alla tiders inlägg

cha chaaaaaa!

länge sen jag vet. meeeen är man all-lifer så är man ;)

hm, vad ska jag berätta om nu då. jag har varit hos papi i helgen och firat syster som fyllde 20. det var galet. bönder är alltid kul. krogen (med eget leg!!! viktigt!!!) var niiice. amandas ocj roberts fylla. höhö. och självklart dagen efter. alltid bäst! eller hur?

söndag hem till pojken. han åkte till turkiet med grabbarna idag. det var inte riktigt meningen att malva och filla och joel skulle få se en bölig, blödig och alldeles för ledsen emma för det. meeeen, kunde inte rå för det (a) jag tycker ju om han väldigt mycket :) till och med han blev det när vi var själva ute sen. hehe. men det får man inte prata högt om! tur att han inte läser häääär då.

gjorde risk1an tidigare ikväll. den var låååång. men nyttig! fan riktiga puckon dert finns. inte konstigt att man måste göra skiten. rattfyllon och fortkörare med indraget körkort var ju där. gött. inte..

imorgon har jag lektion 8-9.10. great. svenska c med saaaaaaameko. kul kul! :) fru egerup tar herr egerups plats när han är borta. någon måste ju styra och ställa!

jobb på lördag. kalas på söndag. mamma fyller 41 på måndag och sen är det ny vecka och fillibooi kommer hem hem hem! och är min min min!

nu ska jag sova. blev lite långt denna gång med. heeheehe.

KÖR FÖRSTÅNDIGT!



8 MÅNADER SEN <3


bapilooopåaaaa

cha cha bloggen!!

sitter här i köket med filip bredvid mig och vi gör ingenting. han har visat mig vart grabbarna och han ska åka. och helt ärligt, jag vill inte. men jag önskar honom en trevlig resa och att han kommer hem mer kär än någonsin! ett krav med andra ord. gillar inte att vara ifrån min andra halva........

nu ska vi kolla lite fångarna bara för att vi vill. chips kanske vi har hemma, inte kollat skafferiet ännu (a)

PUSS PÅ NOSEN!


lördagsgodis

god dag får man väl säga. varit vaken sen åtta imorses för mamma och jag skulle ut för andra gången med mig framför ratten. och det lär ju aldrig hända igen. för jag är heeeel värdelös. en del är inte ämmade för att köra bejl och jag är en utav dom. men skit samma. jag är bra på andra grejer.

igår blev det mamma-film och chips i knät hela kvällen. för denna skolvecka har ju varit sååååååå värd.. helt seriöst, jag hade kunnat haft sommarlov en vecka till. så ni som inte var där, var glada! idag ska filip spela match och efter det är han min. ska sova där med för söndagen bjuder på tidig morgon och sen möta press pch politiker i akademi stallet eller vad det nu hette. ja, sen är det måndag igen och skola för den delen! en annan sak, jag har fixat så att jag får gå alla kurser som jag valt förra året och de är, Ma E, PoF, Spanska 5 (suger att stina ska sluta!), Psykologi A och Sv C (ska läsa den med SPE). jjjjja, det som är lite jobbigt är att alla kurser utom psykoligin är nu i höst. så jävlar vad emma kommer få plugga. men som jag bestämt mig för. jag ska satsa! något jag aaaaldrig gjort förut. nu ska jag bevisa för mig sälv att jag visst kan vara pluggis! haha nej men ett liv måste jag ha med ju. men är man inte 18 när alla andra är det kanske det är lättare att sitta ensam hemma med matteboken eller svenska uppsatsen medan anda är ute och fester än om jag också varit det. "hey i'm a lonley girl!" crash crash, boom boom. fitta.

sen körkortet hade jag ju tänkt fixa i år. tänkte jag då eftersom jag inte är som alla andra och kanske kan klara det på de få månader som är kvar. men det får vi väl se....

nu ska jag hänga upp ett snöre i taket och vinka åt grannarna naken. ett stort FETT leende ska de få se.

HA DET SÅ KULT PÅ KROOOGEEEEEN!
HEEEJ DÅÅÅÅÅ!



it's a little funny :)

japp, ja men nej men asså. aa. typ så är mitt huvud nu. läste körkortsboken, somna sittandes. skrev i alanackan, fanns inget att skriva. logga in på facebook, inget nytt där. öppnade skafferiet, inge att äta. kollade på tv, inge bra på tv.

kul liv.

pojken kom nu. varför kan inte livets alla framgångar bara hoppa på mig?

I'M OUT.


första dagen i skuuulan

som sagt då, första dagen i skolan har varit. det var väl inte sååååå jobbigt direkt. började halv ett och det enda vi gjorde var att foto oss för mat-id, fick schema och busskort. men de nya lokalerna är niiiice och jag går samtidigt som spe. braaaa, nu gliiider vi! hehe. efter dagen käka jag filip malin linda och robban bobban på panne. barnpizza is the FUCK. mami hämta mig sen för filip är på riskettan nu. körkort, ja tack!

nu regnar det. jag ska lägga mig ner och myysa ensam med tvn och min gosiiiiga filt. plugget har ju inte börjat än (a)

ITS A LITTLE FUNNY.







egoboooost!
kan andra kan jag!



life flows like an angel fits by the pearly gates.



TRÄNINGSVÄRK EFTER CASTELLO!

cha cha!

imorgon börjar skolan. gött ska det bli faktiskt. skönt med rutiner och sånt igen. emma needs it lite! olivia är fortfarande i napa. daaah. filip åker jag till ikväll för man får sova där längre (a) inge mer att säga nu, laga lite käk. och fanny, vi kommer, det kan du hoppa upp och sätta dig på!! :)

VOLVIC


sigge tuna

hemma i sigtuna nu. varit i stallet och haft mys med castello. nu drar jag till karlsson för date innan skolan som börjar tisdag.

olivia. hoppas du rockar fett. och gör ett minst lika stort avtryck i napa som du gjorde i magaluf om du fattar vad jag menar ;) höhöhöhhöhöhö. love.

MJAU SA KATTEN, INGET ANNAT HADE HAN ATT SÄGA. -PELLE SVANSLÖS


2010 08 10

10 månader idag med hjärtat.
han bjöd på bira.
åh vad jag älskar honom!

Axel Filip Egerup ♥


morgan morgan

haj haj!!!!!

ullared idag. filip shoppa loss! träffa kändis-morgan och kanal 5 var där och filma när jag och filip hade sex på knullared. sen åt vi BK och jag köpte en dildo. mindre än filips. gällstad bidde det efter. lyle mössa, sebago tröja och fred P skor till mäktiga mannen. tanten sov.

PS. filip skrev allt. DS

KEEP IT REAL!


borås är till för att besökas

hemma i sverige igen!! fick flyga hem tidigare i lördags istället för att åka hem på onsdag :)
idag är det sängdag. det regnar och jag och filip är själva. what to do liksom? igår efter jag blivit hämtat från flyget hämtade vi ponken inne i stan. det kändes heeelt obeskrivligt! love love love. sen besökte vi robban med amanda och sen en tripp till nelly outlet. köpte perfekta svarta pumps, svart nit klänning och ett par chinos. vet passar inte i det men de kosta 30 kronor bara. why not liksom? senare bastu och film hemma på kvällen själva. åh vad jag somnade tryggt i sängen med honom efteråt.

imorgon blir det ullared. höhö och därefter en tripp till hestra kanske? :)

nu: fotboll med chips!!

SPELA LITE.


RSS 2.0