see yah!

aa jag vet, visst är jag tidigt uppe! :) haha det är ju bara föt att båten och solen redan väntar på mig is tort sett. ska försöka väcka katrine korven också. det blir nog inte det lättaste! det blir en snabbdusch först sen är det ljusblå burberry bikinin på med solglajjorna med. sen är det bara att sätta sig på "tha ride" och åka.

puss och kram, ha det gött, haj!

OM 144 TIMMAR ÄR VI I FUCKING ITALY BABE!


jag är då ett jävla monster!

shit vad jag kan vara riktigt grisig mot min mami ibland. har ju letat efter låten med kick as länge och inte hittat den. men nu har jag den på min itunes, tack vare henne! tack mami, jag älskar dig! och gud vilket hjärta av guld du har som orkar stå ut med mina ertrema PMS utbrott! puss på dig <3

höhö, så snart är det helt fixat med sviiiiden party crew låtarna! ollie is my love btw :$

ska snart lägga mig eller något. ska upp tidigt för imorn ska bara jag och katrine ut med båten och sola och "bada". jag kollar nog mest på :P hatar att bada ju. får se när jag kommer hem om jag har några pose bilder att lägga upp!

puss och kram, ha det gött, haj!

 

två bilder där jag sitter i mamis knä in turkey 06'

OSCAR CEDERBLAD

haha oscar om du läser det här ska jag ge dig ett diplom :) 
för då har du faktiskt lyckats väldigt bra! feedback for you bitch! puss på dig snygging.


sol, smek och snygga hunks

haha det är mina ess i sommar, haha fattar ni? ;) höhö. nej men solat har jag faktiskt gjort lite idag, gött som fan! äntligen ledig som sagt! ska iväg och muppa med roooobin en stund. ser vad kvällen erbjuder sen då.

puss och kram, ha det gött, haj!



soltrött emmish.

-.-

fan asså, blev väckt av en jävla kommunalarbetare idag som klippte gräset med världens mest irriterande gräsklippare ever! shit vad lack jag blev, gick runt och stängde alla fönster i hela lägenheten och skrek för mig själv. har sen dess suttit vid datorn och tvn och surat. men det var ganska bra, för jag kollade börsen på euron vad den låg på. och den har sjunkit med några öre som i längden kan göra mycket skillnad :) 10,95 låg den på nu. får väl se om den smyger sig uppåt igen eller om den kanske kan forsa neråt istället. höhö. 

min kväll igår såg ut som följande. jag och robin tog bussen till märsta för att träffa linus. kul med grabbarna igen, höhö 8) sen satt vi och chillade på fotbollsplanen och körde "jag har aldrig". ojoj vad det kommer fram saker då! haha nej men det var ganska kul. sen drog jag hem med roooobin med och sen la mig ganska tidigt efter att ha snackat lite med min bebi. som jag nu ska ringa och väcka, hon kan inte sova såhär länge! fy dig!

puss och kram, ha det gött, haj!


har äntligen hittat låten jag letat efter! gammal och sjuuuukt jävla bra! emmish och ollies partycrew is tha shit!

jippie!!

shit, äntligen är man ledig :D fem veckor av härlig semester väntar nu. gud vad jag ska njuta! den börjar då med att jag ska iväg med robin till linus och leka en stund. fan vad kul och träffa robin nu när han kommit hem från P&L och har säkert massa gossip. me love! höhö..

annars ska jag bara säga, krya på dig min bebi :) hon är magsjuk nämligen, inte alls kul!

puss och kram, ha det gött, haj!

   

gamla semester bilder.

säger bara, herregud...

haha, har suttit vid datan ett jävla bra tag nu och spanat runt på alla möjliga ställen. bland annat bilddagboken.se. haha, kollade på en av adams kompisar sida och hittade roliga bilder. han firade tydligen midsommar med saaben, timo och två brudar. såååå chackiga eller vad!? :P jaja, det enda jag stör mig på att det är mitt framsäte, men skitsamma. har ju alltid VR6an :) robert my hund! eller vad säger du olivia? ;)

puss och kram, ha det gött, haj!



