personlig rövhora

chena chabba där!

lördagen var braaaaaa. sala kanske förvånade lite :) suåer gpd middag och dessert. fint folk. kul att träffa nytt. många bra och roliga presenter. charaderna var lyckade så även guitar hero "beat it". good work linda! ostbågarna var väl behövliga och chipsen med. bussresorna sög men det var det värt! tack snälla snälla filippa för att jag fick vara med och fira dig! uppskattar det verkligen och hoppas du gillade presenten! :*

uppfräshad för tillfället och kolla lite tv. väntar på att mamma ska komma hem ifrån blå. dagen har varit bra annars. bra redovisning på svenskan. bra koll på matten nu. känns inte lika förvirrande för det. sen fick vi sluta tidigare så jag och ponken åkte hem till mig och käka lite, hängde och dinglade lite och så. de bra.
onsdag är det dags för mig att börja köra bil. hehe. jag vet, sent född, sent ute.. men ska bli kul!
mamma åker till solen på lördag.
linus student på fredag!
jobb söndag.
sen är det bara en jävla vecka kvar i skolan innan allt kär igång. oj vad ni ska få se.. btw, jag och maja ska vara konfrencierer på skolavslutningen. hrmf........... matchie matchie klänningar, japp! hiho.

om två veckor är jag i spanien med min bästa vän.
oslagbart.

LOVE IS GREAT IN EVERY WAY.


GRATTIS OLOF!!

Olof the mighty man fyller 18 barre idag. grattis fan!
hoppas han bjuder på bira sen, hehe. BIRA <3


BUOO

ligger i soffan heeelt död efter dagens ridpass. två timmar är inte å leka med! jag och katrine böt hästar efter första. kul med både van gogh och dacapo :) mår illa gör jag också. ingen sovmorgon imorgon, bää och muu. sala har kalas. sweet! sen nattie på tornvägen. jobb, som jag redan sagt. hehe.

om 17 dygn är det rajtan som gäller. spaninen me like!
MAGALUUUUUF!

nu ska jag kolla klart på heartbreak kid och äta glass.

PÖPPA IN MY <3


PORN-FASHION



olivia, vad säger du?
det var tider det..


våga stå upp för rädslan

tjenixen pixen!

kort visit i skolan idag. ingen lärare hade vi så det sög. behöver verkligen hjälp med matten.. men men. träffade prinsen en snabbis också och begav mig till bussen sen. sov heeeeeela vägen hem och i sigtuna firar alla studenterna  no more school och det betyder att det bara är ETT JÄVLA ÅR KVAR! känns riktigt skönt!
stallet i eftermiddag/kväll. rider dubbel idag och det blir min sista gång innan sommaren. sen är det student och avslutning de andra två. imorgon är det knivsta och senare på dagen ett besök ut mot en viss 18-åring. bussen tar dock feeeett lång tid. men det är det värt! köpte present igår också, men här avslöjas inget! tålamod F. ;) hiho.

17 dagar kvar. jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!
magaluf kommer att få uppleva något det aldrig gjort förut.
EMMIE AND OLLIE - ALL IN, NO REGRETS!
det föddes av oss och ska bevisas av oss.
punkt. vi ÄR bäst.
suck on that bitches.

hehe oj, någon är TAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAD.

THE START OF A NEW LIFESTYLE. I LOVE IT.


stummis emma

har inhandlat tre nya klänningar idag. två nya bikinis. en bh och två linnen. känns bra känns bra :)
klänning 1: turkos ifrån H&M
klänning 2: lila-blå ifrån H&M
klänning 3: rosa ifrån H&M
bikini 1: turkos med broderi/virkat typ ifrån New Yorker
bikini 2: svart med "ormskinn" och ringar ifrån New Yorker
bh: vit med strass ifrån New Yorker
linne 1: vit spets genomskinlig (har likadant i svart) ifrån H&M
linne 2: puderrosa ifrån The Garden Collection ifrån H&M

sen att precis fått reda på att en väldigt nära persons pappa är miljonär vet jag inte hur jag ska ta. men man kan ju iaf konstatera att jag inte är någon golddigger!

nu kom kissekatt :)

STHLM CALLING.


rent norsk kildevann

juste, emmsan hade en liten blogg här. hiho. har inte tid just nu så fattar mig kort.

-tisdag, träffa fanny. miljon bussresor :)
-barnkalas och prinsen var med. gr8!
-bra film på SPEs psykologi.
-bra lunch med majsen.
-duktigt med svenskan.¨
-filip vann match.
-somna fort och tryggt med honom.
-vakna alldeles för trött.
-skolan suger när man är trött.
-grina när jag skulle hem.
-sov på bussen.
-hemma.

