onsdags drömmar

ja, första dagen i skolan med nya håret. pain. helt sjukt vad man kan tycka man är ful egentligen. men kan inte gå med uppsatt hår hela dagarna. gör för ont i hårbotten :( så imorn blir det bara att gilla läget liksom. sug men vad ska jag göra..

skola idag med prov och mera prov. matte och biologi.. sen hem med snuffla hästen och åt grillat. MUMS MED STORA BOKSTÄVER! sen fika med stora brudarna mickis och kristina på valvet. vilda dom är! eller? hiho. sen hem och nu funderar jag över morgondagen och dagen efter det och dagen efter det och dagen efter det. haha fram till söndag med andra ord. shit valborgs hysteri med 18 årig bestie, fotboll, kalas, tyvärr ingen krog för mig och andra saker som ska ordnas. mycket nu. kul att jag har ett arbete som ska vara inne på måndag efter helgen. när man har NOLL tid för det.. hehe.

sova nu. 6.30 bussen imorn och hel dag med spanska och rugby. får se vad det blir till lunch :)

BANANAS ARE FOR NÄSTY LOVE PEOPLE.

smart people listens to the head.
stupid people listens to the heart.

BE STUPID.


emma är en fegis

förlåt, borde inte skriva detta här och nu som jag tänkt. men inte kan man tänka på alla konsekvenser jämt inte. men kommer ångra det och sätta mig i "skiten" igen. vill inte vill inte vill inte.. men gör det ändå.

DU GÖR MIG UPPRIKTIGT LEDSEN.
KÄNNS SOM EN KNIV I RYGGEN.
utan att ens veta om det.
logiskt?
nej..
men logiken är galen.
och så även jag.

TJITJONG


Hurtful.

Jag vet att du finns där. Ändå känns det som att vad jag än gör får jag ryggen tillbaka. Kanske vill du inte men oj vad jag vill. Jag är den som kämpar. Jag är en pleaser. Men orkar jag stå ut med att få nada tillbaka? Aldrig att jag vänder ryggen eller går min väg till någon annan. Men det är jobbigt att hallå ut armen om det ändå inte är någon som greppa r..

Du är ful och äcklig så du kan dra

Happ, sitter i bilen på essingeleden och har precis åkt från frisören. Jag är så jävla ful och misslyckad. Keps i ett halvår nu. Blond brud fan. Hej då. God natt.

en förtrollad kväll

olivias present är färdig nu. kan ju ge en liten ledtråd. tror inte hon kommer fatta så mycket ändå :) den är grön. hiho. nu vart det lite nyfiket ifrån hennes sida tror vi va? skön jag är! grönt är skönt. men om du läser det lilla filuren, förvänta dig inte stordåd. det är tanken som räknas. den fina, äkta tanken.

jobbade svart tidigare ikväll. klirr i kassan, bra det! hem och kolla top model nu. sen hollywood wives. imorgon ska jag klippa mig. fortfarande ingen aning om vad jag ska göra. kanske något drastiskt. typ klippa kort. det vet man aldrig! sen på kvällen kommer förhoppningsvis prins charming.

ikväll, eller aa, den timmen som varit har jag tänkt mycket. på vad är mer svårdefinerat. livet hoppar alldeles för mycket nu för tiden. och den här veckan kommer suga och rocka på samma gång. olika anledningar ja. valle-b hoppas vi blir varm och solig. men är helt klart nöjd med om det inte regnar och är kallt! magaluf värme får jag ju senare i år iaf. big mama time now.

VIVA LAS VEGAS



kingen himself.



silverteam!

happ. vad ska man skriva här då?
ja du, det var ingen lätt fråga.
kanske något roligt som hänt idag?
ja du, det kan man ju skratta åt.
något jobbigt och tråkigt kanske?
ja du, lite i den stilen det med.
några speciella känslor att dela?
ja du, på evigt långa blad isf..

HÖRES OM JAG INTE STÖRES! 


en nypa av havssalt




varför inte dansband?

hej hej hallååååå!

jag har haft en ganska fullspäckad helg faktiskt. eller kanske inte..

fredag. svenska nationella. gick väl sådär. var mysigt att ha picknick med filip själv efteråt däremot. hans mami hade bakat dagen innan, sjuuukt goda moccarutor! mums! sen var det lunch och sedan följde jag med prinsen till körskola. intensiv kurs innan han fyller. great (Y) åkte hem därefter och ut till stallet. gick jättebra att rida och filip kom och tog hand om mig på kvällen. mys med chips och coca-cola. somna gott också!