VR6an utan att den bakre kjolen är lackad :)

yo hoes

eyy everybody, tha clubbanger is here! höhö..

sitter och kollar igenom låter överallt, på itunes, youtube, mobilen och så. vissa är bara för bra asså! hur gamla de än är! haha, tror för att de väcker minnen i en eller så. det gör det iaf gör mig :P en del kopplar jag också till vissa personer. inte lika bra det, usch, gillar inte att tänka på konstiga människor nör jag hör en del låter. haha, typ som a drop in the ocean-issa, adore you-darrläppen, just dance-psykfallet till bror, single ladies-OLIVIA! haha nej jag älskar dig vännen :) men det är så vi, asså, den stämmer ganska bra på oss. men vi vet ju varför med, höhö 8)

på tal om singlar, jag är ju det och har varit det ett väldigt bra tag nu. men just nu, i detta nuet, känns det inte som att jag vill ha någon loverbot heller. vet inte varför, så som jag har gått runt hät och gnällt över att också vilja ha ihop det med någon. någon man kan mysa med, pussa på, tänka snuskiga tankar om, höhö, ringa när man vill, och veta att den personen bara vill ha dig för den du är. haha fan vad havsholmit det lät! men det är fan så. tyvärr känns det som att jag aldrig någonsin kommer att känna mig förälskad. det verkar sååååååå långt borta nu. men vad fan, man vet ju aldrig. prinsen kanske kommer någon gång helt oväntat :) höhö, tror jag det själv eller? jaja. får väl se hur det blir på den fronten. 

puss och kram, ha det gött, haj!

   

9 FUCKING DAGAR KVAR DARL!


jadu tjejen...

R.I.P Michael Jackson

juste, sov i natt då den hemska nyheten kom.. det är lite overkligt faktiskt! ett fan var jag jag var då inte ensam!

Vila i frid King Of Pop, du är saknad.

sms bomb

haha förlåt innan men jag var lite i extas. det hände mycket i natt vettni. sms bombning eller vad! olivia hade skickat flera sms om vår lilla grej vi gjorde igår. och nej, jag kan inte berätta i detaljer. men mänsklig bergränsning har vi ju iaf inte! vi tjockmoffar ibland och då kan det verkigen spåra! haha, för jag bland annat inte är någon spårvagn! haha, så dålig humor! men om jag gör såhär då, jag berättar allt när dagen är inne, promise! sen messade andreas med, så jag måste höra av mig till honom med, annars kanske han blir lite ledsen :)

idag är det sista dagen på orion, såååå skönt! men barnen kommer man ju sakna lite, men det går över ;)

ska dra, puss och kram, ha det gött, haj!



min fina olivia!

AAAAAAAAAAH!

ROBIN HAR NUPPAT NU!!!! HAHA ASSÅ SHIT POMMES FRITES! :D

hade fått smset med nyheten i natt och jag är så stolt och glad för hans skull! naaw, lille robin då :) haha, robin är nu du officielt uthängd din lilla sak! puss på dig!

btw, jag drömde i natt om att han hade gjort det. hur läskigt är inte det? :O

hot hot hot

jag höll på att dö idag på jobbet! så sjukt varmt och jobbigt att vara med ungarna idag. och att jag har soleksem gör det inte direkt bättre. oj oj oj, vilka problem man kan ha då.  senare idag, eller rättare saht om en timme är det middag med westinarna, underbara människor. får väl se hur det går med packningen till husbilen då :P 

och nu ska jag berätta en sak. något som kan vara bra och veta om man bor här i brännbo är att det är väääldigt lyhört! haha, till en fördel om man som jag är en liten gossippare! höhö. nej men igår satt min granne och henne kille nere vid busshållplatsen och snackade. jag hörde ju inte allt men det lät som ett litet bråk om deras förhållande. haha, ska låta det vara osagt egentligen men bara för att måste jag säga det :P haha, så det kan ju vara bra att ha det i åtanke om man springer runt hät och babblar bice.

var ju ute med båten igår och tänkte lägga upp lite bilder. asså såååå snygga vi är :P

puss och kram, ha det gött, haj!