HADÄ!


river hela stället till det tappat konceptet

jag håller med fanny!

see you :)


sweet home snakemountainroad

cha cha!

laga mat och kolla läxor med barn gick bra idag. tråkigt men vad gör man inte :) sen är de ju ganska snälla och rara ändå. läste lite jag med faktiskt också.
filip på träning. olva in tha bed. kissemissen i märtta. bobban något annat kul säkert. så en kväll med teven sitter inte helt fel! ska ringa papi snart och tjöta lite. jobbigt.. tio veckor kvar tills jag får träffa honom. då kommer det att ha gått 16 veckor mellan. jag hoppas ni där ute som har båda föräldrarna vid sig uppskattar dom och inte tar de för givet alla gånger. och ni som inte har det, jag vet hur det är. jag har ju levt med enbart min mami i x antal år nu. men det har gjort mig till den jag är :) nu är det top model!!!!!!!!!!!!!

I ACTUALLT LIVING MY LIFE.


livet kan spela en ett spratt

jag säger som fanny. den här bloggen är min ventil.
den är jag.

LOVE ME OR HATE ME.

allt på en gång måste falla ur.


don't bring flowers after i'm dead

jävla alarm klocka jag har. den ringer ju inte! försov mig länge idag så det bidde ingen skola för mig idag. sola på balkongen och knarka biologi och matte D väntar dock ikväll.. äsch, gör det när jag är barnvakt så jag kan kolla top model, norska hollywood fruar och SATC 2 grejs med sofi F. sweet!

medan jag solade låg jag och tänkte på vilka låtar som kommer vara sommarplågor i olika former. spelas mest på radio, mest på dansgolvet, utomlands och ur alla iPods. själv har jag lyssnat runt lite och jag gissar på turn the lights off, dont bring flowers after im dead, airplanes, stereo love (hatar den), hot med inna, eenie meenie, och säkert någon rihanna och lady gaga låt. men sen har jag även hört att danska låtar typ kommer bli populära. typ ensom med någon brud. haha, men vad vet jag?

lunch nu. sen lite chillpill ifrån solen.

I KNOW YOU WANT TO BE ME. XOXO.


austin ames

kollar cinderella story med mami. känns bra! mormor och morfar har varit här under kvällen med. oj så vi skrattade! hiho, nyheter från hemstaden är alltid lika kul! eller...? bulle och kaffe bidde det med. gottigottgott!
fick ett tråkigt besked idag med. men det är bara att köra på ändå! jag är hård. visst tessan (tiselius)?

men kom och tänka på en sak under filmen nu. om man blir sårad av någon oavsett sätt. visst är det inte det lättaste att förlåta och visst är det upp till den sårade att avgöra om den vill göra det med? för det är ju trots allt den som ska leva med alla de fula synerna den har om det dåliga och så, så fort man ser eller hör om den som sårade. det tycker jag iaf. skulle jag bli sårad skulle jag vilja bryta så mycket kontakt möjligheter som möjligt för att försöka förtränga och inte koppla till de saker som gör ont med denna människa. självklart beror det på vad det handlar om. men om det blir så tycker jag att det bara är att acceptera att man gjort ett misstag som man inte kan göra något åt och gå vidare där ifrån. för beslut man gör här i världen kan förändra ens liv. och det har jag själv erfarenheter ifrån. varje beslut öppnar olika dörrar för olika ändamål.

filosofi A. ja tack! hehe :) kolla klart filmen nu.

IT NEVER HAPPEND!!

"jag är iaf inte den som blir kallad hora bland vänner."

ANK! :)


no touching

fitta.
hora.
bögjävel.
kukhuvud.
rövhål.
anushelvete.
flänshår.

ja. jag är pissed.


an Emma Blomqvist production present..

.. Fablife in a möttas home!

fredagen bjöd som sagt på robin hood, sevärd film, japp! åkte till knivsta efteråt för att ta en tur till apberget aka the love nest som jag och fille hittade för ett bra tag sen. men nu har han visat det för grabbarna med så apberget heter det för allmänheten. hehe. där minglade jag, filip och mattis tills klockan blev sen natt. jag och prinsen somnade runt halv fyra-fyra. då var det ljust ute. inte bra. kan inte sova då.. -..- men men. uppe vid tio ungefär och vi var ensamma. frukost på altanen och sen soltime en stund. vidare drog vi till marknaden i knisvta byn och spana läget. där träffade vi på kalle jensen (jacob) och kurden (olof) som hade påsar med massa chips. yyyy (Y) spana vidare lite och drog hem och käka sen. efter lite hockey tittande och en bit mat vankades det basket i alsike med åtta grabbar. och som vanligt, emma själv tjej. men hey, brun-turken fixar't! van med pojkar som pratar porr, flickor som kanske är åt det mer lättfotade hållet, sport och lökringar. hääärligt! efter några timmar var det dags att bege sig hemåt. väl hemma @ tornvägen 21 blev det grillat och fotboll. mattis kom med coca-cola och godis. nice bice! sen så smart som jag är tänkte jag ta 22 bussen. hah! där fick man! går ingen buss från knivsta då.. den sista går 21.30. visste jag ju men blanda ihop sigtuna med knivsta. lätt hänt. mormor kom och hämtade mig och skjutsa hem mig då. gulle. mamma har ju ingen bil den här helgen satteeeee.. aa.