lördag. upp i alldeles lagom tid. började jobba kl tolv. fin fin frulle först och dusch. hem och byta om. drog till knivsta och hängde med egerup. ut med grabbsen till alsike och kicka lite boll. söder bröder kom också. sen ville kalle jensen att folket skulle komma till dominick. mattis och olof bestämde sig för att göra det. men filip ville inte och jag hade inte så mycket att säga till om. men kanske var bäst det så att det inte skulle bli något vevande. kändes inte riktigt som att jag var bjuden heller. men sen är inte jag den som bjuder in mig själv heller. töntigt att göra det. en del tycker inte om en. så enkelt är det. LEV MED DET. blev en mysig fin kväll iaf med film film och marie fina smörgåsar. gillar den mamman. hon typ tycker om och bryr sig om mig :))))))

söbdag. vaknade av att jag fick massvis med pussar av en lycklig pojke. sen sa han det finaste orden som finns. okej emma, kontrollera dig nu. alla vet att du är en geek.. hiho (a) (schizo?) nej men aa. åkte till jobbet sen och där var det drag. blev en låååång stängning sen. hade helst av allt krupit ner i sängen bredvid snutten. (ja jag sa snutten. han dödar mig för det men var tvungen. hehe.) men det blev middag med mor min och nu är det WIPEOUT som gäller. (Y)

imorgon. skola med biologi prov. jobba 16-19, ut och kuta då! har varit dålig på det känns det som..
tisdag. skola och hem fort för ska klippa mig. vet dock inte hur. mamma har bokat färg men vet verkligen inte hur jag ska göra! mörkare, ljusare, kortare eller slingor? shit, i-lands problem? fixa klart olivias present.
fredag. olivia 18 FUCKING år. valborgsmässoafton. kungen fyller också år. men vem fan bryr sig om det!?!?!
lördag. kalas hos westin. (emma hoppas på premiär grillning!) hiho.
söndag. derby AIK-DIF. pappa fyller 49 år :) och FILIP ÄLSKLING har namnsdag. och fellan blir 17 år. som en liten parantes.

nej nu blev det jätttttteeeeeeemycket att läsa. men tidsfördriv är alltid bra!

JAG SÅGAR DIG FÖR ATT JAG INTE HAR EN YXA :)


boca raton florida

och för den som undrar över vissa rubriker.
tar jag bara vad som händer runt om.
om någon säger något på tv eller IRL.
sånt som står på internet överallt när jag spekulerar runt.
och detta just då som jag skriver :)

PUSSTUSS


hederby har pucken

ja men god afton på er allihopa! :)

hoppas allt är bra med er för det är det med mig. dock har jag mått illa precis heeeeela dagen. troligtvis är det pillerna som jag börjat med igen -..- hade en date med min läre olivia idag på indian kitchen. det var mys! peppe var också med. gr8! efteråt var det tydligen slut med skola för den här dagen. strosa runt på stan efter att ha chillat south park med olof och grabbsen. grinig emma fick filip med sig hem. men som tur behövde han inte tampas med mig på vägen hem själv iaf. linda och jacob var med så det fick härja bäst det ville. jag var emo enligt filip igen. börjar vänja mig.. väl @ egerups var det ett varmt välkomnande jag fick av dom. mat på bordet och fina fraser som " hur är det med dig, vad har hänt i skolan idag" och lite så. kändes bra. och marie är den enda som får kalla mig gumman utan att jag bällar ur. hehe, de närmsta vet varför. film mys och aftonbladet häng blev det sen med. (Y) åkte hem med nio bussen, usch. hatar "hej då:n" egentligen. så jag brukar säga vi ses istället. för det gör vi ju :) positivt tänkande! just den frasen sa jag och min bästa vän i borås varje gång jag hälsade på på loven. den sista gången har det däremot tagit längre tid till emellan gångerna.. men men, natalie finns i mitt hjärta ändå. oavsett. hon var den första. men man kan inte leva kvar i något som inte ligger över ytan heller. man måste se framåt -->  hiho :)  därför jag är där jag är idag. puss på er!

jag är lycklig. väldigt lycklig. men kan inte säga att jag har det bättre än någon annan för det kan verkligen inte jag avgöra egentligen. men visst får man ha åsikter och förutfattademeningar (bra fäny!). så därför hoppas jag att ni har det lika väl ställt som jag har det iaf. annars,

"YO DET LÖSER SAAAAJ"

hehe.

finns inget dåligt. bara annorlunda sätt vad som är bra för alla.

P.S. varsågod kissemissen för det fina lockiga håret! :* D.S.




lugano in tha schweiz

kom på att jag visste ju hur man hittar inläggen som bara försvinner :) här är det som skulle stått igår!


wohoo! :) min fin fina misse har varit här under kvällen. känns bra det! pratat, pratat occh pratat har vi gjort. sen slutade det med att jag gjorde små flätor i hennes hår för att hon ville ha lockigt imorn. det var kul :) och för de som inte vet vem hon, den mystiske kissemissen är, så är det katrine. när jag började lära känna henne i fyran, när jag var nyinflyttad, kallades hon katten just för att hon heter katrine. och ja, man uttalar e:et på slutet. så katrinE kan man skriva det. hiho. men usch, jag kommer ihåg att jag inte tyckte om det smeknamnet. så först fick hon heta kattis, men nej, det var inte bra det heller. så för mig har hon alltid varit kissemissen :) haha ni ska bara se sjuuuukt gamla sms på min old sony ericsson jag har. just från kissemissen. geeks vi var då. men alla har vi varit tolv år! 

prinsen har precis slutat träningen. kutat lite efter boll har han gjort. han borde höra av sig snart. annars vet han att han har en orolig flickvän! pratade även med bestie tidigare. det var kul! sånt där behövs verkligen enligt mig! bara vara döppego' liksom B)

7.30 bussen imorn.