         

jag vill inte!

har precis packat allt inför italien, så skönt! bara små grejer kvar. men det tar jag imorn,  fan det blev ganska mycket även om jag plockaade bort. men allt fick iaf plats i min blåa trunk :) sen har jag även vart ute med katrines båt idag. trots all min sommareksem/soleksem. fan det svider lite nu idag... sliiiiten blir man med kan jag säga! men det var kul iaf. skulle kunna skriva mer men måste sova nu inför imorn, tur att jag börja kl nio imorn iaf :P

puss och kram, ha det gött, haj!

 
sliiiten och soleksem, syns kanske inte så bra men det finns där!

JÄVLA SKIT!

shit fan helvetes jävla skit! jag har försökt ladda ner Kicks nya låt men den finns inte på några sajter alls! argh! jag blir galen! en positiv sak är att jag hittade singeln på cdon.com, för 10 spänn men då måste man betala med kort, haaaaar sånt kort! de tar bara VISA och mastercard och jag har bara maestro -.-  suck! jaja, ska prata med mami om det :) annars har jag träffat katrine för första gången på över en vecka. ganska trevligt faktiskt. vi käkade på våfflan och sen glass efteråt. mami var också med. me like very mucho! sen en tråkig sak är att jag har fått soleksem. sämst men det går över för det får jag varje sommar. inge nytt för mig med andra ord. sen imorn blir det båten efter jobbet, middag på torsdag @ westinarna och på fredag får vi väl se. ska höra med andreas, han hade tydligen messat inatt när jag SOV! han ska vara glad att den var avstängd för hade jag vaknat hade det inte varit en rolig emma som messat isf! höhö 8) nä, nu ropar sängkammaren efter ängeln yao!

puss och kram, ha det gött, haj!

ps. jag har träffat natacha, höhö 8) ds.

Sommarglass.com

ät mera glass i sommar! ett enkelt sätt är att bli medlem på sommarglass.com, som jag redan är! :)  du samlar poäng och får tillslut en check med 23 kronors värde direkt till mobilen! om du är flitig kan du frossa i glass hela sommaren.  på sajten kan du navigera dig enkelt för att få de poäng som behövs. gör som de andra, bli medlem nu här!



puss och kram, ha det gött, haj!

söndags shoppnig

jajamen, det har det varit idag. åkte in innan lunch och mötte oscar för att vandra runt och spana lite. och gissa vem vi ser när vi kommer in på gina då? jo, natacha peyre!! så sjuuukt snygg hon är! det första som kom upp i huvudet var att jag måste säga hej, varför inte liksom? men oscar våga inte så vi sa hej då och han kila iväg till NK. jag to mig mod och gick fram. shit vad jag kände mig modig. jag såg nämligen och hörde att alla runt omkring mest viskade om att fan vad coolt att gå fram till henne och så. så jag gjorde det och vi hade en lite trevlig konversation. inte så mycket men alltid nåt. jag tyckte det var kul och hon verkar vara en tjej som jag lätt skulle tycka om! jaja, nu har man då träffat henne med :)

och en sak bara, jag och olivia döpper hela stan'!

puss och kram, ha det gött, haj!



ja jag vet jag ser förjävlig ut, men det gör då inte hon! det är så sjukt ballt!

morning sunshine...

..eller ska jag säga moln? :P höhö, där var jag rolig va?

wazza dudes? här är det fina fisken! har precis klivit upp och ska keka lite frulle. sen bär det av till sthlm för att träffa oscar och sen om man hittar något fint till venedig som det bara är knappt 14 FUCKING DAGAR kvar till! men jag måste packa allt i husbilen senast på torsdag... fan det kommer bli lite trixigt att bara hålla sig till några kläder i över en hel vecka! får se om jag har några godingar som ligger inslängda i garderoben. nej nu ska jag svepa iväg!

puss och kram, ha det gött, haj! 



haha här är en gammal bild sen jag var blond. då gick jag i åttan.



sen ångra jag mig och då blev det såhär :P

gött götti gött gött

tänkte bara visa hur snyggt mitt filmsnacks var, höhö 8)

 

sååå nice bice! haha, skeden säger ju allt om vad jag älskar!

så sjuuukt grym!

