28 December 2010

halli hallå. tänkte då skriva av mig lite här vaaa.
juldagen glömde jag säga var grymt rolig. bra sällskap och fylla ihop med krogen var as kul!

gårdagen och idag har spenderats för det mesta med en salabo och uppsala bo. ja så klart, filla och bea :) igår åkte jag runt halva sverige typ för att byta jackan jag fick av filip till en ren, den andra hade svarta fläckar på sig. det fanns 2 kvar i heeeela stockholm och uppsala så väl inne i stan kuta jag, filla och bea ner till sturegallerian där de fanns. haffa dens sista och yes, we were on fire! efter flera timmars shopping i huvudstaden åkte vi trötta hem med pappa micke :) jag fick med mig saker allt ifrån zara, by marlene birger, snö of sweden, oasis och annat smått och gott :) de andra tjajorna köpte skitfina saker de med, bea var i extas och filla hade lite smått panik men hon klarar sig, det gör hon alltid :) hemma blev det käk, kött och pommes mums!, och film, tjejsnack och alldeles för mycket godis, chips och läsk. gött. hur gött? gött som fan! hihi. somna efter klockan tre och vakna några gånger av att filla prata i sömnen, crazy lady! hon sov och konversera med mig, galet :P
mysfrulle och hundpromenad har stått på schemat idag. sen var jag självklart tvungen att åka hem, det tar faktiskt TRE TIMMAR att ta sig från sala station hem till mig. hehe, men det var det värt och ska självklart göras om!!!

imorn skulle jag jobbat men inte det inte. det gör jag på torsdag. sen är det nyårsafton. har fortfarande inte bestämt något haha men det blir nog bra ändå, det är ju trots allt sällskapet som gör hela grejen!!

nu ska jag gosa med mami :)

TJINGTJONG, TJOTJING!




"hej hej emma!"

:) 


26 december 2010, annandag jul

god afton!

julen har nu lidit mot sitt slut och mellandagsrean är kaotisk som vanligt. dock att de börjar redan dagen efter julafton tycker jag är löjligt. inte hälsosamt med sån stress! fick iofs en mörk beige kappa av min pojkvän idag (A) hihi från MQ på MANGO avdelningen. gosebjörnen är bäst. tre par örhängen också!! :D wiho!
detta gjorde han bara för att vara snäll för klappar har jag fått i massor annars :)

imorn är det suppsala, stockholm och sen sala på schemat. sällskapet står filla och bäa för, härligt tjajor!! :D

jobb på onsdag och torsdag, sen är det nyår och fest! :) kul kul. vet itne än vad jag ska göra haha, det visar sig :)
nu blir edt kvällen för mig!

GOD NATT!


23 december 2010

inte långt kvar på det här året nu inte!
kvällen igår var lååååång men lite kul. trots strömavbrott hela kvällen och sen då hela morgonen nu till kl 12 ungefär har jag lyckats sysselsätta mig bra. kollat ikapp julkalendern för jag missade den i går och idag, kolla klart finalen av ung&bortskämd som avbröts igår vid vattenfalls fall (finurligt namn det där) och även gossip girl :) lööööööv it!
syster kom igår och både måndag och tisdag har jag spenderat med mamma och pappa egerup. alltså inte pojkvän. nej, så blir det när han jobbar 12 och 13 timmars pass. men trevligt med mycket goda köttbullar, pepparkakor och julstädning blev det :) jag gillare!
idag ska vi baka julgodis själva istället för att bara äta upp alla andras :) det kommer bli knäck, kola i två sorter och kanske någon rischoklad eller rockyroad. får se hur mycket vi hinner innan strömmen kanske går igen! skulle vara sååå typiskt..
imorgon är et julafton och jag har självklart redan varit och klämt och skakat lite på alla klappar som haver mitt kärleksfulla namn på sig under granen. haha jag vet vad jag får i julklapp ;) jag är bäst på att gissa! mina egenskrivna rim är dock svårare för mina nära och kära. filip får sina antingen idag eller imorn :) hiihihi.
mamma jobbar kväll så jag hoppas jag och amanda kan hålla fred.. tredje världskriget kan vara på väg annars. isf, HÅLL ER UNDAN! men det är ju faktiskt jul, det ska nog gå bra :)
hörde igår av pojken också att syster yster som varit i sydamerika kom hem, härligt! detta "snökaos" i london har ju varit reeee. har de aldrig sett snö eller kan man ju undra.. sen kom även mojmoj och moffa hans dit igår. gudrun och bjarne, eller gun och bea som jag säger hehe :) de ska jag också hälsa på hade jag tänkt! de är några morföräldrar i min smak det hihi :)

som ni märker är lilla ma på bra humör. aa det är hon. så nu ska hon fortsätta att vara det och pyssla med lite julsaker! :)

GOD JUL!



lilla jag vid granen med världens bästa pyjamas och halsband! jag hjärta dem.
ps de stora paketen bredvid är till maj! :D ds



min utsikt. jag skulle vilja bo i norrland.


