tuesday är lika med dålig dag

tja.
haft en dålig dag idag. men men. ibland är det så. skolan sög. vädret sög. humöret suger. allt bice.

onsdag blir förhoppningsvis bättre. ingen sovmorgon dock. alla treor ska på info möte kl nio. suck..
torsdag blir gosdag!
fredag vet jag inte.
lördag jobb och hålla hand i biomörker.
söndag kanondag!

PUSS HEJ!


idrottsdag och halsont

måndag idag!

har varit en bra dag. NV var grymma på idrottsdagen. vinst på allt utom em oavgjord, gött! sen var det lunch på fame med "nya kompisar". fina tjejer :) sen strosa jag och bea runt på stan, gullunge hon är! den vill jag ha, den vill jag ha osv. jag likadan! sen blev det cola på donken med filip också och sen hemfärd. ikväll är det top model och svenska HF på tv. sen sängen!

imorgon kommer jag att hålla mina tummar så hårt som min babe betyder för mig. uppkörning är vad som gäller. älskade pojken kommer klara det. jag känner det på mig. magen säger jajajaja! så nu är det bara att vänta.



du har mitt fulla stöd älskling.
som vanligt.



första advent, jag älskar vinter och jul

hej hej!

mina dagar har varit bra. var jordan på hollywood-dagen. multigosade på torsdagen med pojken. blev rejält jävla sjuk. hemma hela fredagen förutom ett kort stopp hos maria som fyllt 23! somna innan tio på fredagen. upp tidigt lördag. brakfrulle med mor och ring-så-spelar-vi. tokmys! sen kjutsa hon mig till knivsta hem till pojken för att förbereda inför kvällen. love. skumpa och klänning var med såklart! väl där däcka vi. baka tårta tillsammans. gick till ica med myyysiga termobrallor. hämta mattis. gick hem och kolla fotboll. duschade och började laga mat. katrine och nilas kom. guldvärt BV! skönt att få krama om dig :) sen var det fullrulle! filla, bea och nille kom. jag hetsa och böt om. malva och cprobban kom hihi. sist olof och jacobi :) maten blev lite sen men självklart bjöd jag på underhållnig. öppnandet av champagnen. *POFF!* shit, bruten näsa kunde jag haft! men så var allt igång. maten var lyckad. efterrätten var lyckad. sällskapet var jättemysiga! tack alla! musiken var på topp och så även humöret. utgången blev en rusch! in till stan där vi vid och på tåget blev bjudna på salaskämt och massa skratt :) väl inna blev det williams. helt okej! en trött emma och filip åkte tidigare för körning stod på spel dagen efter. gick förbi donken. där blev vi 100, ETTHUNDRA SVENSKA RIKSDALER rikare :) hittade en på golvet. skönt flyyyyyyt! RÅDIGGAR det om jag ska citera en vacker ung man för lite mer en 14 månader sen :) gulle filip då. you had me at hello. men iaf! hemma strax efter halv två. bädda ner oss med rända ljus och varma filtar och gosade till max. ja. vi är kära. så det så! somnade bäst som alltid där i hans varma famn.

så idag har dagen varit suuuuper! trötta barn vakna sent med frulle. orkade inte åka till sigtuna på marknad. får bli en annan gång! men vi gosade framför tvn, han körde bejl, jag hängde med hans mami och tittade på massa fina hästar ifrån globen. sen fråga hon om vad jga ville hon skulle baka. lussebullar OFC! så det blev det. när pojkarna i huset hade kommit hem blev det glögg och pepparkakor i salongen. gör mysigt! sen italienskt till middag och efterrätt från gårdagen. :) sen gosade vi lite till och bussen avgivk från gredelby 19:30. så nu är det mammas tur!

vi hörs kanske.

ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE.















lördagmorgon bilder och annat köpt på senare.
och självklart just nu, med en bulle i högsta hugg!


tisdagar när de är som bäst

temadag hollywood imorgon.
här kommer GANDALF!!
hehehe.

DH nu.