nu sitter jag här i min soffa och tänker lite. cancer ringde nyss. palla. jimmie ringde nyss. weird. de var med amanda. min k*k i daj sis'! du kan gå och trycka upp bice någonstans. du förstör! storasyskon ska alltis tro att de är bättre...................................................

imorgon är det brun brun som gäller. nine to five. cash cash cash! reskassan har x antal tusen på sig nu. bara att välja och vraka! men ska lägga mig nu. tidigt imorgon!

VARMT OCH FUKTIGT I SIDNEY.

klockren fillibooi <3


i wish you had never looked at me that way

fan fan fan.. solen i moln nu ju -..- då går det inte att sola. bice.

men fan, börjar man inte förän kl halv tre så  är det ganska bra det med. hehe. har inte så mycket på hjärtat. men kom och tänka på att sommaren kommer antagligen vara bäst och sämst. bäst för att jag ska göra goa grejer med folk och att jag inte jobbar för mycket. det sämsta är att jag inte är 18 och att jag jobbar midsommar och dagen efter. kul. hem efter jobbet på midsommar och fira själv eftersom mamma är i thailand och sen upp och jobba morgonen efter. kul. skit kul. inga traditioner här inte! blir kanske så när man inte har bott med båda föräldrarna på åtta år snart. ensamvarg fan. men iofs, kvällen är ju fri. slutar ju kl tre faktiskt. någon som är på? skippar sill lunch tror jag att jag hade gjort ändå. blä med sill. kycklingsallad bidde det för mig förra året! kräsen brud..

måste duscha nu!

HEJ HOPP, TA ETT DOPP!


skyddat läge

på nätterna flödar tankarna. det är då man kan sammanställa dagen som gått och komma fram till många bra saker.

GAY GAY GAY.

hehe, nej på kvällen är det parteeeey som gäller! inge jävla filosofi emma nu inte även om det blir så ibland. men oj, nu är det bra :)

skolan var bra. beach volleyball bidde det på morgonen. skönt! solen stekte även om klockan var mindre än det var normalt för normala människor att vara vakna. klart vårt lag vann "turneringen". SWEET! efteråt göttigaste lurren på länge! kycklingspett och bulgur med tsatziki till. kittla mösigt i kistan sen. sol tid på terassen innan nationella. det sög balle iofs. men tack linda för att du flytta på flaskan! :) väl efter jag skrivit mötte jag olva för en skön tur hem med tåg och buss. var det någon som beställde lökringar eller? jjjja.... missade prinsen totalt. bice. men what to do?

hemma serverades det PANGkakor som lille skutt kallade det förut. aromerna i munnen gav matorgasm. länge sen sist. proppmätt däcka man såklart i soffan och vakna för ett tag sen. kul. inge sömn här inte. tur att man börjar sent imorn då (Y) morgondagen bjuder på matematik D, hästar, bio med kvartetten+ och sen slagg hoss pojken. blev bio i och med att de frågade faktiskt först och jag vill se ROBIN HOOD :) blir BIRA (♥) en annan gång med matchiesarna!

sen i och med att en viss person (nämner inga namn) förstör planer för mig och "the shit" får vi se hur lördagen ser ut, men oj oj oj, vänta världen, ni ska få se!! när vi kör så kör vi. all in-noregrets. föddes av oss. används av oss. det är vi nu, imorgon och föralltid!

bedtime now. so i'm going to just say good night, sleep tight!

M.V.H. SVEPARN!

btw, måste jobba på engelskan fan. måste ju bli internationell nu när jag har blivit så stor inom media!
tjingeling!





han ska jag se någon gång.
det är juh lite så att man dör.


jag är här, du är där, varför?

VARFÖR VARFÖR VARFÖR!?!?!?

DU FÖRSTÖR MITT LIV!

TACK SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA MYCKET!

FARVÄL!


in my head

i have olivia in magaluf!!

höhö, tiden går fort fan!

sitter här hemma och ska snart dra till bussen. skola som gäller! varit på ungdomsmottagningen (äntligen!!) tidigare i morses när det var dåligt väder. men nu skiner solen lite och då är det bara ben som gäller!
ska leka med filip senare idag. mamma jobbar kväll. matte och engelska lektioner har jag idag. ska köpa lite godis till ponken också för det var tydligen en bice dag igår. så ska pussa på honom lite och vara snäll och köpa det åt honom. bra visst? hehe. förövrigt. redken hårinpackning, love it!

nej, dags att pudra näsan och bege sig!

