fest fest fest

shoooooo!

nu är jag och katrine hemma igen. vi  har vart på fest i steninge och det var typ bara blattar där! shit asså, sen gick alla runt och trodde att jag var huligan pga av min jacka, jag ba självklart! :) haha sen muckade jag med en brud, ville bara klappa till na -.- men fan, fick inte riktigt tillfälle att göra det. fan. men men, det kommer nog fler chanser :P nu ska vi keeeka lite och sen sleepa för det är stallet imorn som gäller. jag ska tävla och hom rida :) vi hörs kanske då.

pössss



damn girl

aj shit fan... klockan är fett mycket ju, dagen kommer försvinna fort som fan! vaknade typ sådär vid strax innan tolv av att en viss liten jävel kom in och hoppade på mig, jag skrek, syrran kom, sen vet jag inte mer. han fick nog lite grab-twist-pull :) haha sååå skadeglad jag är! för övrig är läget så att jag och amanda ska åka och handla mat idag, imorn åker jag hem, fredag ridning 14:00, tävla lördag, jobba söndag och sen är det skola igen. fan. då måste man ju ta tag i sitt liv -.- k*k också, kom på att jag har biologi prov på tisdagen efter lovet. måste läsa som fan, ett MVG står på spel :O omg.. sen måste jag träffa my B.friend också :D i miss him..  och sen åker ju olivia den körven! ta dig, men sen kanske inte jag ska säga så mycket men ändå.."/ och katrine kommer inte hem förän på fredag kväll typ. men vad bra då, bara leka filleponken :) yaaaa!

sen nästa vecka är det cupfinal på lördagen och min födelsedag på söndagen. som jag då kommer att arbeta och tjäna pengar på :) jippie! den helgen kommer min papi upp på med och lämnar min och mamis nya bil. fett ful men mycket bättre än den vi har! haha men ska kila nu.

PÖSS OCH KRÖM!



yaaaaaa!

cha cha all you guys!

snart är det dags för käk, orkar inte men whata heck! :) haha polackerna är här och fixar nya fönster och har varit här hela dagen så nu är det faaaan så kallt här! -.- ska väl åka en sväng eller så senare. höhö olivia, suuuugen eller? ; höhö, går runt med fucking vinterjacka här inne nu. jag ba hatar't! men men, thats life...

love yall. yours emma.



haha en lagom fin sommarbild på sistha and papi :)
 inte..


boråååås vettni!

good afternoon ladies and gentlemen :)

har precis varit ute och åkt adams 850 :) haha gött eller vad, den gick ganska bra. fast han gasade inte så mycket. duktig pöjk! har varit och shoppat lite idag. investerat i en ny vinter jacka och en ny tröja. jackan var henri lloyd och tröjan från mouli. riktiga kap, typ som jag B) höhö, inte..
imorn ska jag and ma sis' till stan och sola och kolla affärer. senare vet jag inte. kanske hälsa på jimmieponken. beware mf! ska hälsa från hela packet här. olivia, haaaallåååå!? och btw, hittade sommarbilder från andrea tha paparazzi -.- lägger upp några.

ska mysa med papi nu. träffas ju ändå bara fyra(!) gånger om året så.
PÖSS <3









alla ifrån när lansbäckarna var på besök i storstaden B)

ingen kommenter i övrigt... -.-





nästa station borås, borås

god morgon på er allihopa!

sitter i köket och har packat klart allt som jag ska ha med mig till papi. ska bli skönt att komma iväg men kommer sakna alla små sötsaker.. "/ borås blir inte samma som med daj bästaste olivia..  men ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer, kanske slänger in någon bild på typ röööbert, adam, jimmie, amanda, klas, björn eller någon annann filur :) men måste springa och fixa det sista!

pussar från maj! <3

saknar min pojkvän med.
som är på andra sidan jorden..



btw. höhö, säg rubriken med upptåget-kärring-röst. sååå kul!
inte...



hjälp jag är en fisk

cha cha bloggen!

måste börja med att jag hade en dröm, som önskas vara sann.. men det var den ju inte. det var ju bara en dröm "/ att filip var hemma igen. buhu.