21 december 2010, sista julavslutningen..

goder afton!

kort inlägg om dagen. klev upp 5.30 och var på regina kl sju. gen rep och massa framtädenden. jag olof och maja var konfrencierer :) lurre på dragon palace sen häng med några från knivsta eliten. hem till filips mamma (filip jobbar till sju) och gosa soffa. sen bär det av till jacob typ och därefter bj :)

HA ETT SUPER BRA LOV!
DET TÄNKER JAG HA :)



18 december 2010

hej hopp kallestropp!

veckan som varit har gått bra.
-sålt xensusar
-fått mvg i religion, katching
-sovit med pojken
-badat
-ätit massa bullar
-köpt julklappar
-gjort klart till julavslutningen, haha herrejisses, NV laddar..
-fått reda på att horunge till ex går runt och sprider att vi haft sex vilket vi ALDRIG hade, inte ens närheten.
-varit på klassfest
-jobbat
-ätit mer bullar
-kollat julkalendern
-åkt massa bejl med pojken
-gosat med mami
-fått vg på fysikprov, YEEEEEES

aa men typ det har jag haft för mig mer eller mindre.

nästa vecka:
-fika i skolan på måndag
-vara konfrencier på avslutningen, samlas 7.00, fAN i HELvetE
-utgång på BJ med bästa knivsta eliten
-syster kommer upp och vi ska baka julgodis
-fira julen den 24 :)
-jobba juldagen
-gå på bio

lovet då:

-utgång igen
-jobba lite kanske
-träffa pojken som arbetar så hårt och mycket i mellandagarna...... -.-
-träffa bästis förhoppningsvis!! :D
-fira nyår med dunder och brak
-åka till papi
-hem till papi
-boka zorbing!!
-börja skolan

aa men typ det jag tänkt mig.

PUSS OCH KRAM, HA DET GÖTT, HAJ!



alltid lika vacker.


vilken man. min man.

idag har varit en bra dag.
en suuuuper bra dag!

massa pussar och kramar.
jag är sååå tolt hjärtat!
borås kommer bli överträffligt! :)
borås hälsar bra jobbat.



för mig är du alltid en vinnare.
nu blirr ut och köra på riktigt!

emma ♥ filip


nya andetag

lucia idag! med det är det endast 11 dagar till julafton! gött.

lördagen var välförtjänt! dejt med bästa kattematten i kista. jag kirra hem en rosa transparent "tunkika", ett odd molly linne, ett par örhängen och en ultra gosig halsduk, köpt på indiska för rea pris, som passar bäst till min fina mössa, barts deluxe, från naturkompaniet. den grå nyansen matchar fiiiint :) haft den typ en månad och jag kallar det en investering! värd var enda krona!

jobb och pojkvän och svärmor på söndagen. blev mysmiddag och massa gott gott efter till spännande handboll och annat smått och gott på tv. marie och jag retades med filip lite, det var kul :) hihi, förlåt älskling, it was little funny.

dagen idag har gått bra den med. vakna med värk men fille gjorde det bra igen. han drog tidigare och jag låste en timme senare och begav mig ut i det super fina vädret! väl i stan käka vi köttbullar till lunch och gick till skolan. skoldagen sluta med cola och chokladköp och häng med knivsta booisen på bussen (filip, adde mattsson, olof och jacobo). självklart maaaliiiin också, hon hade ju chokladen!

jaa och här hemma då, jaa, jag har fixat med bankkonton, pluggat, ätit middag och kollat biggest looser&top model :) nu blir det sängen strax. 7.30 bussen imorgon!

KAY TO THE NARIE!



söta SPE tjajer. isvakbadande 2010 :)


God Morgon Lördag! :) typ..

jjja. hemkommen för en stund sedan. shit vad trött tjaj. gårdagen var suuuuper. förpärla hos linnea med vin och idol och självklart chirre och druvor! därefter var det dags för 8 flicks att göra uppsala osäkert. taggelitagg på busselitos, kissmarathon och allsång satt fint. kamratgården var kul. alltid lika 3vligt att träffa gamla godingar! nattbuss till A. Mattsson och slaggilago där. åkte hem nu imorses då och sitter och äter massa clementiner :) det är gott!

igår funkade inte vår tv. det gör den inte idag heller. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad det suger. tänk vad bortskämd man är egentligen. de som inte har tv eller de som förr i tiden inte hade tv går/gick det ingen nöd på. men men, vad vore en tv-kväll med glass om inte tråkig, dötrist och.. alldeles alldeles underbar. diss på den!

jullov om en vecka och tre dagar. det ska bli gött. hur gött? GÖTT SOM FAN!

nu ska jag kolla lite ung&bortskämd och annat smått och gott på datorn. den lever iaf!

PUSSEN OCH KRAMEN.
DET SITTER FINT.


ditt falska leende och min rygg som blivit huggen

jag är den som försökte.
jag är den som jobbade för det.
jag är den som står i skuld.
jag är den som får ta all skit.
jag är den som mår dåligt.
jag är den som alla ser ner på.
jag är den som vill fly.
jag är den som inte kan le.
jag är den som är äkta.
jag är den som inte sagt si och gjort så.
jag är den som gråter.
jag är den som vill dö.
jag är jag.
vem faaaan är du?