SWEET DREAMS ARE MADE TO BECOME REAL.



MAGALUF BABY!!!!

btw, leggish nu. bira någon?


älskvärt


 
Filip.



Philip.



Filip&Philip.



BÄRS ♥


revisor, ja tack!

tjolahopp tjolahej!

dagen varit bra och sommarvarm. gött! hade dock lite för varma kläder på mig så om det blir likadant imorn, annat på check! luncha med knivsta eliten. två herrar och tre brudar. bea var en liten parantes :) hihi.

happ, tänkte lista bra saker idag då.
-träffa prinsen lite.
-glass med maja.
-bra matteräkning.
-syster här.
-soligt och varmt idag.
-mamma gjorde god  middag.
-magaluf-bruden var söt idag... hihi.

japp. nej men då tackar väl jag för mig då och ska kolla lite LANDET FÖR LÄNGE SEDAN med lillefot och gänget :) gillare!

EVERYBODY LOVES ROBERT!

inte..

höhö..


Snusk

Inte okej att inte berätta olivia! Fy skäms! Och ja jag är kvar :) pussar

vill du ha en möttig kram?

wazza?

helgen lider mot sitt slut och där med all ledighet med. jag har iaf haft det jättebra och fint alla dessa dagar! började ju med dejt med kissimissen och sen även ponken. dagen därpå var sjukt nice! cosmo hela dagen med lunch inne i sthlm. avslutade kvällen hemma hos familjen markstedt. pato var sööööööötaste hunden på länge och hans syster, shit vad rolig och trevlig! hiho. sen kutade jag och fille hem i regnet och sooov.
fredagen kom och på schemat var det horses och bira med olva the best. så blev det och båda parterna blev bättre än jag förväntat mig! lördagen var sommrig och härlig med stort H! jag och älsklingen åkte till märsta för att vara barnvakt till lill-philip. han blev happie och denna soliga för-och eftermiddag bestod av mysfrukost, solsittande, tv-spel, bussresor, lunch och glass på våfflan, äventyr på minigolfen, ica uppdrag, "rida-rygg"ande och en hel del leenden, cola och fina skratt. haha kände mig som småbarns förälder! men kul var det och verkligen inget jag skulla klara av nu eller palla!

jobbade idag och vaknade fint brevid prinsen som killa ryggen. hur bäst? för bäst! ätit massvis med glass och berättade även för resterande folk på jobbet vad mötta var. de sa nämligen att mutta var "okej" att säga. då sa jag ifrån och visade hur det skulle vara. aldrig sett en så rädd blick ifrån linnea och oj vad angelica sprattlade av skratt. brun-turken har sagt sitt! höhö. så kom hem och blev sugen på chillpill. cider, cigg och pop-corn blev det på balkongen. slocknade i soffan en stund under gossip girl också. fan..  missade ju slutet nu :(

imorgon är det skola. börjar kl två men åker in tidigare och sen är kvällen fri. denna veckan ser ganska lame ut. tror. jag. inte säga så, då blir det full rulle kanelbulle pga det. men men. avslutningsvis tänkte jag bara säga grattis till lite jensen people.

GRATTIS MAJA ARVIDSON OCH SARA GUSTAVSSON! :)

CYA.


en gåva ifrån himlen

läääääk shuuuuu!!

okej, förlåt, inte meningen att börja med att soååra. höhö. men kvällen igår var fan skum och tung asså! först några bira på koppar i sigtuna sen vidare till the brygga. både jag och olva kände att de behövdes något mer. så vi drog till blå och fick sällis av grymma grabbs asså! haha, mackan, gurrrra och el italio FABIO. snygg eller vad?! ge mig spaghetti liksom.. eler? ENTE! hiho.. haha nej men det var kul. sen fick jag ryck när jag och olivia skulle  gå hem och bjöd in mig själv hos landegren. förlåt hjärtat, jag vet att et var tråkigt och drygt bara för att siggi people är lite som dom är :) men var tvungen att hälsa på ank och and. BRUN-TURKEN IS HERE liksom! men men, den visiten sög och gjorde mig otaggish. så var trött och gick och la mig hemma. eller snarare däcka.. hehe lampan var tänd och sminket kvar när jag vaknade. FRESH.

nu är det smoothie-time och chill innan filip kommer så ska vi leka med philip idag. äta glass och åka buss. kul! :)

TJING TJONG KARAMELLSTÅNG!


slå tillbaka

tänkte bara säga att jag lever. see ya!


bassil mouse-mästerdetektiven!