THE WORLD IS WIDE, WANNA TAKE A RIDE? 

 
och som ni märker tog jag inte alls 7.30 bussen.. försov mig tack vare en FET jävla mardröm. igen. kul, skit kul. skrattar så jag får ont i magen. inte.. men ska göra mig iordning för skola nu. HADÄ!

DU ÄR ETT TJOCKT NICE PUCKO :)

haha, jag skrattar idag.




grolsch beer

nu hände det igen... -..-

orkar inte skriva mycket.
kissemissen var nyss här.
tidig skola imorn.
leka med pojken också.


JUMANJI!


society for lajf

japp, det var det då. idag har det regnat och snöat för den som missat det. sämst men man börjar vänja sig med april vädret.. skolan var sämst. kunde inte räkna alls och engelskan sög. sååå tråkigt -..- åkte hem med ett leende på läpparna tack vare min pojke som gick till station, spår 8, och sedan tillbaka för att pussa på mig för att det inte slutade på topp när vi skiljdes. och det ska det vara! alltid på topp! pratar med bestie just nu. hon fyller 18 år på fredag nästa vecka. jag har kirrat present. emma är bra B)

snart kommer missen. då ska vi hitt på någe kul :)

AHORA, MÍ VIDA ES UNA FIESTA !









så såg jag ut idag. syns inte så jättebra men det var kul med något annorlunda. filip trodde inte på att jag hade gjort det själv med mitt egna hår .. -..- sen såg han det :) hans tröja med. fast det syns inte heller. hiho.



sätt lite snurr på kvällen

tjolahoppsansa!

dagen har varit omtumlande. började med att kuta i morses, 25 min. hem, duscha och in till uppsala. där övade jag på mitt tal innan jag, filip, malin, jessica, johanna, linda och bea krubba på indian. efteråt var det matte (läs öva inför tal) i solen på terassen och sen var det dags. emma först ut i första halvan av klassen. blackout över vad jag egentligen sa. men när jag klev ner sa den främre raden "var du tvungen att lägga ribban så högt?" och linus hade klockat maj, 5 min prick, det är något att hurra för! så vi får väöl se, men vadå, filip hade fått MVG. då läääääär ju jag få det B) höhö, inte.. men hoppas hoppas hoppas! sen drog jag hem och har nyss ätit middag med mami. tåpeeeeeen!

och mina känslor idag var värre än berg-och dalbana. först "knulla hela världen", "sen alla hatar mig", efter det "fuck in hell att jag bryr mig", två röda efter "jag älskar mitt liv" som vände till "jag vill döda en viss person" och till sist "du är inte värd min eller någons uppmärksamhet så jag skrattar åt ditt fula leende och lever mitt wonderbara liv" :) jaa, så kan emmas tankegångar/känslor se ut! kan vara bra att veta (Y)

nästa fredag är det VALLE-B. då fyller den bästa av de bästa 18 år. hm.. undrar vad hon ska få i födelsedags present. HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖ :) fatta, snart är hon stor stor flicka. kan knappt bärga mig till jag själv kommer dit! ojojoj.. några ska skapa ett tredje världskrig minsann!

trög guzz asså

haha jag hittade vart de inlägg man inte publicerat när allt fuckat. trög jag är.. kan ju lägga upp det bara för att faktiskt :) så efter detta lilla kommer det som skulle varit i måndags då med andra ord. hiho.

PUSSELUSKAN !


vart var du när jag tog mitt straff?

precis kutat klart. ca 30 min var det. nu är emma trött! käkade efteråt lite med. duschen nu som gäller. där vankas det engelska och matte. suuuug.. sen hem och träffa mammsen en stund och ut och kila en stund med kissemissen. såg nyss på nyheterna också. snö imorn. ca en dm nysnö. kul! (Y) helvete heller.. GAH! -..-
men men, dusch var det ja. hoppas jag träffar prinsen idag. pusstuss på den!

TRUST IS LIKE A MIRROR, YOU CAN FIX IT IF IT'S BROKEN.
-BUT YOU CAN STILL SEE THE CRACK IN THE MOTHERFUCKING REFLECTION.


det finns ingen alls som du..
tror du mig inte nu,
tror du mig aldrig.

om du visste hur långt in i hjärtat du når.



hey you.


BOYSENBERRY <3

solen sken fast den inte skulle det. positivt är den nya lilla svarta! bra där emma :) försov mig imorses så han inte kuta eller käka frukóst. fast dagen började bra ändå pga solen och en sköööön busstur(?!). spanska med fina flicksen och sen lång lunchrast till klockan halv fyra. det sög till en början men sen fick jag sällis av typ hela knivsta så det gick bra. införskaffade en svart helt vanlig kjol och en ny jacka. det blir det sista, sen har emma köpstopp!! får väl se hur det blir med den saken.. :)

kom hem vid strax efter nio efter att filip skjutsade hem mig. bra jobbat, guldstjärna till honom! :) tog min vanliga nattmacka och sen snart ska jag sova. blir kuta imorn, skola och sen prommis med katrine eftersom hon frågade så snällt :*

SMELL YA WATERBALLOONS!


