när hon vaknat. då rös jag själv och började tjuta -.- kanske för att jag var i någon sorts trans. extra känslig typ då. konstigt men känner mig lite bättre just nu iaf :)

ska hämta de små skitungarna senare i eftermiddag så lite klirr i kassan sitter inte fel! och btw, jag har typ alltid på MTV på teven. då har dom sån här matchmaker grejer hela tiden. och herregud vad mitt namn kommer upp ofta! hur många emma finns det egentligen som ens orkar med sånt där? :P där kom en till! emma + TOMO (?) innan var det emma + joel och emma + johan. när filip sov här stod det "emmas drömkärlek i år är philip" kanske räknas även om man stavar annorlund (a) 

nej nu ska jag inte sitta här och fumla mer. ligga och dega i soffan känns lockande (Y)

IT'S MY LIFE. IT NEVER ENDS. 


 

hela dan, varje dag

shit vilken huvudvärk jag har. det går inte göra någonting alls. hatar det. mår illa som faaaan. undra hur det kommer gå att gå till skolan imorn. det värsta är att mamma inte är hemma och kan sjukanmäla mig. kanske får göra det själv.. höhö. ska försöka sova lite nu. får se hur det går -.- bye bye.


infinity



she makes me happy


KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET

ibland kan det vara jävligt deprimerande att vara ensam hemma.


home alone swedish edition

helgen snart slut igen.. bice. har jobbat idag. sjukt duktig jag var! linnea och angelica sa att jag gjorde ett jättebra jobb. höhö, klart B) var hos filip fredag till lördag. vi gjorde absolut ingenting. sen var jag tvungen att dra hem. jobba dagen efter sem skulle de andra till isabelle. väl hemma träffade jag linus och robin och det slutade med vin drickande i mitt kök och en jädrans massa tjöt! :) nice eller vad. sen drog de på fest och jag kunde inte följa för isf skulle inte jag kunna komma hem.. men men. en annan gång istället.

mamma in norway så är ensaaaam heeeeela veeeeckan. tidig vecka i skolan. oj oj oj.. orkar inte fixa något att äta heller så får väl antingen bli glass eller nada. höhö. emma style or Whööööt. palla, ska prata med min käre far i telefon snart. orkar inte med mig själv just nu. han kanske gör det. fast, om inte jag gör det hur ska då de andra kunna göra det? dah..

men måste slänga in ett videoklipp på sötaste 15 åringen på länge! hittade honom på gaybloggen. hiho.



WELL WELL, SEE YOU IN HELL (6)





go' morron go' morron, vejron upp i ottan

emma är vaken :D åker med mamma till skolan snart. ska bara försöka äta lite frukost för en gång skull (Y) måsta packa ridkläder och vanliga kläder sen med. åker till knifetown direkt efter hästjobbet är klart :)

need to go, HA' DE'!


saknar, längtar, ge mig det NU

kollar igenom en mapp med massa bilder. 2.825 för tillfället. det finns mycket att hämta där kan jag ju säga! vill ha vår nu. känner den friska luften när jag och olivia klev på planet till borås, första peomenaden där på kvällen, de små tripperna till gungorna, hur det dkriker "right round" ut ur baslådan på VR6:an och jag och olivia upplever döppe© för första gången i jönköping. det var första gången jag var riktigt lycklig. där lades grunden till det som skulle komma.. så var det dags igen. kände av det igen på min bästa vän födelsedag. valborgsmässoafton 2009. 17 barre blev hon och vi levde. borås hade gett otroligt mycket inför det.  bara jag tänker på vad man hade på sig under förra våren ger mig så jäääävla mycket känslor. älskar, saknar och vill ha mer av det!

efter det kommer vi till italien bilderna. säger bara wow. finns verkligen inte ord för det. resan till flyget, ragg utanför waynes, svärmorsdröm, landar i värmen, på väg till gestapo, första natten (du var min bästa och finaste ägodel), union lido here we are(!), top model posen, strand besök i regn, solsken, nattvandringar, piren, kärringar som klagade på musik, alla små bilar på stranden med läsk, dusch-time (jag var seg, hiho), löshårsfixering av italienare, tyskar m.m., foppa-tofflor, italia tröjorna, tyskarna, danskarna, de danska "bad ass" gänget på 18 pers, cavana, happy hour, tequila, i know you want me, vårt avtal, vita kepsarna, svarta/vita trasor, freee beach, cykelvakternas jakt på emma and ollie, KM (zaggie), ba smeeeka(!), EEEEMPIIIRE (universum, eclipse eller hur var det?), VIP korten, VENEDIG, gick vilse, filma en dokumentär "att hitta hem", VIII KOMM FROM SVIIIIIIIDEN, golfbil, skumparty, danish night, free drinks, vodka-redbull (Y), högtalar shakes, ölen på restaurangen, all pizza och carbonara, fyrverkerierna, cykelturen runt, karatefylla..., tetra vin, martini, BACARDI BREEZER LIME, michael jackson, svettiga av dansandet, smygandet på nätterna, H2O in my heart, heiniken öl på piren, säger bara kyssen (a), humör tröjan, att greppa eller inte greppa och jag kan fortsätta längre! med andra ord, liiiite svårslaget. endast vi kan göra det bättre och bättre och bättre..  