arga snickaren är arg! hehe, men det är lite kul att kolla på :) han är duktig han anders. anders:ar är snälla. allt från busschaufförer till egerup! good sheeeeeat B) snart ska jag vandra till busshållplatsen och åka en tripp till fillibooi. en dejt med olva är spikad. mamma och jag sitter mätta som små troll här. de bra de bra. D latch. jjjjjja..
och som en liten parantes. jag är kul :) eller rolig kanske man säger. men det gjorde inte jag och natta när vi var små. så jag säger att jag är kul. kul va? hiho. det var inte meningen att ni skulla fatta det där men vad gör det när vi alla ska en gång dö? mannen med den vita hatten olof (Y)

ska klä på mig den sexigaste outfiten jag har nu och snart bege mig. massa tuttar och massa rumpa ska synas när jag åker till pojken. eller? nej, trodde inte det va. no slut time här inte! sen festkläder nu, nej, man har inte det på vardagar för det är inte snyggt tycker jag "/ är det fest är det fest annars inte!

haha, tänkte beskriva det här inlägget med ett adjektiv jag inte tycker om. FLUMMIGT. ja, där skrev jag det.. höhö. efterlyst nu. kolla om jag och olivia blir tv-kändisar!

TOFFEL OFFER GAY


sömnlaboratorium N1

hej hopp kallestropp! :)

kissemissen här. vi och mami har nyss käkat middag. ikväll hoppas jag på att få träffa olva innan jag åker till pojken. för imorgon blir det dinos med honom i hufvudstaden. känns bra att hitt på någe med honom. inte bara gå på fest, kolla film/tv, äta mat och ha sex. jag kan ju visa upp honom på stan faktiskt, jag skäms inte över min pojkvän som kanske andra gör :) det är jag glad över!

nu är det inte många skoldagar kvar om man jämför med innan såklart. känns bra det och mamma sa att ofta när maj månad är kall, blir sommaren varmare. hoppas på det!

snackade lite med jimmie igår. haha, han är en kul filur! "ha det bäst tjejen (F)" HÖHÖHÖHÖHÖ :)

ska chilla lite nu yao i söffan. hehe.

BRING IT ON BITCH.


smirnoff ice baby

olivia westin ♥


jag måste vara sinnessjuk.

känns som att jag behöver kämpa för något som redan är mitt.
hur sjukt?
jättesjukt.

filippa är söt.

HA ETT BRA LIV!


EVERYDAY I'M LIVING FOR THE WEEKEND

shortie shortie update.

-mvg på allt i svenska nationella, sweet!
-precis r-r-r-r-relaxat i mitt fin fina badkar.
-irriterad över att hata en människa så mycket.
-dricker lite kaffe med mami nu.
-på tv är det DHW och älskade POLISSTATIONEN med danska män sen!!
-cosmo på torsdag med prinsen.
-träffa kissemissen imorgon.
-massvis med matte imorgon med.
-frustrerad över att min bästis är vän med mitt hatobjekt. what to do?
-sörjer över att inte vara 18 eller ha falsk-leg.
-funderar på att börja röka för skojs skull.

MIN PAPPA ÄR BÄST.



hehe. emma langar THE POSE nybadad :)


up next is fo

solsken och en trött och hungrig emma sitter vid tangenterna just nu. hade bara spanska idag i skolan och sen var det lunch och shopping med fina vänner. jag köpte en hårinpackning efter många om och men inne på hair&face stockholm fick jag hjälp att hitta en som jag hoppas kommer funka! den kostade skjortan och vi får väl se. om den inte funkar är det inte värre än WW2.

ikväll är jag fri som en fågel. vill hitta på något radikalt egentligen men det är inte så lätt när man är 17 år och bor i sveriges tråkigaste stad..  blir väl tjockis time framför teven som vanligt. -..- mu. bää.

mer om mitt liv senare kanske.

EXELANCE, SINCE 1992. 

inget är bra men heller inte dåligt.
men jag hatar och älskar.
berg-och dalbana, ja tack!



maiya says hi :)


me&romeo

glad över att jag har dig vid min sida ♥





filip hjärtat.
sju månader idag.