kvällens film, Tomb Raider-LaraCroft, så sjuuuktjävla bra! sitter här med mina jordgubbar, melon, T-B bullar och mysigaste filten ever! fast det skulle kunna varit det ännu mer om det var lite mörkare ute. men nu går vi ju mot mörkare tider, efter midsommar är det så. nu är det som om det typ är på väg att bli höst fast vi inte ens haft en sommar. lite wierd känns det.

hm. har jag gjort idag då? jo jobbat som en jävla idiot! lite mer än åtta fucking timmar på T-B, och inte ens världens dricks fick man. 139 spänn bara. bajskorv på det.. jaja, körigt som vanligt var det med. sen gick jag hem, böt till lite fräshare kläder och gick ner till ica och hälsade på min söta olivia :) hon är så duktig som jobbar där. tummen upp görl! sen knallade jag hem för att nu sitta och gosa med mig själv. ja det blir så när man inte har pojkvän éller vänner... "/

jaja, ska höra av mig till min papa nu, saknar honom nåt så oerhört! men det är inte mycket man kan göra så jag får ta vara på den lilla tid jag får med honom ändå. fyra gånger om året är inte mycket! men nu ser jag också på vädret att det ska bli skit fint nästa vecka, gött! det enda tråkiga är ju att jag jobbar.. men får leka mycket med barnen ute :)

puss och kram, ha det gött, haj!


   

btw, lite bilder från my summerjob.


stölter fyllo

har presic kommit hem typ och ska sleepa snart. gött ska det bli! har varit och jobbat och kekat middag idag, soft var det! me like tha westins ;) sjukt god mat var det, entricote och jordgubb/choklad tårta. skojjja! not... höhö 8)  satt på bussen btw och hörde några långst bak snacka, har ingen aning om vilka de var men de snacka om sophie olsson iaf. hörde dock inte riktigt vad men snacka inte skit om emmish har elefantöronen på! dah...  en annan sak, min döppe vart jättefin idag med långklänning och krans på huvudet! puss på dig söt.

haha kollar på "alla var där", den är skit rolig! typsik 90-tals film kan jag ju säga ;) min stil, är ju det i grund och botten. men ska kila nu, chip chip!

puss och kram, ha det gött, haj!

ny sommar fling för min del!

har hittat en låt som ger mig riktig sommarkänsla! haha, det är 3s reklamlåt för en ny mobil, "ge mig lite mer-KICK". så jävla döppego'

puss och kram, ha det gött, haj!

chip chip

har precis kollat på patrik 1,5. älskar den så hårt. kan inte säga mer förutom att jag drar till maria olivia babe westin nu<3

puss och kram, ha det gött, haj!

headern säger ALLT om mitt liv

VENEDIG 5/7-09
17 FUCKING DAGAR KVAR BABY!

italy, you better watch your back,
emma and ollie is on their way and
we will bring it to the table bitches!

eh jag vill öh... käka tjockmoffa!

höhö, thats tha anwsaar ollie!

vart är sommarn'?! jag vill ha solkyssta ben, glass i stora lass och fräscha sommarklänningar som man bara kan döppe i liksom! var är allt det där? förra året var jag ju ute varje dag i solen första veckan efter skolan hade slutat. inte en enda dag har jag varit det! isf har det bara vart idag som det har varit någurlunda bra väder. buhu... jag vill ju så gärna ha det!

annars idag har jag snackat lite med linda. vi ska hitta på något i veckan eller så. katrine ska ut med båten idag med freja. blir nog super mysigt för dom. olivia är och shoppar med mor sin, det skulle inte sitta fel det heller! måste det själv med, skor vettni! sen är linus med mli, träffade henne nämligen på bussen. soft brud! haha, sen en kul grej. det satt en tjej bakom oss och börja snacka med oss. vi ba snacka tillbaka och så. jag trodde det var hennes kompis men det visade sig att ingen utav oss någonsin sett människan eller så. haha, helt jävla random!! höhö 8)

ska dricka min smoothie nu och kolla läget in tha city broes!

puss och kram, ha det gött, haj!