men men, ligger i soffan som en död fisk och funderar på vad jag ska göra härnäst. vill kolla film, men orkar inte hitta någon bra. vill äta, men har inte lust. vill bada/duscha, men orkar inte resa mig. haha, jag är sexton år och latare än någonsin. skulle kunna ligga här tills jag blir 80 fucking år! eller aa, så känns det iaf :P usch..

juste, har ju fått mitt nbya bankkort, VISA och så. men DÖD åt dom. man måste fortfaranade vara 18 år för att handla på internet. jag hatar det! bara för det så gäller inte mitt kort eftersom jag inte är över 18. finns det inte något sätt man kan smita in på? höhö ,som på krogen? (a) nej men får väl fråga papi på söndag. det är nämligen så att jag hittade en klänning på nelly.com och med csn-kortet får man fri frakt till den 1 nov och sen studentrabatt :D så får fixa det senare i veckan.

nej ska väl försölka ta tag i mitt värdelösa liv nu, ha det gött, haj!

inte...



känner mig lite så ibland. -.- 
BEWARE



freeeeeeedag och loooov!

yaaaaaa!

nu är det FUCKING lov! :D så jävla gött. åker till pappa på söndag ooch kommer hem på torsdag kväll. undrar vad borås kan erbjuda denna gång? höhö. annars ska jag rida, festa, jobba och tävla på lovet. ma boooifriend är ju ändå inte hemma :( saknar honom, redan. dah.

har varit i skolan och haft matteprov idag, fuck it. sen ridit, gick feeet bra. eller jag tycker det iaf :) haha, imorn ska jag kanske träffa lisa och sen kanske kröka med josse och hennes crew. men får se hur det blir med den delen. hoppas på att lisa kan följa isf om hon får :) men det är klart, vill ju inte vara den enda "nya" -.-
sen flyga till papi, 11.50 lyfter planet på sunday. tänk om det krashar? :O inte.. höhö :) 

för övrigt har jag fyllt på med nya låter @ itunes och ma iPod. fett sköna ju B) men ska väl slagga nu. ensam.. filip då. det finns inte..

good night, sleep tight <3


har blivit smittad med musicfever

haha asså den första är klockren, den andra bara skön :I tjockmoffa på den!








onsdagendentjugoförstaoktobertvåtusennio

cha cha bloggen!

heeeta news! haha eller aa, hon fucking fanny vet jag inte vad jag ska göra med! seriöst, vad är människans problem? :P tror hon vet allt jävla attention whore! aja, hon sprang sin väg iaf. tyckte att hon själv var mer mogen än mig, aa jo men vi säger så. jag stalkar inte mitt ex iaf... höhö. men men, har träffat fillebooi ikväll :) så gosiiiig! han åker på fredag, saaadface. kommer varken träffas eller höras av. fuck asså. men kommer bli skönt när han kommer hem igen då :)

spanska prov och ergonomi redovisning imorn -.-  toppen! inte...

pözz och kröm <3




18 dagar kvar tills man fyller 17 år då...
jippie! inte...



kast med liten särrrring

suck pust och stööön -.-

jag tror jag bryter ihop snart. allt känns fett jobbigt. vet knappt varför. och det värsta är att det går ut över skolan som det alltid har gjort när man får sina känslo ryck. jag ba hatar't! gjorde till exempel inte kemiprovet idag för att jjag inte hade pluggat för har inte haft tid. vill ha nemo som mitt samvete nu! haha, sen fick jag min kod till banken som spärrades efter att ett intern fel uppstått och jag lacka pung rent ut sagt. har inga pengar, ingen ork och saknar närheten jag får hos honom.. tack olivia för att du ställde upp för mig idag, ba snuffla lite :) haha.

sen en kul grej, var inne på face för någon dag sen och såg att en brud addat mig som var kompis med typ alla andra knivsta people. det visade sig vara typ filips ex. jag höll på att dö! sen fick jag reda på att hon var kär i honom för några/något år sedan. och det visar ju bara på en sak, att hon vill spana in vem fan man är! haha, så tjejer... men det var little funny :)

hmm, något mer.. har träffat fina linnea för en cigg, pratat med kissemissen, myst med lisa i måndags, varit depp och aa. allmänt tonårsliv. sen en dööölig nyhet -.- filip ska typ till thai fucking land och vi hinner typ inte ses innan det isf och sen åker jag och aa, det blir lång tid utan honom isf :( sämst. imorn åker jag kanske in tidigare till lunchen för att träffa honom lite. för jag vill vill vill! dah... :) men ska kila iväg en stund, CYA!