ELLE galan 2011!


så sant som skrivet! :) det finns en tävling på L'Oréal där man kan vinna två biljetter till ELLE galan 2011 samt tio goodiebags fullproppade med produkter från L'Oréal Paris värda 3000 spänn.

jag vill sååå gärna vinna för jag har aldrig varit på ett sånt event förut PLUS att jag skulle äga denna kväll med min pojkvän eller bästis! ett minne för livet som skulle lysa upp de grå vinterdagar vi ha framför oss. dessutom tycker jag att jag är värd det för det är inte lätt att vara 18 år och stå på egna ben :) jag håller tummarna!

TÄVLA DU MED!





rött är gött och sött. grönt är skönt och... grönt :)

idag på poffen klicka jag hem denna klänning. vet inte om den har nyårspotential dock men vi får se :)



ett par svarta fjäderörhängen och svarta pumps skulle nog vara snyggt!



även denna sköna gröna fick jag med mig hem. fast igår. :)

TAKE A GOOD LOOKING AROUND.
YOU MIGHT HAVE ENEMIES AND BOT FRIENDS.


SEE ME DON'T DO ME

tjena tjena !

sitter på poffen och skriver religion. vänta på varor och nekräftelse är inte kul!
so tur är har jag de fantastiska vännerna filla och malva bredvid mig och självklart världens bästa pojk, filip. hur kan man bara inte älska?

fick ett über fint julkort från bästisen med. gulle! :)
filla är kul hon. hehe. live love laugh. thats it!

på fredag är det fest och festen är livet! eller nej, ska nog se till att sävja får sig ett och annat att lära! hihi :)

MÅNGA ADDE MATTSSON OCH MALVA SLIPS PUSSAR FRÅN JGU!



haha jensen power 2.0!


en sekund så var det borta

god afton

ännu en vecka har börjat med stånk och slit. inte kul assoooww! har f1 mycket att göra men orkar knappt. svårt det där. måste verkligen jobba och planera de två veckorna som är kvar. sen är det loooov! hur gött? GÖTT SOM FAN!

min helg har varit toppen. fredag var hur mysig som helst. pojken kom efter jobbet och vi hade det bäst. sen på lördagen jobba jag och tog bussen in till knivsta för mat på PANNE!! hur gött? GÖTT SOM FAN!! därefter gick filip, jag och mattis till tåget för att möta olle. harry potter skulle ju ses! väl i stan mätte vi upp johan och rasmus med och satt sedan i två och en halv timme i biomörkret. hehe jag blev lite rädd där ett tag (a) sen ville vi inget annat än bara åka hem. och som grädden på moset var ul sena 25 minuter. hora. men men, vi fick skjuts hem av snälla klas så ska inte klaga!

just nu är min sinnesbild helt klar. jag vet vad som stärker mig och vad som gör mig svag. du är en sak som är säker. men så är livet. jag känner inte så mycket för dig när jag känner efter. men sviken, visst. men jag har kommit över det och insett. det gör inget. nu är det på vitt och svart bara.

TACK FÖR MIG, FÖR DENNA TID.



ska kolla på denna hunk och pingla nu.
me love.


fredag och snyft för snuva

japp här är det täppt! känns inte allt för kul..

iaf, livet går vidare. min dag har varit helt okej. vakna med gose och åkte hem till honom för att fixaelitrixa lite. därefter körde vi mot uppsala och jag fick reda på att han ska köra upp snart igen. men det är en hemlis denna gång tydligen :) sedan var de lunch med malin, olof och filippa och fika med klassen efteråt. lite kemi och lite svenska på det också. sen hem och fick ett par örhängen med mig från H&M för 10 kronor. gött! väl hemma blev två skolarbeten gjorda och inskickade och middag blev äten (kan man skriva så?) hehe. nu sitter jag i soffan med mami bredvid mig och väntar på prinsen förhoppningsvis som har jobbat ikväll.

imorgon:
-jobb 12-18
-HP 7 DEL 1, BIIIOOOOOO!

Söndag:
-GOS/FJÄLLSTUGA!!

HELLRE TERMOBRALLOR ÄN HOMOTRALLOR.



haha gammal bild på mig och eskilsson från sommaren 2009 :)


onsdag och yeah, dags för förändring

yes mina kära små tuttifrutti barn.

dagen har gått till ända och har bestått av skola och kändisträff såklart! (hehe annica ifrån eva&adam var på skolan som ambassadör för UU och berättade om två linjer för NV efter gymnasiet (:) därefter lurre med folk och det var spaghetti á la äckel fame. men men, det gick bra det med tydligen. sen redovisning. KICK ASS gjorde jag och fillibooi! sen klippte sig han och olof som PH grabbs lite. hehe mode är till för att följas! sen hem och käka och nu sitter jag med färg i håret :) dam dam dam dam! undra vilken färg det blir, moahahaha. emma har fått en knäpp! hemmafärgning är sååå old school. eller? :) nu blire dussen och se sängen! imorgon blire GOOOOOOOS!

HATE AND LOVE. BETTER WITH BOTH THEN WITHOUT ANYONE.



ung och dum.
nä.


RSS 2.0