PUSS







första advent på söndag.
älskar julen.


hm whisky? kanske!




denna tjajen får mig att orka och bli glad



min alldeles egna filla :)


älskad av alla

så vacker.



allt som flyger upp måste landa någonstans.

allting har förändrats men du finns kvar.




i need a dollar dollar a dollar is what i need

måndag. skola med matte E prov, lunch, bankärenden och lunch med filip. köpte en mössa också och sen var på bankärenden. FANCY!! stackars älskling skulle jobba med A Mattsson idag som vanligt. enda kruxet var att de skulle ut idag. på cykel. nutterååå :) de måste se jättegölliga ut när de trampelitrampar tillsammans på gatan hehe.

just nu vill jag bara shoppa. värsta suget efter det! kommer säkert impuls hadla något nu i dagarna. jag är ganska bra på det :)))

fredag blir startskottet för helgen. lördag middag och utgång med FRIENDS. söndag julmarknad i sigge! mys!

tack för igår filla. det gör såååå mycket ♥

svar till anonym. nej. verkligen inte. vi är ett. han är min man. punkt.


AND IF I SHARE WITH YOU MY STORY WOULD YOU SHARE YOUR DOLLAR WITH ME.



hej.
snygga skosnören.
ska vi hångla?
hehehe. :)



en liten truddelutt på slutet sådär.
my pleasure.


kärlek kommer och går. men sorgen består. det glada blir snabbt till ett miserabelt försök. medan det ledsna håller sig kvar och minnen de förstör.

emma ängel.
varför plågar jag mig själv.
jag blir så äcklad.
fy fan.
kan inte hålla löftet.
jag hatar mig själv.

har insett hur jävla inkompetent jag är.

ONCE A CHEATER ALWAYS A CHEATER.

men inte i min tröja..



en fallen ängel.


snygg sexig och snigel

orkar inte skriva mycket.
fredag: snefylla som hette DUGA
lördag: gränby, släktmiddag och pojkvän
söbdag: morgongos och jobb

THREW AWAY YOUR THROW UP




alltså ledsen liten tjaj


varför? för att jag kan!

ikväll tutar och kör vi brudar på hemmaplan. kc väntar och taggilago nivån är på topp! nu blir lite käk, lite fix och senare kommer 10 snigga brudar hit och har förpärla med mig. bland annat ett mycket kärt födelsedagsbarn! hon kommer alltid vara speciell för mig, min beloved LINNEA ISGREN. GRATTIS TJAJEN!



en gammal goding ifrån åk 8.
minnen är saker som tagit oss dit vi är idag.
tack.
:)


TGIF

woho! fredag idag. dagen då alla bekymmer försvinner och nya kommer med stormsteg dagen efter. heheheeh. ikväll är målet att krypa hem. emma ska ut, på KC. hjälp. förpärla med middag hemma hos mig och det kommer fan asså bli awesome! hatar det ordet så sjukt mycket men det kommer verkligen det. woop woop! det ordet med hatar jag som fan. men som sgt, finns inga bekymmer idag. faaaaaan vad jag är tatgad. TAGGARÅÅÅÅÅÅ! sen imorgon bitti ringer klockan sju och mormor kommer med frukost och bullbak. det kommer istta fint. 

okej, för att inte göra er allt för exalterade kring mitt fabulous life så kan jag medge att jag har ett problem. jag äter inte. fan. det var min knasiga tand som gjort att jag slutat äta frukost och tappat lusten för lunch. blä. men men, aptiten kommer nog tillbaka. hihi. FÖR DET LÖSER SIG. DET GÖR DET ALLTID.

strax dags för coach tid. den börjar 13. alla andra börjar  nu halv men inte min klass. bäää, mindrde skoldag, sweeeet! letade mössa idag med. orättvist att inte jag passar i mössa.. min peak är slut överallt med. buhuuuuuuu. ilandsproblem. jag vet att ni gillre. jag likaså :)

nu ska jag latcha runt på nätet och dunka the voice ur högtalarna i skolan.

HOW MUCH WOOD WOULD A WOODCHUCK CHUCK IF A WOODCHUCK COULD CHUCK WOOD.



jag vet att ni är avundsjuka.
liten pojk ♥


user: heart, password: i love you

japp idag är det torsdag. iaf för några timmar kvar. har inge och säga. jag mår skit efter dagen. mådde bra nu är jag trött och vill bara försvinna. upp tidigt imorgon igen tack vare DE SATANS JÄVLA BYGGEN SOM HELA TIDEN SKA BORRA OCH BANKA SÅ IN I HELVETE ATT EMMA BLIR GALEN OCH SKRIKER. fan.

hej då.
ses vi igen?


hej och välkomna!