LOVEBUGS, e.



lisas morgondopp på gotland, helt stört ju... :)



power parwas in märstapose action! <3



we just love to do it on our way! :) <3



haha aj..  men ack så mööösigt!



gnaget inferno <3

asså jag blir riktigt kär när jag ser videon.
ryser med tanken på att jag står där i vissa av de.
tack och lov är jag gnagare <3




FEAR OF THE BLACK


när jag ser den blir jag semester-k.





den åker runt i sigtuna utan att jag sitter i framsätet, INTE OKEJ!

Porsche Panamera Turbo in my heart.


shooo vad händer broschan

sitter och myser med P. tröjan och har inge liv.
jag ba älskar't! :)









höhö, ett skott i nacken på wannabe gangsters.
GBC - gangbangcrew.
vad leker du?
men kom då!

inte...



ingen kan slå vårt svart gula lag <3

juste, måste ju skriva till alla de som inte vet att gnaget vann över gefle i lördags med 1-0 :D jag var där med linus och pojkarna. fick låna årskort av cricke så det var fett sköönt! jag ba ey, du hade fett fina ögon igår asså ;) inte... haha, men jag är en stolt gnagare som sitter med huvudet högt nu kan jag ju säga :) jag ba älskar't!






ingen rullar med gangsters, höhö.



lördags strul, party och söndags liv

hej.

shit vad det kan hända grajer när jag och olivia är i farten. det finns ju liksom inte i andras universum. men i vårt är det det mest naturliga som finns! gårdagen var bara sååå vår stil! haha, först hos maj, sen lacka sönder, åkte till märsta, träffa sugna pöjkar, söp oss skönt dragna, drog på bussen som hade fin besök (inte..), in på clubben garage (olivia flörta med vakten och fick in oss! woho!) jag drog till knivsta, vandrade runt med föölk från festen, pratade med victor, träffade filip, sov hos filip, åkte hem vid sju på morgonen, drog till jobbet strax efter åtta, jobbade, hemma efter fyra och nu är jag här. sååå sliten att jag ba dör.. sovit typ 10 timmar på 72 timmar, inte riktigt emmastyle "/  men som sagt, kvällen började med att suga bajens stora och slutade som en komedi :) det är mer blomqvist! överallt och ingenstans..  olivia, jag ba älskar't! :) har inte så mycket mer att säga än olivia fucking westin <3 

ska messa pojkvännen också och kolla så att han lever :)

lots of love, e.




16 årig flicka död

cha cha...

är helt död asså. känner mig jättekonstig. shit vad jag är trött också. har ingen ork kvar alls. typ sovit tre timmar i natt pga filip -.- sen haft sjukt mycket i skolan. till märsta och fixa visa kortet (såå glad!). hem och packa, dra till stallet, ridit i typ 3 timmar, gick SJUKT BRA :) och nu sitter jag här på kontoret medan de andra vildingarna kolla på idol. orkar inte ens med det, jag ba hatar't -.-  mår illa gör jag med. fan. men ska kolla till de små barnen nu.

puss och kram, ha det gött, haj!


inte...



jag är i chock

asså jag sitter och kollar på kanal 5. på fråga olle dokumentären. vet inte riktigt vad jag ska säga, skratta eller gråta. haha, helt jävla sjuka människor är idag! en del har sex offentligt bara sådär. andra träffas på en strand med sina bilar och vill att folk ska kolla på när de har sex. och vissa bjuder hem män som ska komma dit, runka och sedan spruta och gå hem igen. asså man ba, öh... va? så weird att det inte finns! vart är världen på väg liksom? oj oj... kommer fan drömma mardrömmar inatt nu -.-

ha det bättre än vad dom är friska i huvudet iaf!

love me or hate me, e.








så sjukt jävla sugna!


en bra dag är alltid bra

hello bitches! (inte..)