så därför, GE MIG VÅR OCH SEN SOMMAR. JAG BEHÖVER DET OCH ÄR NOG INTE ENSAM OM DET!
alla båtturer, utflykter, krök, fester, chill, promenader, vänner, familj, sommar-flörtar (har iofs som tur filip nu♥), alla nya möten med folk och framför allt. SOOOOOOOOOLEN! värmen och känslan över en snygg bränna och du är KUNG! shit, jag börjar spra nu. var inte meningen :) men blir helt till mig faktiskt och väldigt kångt blev det nu. måste sooova. visste ni att en ny amerikansk studie visar att om man sover mindre än 7 timmar per natt under fler dagar/längre period måsta man till slut lägga sig någon sorts koma för att sova tillbaka den sömn man förlorat. alltså går det inte att sova ikapp det dagen efter. men ska sluta nu.

KÄRLEK TILL ER ALLA FRÅN EN RIKTIGT GLAD EMMA FÖR TILLFÄLLET!



kaffe, jo men tack tack.

andra dagen i min egna skärseld..

please, take me away. pallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa liksom.


glöm inte bort att jag är värdelös, VÄRDELÖS

gaaah! vill bara gå och dö! kan inte räkna ett enda tal i matteboken. något fel har man juh fan. orkar och har verkligen inte tid med det hääär.. har redan haft tre psykbryt och vill helst slippa fler! jobbigt att vara tonåring. och det är när man är såhär nere man gör dumma dumma saker. bara för att det ska kännas bättre för tillfället. bice på den! fan för allt just nu.



de e bra de e bra

don't mess with my filip!


 bjuder på denna för det B) höhö.


sudda sudda sudda sudda bort din sura min

munnen den ska skratta och va gla'
munnen den ska sjunga tralala
munnen har du fått för du ska tralla
sudda sudda bort din sura min.

hiho, på tal om det. tandläkaren imorn 7.40. GREAT!


värsta dagen hittills på 2010

död åt den här dagen.
jag fuckar uuuuur.

snälla häng mig..


ey, du röur ente po maj din fete hurunge

okej, bry er inte om rubriken, kom bara att tänka på just den meningen :)

skolan var okej idag, gjorde kemi provet och fick två poäng från VG. den ni! sen får jag mitt första MVG i gymnasiet, och det i biologi B. höhö, bara a-kööörsen kvör! suck, ska läsa med ettorna säger nicolas. BÄÄ.

åkte hem till filip efteråt, olivia jobbade, jag har ätit lunch med fina jenny, snackat med coola jullan, skrattat med egerupparna (mupparna, höhö.) och bara glidit B) thats what i do baby!

haha och vad jag gör samtidigt som jag skriver det här nu. chattar jag med mormor! haha, hur cool är inte hon liksom? men det är klart, måsta ju hänga med i svängarna och självklart vill hon prata med favorit barnbarnet :) moahahaha! suck on that. men ska kila, kolla klart PH. love.

RÄNDER OCH TRENDER, PEACE (Y)


måndags mys i bio mörker och hufvudstaden innan skolstart

har varit med prinsen, min lilla pusshållplats, mitt rosa moln, bananskal, sockertopp, lucifer, NA´VI, eller ja, kalla det var ni vill. för det är åndå min filip vi snackar om, heeeela dagen :) har varit bäst. var först här hos mig och sen drog vi in till stan för att spana på AVATAR (!) och mysa lite. gick på NK och åhléns bl.a. filmen knulla i munnen (som robinson deltagaren sa) och det gjorde allt det andra med! hiho :)

imorn är det skola med kemi prov som gäller. svider i mig.. mamma åker till norge om 6 dagar, någon som vill bo här med mig då? eller ska jag behöva vara ensam som resten av alla norge-veckor då eller? -.- höhö. häst på fredag, lördag vet jag inte, jobb på söndag (tidigt) och sen är det måndag igen.. usch, gillar inte måndagar. förutom den här då :)

nu ska jag mumsa lite bullar och drömma mig till PANDORA och om min blå man. som för tillfället inte är blå iofs :) men men!