small things can change lives

tänkte bara skryta lite om hur lycklig jag är.








sätt lite snurr på verkligheten

ursäkta för mitt lilla utbrott. men det behövdes. allt bara försvann. väääärsta låååånga inlägget jag svär! men men, nu kanske jag kan få det att funka.

dagen har varit omtumlande. humöret har varit värre än en berg-och dalbana. först " jag äger allt och alla", sen "alla hatar mig", där efter "fuck me in hell, jag bryr mig inte", till "jag vill döda en viss person" som vände till "jag hatar ditt falska leende så mycket att du inte förtjänar min eller någon annans uppmärksamhet alls" och till sist "jag lever mitt wonderbara liv bäst". typ. lite så. men tänka positivt emma. glada tankar!

skoldagen var trevlig. lite matte och mycket övning inför mitt tal. och sedan var jag först ut av alla efter räknandet. minns inte hur det gick egentligen men de andra sa att jag hade lagt ribban högt och linus hade klockat mig på prick fem minuter (!) hur bra? sjukt bra! :) så det hoppas vi resulterar i ett mycket väl godkänt betyg.

åt middag med mami innan hon stack till träningen. somnade sittandes i soffan efter hockeyn börjat. (ja jag vet. jag leker värsta sporttönten. men måste ju hålla samma tempo som min svarta blixten inom sport. annars verkar jag trög. hehe.) missade halva top model för det -..- FATACH.

imorn bitti ska jag ut och kuta precis som idag. duktig emma! och sen blir det heldag i skolan. tidig spanska, låååååång håltimme och sen engelska. där efter åker jag och pojken till honom för att spendera kvällen där. sexi sexi! nej, hollywood väntar!

LOVE THE BEST AND FUCK THE REST


I FUCKING FOCK YO

horunges jävla fitt balle.

HATA HATA HATA.

ditt jävla mongo arsel.

sjuk i huvudet fan.

guuuud så jobbigt!



tre små stjärtar

allt som har med dig att göra äcklar. det är fint!

jag är rädd. jävligt rädd. och det är inget jag brukar vara. det känns som att jag förlorat något. något som alltid varit där och funnits för mig. stött mig så att jag inte fallit. men det är borta nu. jag undrar om jag någonsin hittar det igen. kanske borde leta under sängen en gång till..

om jag säger att jag vill dö.
är jag ett emo som bara vill ha uppmärksamhet då?
eller rent ut sagt, ett psykfall?

SÄGER SÅ, JAPP, HEJ!



captain lovetoy. ♥


you said you were my best friend, was that a lie?

jag är ledsen och besviken. men har egentligen inget att vara det för. men jag är det ändå.

tack filip. verkligen.

tack mamma för att du kom hem.


kärlek och förälskelse i all sin ära

haha som den tönt jag är klockade jag mitt tal. 4.46 min, BRAAAAAA BOSS!

träna träna träna !


sunday bloody sunday

emma mår dåligt. hon har ont överallt. emma är orolig över sitt tal imorn. jättenervös. emma är deppig. men vet inte riktigt varför.

i natt hade jag fått en del sms. de senaste vid 04.22. japp, då var inte jag vakjen iaf. somnade dirr när jag la huvudet skönt på kudden. frida hade fest ogår. men jag hade ingen dricka och ingen att gå med så. så det blev fucking åmål och flightplan istället. och självklart B&J, hallå, det var ju lördagkväll :) imorgon sätter jag igång med motionen igen. känns bra det. emma är redo! måste bli av med alla bullar jag har ätit på jobbet i helgen (a)

börjar sent den här veckan som kommer. bice, då blir dagarna jättelånga.. men å andra sidan kan jag komma ut innan alla människor kommer hem och ser mig på gatorna. höhö.

snart kommer mami. undra om vi ska fixa käk eller så. höres!

DU ÄR ALLT BRA KÄCK DU!


blueberry strawberry raspberry

så som jag är nu.
det är såna stunder som gör att jag uppskattar de där bra.
man är heeeelt ensam.
inte en människa som ägnar en tanke åt en.
medan jag har allt och alla i mitt.
det är fashion.
det är pierce brosman.
i'm festis.



största tönten jag svär!



my name is bond.
james bond.


ska placera gevär pipan mot din skalle en solig dag

vaknade underbart idag. brevid min prins som låg där så fint och pussade på mig. lycka. trots att jag hade vaknat tidigare under natten pga mardröm så var jag utvilad. han höll om mig så fint när jag snyftade.. mesiga emma. hehe. drog iväg till jobbet sen och kom hem vid fem. då var det tomt här.. men men. disk väntar. svenska tal väntar. sen är det artonårsfest ikväll och jag är bjuden. men vette fan om jag ska gå. katrine kanske ska dit. mikis ska dit. men jag har inget att dricka iaf. så det kanske blir hemmakväll med filmmys. vet inte. jobb imorn halv nio igen. kul(Y)

imorn kommer mamma hem ifrån norge. men de var tvungna att omboka flygbiljetten till buss pga det där askmolnet. men skönt det så jag får hem min mami iaf :)

hm.. undrar vad filip gör nu. har inte pratat med honom på hela dagen. känns tomt. men eftersom de ska ha grabbkväll så får vi väl se hur det slutar.. hiho. han måste ju ha världens bästa flickvän som låter honom göra saker med grabbarna när de vill leka med honom. inte konstigt att jag är känd bland de fina grabbarna som sveriges bästa guzz B)