sitter här med mami i soffan och kollar fotboll. sverige leder, men det gör nog inte så att vi går till VM ändå.. jaja, life's a bitch!  annars har dagen varit bra. har varit i skolan, ätit på sööööbway, vart inne på lustgörden (höhö), träffat felix x2 och bagge och sen träffat linnea och oscar och sen pluggat lite, pratat med papi, fixat flygbiljett och sen softat tungt! :) en bra dag sa jag ju. men är sjuuukt jävla trött just nu -.- pratade med bebo och kissemissen i fonen med som spårade tyvärr efter ett tag... äääär spårvagn! lekte dessi och kissie idag också, var tvungen att prova på! haha, det kan inte vara lätt att vara dom brudarna asså.. imorn är det lunch med ollie och sen ska vi busa lite. det vi gör bäst! HÖHÖ! har även spanska med SPE, jag ba älskar't! jag kommer go bananas ;)

men ska lägga mig nu, eller aa snart :)

pussar och kramar så länge! inte...







håller på med mina affirmationer -.-
gååååår framåt!
haaaaar något liv!


så jävla sugen! jag ba älskar't!

detta är en kärleks förklarelse till dig olivia <3 inte...



LÄNGTAR

åh guuud! jag såg nyss en reklam för serien Ullared som ska börja den 2 november, jag gillar't! haha och butiken är typ bäst! älskar att shoppa där, brukar gå åt runt tusenlappen då, men man kommer hem med inte lite saker! sista köpte jag typ, skärp, ansiktsrengörare, flicksaker (lager är alltid bra!), nya tröjor, flera filmer, tofsar, hudkrämer, ny neccessär och säkert saker som jag glömt :) jag ba älskar't!

men ska fortsätta kolla FLIES nu (pik till K.! )

löv löv löv


haaaar något liv!

yaaaa! hallå elle'? sitter med en FET kopp te och fryser i soffan.. snälla någon, kom och värm mig :)
men ska kolla desperate house FLIES nu :) och imorn är det tidig skooooola -.-

pöööööözzz !




hat åt er

åh guuud, jag är så jävla ledsen ioch suuuur nu! fan, på lördag spelar A.I.K. - gefle och jag kan inte gå.. biljetter finns vet jag men har ingen att gå med. mamma ska till och med gå, med maria. men de sitter juh på östra skulle jag gissa på. sen hammarby och örebro matchen kan jag inte gå på för då är jag hos pappa -.-  GAH, blir så sjukt jävla suuur! f*tta.. aja, inte mycket att göra.

klippet jag lägger upp ryser jag till.
och en sista sak bara,

HATA HATA HATA GÖTEBORG!





DE SPELAR FÖR OSS <3


7 november, då jävlar tar vi hem svenska cupen.




sugna grabbar

hejsan hoppsan grodanboll! :)

kunde inte skriva något igår fär det var något fel på blogg.se... dah! en stjärna måste hela tiden ha tillgång till saker och ting ju -.- höhö.

måste bara berätta en sak. killar killar killar... oj, vart ska jag börja. haha, nej men satt på tåget hem precis bakom 4 grabbar. jävlar vad tunga de var! inte.. haha, lyssnade på vad de pratade om och det var kort och gott detta: brudar, brudars rumpor vars en av killarna höll på med en grej (när en tjej gick förbi plåtade han den med mobilen), GBC (gang bang crew), bilar (porshes och ferraris -.-), kissie om att hon var fräsh och inte alls så ytlig i verkligheten som i bloggen ( nej håller med till 100%! inte..) och en av killarnas lärare som var kär i honom och som hade strippat och pullat med en gurka för honom i camen. tummen upp på den grabbar! sen klev de av i märsta med och jag bara suckade.. men en av de var faktiskt snygg (a) bad boys <3 fast de lekte nog mest också. stackars deras mammor, kan inte vara lätt att ha såna underbara söner! inte.. haha nej ska byta ämne nu.

pratade med kroon om att åka upp, jag är så hårt på! han berättade att de har flera minus och en massa snö :D jag ba älskar't! så avis på honom... sen skulle han upp i luften också, man ba nej men ska vi byta? :) haha, kööööök på den. men ska nana lite nu, såååå trött! sen blir det kladdis!

love love /  a dreaming bird in the sky.

