söndag idag då

eller nej vänta, egentligen är det ju faktiskt onsdag! knazeball jag är. men blir lätt så när man jobbar som jag gör. börjar ju jobba igen imorn så man får ha helg lite när man vill!
dagen har sett ut så att jag från gårdagen hade sovit hos filip efter att ha varit i stora staden och inhandlat smink, vinerkängor, mina oss molly strumpor, två blusar, inpregneringsspray och så lite julklappsspaning. (täffade på olivia och fanny också från ingenstans, såååå ödet!) jag mötte honom i uppsis eftersom han kom hem från jkpg. hem till resten av egerup och prata massa london och annat fint. till detta bra serverades det fotboll på tv och varma mackor. mums! iaf, vaknade brevid pojken och klev upp för frulle. doktorbesök blev det och efter det släktkärlek. ida, marcus och "mormor&morfar" kom på besök! drog en snabbis vi ungdomar till mediamarkt och köpte mig en tv, bara sådär haha. snygg LEDtv från samsung, 32", bra gjort fan! kollar på den nu, fiiiiiin! sen hem för stpormiddag med lite vin och roligt prat. och sen var kvällen till ända och mami kom och hämta mig!

imorn börjar jag jobba som sagt, ska kolla med sats om jag ska köpa träningskort där med, vore dunder snart nu när snön kommer! men kolla lite tv till och sen nana.

pussen och kramen!



hjärta

som det strålar från ditt hjärta.
som en motorväg av ljus.
genom hålet i mitt hjärta.
kommer räddningen till slut.
genom hålet i mitt hjärta.

jag vill regissera slutet.

domen faller på en morgon flight till london.
domen föll trots att du alltid använt kondom.

och som vi lekte när vi var barn.
och du stod givakt med din rygg rak och tog 400 slag.

sömnen kom och du som låg så rätt i tiden.
domen föll som tårar mot din skärm.
sömnen kom som en åsikt högervriden.
men mot dollar och yen så blir döden lätt ett skämt.

du förlorade ditt krig.
du står ensam kvar och ingen kommer till ditt försvar.

emmène-moi aussi loin que possible.
grâce à toi à nouveau je respire.




i wanna go

shame on me! hehe
dagen har bestått av att få ordning på mitt hem, det behövdes, jäklar vilken garderob jag har egentligen, ändå får det inte plats.. galet. storstädat också, läst bok och tidningar och varit ute en sväng. har till och med strukit kläder. jag är en riktigt kvinna nu känns det som. haha.
imorn blire stan, ska leta inredningssaker och kängor. ska besöka beyond retro och även syster egerup hade jag tänkt. sen kommer prinsen hem. äntligen min käraste!

ska kanske överraska mamma med en ny tv på onsdag också om filip har bil, liiiite jobbigt att ta bussen med den annars.

övrigt så njaa, händer inte mer än jobb, ärenden, shopping och kärlek. fyller år om typ tre veckor också. bajs. vill inte fira alls. vill fly. fly bort från det verkliga faktum som ligger närmast hjärtat men som är mest brutet. fuck fuck fuck som samantha säger. fuck fuck fuck.

helvete. nu blev det jobbigt.

hare!


is it worth it?

söndag i min och mammas tre i sigtuna. fortfarande sjuk men inge halsfluss iaf!
ledig till på torsdag och jobbar långhelgen ut sen.
filip kommer hem på tisdagkväll, då nöjer jag mig med honom och en stor bamsekram.
på tal om honom håller vi på att kolla resor till solen i vinter. alltifrån thailand till indonesien till västindien.
liiite bra är det med ett jobb kan jag säga. ska ju ta en tripp till staterna i vår också om ekonomin säger så hehe.

london då! det var toppen. helt underbart fast jag bara var med den bästa filla i ca 36 timmar. vi hann ganska mycket under den tiden ändå! började med en halv gråtfest på jobbet, vidare ttill puben och den mest spontana utgången ever. fulla och glada i jobbkläder och flyg/mys outfit hör till ovanligheten men inte stoppade det oss! i london är alla välkomna och accepterade, såå bra. till och med "ragg" fick vi. inte bara en gång haha spårat. hemma i nittiosängen runt fem. epic. 
lördagen började med strålande sol och promenad genom hyde park till harrods. frulle på starbucks och skoinköp på top shop för över £250 fucking pund. helt galet men ack så värt den glädjen haha. snygga så in i bänken med! vidare på stan till primark, gigantisk ullared med bara "fashion" och typ en gång aldrig mer säger jag, så galet var det, men iaf, sen selfridge&co, forever21 (♥), aldo, house of fraser, next och massa mer typ. hem och lagade taco till middag och så surt det var hade jag helt från ingenstans blivit apsjuk. så blev lite öl och ett litet pub besök i camden. kunde inte prata för hade så ont i halsen så jag och filla åkte dubbeldäckare hem och åt chips istället.
sen var det lördag och hemfärd. buhuuuu. faktiskt så blev jag ledsen för att åka. men! jag åker tillbaka snart, jag bara måste känns det som. weiiii!

bara legat i soffan idag för frisk måste jag bli!! kollat klart gossip girl säsong ett nu igen. bästa av dom alla typ. men det märks att de har blivit "äldre" eller vad man ska säga. nya avsnitten är också bra, blair på smällen rockar feting geting. haha.

ska kolla klart på the dark knight nu.

pussen och please, memento vivere.




girls night out

london är klockers. väldigt mycket shopping, folk och öl. idag spenderades det mycket pengar.. men glad tjej! sjuk men inget stoppar emma yao. nu är det allt eller inget. imorn blire åtta timmars färd hem igen.. SADFACE.
bollocks you prick.
puss babe.

onsdag kväll

imorn blire london. kommer bli fucking epic.
extas är tjejen i. gossip girl nu.


peace.




one love

one week.

sjukling signar ut.


always a new vodka, forty is the new thirty, baby you're a rockstar

sext classy sassy.

dale. jobbat så är sjuk nu. två pass kvar i veckan. madeleine har blivit tvåbarnsmor, älskar det. fina ungar och bästa päronen åt dom. kanske hälsa på i helgen. har joggat de två första dagarna på veckan, alltid något! följer blondinbellas råd, rubba ALDRIG på egentid och träning. de båda behövs, otroligt mycket. ledig imorn och ska då försöka hinna med lite saker jag behöver fixa. iphone 5 kommer ju snart JAAAAAA!

vill hänga med mina bästa kollegor snart igen. bästa.

i want a piece of you.

pussen!



haha liiiiten emma på sjukhus.
från ingenstans liksom.


söndag regniga söndag

hej hej hallå!

tänkte mest sammanfatta helgen kort och lägga upp veckans planer.
-torsdag med massa jobb och pojkvänsmys
-fredag blev klippning&färgning, fika på kalas, tjej-get2gether och vild utgång
-lördag bara massa jobb och gosebose mys på riktigt (längesen)
-söndag jobb jobb jobb

-måndag innebär ny vecka och förämdring av livet. jogg, plugg och jobb
-tisdag, jogg&jobb
-onsdag, ledig och får se vad som händer förutom jogg&plugg
-torsdag jobb jobb jogg
-fredag jobb jobb jogg
-lördag filip filip filip och kanske ut med kissemissen
-söndag LEDIG

jag har det grymt nu och london närmar sig med stormsteg!!!

pussen på nosen!


RSS 2.0