YOURE MY WONDERWALL


nice nice bice bice

ledsen men har varit upptagen hela dagen. skola, idrott (sprang 5 km och gick 3 km, jobbigt? japp!), hemfärd med fille, handla på ica, mötte lite friends, lagade mat, käkade och kollade tv och film, han åkte, jag tittade klart på filmen :) forgetting sarah marshall, superrolig! fäny, ett tips till (Y) och förresten, måste bara flika in detta. berättade för filip idag när vi var på väg hem och stod i vassunda att det är busshållplatsen mellan stopskyltarna. han skrattade och undrade varför. då sa jag att det var ifrån hans yngre dagar jag fått det ifrån så nu änvänds det flitigt mellan mig och fina flickan fanny. FFF yeah B) bara som en liten parantes liksom..

nu sitter jag och dricker saft, inte bra! har precis ätit lite lite glass, inte bra! men ack så gott. man kan ju inte hålla sig undan dessa läckerheter :) men nu är det sängen. höres!

NOLIFER @ FACEBOOK


otroligt vad fin du är

japp, emma sitter framför dstorn igen. konstigt va? ente.. B)
var ute och promenerade med bästis innan idag, duktiga flickor! var typ trött efter samma runda som jag sprang förut. sheeeet, emma är i dålig form. men vad gör det när världen snart ändå går under pga alla miljöproblem? hehe, bra inställning :) har suttit och skrivit manus till mitt tal på måndag. emma leker lite pluggis för hon MÅSTE kirra MVG. såååå nörd stämpel på mig (Y) lagade sen middag trots att jag inte var hungrig. men man kan inte bara äta frukost om dagarna även om man inte känner för något annat. så tvinga i mig lite pommes, det smakade bättre än vad jag trott faktiskt :)
nu är filleponken och kickar boll. imorn blir det glass på våfflan med han och robin troligvis. får se hur det blir med den saken. isf blir det första onyttigheten sen i lördags! det är bra gjort emmsan! :) måste även handla då. fan. gå hem eller åka buss ifrån ica kan ju vara det värsta. typ "hej jag leker mamma utan en anledning och luffare gör precis samma sak som jag gör nu". min marddröm, typ som att springa till bussen eller motionera inför folk -..-

nu är det filmtime!

I LOVE THOSE WHO MAKE ME HAPPY MOST OF THE TIME.

och du är inte en av dom :)


we heel as a team or die as individuals

god morgon får man ju nästan ta att säga. eller nej, då vore det fel. har ju varit vaken ett tag nu. hehe. skulle varit i stan nu egentligen efter en skoldag. men det sket sig när jag mådde piss dåligt imorses. faaan vad jag hatar det. det förstör mina dagar faktiskt. men jag tror att det är på grund av alla mardrömmar jag drömmer. det får en att sova oroligt. bääää. kanske ska försöka kolla lite på mitt tal också som jag ska ha på måndag. fuck vad jag är nervös. vill verkligen kirra ett MVG men fan, det verkar lite svårt. jag är ju en bra talare så sätt men vette fan om tal är min grej. måste öva på att hålla tiden med. skriva ett jävla manus och skit. oooooorkar inte -..- det handlar om "oss emellan". alltså relationer. och den kärleks tönt jag är tänkte jag prata om olika sorts förälskelser. guuuud vad jag kommer skämma ut mig känner jag. alla kommer typ tänka "haha tror hon det själv eller, hon vet inte ens vad hon snackar om. tönt." även om jag inte är den som egentligen bryr mig så är det min största fara. eller att fröken pauline ska tycka att det är konstigt och ge mig ett dåligt betyg. fan, varför kan inte jag vara den där duktiga pluggisen som bara kör sitt race hur mycket folk än snackar om? plus får bra bertyg.. noob jag e. hehe.

frulle time, ikväll blir det snuffla mys.

ITS JUST A TALK


pipita my dear

hemkommen för dryga timmen sen. sitter här och laddar mentalt för att gå ut och kuta en stund. får se hur lång tid allting tar. emmas toppkondis är några flås bort.. tyvärr. men men, inte mycker mer att göra åt för utom just då träna lite :)
käka på indian kitchen today. mums, riktig mat som är varm går alltid hem! tåget som gällde sen. där sprang jag in bokstavligen i marcus. så vi tog sällis he. var tvungen att köpa busskort i knivsta med. och till min positiva förvåning kostade det bara 620 kronor istället för 780;- kändes fint det. tydligen som ursäkt för den här vinterns förseningar och sånt. (Y)
nej, nu ska emma få tummen ur arslet och bränna lite kalorier. vill bli mer fast, inte smalare. då dödar filip mig.. det är där problemet sitter för mig. slank och fast istället för smal och dallrig. nu kööööör vi!