 

puss på min fina olivia !





underbara måndagar

god dag på er alla små saker! :)

här i soffan brevid mig har jag my K. i just love her! vi har varit på grillen och tjockat oss, så det blir inge mer käk för den här lilla saken iaf! nu ska vi bara fjanta oss som bara vi kan och sen får vi väl se vad kvällen innehåller. ska nog höra av mig till tibell i veckan också så. i skolan träffade jag inte filip. B. på han. men men, thats life. däremot satt jag med söta mikis och olivia på lunchen och kom fram till att emma + ollie = DET FINNS INTE!
haha så rätt! udda maka par :) inte.. träffade även bruno och kvistmo på bussen hem. kul och se dem igen :) imorn  i skolan går man till två. suck, fuck spanska tider! får stå ut ändå.. inge kul om inte SPE är med :(

juste, måste shoppa någon dag! frivillig, you know where i am ;)

XoXo tusse.

btw, katrine hälsar :)





så jävla oss. vad leker du? huh?!
wanna donut? ;)

inte...





var hon vackrare än mig?


melissa horn och tre av hennes låter.
jag är en party brud som älskar party musik.
men hennes texter berör.
rakt ner i djupet.











det är för dig mamma.
gjorde så ont att se dig.
älskar dig.
vi finns för varandra <3



skooooja..

inte..

nej måste fan tagga ner på intern skämt här asså! eller vad säger du olivia? ;)
ligger och spanar på bilder på min data. ca 3.000 bilder är inte dåligt! och jag kommer ihåg varenda en.. viss mer bra än andra! och "gamla" godingar finns det alltid :)

en av favoriterna är de här <3



"nej-vi-är-inte-alls-seriösa-posen"

jag ba älskar't!



kungsberget med tusses favvo <3
nej vi ville inte alls att kroon och grabbarna skulle med..


PEACE AND LOVE.


att gör't eller inte gör't, är inte frågan!

EMMA SKA BLI BLOND IGEN!! inte.. höhö, eller vad tycker ni? ;)

 










så jävla sugen! 


inte...



we can do it all night in my <3

cha cha krilleboi här! inte..

nej men seriöst nu, den här dagen har varit slapp! vaknade typ vid tolv och sen kom filip vid två och vi var bara hemma hos mig och hade det mys. sen var det dags för K. men nu är hon hemma. sitter här med datorn i mitt knä och lyssnar p+å min nya favvo låt. jag ba älskar't den! tyvärr tänker jag bara på borås och en viss person när jag hör den. k*k på den -.- men den är sjukt festtaggande! emmalajki :')

annars ser veckan ut följande, tidig skolvecka, banken på fredag, jobb på fredagkväll, plugg i vanlig form och sen har man då eftermiddagarna helt fria! i stort sett tror jag. ska bli sååå skönt!

och en sista viktig sak, jag älskar dig mamma!

LOVE ME OR HATE ME / e.




man blir så sjuuukt jävla sugen!



been there, done that, messed around

jag har då kommit på en sak. jag är inte som "vanliga" tjejer. de flesta brukar man förknippa med att de följer modet, ska inte tycka om killgrejer som bilar, slagsmål och öl (jag ÄLSKAR öl!) och typ bete sig på ett visst flickigt sätt. sån är absolut inte jag! jag tycker grabbar är de bästa umgänget om man ska vara många. tjejer är falska på det sättet. ska vara bästis med en bara för att få reda på den där hemlisen som hon sen senare kan säga vidare till sina andra "bästa" kompisar. och vipps så är det man berättade ute i lkuften för alla. killar har inte ens det intresset i sitt huvud. en del till och med slipper hellre än att vilja veta. kan iofs vara lite tråkigt då, men föredrar ju det än att det snackas en massa skit!

killar är mer av den softa typen, inte alla kanske. medan tjejer är mer den uppspelta. visst kan jag allt vara det med men ALDRIG på samma sätt! tror det kan bli så när man växt upp under de senaste åren med i stort sett bara sin mami. men ser det inte som något negativt! men vi har då allt en speciell relation vi :)

sen har jag heller inte direkt tyckt om att vara många tjejer på en och samma gång. typ när jag var liten var natalie den enda tjejen jag gick ihop med, de andra bråkade jag ganska mycket med. sen under de senare grundskoleåren var det ju fullrulle kanelbulle mellan alla tjejer. visserligen hade jag kul för det mesta. men det var alltid typ någon ledsen, sur eller bråksugen som var i farten. har inte riktigt tänkt på det så förut och verkligen inte då! haha jag älskade det då på ett sätt men fick ont i magen ganska  många gånger med. och ibland helt i onödan faktiskt! sen började jag hänga med pöjkarna och då var det håll i hatten. jag fann det jag är bäst på. att vara tjej bland grabbar. haha vet inte om ni kommer fatta vad jag riktigt menar med det men men :)

det här var då lite nattsofi av emma. inte riktad åt någon eller så. bara hennes tankar i nuet.

pussar på er. yours e.