önskas vara törnrosa

hallååååå!? höhö, sitter och kollar på D.H. för tillfället. så sjuuukt bra det är! jaja, ska lägga mig ner i sängen snart och det skulle inte vara fel att leka törnrosa i ett par hundra år tills sin kärlek för livet kommer och kysser en. jag dygna i natt med robin för jag kunde inte sova. och då var det lika bra att inte försöka heller. då hade jag aldrig kommit upp på morgonen! vi kollade på titanic, kika på nätet, sprang runt i min lägenhet, käka misslyckad kladdkaka och snacka :) ganska mysigt faktiskt. men på jobbet var jag inte den gladaste. hade huvudvärk och mådde illa och tiden flög inte direkt iväg -.-  men då har jag lärt mig att man ska lägga sig i tid så går allt mycket bättre!

skulle träffat andreas idag och hans grabbar med robin. vi skulle grillat och så typ men jag orkade verkligen inte! har inte hört av honom något idag heller, men det kanske inte är så farligt. han hörde ju inte heller av sig så det kan inte har varit så tråkigt utan mig eller så. tänkte jag skulle messa lite med min bebis en stund bara så ska jag sussa sött sen.

puss och kram, ha det gött, haj!

jadu lilla vän

kom nyss hem från olivia. hej på dig förresten! nu när du vet kan du sluta skratta och sedan se det från den positiva sidan. att jag säkerligen kommer lägga upp hur många bilder som helst på dig min darl! men det kommer vid ett senare tillfälle :)

puss och kram, ha det gött, haj!

orkar inte...

fan ska till jobbet om en timme, jag orkar inte.. jag vill ligga kvar i min varma sköna säng :) nej emma, skärp dig! upp och hoppa lilla loppa!

ZzZzZz

asså jag är så jävla tröööött!  jag fattar inte vad det är men jag orkar inte någonting. inte ens kliva upp ur min gosiga soffa och hämta glass. då är det något som är fel :P

för övrigt ligger jag här och filosoferar. kring livet. haha, det låter helt efterblivet att säga så. men jag gör det fan. hur kommer det att bli  att börja på jensen? vad händer efteråt? när ska man få smaka på lite riktig kärlek? kommer jag skaffa barn och gifta mig? ekker kommer det sluta med att jag blkir lesbisk eller nunna? ojoj... det finns så mycket jag vet lite om. en sak har jag iaf konstaterat, man ska inte oroa sig för saker som ej ännu är komna. lev för stunden och gör dina val efter hjärta. be inte om tillstånd, hellre förlåtelse. gör saker du själv tycker om och ta hand om dina nära. det är lite hur jag ser på saker och ting. men men, ska kolla järnerts änglar med mami nu keka pop-corn.

puss och kram, ha det gött, haj!

myyyys

fan kom hem från stallet för en liten stund sen och gissa om jag var blöt!? har varit ute hela dagen och jobbat i stallet, åkte till och med moppe fram och tillbaka. det var inte så kul. och det där med "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" är sant! jag älskar regnet i vanliga fall men nu vart det lite mycket när alla tre jackor jag hade tog in vatten, den yttersta var faktiskt en regnjacka, dålig sådan tyvärr. haha, ni skulle sett hur jag och katrine såg ut! haha, jag hade svarta regnbrallor/jacka, gummistöööölar och röd keps. så sexcigt! och katrine hade allt i rött med sin limegröna luva på jackan. ojoj.. såg hel muppiga ut1 men jäklar vad kul vi hade ändå :)

ska mysa med olivia ikväll innan jobbvecka. ska bli skönt! btw, grattis finaste lisa på 17-års dagen! <3

puss och kram, ha det gött, haj!

 



lisa nilsson 17 år idag!

grabbarna grus

"för en tjej som är trygg när hon ligger på rygg, en annan hon är full men kan supa sig snygg"

jag diggar den här raden i andreas och hans kompisars låt. me like very mucho :)
fan vad jag inte gillar att vända på dygnet! ska fan jobba imorn med, usch. aja ska väl försöka sova nu. sleep tight!

puss och kram, ha det gött, haj!