ADJÖ, OCH PÅ ÅTERSEENDE !



langar en GBG bild på min jullovs otrohet. sorry fille, petad för en hund.


inte.. :) ♥


SEEEEEMBOOO

resan snart klar, kan knappt vänta!!!!! 
sommar -010, here we come you motherfuckers B)




she wolf

snart kommer den.. den knackar snart på dörren..

nu kom hon.

MOAHAHAHAHAHAHA!


20 minus och en grinig emma

jobbat idag. trött och grinig som valigt. det var cp kallt på jobbet! även med två öppna spisar och två tjocktröjor frös jag som en sparvunge -.- bää på den!

somnade igår vid halv tio. var sååå trött. jag och filip hade inte lagt oss förän vid åtta på morgonen innan så, aa. det behöveds men hjälpte då fan inte. jag är inte bygd för sömn någonstans.

jobb imorn igen, 10.30 - 19.00. jippie! inte.. men cash is king B) ska man utomlands måste man ju ha lite att ta av! sen ska jag träffa min koooorv på kvällen förhoppningsvis :) jag vill vill vill vill! hiho.

nu ska min butt get on fire! somebody call 911..  see ya later, aligator..



härligt väder!

hemma hos Fippe nu. han och Mattizz lagar mat. går inte allt för bra.. konstigt. inte.. dom hälsar btw :) vi har inte gjort något alls på heeela dagen. typ kollat film, duschat och kollat mer på film. sen lagade iofs mattsson burgare till lunch, shit vad goda! undra vadhans hemliga ingrediens är :O men ska hjälpa smågrabbarna nu.

HÄLSNINGAR FRÅN KNIFETOWN!

och jag säger bara, tummen upp för Fanny (Y) :)



hiho ♥

the bad boys are always catching my eye






somehow I'm drawn in to danger
and have been all of my life




jackpot jackpot, på tisdag på tisdag

höhö, go morron go morron!

hur e lääääg1? här är fin fint. drömde mardröm i natt som kanske var allt för skoj -.- haha olivia.. ska snart åka till fille och bo där. vi ska på 18 års kalas senare ikväll för jenny fyller år! :) GRATTIS!

igår fick jag med mig ett par jeans, ett par jeans leggins, nytt underklädes set, en tröja och en skjorta ifrån stan. när jag väl kom igång fick jag inte nog. brukar bli så med lilla emma (a) katrine köpte ny skid jacka, tröja och smink. fin fina grejer blev det! mycket pengar gick åt.. hiho. åkte sen hem och tröffa robin en snabbis, han har ju kommit hem från tuschkland. balla bilder hade han B)

får se om set blir sthlm med lisa fisa också :) ska försöka ordna det. men nej, här kan man inte sitta hela livet.

see ya soon, FAT balloon!  (olivia sa det innan ♥) 


sadface mååååndag

har duschat och klätt på mig. en trött emma sitter i soffan. somna efter sex (kl) i morses. kanske inte var det jag planerat.. men men. vi är sämst olivia! höhö.
ska snart i till stan (för er uppsala/knivsta people så är det den riktiga staden, hufvudstaden. jag pratar om) för att leka runt med en viss liten katt. :) ska försöka att inte spendera pengar (a) hiho.
kilar nu.

RULLA TUNGT, PEACE!


VassaP?

klockan närmar sig halv fyra och emma är inte trött. något är inte som det ska vara i hennes huvud med andra ord. hatar inte sova när jag själv vill -.- BTW, läste nyss jensen online (länge sen!!) och hade fått lite feedback, oj oj, emma visar på mvg skills! :D har uppnåt alla i Biologi B nu, och sen la jag till lite i svenskan :) men inte mer om skolan nu.

imorn ska jag leka med bestie♥ får väl se vad som händer då. höhö. sen på måndag ska jag in till stan med katrine och spendera lite pengar kanske, det får man väl se då. moahaha. senare på tisdagen drar jag till knifetown för att ha kvalitets tis med pojken min innan vi senare på kvällen ska på 18 års kalas hos jenny. sen sover jag där. på onsdag vet jag inte vad jag ska göra än. då är det trettondags afton iaf. en röd dag. om det nu intresserar :)

ska kila nu, höres vi göres! inte..

PEACE FOR EMMA STYLE©





thinking of you

' i'm so in love, you're send from above.
 you are the only one for me. '
♥ 




du sa det.
jag vet det.
jag älskar dig.



TVÅ TUSEN FUCKING TIO

tja, det var inte igår. snarare förra året, höhö!

min nyår var bra, bäst. en sak som jag dock saknade och tänkte på hela tiden var en viss person. jag tror alla vet vem. men hon hade det bra och det är jag lycklig för :) bilder finns men orkar verkligen inte lägga upp de nu. berättar om alla spårade people och crashiga händeler.

puss på er fellows så länge!


RSS 2.0