' i'm the girl who is walking tall against the rain '







this time maybe, I'll be bulletproof



time for some change?


OMG, gjorde alkoprofiltest på IQ.se ser inte bra ut asså....





sa någon fest eller?



emma is on på svensk musik









hat åt onödiga skryt/fylle samtal

varför ringer du såna samtal? du gör det bara i onödan. hatar när du ska leka så hårt och vara tyken mot mig. var stolt över dina tjejer som du hela tiden fixar, för jag bryr mig verkligen inte! haha, ska jag skratta eller gråta? men grattis på dig iaf. jag är iaf rättvis mot dig. eller hur var det nu, ville inte du våldta och döda? tänk innan du säger något.

förlåt, men blir så jävla irriterad på sånt beteende.
(tänk på något roligt, tänk på något roligt, söta och kramgo'a, söta och kramgo'a...)




GODESS EMMA

jag som då älskar tatueringar har hittat min kärlek. den är så ball att jag tror helt seriöst jag ska göra den. säger inte när eller så. men jag vill vill vill. bilden är tagen någonstans ifrån cyperspace och är målad av Kan dees favvo konstnär. LUIS ROYO, bilden heter GODESS AMA. kan jag lätt fixa till godess EMMA! :) om jag ska göra den låter jag den dock inte gå upp på halsen eller övre bringan/bröstet. pga arbete och så. emma leker smart! inte.. 



DEN ÄR MIN ! :)

inte...


fin flickvän

en kärleks förklarelse till dig. <3




JAG BA ÄLSKAR'T!




asså det finns ju inte!

yo yo dudes!

var ett litet tag sedan, och har dessvärre ingen kommentar till en viss liten hacker som tydligen bloggat från min. men det är okej, äääääälskar att hämnas! MOAHAHAHA! vänta du bara..

iaf, har varit med filip idag, inte gjort något annat. förutom kollat på när sveriga troligvis inte kommer få spela VM i sydafrika -.- k*k på den!

igår, hmm, ja vad gjorde jag då? haha asså det finns inte, jag och olivia är så sjuka i huvudet så att det inte finns värre! säger bara en sak, CALLE SKATT'N! det kanske är bäst att snart ta sig i kragen och faktiskt skaffa sig ett liv. inte.. red även mexico, gick super bra! min sits börjar bli mycket bättre, emmalajki :)  

imorn ska jag kanske träffa filip, leka med katrine och hoppas på att se min bebo en stund med. och sen ladda upp för en tidig vecka i skolan. JIPPIE! inte.. höhö. men ska kolla klart på "bend it like beckham" nu.

LÖÖÖÖVE. emmsan.






SÅ JÄVLA SUGEN!






MOUHAHAHA

OLIVIA WAS HERE!!



KÄNN DIG KNULLAD, EMMMA!

men..jag älskar dig. inte..


kårv

snow pee chair ten!

haha klockrent.. tänkte bara berätta att jag träffade MR HEMLIG tidigare ikväll och sen att jag och olivia hade en stunds deeptalk. tack bebo <3 jag och MR var och åt värsta middagen och sen gick vi romantiskt tillbaka till el tren. han kirrade lilla biffen åt mig btw. sååå glad! haha sen hade jag ett litet sms dirty talk med en annan männsha. jag ba älskar't! mänsklig begränsning? inte..

imorn ska jag gå i skolan 8.45 - 17.00. JIPPIE! inte.. ska bli lagom kul, men ska luncha med bebo iaf, hon räddar min dag :) sen efter skolan vet jag inte. kanske ska träffa filip. vi får se, måste snacka lite med männshan!

men ska kila nu, kyss och smek!



JAG BA ÄLSKAR'T!



sa någon fest? bring it back. ollie?




jag ba älskar't! <3




som då som nu är jag kluven

I'm the one who wants to be with you.
Deep inside I hope you feel it too.
Waited on a line of greens and blue,
just to be the next to be with you.