fucked around and turned me down

rasmus karlsson, du är ett jävla kukhuvud! fan vad skönt det var att skriva så! du är en osäker jävla fitta som kan köra upp något i din anal. och glöm mli, hon förtjänar något bättre som linus. om  du fortsätter med ditt fjortiskärlekssnack kommer du inte långt här i världen på den fronten lilla vän. inte ens med din kuk till svärd som du själv säger. det är nästan lite synd om dig. och du såg varken då eller har fattat det nu vad du gjorde med mig. en fumlig liten chackhora var jag för dig tydligen. but I have moved on bitch. vilket du inte har, du ser bara bakåt. jag tar inte åt mig, säkert inte du heller. men världen ser dig som en mycket mycket liten människa som inte står stadigt på jorden. en sak ska du ha klart för dig:

WHAT GOES AROUND, COMES AROUND!

yup yup tjena tjena, mitt mitt bena bena

everybody in the house say eeeyoo!
eeeyoo!
everybody in club put your hands up, put your hands up!

haha, har så dålig humor! men nu ska fan mami och hennes BFF ut på krogen ikväll och parta så jag får väl leka den orolige och så och kolla så att ingenting händer. men det ska nog gå bra. ska kolla på sjättesinnet hade jag tänkt och swen även kika på in good company och beyond the borders. den tredje är ju en riktig snyftarfilm men jolie i huvudrollen. så sjuuukt bra den är!

ATM snackar jag lite med andreas. han vill att jag kommer till honom ikväll, men orkar inte när jag ligger här med PJ och kalufs på ljuskulan och han bor i landet far far away -.- så det blir bara jag hemma ikväll. gött!

puss och kram, ha det gött, haj!

every night in my dream

i see you, i feel you..

kollar på titanic, just nu är scenen när hon står uppe på räcket, "jack, i'm flying!" fan vad jag älskar filmen!!! en av tidernas bästa enligt mig. det var min och natalies favorir när vi var små. gud vad jag saknar den tiden... bara för att jag flytta så har vi tappat allt helt. men livet går ju vidare och jag har ju idag nya fina vänner. men ingen som henne iofs. aja, även om vi inte sess längre eller hörs av känner jag att min vänskap till henne alltid kommer finnas kvar. natalie bergvall <3

nej fan om man ska ta tag i sitt liv. kan fan inte sitta här hela dagen! ska kolla klart på filmen bara :) ska höra om olivia kanske har kommit hem sen och om jag ska slinga katrines hår idag. vi får väl se.

puss och kram, ha det gött, haj!

 

här är vi två 2005, senast vi riktigt träffades..

för mig och dig

när alla vännerna gått hem, och festen är slut för länge sen, och du ligger ensam i sin säng. då börjar man tveka att ta nya tag. ensam i världen, här är jag.  är jag stark eller svag? när varje sekund känns som en minut, och när man inte hittar ut. ja, då spelar det ingen roll... för du står i slutet ändå ensam kvar.

gyllene tiders/per gessles texter är jävligt bra! även om jag inte gillar honom egentligen :P. här är några favorit utdrags meningar från olika av deras låtar. 

"ge mig allt du vill och allt du kan"
"en blick som får mig att falla, åh gud, jag tror jag är kär"
"ingenting är som det ska, likadant från dag till dag" 
"jag borde ha förstått då när du tittade bort"
"tycker om när jag betyder något för dig"

yes yes, thats sweet as candy!  puss och kram, ha det gött, haj!

planer inför sommarn'

hej hopp, kallestropp!

fina fisken här vettni, fan även om det blev sent occh dricka igår så har det inte varit så farligt idag. mår riktigt bra faktiskt. men det kanske är för att lovet troligtvis kommer bli döppe gött! snart tre veckor kvar bara olivia, 5 juli, då smäller det! venedig, here we come ;) sen efter det ska vi båda till min papi i boFUCKINGrås där jag sen ska stanna efter ollie lämnat mig där... men det blir bra det med! sen kommer jag jobba mö ju nu i sommar så vi får väl hoppas på att laxarna simmar in fint så magaluf-2010 blir awesome! oj oj oj, gud vad jag längtar!

för övrigt har min dag sett ut så att jag vaknade av att lisa stirrade på mig, vi käka frulle och däcka framför twilight (älskar filmen eller vad?). sen luncha vi med olivia på myntet och tjöta som vanligt och senare var det dags för hästarna att få bli ompysslade. gick ganska bra att rida idag fötutom att sinuss var för jävla stel efter att ha brallat i hagen i 25 min -.- fick värma upp as mycket men tillslut slutade han att hacka och halta. blev riktigt fin faktiskt. nu är det snufftime framför tvn.