idag har jag haft en riktigt bra dag. den har enbart bestått av plugg och fy faaan vad skönt det är att få klart saker och ting! skrev klart hela religions hemtentamen som jag då började på idag också. good girl! räknat matte i morses och insåg att jag är itne så dum som jag själv tycker! :) fisk till lunch, jippie! choklad och film på filips lektion. gos lite med filla med. hon är en sån man bara vill krama och hålla fast och sldrig släppa! sen lite snusk överallt här och där. bäa och lindis gillare! sen jobb med filip inför relle och svenne. han kan. jag kan. varför inte? malin måste bli frisk bara!!!!!!!!!!

morgondagen bjuder på läkare, fysiker, fiskpanetter och öppet hus. hemma dagen efter så inge fredag här inte! på fredag däremot vill jag så gärna, så mycket gå ut. men det tar emot lite.. ska upp sju på morgonen och baka fucking jävla kanelbullar! till den där jävla gränby som kommer olägligt som fan! bice. men man gör det bästa utav det! mormor kommer ju och bjuder på frukost då så aa, det kan nog bli ganska bra ändå :) senare på lördag är det skäljtträff i båtbyggartorp som gäller. tänker inte stanna länge för jag vill inte. kan äta och sen dra typ. jobbar söndag 11-18 också. fan när ska jag ha tid att tänka egentligen?!?!?!!?!

jag vill leka med dig hjärtat!!!!!!!!!!! FILIP HÖR DU MIG???????

ångrar mig. vill inte jobba. vill inte ha uf. vill inte ha släktträff. vill inte gå upp tidigt.
JAAAAAAAAAAAG VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

HEJ DÅ.
TACK FÖR MIG.
GOOD BYE.
I'M OUT.


VAR dag TIS dag



ser ni kärleken? det gör jag.

la upp en bild i början för omväxlingsvis :) nu när nya tider börjar!! time for change!

härmed ska jag införa en egen dag. EMSDAG ska den heta. tycker det var ett bra namn :)
den ska då innefatta mitt goda super humör, bärs, dans, vänner och pojke. när den dagen kommer säger jag till om. okej? :) hur gött? GÖTT SOM FAN!

idag har jag varit i skolan och räknat rotationsvolymer och intergrerat. bytt grupp i religion till filip och malva :) kollat tuben med olof, anton och rasmus. fått utbrott över att min mössa var slut på ski total!!!!!!!!!!
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
åkt en fullprobbad buss.
blivit av med en jobbtid som min chef snodde -.- GRRRRRRRRRRRRRRRR!
kolla ung&bortskämd, top model och svenska HF.
och ätit B&J :)
ändå helt okej.

nu håller jag tummarna för min pojke att han fixa körkortet. nu är det hans tur :D :D :D


time to sleep.

DON'T WANNA SPEND ANOTHER DAY WITHOUT YOU.


scared and terrified, alone in the darkness i cant find out

värdelös fredag. när man blir kränkt och känner sig så ful, äcklig och misslyckad vill man bara dö. iaf jag. aldrig mer. aldrig aldrig mer. jag visste det. ni kan skratta nu. 
lördagen var seg. bakslag är jobbiga. bullar är bra.
söndag. filip är på väg mot körkortet, duktiga han.

HEJ DÅ.

please baby, love me more when i dont deserve it.
be the strength when i dont have it.
help me live with your heart of gold.


just nu vill jag bara dö.

ville bara skriva det.


runway MDFKA

skola med en afterschool beer. yes yes. bästa olivia vill bjuda och varför tacka nej då? höhö.
hemma nu och ska byta om för jag ska till stallet snart. gött! klappa hästen lite :) sen hem och imorgon är det freeeeeedag. vet inte när pojken ska få tid och bjuda över mig men får väl se.

massa pussar!

THEY KEEP SAYING WOW WHEN I WALK DOWN THE STREET.


onsdag och två dagar kvar till debuten

sitter man vid tangenterna igen då. borde plugga men har gjort det igår och idag så jag orkar verkligen inte. hemma själv ikväll. mamma jobbar sent. jobbigt. hade tänkt spendera kvällen med filip men det blev inte så för han sluta sent och har träning kl sju. upp 5.30 imorgon. lägga sig tidigt ikväll. var på tipp topp tidigare på dagen men nu känns allt mest mörkt och ensamt. därför tänker inte jag flytta hemifrån förän jag ska flytta ihop med någon. har varit ensam alldeles för mycket i mitt liv. skilda föräldrar, kämpade för att ekonomin ska gå ihop är tufft.

fysik prov imorgon. skjut mig.
rida imorgon? kanske :)
boka bord, hjälp.
laglig debut på fredag!
helgen fri!

vill ha freeeedag!

SO LONG.

ps. lilla ems börjar känna att hon är på väg att bli frisk. måste, kan, vill! ds.