Haj gööörls and boooois!

emmsan här igen. allt är bra, pratade nyss med sötaste olivia i telefonen. jag ba älskar't! lite om allt möjligt faktiskt. idag har jag varit i skolan, träffat filip och mattsson och sen gjort kärlek med olivia. typ det jag är bäst på! berättade det för honom också. fick "dessvärre" inte den reaktionen som jag hade väntat mig kanske. bra eller dåligt vet jag faktiskt inte. MR HEMLIG var upptagen den här kvällen så det blev ju pannkaka av det.. need to meet you!

juste, keeeka frulle på Waynes i morses med lisa fisa och gud vad mysigt det var! måste göra det oftare. emmalajki <3 sen släppte jag en bomb till henne man kanske inte normalt gör men så blev det, förlåt lisa om jag gjorde dig orolig! men det är lugnt nu :) puss på dig! ska tillbringa resten av kvällen med B&J nu så.

PÖÖÖÖSSSSS!



 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
JAG BA ÄLSKAR'T!
OLIVIA BEBO <3





LINUS RINGH <3


Grattis på födelsedagen linus!
du vet att jag bryr mig om dig.
hoppas du får världens bästa födelsedag :)

puss och kram på dig!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

TJOOO!

inte..

haha har såå tråkigt! sitter i allroomet och väntar på att SPE ska sluta så att jag och ollie kan gå på lunch :) får väl sitta här och fortsätta googla eller nåt... ska träffa filip idag med. kan ta mer om det sen vid något annat tillfälle :) sen MR hemlig ska få sig en liten bit av emmsan med. höhö. vi hörs väl senare eller nåt!

LOVE.


5 oktober 2009

guten morgen på er!

en ny dag har börjat och nu är det skoldags! gud vad härligt, jag blir helt till mig! :)
inte...
höhö, nej men fan det är skola idag sen ska jag fika med lisa på något fik hon tydligen hittat och måååååste besöka :P är troligen inte hemma före åtta eller något sånt. vi ska ju prata så det lär ja ta lite tid. iaf när det gäller oss! men ska bli skönt också :)

inget nytt för tillfället mer än att jag ska duscha nu och sen dra iväg. kanska har en massa smaskigt ikväll som jag kan berätta om? ;) men det får ni veta då isf!

kisses and hugs! inte...



med den här bilden i minnet kan jag lätt göra det här till en bra dag :)
thanks freddie! ring mig babe när du ser detta.
måste prata om flytten till LA.


memories die när grisar kan flyga

om det är något som jag älsakr så är det arkiv! kollade igenom både mitt och olivias blogg arkiv, helt sjukt kul egentligen och se vad som förändrats och inte! haha, vissa bilder asså.. något som jag däremot blev helt otroligt glad över var allt det fina som hon skrivit om maj :') typ i februari la hon upp en FET bild på mig från att vi var i kungsberget med skolan så. och det jag tänkte på som hon hade skrivit vad en annan bild " nästa gång måste vi posera mera emma" eller så. fan sant!! nej vi är inte alls seriösa" bilder är bäst! höhö. bebo då <3

ska försöka sova nu, HA DET GÖTT HAJ!



mänsklig begränsning, vad är det?


jag älskar dig

tre ord, tolv bokstäver och en betydelse.

det enda som betyder något.

till dig olivia.  



första kvällen i union lido 2009 <3




hade italien inte mer att ge eller?
det finns inget vi inte klarar av tillsammans!


tiger-sven


att du säger att jag aldrig ställer upp för dig gör ont. för det gör jag!
 och att du säger att du gör allt för mig gör mig förbannad.  

knullar hela världen även om jag åker fast



gammal semester bild.
vadå top model? höhö..


a walk to remember

kollade nyss på den filmen. typiskt tjej-film. bra, inte riktigt min genre annars, men bra.
och shane som är med är sjuuuukt snygg! haha man blir så sugen! :)
haha här är ett favvoklipp där mandy moore sjunger only hope.