puss och kram, ha det gött, haj! 



bild på älsklingsgrå, Mr Volber


älskar eller vad?

asså texas med inner smile, jag älskar den så jävla mycket! så döppegó!

fan vad bra det har varit idag!

har precis kommit hem från skolavslutningskrök och jävlar vad kul det var !! var ute vid rosersbergsslott och kröka med grabbar och mina flickor. shit vad nice det var. sen drog vi till tåget så vi hann med det som gick 22 över ett och tog sedan 570 bussen hem. på den var det lite folk jag känner igen från skolan. vi satt och sjöng allsvensk sånger, jävlar vilket drag det var egentligen. sen att jag var ensam var en annan sak :P men det var en tjej som hette emma där och hon verkade as shyst! hon bor tydligen i huset brevid mig. båda vi hade ju druckit men hon sa att fan vi borde ju typ hänga för vi är ju faktiskt grannar. min första tanke var att ja fett, fan vad kul. och aa, sen vet jag inte om det bara var snack men kul skulle det nog fan va! men men, vi får väl se vad framtiden har att erbjuda ;) aja, ska käka och sova som vanligt när man är full!

puss och kram, ha det gött, haj!

 
btw, robin och lisa strulade!

hallååååååå

whats cracking little bitches? this seem to be a cool place to kick it ;) höhö, allr bra här vettni. har varit hos barnen och träffat roooobin en snabbis för jag var tvungen att ta hand om hans och sina kompisars "stuff". vad det nu kan vara...  nej men nu är det sen dags för att smita iväg till katrine och slinga hennes hår. det ska nog gå bra det, hon skulle bara ut och gå med freja lite innan.

fan vad jag kommer sakna fille förresten, tänkte på det tidigare idag. han flyttar ju typ och jag byter skola. kommer typ aldrig mer se honom i mitt liv?! det känns fan as konstigt att tänka så.. nej emma, cheer up! nu är det glassätar time!

puss och kram, ha det gött, haj!



 
båda bilderna är riktiga läckerbitar!

sommarlov imorn!!

asså fan, imorn är det min sista dag på arlandagymnasiet. gött eller vad? jensen uppsala, here I come! ska börja i deras NV klass, och tydligen går albin där. fett kul ju :) hoppas det blir bra där borta sen.

hade klasskampen idag som är en tradition på skolan. alla ettor och tvåor tävlar i klasserna i olkia grenar. själv var jag juh inte bara med min klass, utan sprang runt med de flesta. kanske inte uppskattades av alla men skit samma :P  några grenar jag var med på var iaf brännboll, golf, hålen, memory och kubb. kände att jag verkligen bidrog! not...

höhö, ska iväg till skijtungarna snart och sen möta robin en sväng. får väl se vad som händer senare, haha juste, sävve vill att olivia ska kolla på hansmatch idag. men det pallar man ju inte :ö

puss och kram, ha det gött, haj!

       

lite gamla sommarbilder

då var man själv igång då!

haha, trodde fan aldrig att jag skulle börja blogga själv asså. men vad fan, man måste ju få skriva av sig lite och det är väl en liten modefluga det här jag börjat med men aja, får väl se hur det går med det i framtiden.

jaja, idag har jag varit med min käre olivia som tidigare träffade en kille idag. wow, congratz babe! haha, det kommer nog gå bra ska du se :). vi skulle ha kollat på när robin och hans lag skulle ha spelat match, men fan då var den ju inställd! *suck* en sak som var bra med det ändå var att jag fick träffa mikis iaf. det var länge sen! ska bli kul och gå på samma skola i höst. för övrigt var jag ledig idag (host, jag hade väl bestämt det själv) men det var väldigt skönt! låg bara hemma och spelade the sims, allra första spelen, och slappade. så jävla gött! men ska väl försöka sova nu inför klassdagen imorn.

puss och kram, ha det gött, haj!

 

btw, lägger upp en bild på min crush just nu, jonas altberg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0