älskar dig.


tuff tuff tåget

måndag idag då. varit trött som satan idag rent ut sagt. försov mig. somna på bussen till skolan. somna på gränsen i skolan. somna på bussen hem från skolan. somna hemma i soffan. somna hemma hos fam alksnis. och nu sitter jag här och gäspar. sliten brud! lugn kväll blir det iaf. hämtat upp lite sommarkläder ifrån källaren med fast om man tittar på vädret verkar vi inte få någon sommar i år.........

ikväll ska olva min snuffla häst ut på flustret. och jag ska inte ljuga. jag är avundsjuk så det skriker om det. nästan så att man får lite ont i magen. men jag kan inte göra någonting åt det i överhuvudtaget. därför ska jag sluta hänga läpp över att vara född sent på året. deal with it. precis som att en del människor är dumma ihuvudet. så jag skrattar istället och tycker synd om dom för att de är så blonda och blåögda! :)

imorgon är det tisdag och på schemat står det NADA. sen efter det är det bara en dag i skolan tills det är helg!!!
skön visst? de dagarna kommer spenderas lite överallt faktiskt. hiho. btw, jacob var rolig idag när vi hade matematik. inget särskilt men kul att se grabben må bra! olof som vanligt lite speciell... höhö. nu blire TEVE eftersom man fortfarande är barn och inte kan hänga med alla "coooola" typer.

MINI-MAKER, DET ÄR JAG.



upplev mer

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLskar den reklamen :D

jaja inte så nu. jag har iaf haft en topppen helg. kort fredag med älsklingen. hade som tur var ett kul och annorlunda sällskap när jag väntade in tåget han skulle komma med. knivsta 94-ornas ELIT. haha, robin och sina vänner... sen kom han. full och gla', kexchoklad. söder och matzilla var också med. hem och sova. klockan ringdesju på morgonen. upp och käka frulle och duscha sen iväg i bilen med egerupparna. nice. väl framme ut i landet ingenstans var det folkrace på G. haha lite börös finns det här uppe ändå! det var kul. träffade en del av den berömda sekten med. allt i från kenta till carina och sofia. många namn att komma ihåg! men men, bullfika i bakluckan sen med allesammans. kul kul (Y) hem hem åkte bilen fort fort sen. slagg i soffan, lunch och en ensam kväll bara jag och min prins. vi lagade till och med mat tillsammans och det blev varken makaroner eller mikro köttbullar. lax med pastie. yummie! helt slut la vi oss i sängen och kolla lite tv. båda slockna i knäet på varandra. puss på den! vaknade i morses utav massvis med pussar. älskvärt. riktig söndags frukost med hans päron och kingen himself. sen var det fotboll och jobb för oss båda. helgen med pojken. som att vara på rosa moln konstant. älskar den människan verkligen.

kom hem efter en intressant dag på jobbet. angelica och linnea kan dom verkligen! "jag vill svälja det var gott" kommer inte glömma det LINNEA ;) hahahahahahaha. jobbet på tant brun må kanske inte vara det roligaste. men brun-brudarna, VÄRT! hiho. middag med mami och nu slö-time på schemat.

imorgon är det skola och jobb och kanske lite kluringar.. moahahaha. ska myyysa lite nu med B&J och mammsen :)

IT'S TIME TO BRING THE CARDS TO THE POKER.

p.s. schwarzkopf betyder svartskalle. ingen som tänkt på att det är rasistiskt? nä, tänkte väl inte det. därför tänker jag fortsätta säga negerboll! d.s.


Älskad av alla

Sitter i egerups soffa nu och kollar fotboll. Anders åkt race idag. Mycket kul! Vi frös och åt körv och bullar. Tack tack! Hem och snuffla lite. Snart kommer det massa folk hit. Fit for fight emma! Hörs! Puss

canada VS germany

hej hopp gummisnopp! :)

aj aj i benet för min del så stallet blev inställt. sov lite istället.
tänkte gå ner och hälsa på bestie på jobbet men slockna som sagt och vakna när jag och robban skulle mötas för att kolla derby. sigtuna-knivsta. vi kollade bara första halva för det var svinigt kallt!
middag med mami och snart kommer kissemissen/kattematten. vi båda ska sent till våra pöjkar så lite girl talk innan blir bra!
filip på lagfest så vi ses i knivsta i natt. buuu vad läskigt att vänta själv på station en stund... ENTE B) emma tyffing.
har inte så mycket mer att lätta på ifrån hjärtat just nu. ganska välfyllt med kärlek så aa, det får vara bra så.

PUZZEL!

it's so funny when people think they are friends.
falsehood in quantities til the long ends.
blame yourself for being to blind to see.
open your eyes if you want to be free.


tyra tyra tyra!