  

shane west <3


EFM up-date

ibland är min olivia så duktig, stolt emma fick ett sms om en flicka som hade rallygenerna i sig på motorvögen idag. tummen upp på den :) ligger här med "a walk to remember" framför maj och väntar på käk som mami håller på att göra. sen senare ikväll ska man träffa MR HEMLIG! :O sheeet! nu blev ni allt nyfikna va? ;) höhö..vi ska bara göra sånt som vanligt folk inte gör. er lyx är vår vardag. right? men ska återgå till filmtittandet nu.

U SO SEXI / e.


höhö..


when you belive, it happens <3


ikväll 19:30 är det avspark mellan Elfsborg - A.I.K.

gulsvart VS svartgula
hometown VS downtown

vi vinner och drar ifrån.
imorn är det göteborgs derby.
IFK gbg förlorar och står kvar.
det gäller att vara bäst när det väl gäller.
och det är vi.

i belive. do you?


JAAAAAAAAAA!!!!

WOHO! så jävla glad jag blev! haha vågade gå in på jensen online och kolla lite, rädd för att det skulle stå för mycket dåliga saker, men hittade inga. och sen läste jag lite omdöme om arbete och så. och gissa vem som uppnådde MVG kriterier i Biologi B!?!?!? shit pommes frites, första gången ever :D så glad, nu vart man helt plötsligt sugen på att plugga så ska göra det nu :)

puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss på er!



life will go on

shoooo homies!

allt bra? här är det trötta och slitna fisken iaf. igår satt jag inte vid datan någonting alls. orkade inte. kom hem från filip och jacob typ vid klockan två. en sak olivia, usch! haha, "äta middag"! sen var det bara till att dega i soffan och mysa med mami. somnade sedan och vaknade vid typ halv åtta eller något sånt. då hade hon hon till och med gjort fruktsallad och glass till lilla maj. tack mamma! sen pratade jag med prinsessan och hon skulle till mikis och mysa med linn och erik. och då hänkade jag med. nostaligitripp blev det med spelet tjejsnack och sen mycket skratt pga en viss snubbe.. höhö! sen var det bara hem och lägga sig :)  trodde jag ja.. ringde robert sen och ville att jag skulle ringa min käre syster och fråga vad som händer och ja. jag fattade inte så mycket. men det gick inte för varken hon eller björn som hon åkte med hade mobilen på. hm, ja. så det fick vara. får väl ringa senare idag och kolla så allt är okej.

dagen som är nu ska jag väl försöka ta tag i mitt liv. plugg vill jag egentligen inte tänka på men så är det.. fan, det känns som att det börjar gå utför för mig i skolan. okej, imorn är det ny vecka med nya tag. inte långt kvar till lovet heller så kör på det emma! 24 oktober tror jag nog att det blir av :) ska kolla biljetter på en gång!

puss och kram, ha det gött, haj!



emmas uppenbarelse



shit, ibland kan man vara riktigt blind asså! man tror att den andre är världens jävla svin så inser man att det är en själv som är det. sin egna fiende liksom. fan. men vilken tur att man kom på det då! kanske är försent för den här gången men man lär sig av sina misstag. fan vad smart jag borde vara då..


dah..

hallå där på andra sidan!

är det bra eller? jo men det är det väl här. helt känslo/sinnes förvirrad däremot. haha, som vanligt när det gäller lilla emma :) har inte gjort så mycket dom här lediga dagarna, eller iaf inget jag vill uttala mig om. jo kanske, en viss karlsson smsade mig på tåget, helt bara sådär. har varit på träning igår och i tisdags. idag ska jag rida dubbel och sen efter det är det fest i storvreta. samma ställe som förra gången. SPE is on! emma med! inte.. höhö. inget känns fan bra. alla säger olika, jag vet inte alls och sen har jag antingen kört åt fel håll helt eller så är det den vägen jag ska hålla. asså, jag vet inte helt enkelt. och det är det värsta. fan också. kan inte någon bara komma och rädda mig, jimmie är du frivillig? haha nej emma det blir lite stalin varning på den. skärp dig :)

en sak är jobbig också.  emma love bad boys. så enkelt är det. men varför ska dom vara så dåliga att ha? :P men asså, varför ska jag ha en snäll när jag själv inte är det? det har vi fått bevis på innan. för jag skulle DÖ om jag hade någon som var mer kvinnlig, mesig och feg jävel än vad jag själv är. helt fel! behöver någon som kan ta hand om mig. dah..

men men det är skit samma!

LOVE. yours e.


RSS 2.0