13 månader idag.
jag älskar dig mer och mer för varje dag som går.
tack för att du är min.


dag två, 18 år

hade en super duper söndag med massa firande.
måndagen bjöd på fina gratulationer och hemmakväll med filip.
idag har dag två varit. skola och SNÖ. ♥

just nu tror jag att jag sprängs. jag kom hem med mamma kl fem. gick upp och öppnade dörren. stängde och låste. vi åt middag och kolla tv. för ca 30 min sen så hade mamma tänkt gå ner till tvättstugan och boka tid. helt plötsligt fungerar inte någon av alla våra nycklar i låset utifrån. det gjorde ju det för några timmar sen!! inte ens nycklen till tvåttpluppen fungerade. sjukt? ja. två nätter i rad har jag vaknat 03:16 också. nej jag tror inte att det spökar. det kommer krävas mycket mer för att emma ska tro på sånt trams. mer seriöst. den här lägenheten är kebabförbannad. fan helvete rent ut sagt. to be continued..

F.M.L.

filla!



8 november kommer med stormsteg

shortie uppis:
haft kalas.
fått fina presenter. (emma ska flyga flygplan på riktigt!!!!)
tackat och kramats.
gose var här.
gose körde bejl.
gose och jag gosade.
ätit lite middag.
kollat top model, gossip och hästhoppning nu.
kolla beck eller MTV EMA.
fösöka sova.
EMMA FYLLER 18ÅR!!
skola och kalasmys.
därefter är emmas första dag som myndig avklarad.
förhoppningsvis..

hehe.

PEACE.


Dan' före doppare dan'!

God morgon. Eller nä. Filip var på fest igår. Jag kunde inte sova. Idag är det kalas. Får se hur det blir. Mitt hår är rött, jag själv är äcklig och vill inte att skolan ska börja imorgon. Jag är inte redo. En jävla massa flyttlådor mitt framför näsan nu. Kul. Skit kul. Nu ska jag skita i allt och gömma mig. Hej då!

älskar P3









jag vet att ni vet att ni vill lyssna

hehe


lördag, röd dag och dan' före dan' före dopparedan'!

hemma från borås nu.
där nere badade jag och fille, bowla, vandra i stan och kolla massa film.
det var några välbehövliga dagar.
tyvärr är de slut och jag mår värre än förut. fysiskt då. har inte sovit alls bra de senaste dagarna. i natt hann jag till kl 12 innan första mardrömmen. därefter kl tre, då andra kom. tredje vid fyra-halv fem. osv. inte kul. nu när livet ska börja på riktigt så är allt bice. fan fan fan fan.

nya lägenheten är skit. luktar kebab. hoppas de tre månaderna går fort..

imorgon blir det kalas. emma ska göra sin fantastiska le france chokladtårta! gött! inte för att jag hade tänkt äta men de andra kan njuta :)

i veckan som kommer vet jag inte vad jag ska göra. fredag blir väl första lagliga utgången. hehe.. sen har jag ingen aning.

kila nu och gömma mig under täcket.

PEACE.

tack filip.


den förbannade måndagen i livet

en sådan har alla. eller det är säkert bra jag som har det..
vaknade sju av byggarbetare. har tidigare varit uppe för att jag inte kunnat sova då. helvete vad de brötar runt!! helt. seriöst. ni har nog aldrig upplevt ett sånt helvetes lkjud någon gång. fy faaaaaaaan. och jag är inte kinkig! inte nog med det, vi får flytta sist och tack vare det har vi inget vatten. nej, FÖR DE HAR STÄNGT AV DET! vilka jävla idioter! kunde de inte sagt det eller!?!? man kan inte göra något, inte borsta tänder, äta ordentlig frukost, duscha eller ens gå på tos! gissa om jag är kissnödig............. jävla hor sigtunahem. jag hatar dom. under fem månader har jag levt bland byggena. både av huset bredvid och mitt egna. idioter. nu får det vara nog. helvete vad jag skullle vilja strypa er. som ni förstår är det en arg emma som skriver. faaan.

mega dejt hos robert ikväll. ska bli skönt att få komma bort lite innan jag åker på allvar till pappa. imorn. då får jag ro. förhoppningsvis.

läkartid nu kl 10. så tjillevippen på er. vet inte när bredbandet blir flyttat så häng inte up er på det. jag kommer när jag kommer.

GREATDAYS.SE



liten emma snart stor. en vecka kvar.
you'd better watch out bitch.


RSS 2.0