HEJ HOPP, KALLESTROPP!

lustigt, när jag precis skrev kalle loggade han in på msn. höhö.


shulululu

jej! sitter i skolan och väntar på att olivia ska komma in till stan. solen skiner och det känns bra det :) dagen ser ut som följande:spanska kvar, lunch, hem, springa, duscha, laga mat, ponken min kommer, kolla bra tv och sen sova TIDIGT, måste, somnade på engelskan idag och är huuuur jääääävla tröööött som helst. fan. mår illa med.

aja, nu ska jag ta lite små pengar och dra och köpe en frukt eller så. dööööör annars.. fast att jag käka frulle bulle -..-

pussar och kramar till alla fina där ute!
 
L8ER!

ps. nu såg jag att fanny har mig som länk på sin blogg, haha vad gulligt! thanx :* ds.


första dagen i skolan

japp, så var den avklarad den. gick ganska bra iaf. matten räknade jag en sida på tills jag blev för illamående. huvudvärken bara spred sig direkt. bläää.. men svenskan gick fin fint. vi fick reda på om hur vårt muntliga tal skulle se ut och jag fick mina hjärnceller att arbeta direkt. hoppas det går vägen! måste satsa i svenskan nu för jag har sänkt mig lite de senaste veckorna. fuck.. aja, sen blev det lunchie med malin, filip, johanna, olof och jacob. tissen kom en stund sen också. fick även snuffla lite på olva. goooood! åkte hem efter det och vände i stort sett i dörren. ungarna skull tas hand om. satt där och skulle skriva klart de absolut sista på svenska nobel kuken. nej, då hade snorungarna pajjat internet. biceeeeeeee -..- filip fick hjälpa mig då. tack söta rara du! :* så kutade hem när det var 50 min kvar och stressade klart. hann skicka in den men den SÖG. fan, fail emma. du är sämst.

top model snart slut, då är det fruarna som tar plats hemma hos mig. sen måste jag sova, hur fan ska det gå till? haha, ja ett mysterium..

OFF YOU GO


it takes ONE fool to remane sane

du är så ful.
du är så äcklig.
du är så onödig.
du är så jävla korkad.
du är så satans falsk.

"nu har vi blivit portade från alla fester vi kan bli portade ifrån.
ja då tackar vi för det!"


emma kommer ut, slut.

har precis kollat klart på luftslottet som sprängdes. nu är jag äcklad, glad och oroad. äcklad på grund av alla de snuskiga äldre män det finns med i filmen. glad för att det var ett bra slut och oroad över att det finns såna hemska människor på riktigt. det vet jag. jag har själv varit med om det. sexuella trakaserrier sedan tidig ålder. av pappas jobbarkompisar, släkt, grannar, kompisars pappor med mera. inte förän på senaste året/åren har jag förstått att sådant beteende är fel. det har även lett till att jag har sådan fobi för äldre killar och män. senast i veckan har jag fått höra saker om mig som män pratar om. för nu när jag blivit så pass stor har de väl insett att jag fattar. första gången jag berättade för mamma var vid 13års åldern. men hon ville inte tro på mig men hade inget val. jag har varit med i rättegång för sexuellt ofredande av minderårig sommaren jag då flyttade hit. då var jag tio. fem lax var det jag fick. även har det lätt till att jag har svårt att säga nej till killar i allmänhet, hållt på min oskuld och varit försiktig i alla de tillfällena jag känt mig osäker. jag går inte in på detaljer tack för det är fortfarande konstigt för mig att ta hand om. men ville bara berätta en liten del av mitt liv som påverkat så otroligt mycket. det finns mer..

TAKE CARE

filmen väckte mig.


whataya want from me?

god middag!

vakna för typ två timmar sedan och har suttit och kollat bella&tyra show. fan det är ju lite kul :) duktiga tjejer det där. strax innan kl tre kommer missen och hämtar upp mig så ska vi åka till stallet. vi ska hinna fixa wilma innan vår egna lektion. filip sitter på bussen på väg hem. han är hemma ikväll någongång. vad jag har längtat! får se vart han tar vägen. för jag måste vara hemma med mami eftersom hon åker till norge på söndag sen och jag kommer inte vara hemma i helgen "/ men men. det löser sig! nu ska jag kolla klart på det här avsnittet.

PUSS PÅ STJÄRTEN


shit, vad hände?

sitter framför datorn och nööördar! med coca-cola och allt. emma skärp dig!

eller? (a)


varför passar jag inte i dina blåjeans?

olivia snufflan.

utan dig, inget mig.
vänskapen är dyr, tillbaka jag kommer, med dig som fyr.
du kan föralltid dig gömma, men jag aldrig dig kommer glömma.
tillsammans är vi oslagbara, vi aldrig kan låta andras liv vara.
nu är det vår tur att briljera, oss kommer alla få se av mera!

hiho. freestyla lite.

puss.


my hands have begun to understand

kom precis på att jag är väldigt kär.
behöver bli påmind ibland.
imorgon kommer han.
nervös jag är eller?!
ibland kan det behövas att man är borta lite grann.
nu ser jag det.
med vidöppna ögon.
men vågar inte säga det..


välkommen hem till sigtuna!

ja man tackar!