"it's not the size of the ship. it's the waves motion in the ocean."

haha, skööööön grabb!

engelska idag = bajs
lunchen idag = bra
kvällen idag = bäst

BORTA MED VINDEN


dramatisk räddningsinsats

hej hopp kallestropp!

torsdag idag. fick bli lite moderna språk och lite mer språk på dagens lektioner. tåg till knivsta och en fin fin promenad hem till maulin där jag spana läget och vandrade till filip sen. där vankades det stor middag. sju blev vi. ida, marcus, marie, karin, anders, filip och jag. kyckling, muuuums! sen fet dessert, choklad tårta med glass och kärleksmums (snoddas, mockarutor, cholkadrutor eller vad folk nu kallar det). somnade sen i hans säng med fulla magar. lite eurotrip på den med. hiho. sen hem till mami och kolla på vad vi båda handlat idag. jag har förökat min klänningsgarderob. en röd-blommig blev det ifrån H&M för endast 149,-. WOHO! även två linnen. ett svart och ett naturvitt. likadana. ränder på och lite genomskinliga. niiiiice :) 

imorgon kniven. lördag folkrace med egerup. söndag hard work work. japp. nu tar vi lite bullar på den också. man ska leva livet. det är en gåva. men det är en konst att kunna använda den på rätt sätt. dagens visdomsord från kloka emma :)

SVERIGE, SVERIGE, SVERIGE!



don't take my wings

nu har jag gråtit, gråtit och gråtit.
det tog bara inte slut.
inte rysningarna heller.
visste inte riktigt själv vad det vad som pågick.
men nu är det över.
dags att sova.

ack vad pearl harbor är en sinnes bra film!

avslutningsvis.
filip min hjälte <3

OUT FOR SCHOOL.


can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
i could really use a wish right now.




smeta upp lite bara va?

jahapp, då har det gått ännu en onsdag i mitt liv. ska väl försöka analysera den lite kort. fint uppvak med mamma till sällskap vid frukosten. fick skjuts in till upptown där det vankades lunch på donken med fillibooi, maulin, bäa och lundinis. big mc för allesammans! tillbaka till skolan för matematik D lektion. gick väl sådär men hade linda bredvid och oj vad jag diggar henne som står ut med all matte trots att hon går samhäll! INGEN BANGARE HÄR INTE! :) gillar folk som inte ger upp! kanske just för att jag själv gör det ganska ofta (a) sug engelska i en timme och tjugo minuter. vänta på bussen i en halvtimma. skynda hem och laga mat och vänta på mamma som blir sen ifrån jobbet. kul. så det blir lite pearl harbor tills hon kommer nu, sweet :)

btw, helgen fullproppad. fredag, skola+hästar&knivsta tror jag. lördag, filip-dag. söndag, tant brun-dag. sen är det en ny vecka igen och sommarlovet närmar sig med stormsteg precis som alla andra go'saker som sommaren erbjuder. personligen är jag inte riktigt redo för den än så vi får väl se hur man sentimentalt när den väl är här.. hehe. men nej, lite mums mums och film blir det nu. skönt att inte ha läxor!!! :D stora läxor med andra ord. hhööhöhöhöhöhhööh...

LÄGG DIG INTE FÖR ÄN DU SETT VAD DU BÄDDAT FÖR.


danske <3

polisstationen på trean.
snart lite titanic. favvo filmen.
té och knäcke för jag fryser som en gnu!
ett stort grattis till prinsen. MVG på träningsprojektet. massa pussar!
mami snart hemma. gr8<3
sol är bäst.
egerup = das richt gut!
olivia, 3.5or imorgon kväll?

hehe. emma är en rolig filur!

MAGALUF <3


i'll be back on monday

jag sväääääär! lackar. spanska i mitt feta arsle!

var bara det jag ville säga.

PEACE.


kolla stark

meh, hhiihhi, nej så sa jag inte. nu vågar jag inte säga mer. hehe söööga :) hihih. voff voff. jag sa inte det där!!
hihihihihi. *stön* lalalaalla (sjunger) stop and rewind!! jag stöna inte. hihi trööög. *skakar på huvudet* *petar näsan* nej det gjorde jag inte heller!!

får en puss på kinden. *puss* dött. byt låt då. *suck* *gäsp* skriv det. höhöhöhöhö. *tar fram mobilen* jävla blatte.

ja det där var filip det nyss :) han blev lite suspicioius när jag började skriva av allt han gjorde och sa. blev lite tyst på slutet. hiho.  men är i knivsta hela dagen pga att jag inte hade en enda lektion idag!!! :D yeeeeeeeeeeessss.

HAVE NICE DAY :)



VILKA DAMER <3

Päivi Hacker
Maria Montazami
Lena Jolton
Susanne Saperstein

det är vad jag kallar kvinnor i sina bästa dar'!




happ

nu då? vad kommer här näst. kanske ska knäppa en bira. jag börjar ju inte förän kl 11.15 imorgon faktiskt.. hehe, bachelor life på hög nivå! ensam hemma. ingen att ha sex med. ingen att snuffla med. ingen att skratta med. ingen som lagar mat till mig. ingen som säger åt en att städa. ingen som skäller på en. ingen pappa att äta gårdagens tårta med. (lite långt dit..) ingen att plugga med.

EMO EMMA IS ON FIRE! men det går över tills imorgon :) det är bara såna här stunder när man känner för att gå och lägga sig och inte vakna på hundra år som man är lite emo. life goes on!