sitter hemma med mami bredvid just nu. direkt efter att jag blivit upphämtad av henne på arlanda så drog jag till glädjen. där vankades det middag och en otroligt nykär vän. alltid lika kul att se :) robin och zac, too l8!

okej, ska sammanfatta hemstads vistelsen lite mer nu.
pappa hämtade mig på landvetter med sin nya bil. han har aldrig samma som gångerna innan..
åkte hem och la mig i soffan efter en god middag med kyckling och vitt vin.
syster och robert kom. vi åkte och storhandla och de tog en burgare på max.
hem och mysa lite i soffan. mycket familjeprat som ledde till sömn sen.
dagen efter åkte syster och jag och shoppade i stan och knalleland.
fick med mig ett par leggings, två koftor och ett linne hem. (Y) plus mötte jag robin bengtsson inne på H&M.
sent hemkomna, blev bastu time och bra bra på tv.
sleepytime seeeent på natten..
vakna upp, fort iväg till sexdrega för ärenden där. hem till robban och ut med hundar. ut till gällstad och kolla henri lloyd stuff och andra fab saker.. ÄLSKAR outlets! tyvärr har emma blivit för tjock och kan inte köpa sin vanliga size i jeans eller shorts. så de jättefina söta rosa pepe jeans shortsen fick ligga kvar. så även de ursnygga replay jeansen. 300 spänn kostade båda! men inte en chans att jag köper större siza än vad jag brukar(de) ha.
ledsen emma åkte hem igen. deppade lite.. buhu.
åkte iväg med cancer en sväng och kom åter igen hem efter någon timmes äventyr. jag må hata honom, men oj vad han kan köra bejl!
bastuafton igen. sååå skönt att vi har en hos pappa. underverk för hyn!
filmmys med hela familjen. stardust blev det för pappsen ville se "robert deniro filmen" my sis' hade.
sov och vakna idag. iväg till marwan@ pizzeria miami. gratis käk såklart, de älskar mig sen jag var liten och var stammis där. pappa är deras idol!
pussade och krama alla farväl så skjutsa min amanda mig till flygplatsen. pappa had to jobba..
nu är det bara 16 veckor kvar tills jag ser de igen! äsch, det går fort. eller?

ja, det var väl pretty much it. 21 dagar kvar till olivia bli stor kikka. skola på måndag. den 10e på lördag och magaluf om mindre än 10 veckor. den här våren är fullpackad! är ni med?

GIVE ME SOME ROOM, I'M COMING TROUGH.



HAAAAAAAJ PÅ DAAAAAAAAJ

woho, adam och amanda vi datorn här! borås update i all sin ära :)
kort kort om dagarna i landet långt långt borta:
bejlar, skogsmaskiner, vin, mat, sov lite, familjemotion, massaaaaaa shopping, ärenden och lite andra saker.
emma här nu med. och håller på att bli missandlad av styvbror. japp, då hörs vi!

PUSS OCH KRAM, HA DET GÖTT, HAJ!


jag blir galen!

igår sov jag som en kung!
idag  sov jag som kattpiss.
igår var det sol.
idag är det snö.

ja ni fattar grejen, JAG ÄR TRÖTT PÅ DEN VITA NEDERBÖDEN!

-.-

ska packa ner det sista nu och gå och duscha en stund. jag tänker åka i skinnjackan ändå iaf. strejkar mot den som fixar snö! hoppas inte flygen är inställda eller något sånt fucking bice. som de brukar fan..

nej måste sticka som sagt var. hoppas ni har ett trevligt liv utan emma. för det vet jag att ni inte har! spelar ingen roll vem ni gömmer er bakom, ni måste bara ha mig i ert liv!
hiho :)

en fet jävla.. PUSS OCH KRAM, HA DET "GÖTT" HAJ!

i'm going on an aoeroplane.
and i don't know if i come back again.



bad bad bad

aa, det är dåliga nyheter här :( andrea har haft sönder pappas dator så de har ingen just nu. fan. vadå mina bloggar liksom? fejjan och min blogg? jaa.. det blir till att få stå ut. vadå liksom. det är ju bara(!) fyra dagar. hehe, men ska sova lite nu. hinner säkert säga ett par ord imorgon bitti med :) har nallen på jämt också så.

GOOD NIGHT, SLEEP TIGHT!


elmia 2010

lite mycket snack om bejlar och så nu men ångrar att jag inte åkte dit i år..
haha och btw, cancerögat och "kartellen jimme" var med denna gång.
aj..

HEJSVEJS


saved by a duck

tjenixen!

här sitter jag och har just checkat in. västra götaland, here i come! jobbat 8.30-17.00 idag. blev lite längre för att det var sjuuuukt mycket folk och ankan fick gå tidigare för mig. vadå, jag ska ju ändå bara ruttna hemma så kan lika gärna göra det där en stund också :) pratade med min syster idag också. inte alls kul. hon berättade om elmia. nej jag är inte avundsjuk! snuten hade varit där och bliviut bort jagade av tjocka "halmstads" bor, massa bärs hade det varit, blackrace med fetaste bilarna, härliga bondlörkar och fest långt in på natten. bränna gummi får vi ju inte missa heller! amanda hade haft as kul, alltså, det hade KNULLAT SÖNDER bokstavligen om jag och min fina vän hade varit där. men som manda panda sa, nästa år, DÅ JÄVLAR! hehe, nej jag är inte bitter..

anyway, käk snart och packning, har verkligen ingen aning om vad jag ska ha med mig. men men, tar väl med hela garderoben bara för det. vadå, det är ju faktiskt fyra dagar jag ska vara borta?!? (a)

TJOTJING, SLÅ EN PLING!


bipapelula

sitter framför tvn och kollar jakten på julia. gud vad jag önskar att jag kunde sjunga!! det verkar så kul och jag får världens bästa ideer som jag skulle gjort om jag var där. oh kiss me romeo(filip, hehe)!

maten var god förresten, improviserade lite så att allt som allt ser ut såg ut att vara lite lyxigare :) bra det emma! efter avsnittet blir det dusch och mys med film och chirre.

HADÄ!


babylon zoo

gud vad jag har varit duktig idag! har storstädat hela mitt rum och då menar jag det verkligen! dammat, rensat, gjort om, dammsugit, fixat i ordning och så. känns riktigt bra. frågan är väl bara hur länge det kommer att hålla i sig. hoppas hela lovet iaf eftersom jag typ inte kommer att vara hemma. :) allt detta tog typ fyra timmar. hemmfru är ett jobbigt jobb!

nu är det dags för mig att laga middag. känns som om klockan är runt fem kanske bara för att solen skiner lite i skymningen. sommar snaaaart! :D det blir klassikern makaroner och köttbullar att äta och sen sourcream&onion chips till mys ikväll. jobb hela dagen imorgon och sen på måndag är det papi time! är dock fortfarande lite sad över att min bestie inte kan följa med och vi skulle kunnat varit på elmia just i denna sekund. för exakt ett år sedan. ska kanske ringa syster sen och kolla om det är där och har lika kul som när vi var det. haha, inte troligt fan.. men men. i sommar hoppas jag på "åka-bil-utanför-jimmie-ge-mig-lite-mer-solglajjor-steka-börös" känlsa :) och ni vet "ba kasta in väskan och åka iväg som dom gör i filmer" tåppeeeeeeeen! höhö.

nej, stekpannan och katrulle ropar på maj!

THERES A NEW LOVE IN TOWN


hejsan hallå!

påskafton i all ära är det idag. inget speciellt för mig direkt men aja. mamma på jobbet och jag ligger sjuk hemma.

gårkvällen var nice. jobbade till strax efter fem och åkte direkt till jasmine efteråt. där vanakdes det påskmiddag med härliga skratt och sköna historier samt skvaller. mätta och belåtna av både sill, köttbullar, janson, lax och fina desserter spelades det roliga spel. sen var linn och cissi tvungna att åka hem. jag, olivia och mikis stannade kvar och drog med tolv bussen till märsta station sen. jasi till KC/corner eller vad det nu blev och vi till siggis. på bussen mötte vi peeps som vi drog på jessicas "fest" med. väl där var det bland de oskönaste människor man kan träffa. men fick iaf säga hej till min käre robin m.fl. och hälsa på sitt EX. nej, det var ingen hit. påminnde bara om varför jag dumpade honom två gånger för ca två år sedan. haha. så jag mina 50 meter hem igen. la mig i sängen och sov.

ja, och sen vaknade jag härligt för ett tag sen av att solen sken som aldrig förr typ. fick mess av älsklingen också som sitter i bilen på väg till hea. stackars liten.. han håller mig uppdaterad iaf :) och på måndag är det min tur att få semester på riktigt. att bara ligga här hemma ger inte så mycket faktiskt. mest ångest. BLÄÄÄÄ!

nu blir det solish på balkongish med good music. glassen är redan slut så får hitt på något annat kul.

"SMÅ NEGRAR I SANDEN"




hard work work

lålngfredagen består av jobb nu om 20 min och senare ikväll påskmiddag hos jassie :)

LATER DUDES!


scarthursday/skärtorsdag

shit bra dagar de som varit. tänkte dra de lite kort sådär.
åkte till filip på onsdag förmiddag. vi chillade lite och emma stukade tån så hon inte kunde gå.
mattis kom och gjorde oss i sällskap.
lite middag på det innan filip tränade och jag och addeboooi kollade på.
väl hemma utslitna blev det nattkrubb och sängen efteråt.
vaknade i morse med världens snuva och lite feber.
vi bädda och städa runt lite efter frukost och dusch.
in till stan till mitt utvecklingssamtal.
filip käka lurre med hingsten.
jag hem med ännu värre feber och snuva filip kom lite senare.
lite middagskäk och mycket intressanta samtalsämnen.
mys i soffan med biggest loser och sommarplaneringar.
sen det sorliga...
sa hejdå till filip och gav honom ett påskägg vid busshållplatesen. en vecka och en dag tills vi ses igen. och där brast det! tur att jag förhoppningsvis kommer hålla mig sysselsatt så tiden går fort!
sitter och käkar B&J och kollar på the island. och snuvar och är sjuk. så kan den fina skärtorsdagen se ut för en 17 åring det med :)

ska fortsätta med det nu.

CYA!


RSS 2.0