MASSVIS MED PUSSAR OCH KRAMAR! :)



söt tjej!


spaceman spaceman spaceman

i feel like an alien just nu. rubbad i skallen och knas i hjärtat. vet inte varför men känner mig nästan sårbar. är det någon som vill mig något ont så är det när jag mår såhär man ska trycka på alla knappar man inte vill att någon ska göra det på. haha, bra att tala om det..

lekte med linnea för en stund sen. kul att se henne igen! att hon mår bra och så :) pratade lite allmänt och så, kändes bra det. de senaste dagarna har jag träffat många bra vänner jag faktiskt tycker om. det kjänns iofs bra när jag tänker på det. har skrivit klart min svenska reklam skit nu med. det får bli som det blir. förhoppningsvis kan jag få ytterligare tillfällen att visa MVG kvalitéer på :) ska skicka in den nu så ha det bäst så länge!

YOU ARE ON MY MIND TWENTYFOUR SEVEN


i'm lovin' it

ja då har den här söndagen också börjat lida mot sitt slut. en dag man aldrig får tillbaka. men det får man leva med! blev ingen filip. tog en glassdejt med kissemissen istället och sen ringde robban och vi bestämde en sportdejt. blev fotboll och lite mer fotboll på den. imorn är det kort dag i skolan. temadag sex&samlevnad. 12-13.30. sen måste jag skriva svenska uppgiften om reklam....... sug. men tisdag får vi se hur den blir. kanske har något fuffens för mig. hiho. veckan kommer bli allmänt tråkig känns det som. får se vad som kommer. men lite otaggad nu faktiskt. men ska kolla klart good luck chuck nu.

HEIRRÅÅ!

p.s. Filippa, klart det är!! d.s.


LIFE IS LOVE AND LAUGH

ja men hej hej på er! haha, har inte uppdaterat på länge nu. men som sagt var. har haft sååååå mycket för mig. knappt varit vid en dator alls. men okej. ska försöka sammanfatta de dagar som varit lite kort. hiho. :)

Torsdag: efter skola med rugby och fuckat öra pga albins tackle åkte jag först till pojken och sen till bestie och var med henne när hon blev 18 år. nedräkning med fröken ur på datorn, skitbra!

Fredag: hehe. jag var trött och somnade fort i sängen. tyvärr är inte jag den lättaste att sova med så var lite bökig med olva my friend (a) sen var det brak frukost med scones, scrabbled eggs (stavning?) och bacon m.m. gjorde i ordning oss och tog oss till bussen. vädret var på G och lycka fanns i luften. väl inne i stan träffade vi folket som hade fixat sittplats vid ån med jordgubbar och dricka och brändamandlar. livet var härligt!
sen kom de fina grabbarna och grattade vännen min, det var fint. fick pussa på pojken då och det var bäst. sen var aina överFUCKINGallt så vi drog till KG och spenderade tid där med cheerleading, basket, bra bra vänner, ölande och hemligt strul mellan filippa och en viss liten pöjk på KG. HÖHÖHÖHÖ B) sen hem till knivsta och käka på panne. gud så gott! och med välfyllda magar drog jag, filip, victor, olof x2, mattsson, liljebris, krafft och många fler till jacob för att ha en grill/chillkrök kväll. innan stan lockade med alla sina små delikatesser. strax innan kom också malin, robert, filippa och bea. naaaaajs! bra musik och bra vänner blev toppen! sen en liten historia med en rullstol och söder var rolig. hehe. när det andra drog till tåget gick jag och filip hem. trötta och slitna duschade vi och kollade på men in black två. mys! slockna innan tolv, BÄST!

Lördag: det vankades kalas hos westin och jag var taggad. tråkigt nog låg hälften hemma och spydde. dåligt men vi hade hur kul som helst ändå!vi fick ju fördrink STRAWBERRY DAQUIRI som slank ner fort fort fort. snacks och massa prat blev det innan middag. sallad med öl från pojken gick ner det med! sen blev det tårta och en massa skratt med många härliga historier om sexerfarenheter. TAVELHORA, HAHA! sköönnn       T. :) efter en riktig röjfest med fina flickor blev det hemgång på natten. då kändes det verkligen att man varit i gång i flera dagar. mamma sov så jag la mig dirr jag med. sweeeeeet (Y)

Idag: idag är det derby AIK-DIF. jag kunde tyvärr inte gå.. cashen sviker. men filip ska in med grabbarna och sen ikväll kommer han till mig tror jag. vi har inte prtatat om det direkt. bara lite :) solen skiner så det kanske blir ett stopp på våfflan. det vet man aldrig! bilder ifrån valborg kommer komma upp så småningom. men orkar inte riktigt nu.

FOREVER YOUNG.


RSS 2.0