påskharen kommer till emma

ledigt i ca två veckor, känns huuuur fint som helst! :) de kommer bestå av kärlek, vänner, saknad, bilar, fester, alkohol, bio, jobb, fredagsmys, släktträffar, födelsedagar (jacob blir 18), skvaller och bara bra saker! skolan är som bortglömd i mina tankar. sjukt bra! har presterat bra på mina prov jag haft, tror jag, eller aa, espero que haga. hiho, vet inte om det blev rätt där men det är skitsamma!

ligger och har precis kollat på patrik 1.5. bra film, har sett den förut. och tidigare har jag fått så fina sms så att det blev lite blött på tröjan.. hehehehe, nej emma inte blödig! men inte konstigt att jag gått med i en viss grupp på fejjan för det. stämmer fan :) imorn får vi se vad pojken hittat på. ska åka halv tolv bussen dit och hitt på någe fint. sova där också. lääääääängtar. att ligga på sin man bröst och mysa är bland det bästa jag vet. och där lämnar vi det området!

slänger in partypics med :))))))

NATTEN ÄR UNG OCH KLOCKAN ÄR BARA BARNET.



nöjd grabb!



"600 bönder - ESLÖV!"



sugna partybrudar :)



mannen med den vita hatten och DJ hansom.




taggade till tudeeeeeen!



PEACE OUT!




like a hard candy with a surprise center

ja ni alla små grodor. emma har ätit thaisopppa till middag idag och degar framför datorn och teven nu bara. som sagt, filip är hos syrran och har det säkert jättetrevligt. ska bli skönt att få träffa honom imorgon :)

tänkte på en sak i bussen idag. det satt ett pat tjejer bakom mig och jag lyssnade väl lite med ett halvt öra. den ena till den andra "ja men förut brukade jag göra fruktsallad varje dag men det tar sån tid juh!"  HALLÅ?! vadå tid? det tar fem minuter ungefär. och det vet jag för jag har testat. gjorde det i en reklampaus på femman förut och jag hann! shit vad allting ska gå så fort nu för tiden. vad gör folk hemma egentligen? om man inte ens kan ta fem minuter att göra sin fruktsallad som man brukade förut för att man inte har tid, då är det ju knas. fem minuter av sitt liv kan vara mycket eller lkite. det kan jag hålla med om. men ni fattar vad jag menar va? aja, det hoppas vi på iaf :)

ikväll är det mästarnas mästare, dating in the dark, cougar town och btw, vart fan tog DESPERATE VÄGEN?! :O ledsen emma... men hon håller tummarna för göteborgarna frölunda att de vinner över linköping ikväll. hon vill ha en glad filip nämligen :) så kom igen nu frölunda indians! (Y)

EMMA LOGGAR UT, SLUT.



aa men typ så bra blev det i lördags.
:)


för jag är kung kung kung i baren!

nej men hallå på alla små söta där ute! :)

sitter i skuuuuuulan och har precis skrivit lite på min svenska uppgift. känns bra att den ska vara inlämnad på måndagen efter lovet. hinner kanske till och med läsa boken då! (Y) dagen ser ut som följer: spanska 11.15-12.30, lunch och sen hem. svårare än så blir det inte. höhö. sen kväll är det ju toppenkväll på TV! filip ska åka till sin syster som fyllde 23 år igår, grattis ida :) och sen på onsdag är det lov!!!!!! eller aa, alla på skolan har ju utvevklingssamtal men oj vad jobbigt det är att gå hit en halvtimme på dagen. eller aa, det är fan det.. ehehehehhe.

har bokat flyget till pappa nu, måndag 5 april 11.30 åker jag och kommer hem torsdg 8 april 17.15. mm, ska bli skönt att komma iväg och träffa pappsen lite :) sen på lördag är det den 10e. oj, fan. det trodde jag aldrig. nästan lite stolt ver mig själv och fille.

HEJ HOPP


aldrig förr har världsproblemen varit så stora

ja att ta livet med en klackspark vore inte fel! precis som våra kära hollywood fruar. oj, inte långt kvar innan man får sig en nypa kärlek av att bara kolla på dom. hehe. just nu är det top model 13 som är på tv. fan att man inte bor i USA! de har bara med tjejer som max är 170cm långa. hallå? jag är så lång! fan för sverige..

iaf, sutti och vaktat barn idag. pluggade även en massa biologi och känner mig nökd med lite klirr i fickan och kunskap i my head :) svenska provet sög idag. jag ordbajsade bara lite grann så får vi se vart det tar mig. annars är det väl rätt okej för tillfället. tyvärr inga cash på mobilen men fixar det imorn! det enda som saknas är bra ny musik att rocka världen med, en tripp till magaluf och en älskvärd pojkvän bredivd mig. är det verkligen för mycket begärt? hiho (a)

nej nu börjar det!

TÅPPEEEEEEEN!


go kväll, go kväll

ja jag ligger och är as trött i min säng nu men orkar inte sova. är rädd att somna och aldrig mer vakna. och det vore inte bra det! har ju så mycket jag vill göra, säga och berätta för världen än så länge :) men men. kollade festival igen tidigare och gav fanny typ jättemånga filmtips, det är bra det! något som inte är bra är att det tar dagar innan jag får träffa min PV och att den bästa av dom bästa inte ska med ner till pappa. men plikten som dotter kallar så jag har inte så mycket till val. sen ska filip till hea och vara där lördag till fredag. men det är rätt okej, just för att jag inte är hemma då. men oj, jag saknar honom redan efter inte ens 24 timmar, hur jag jag sen då? hm.. den dagen den sorgen. inte tänka på det dåliga nu inte :)

jag vill handla kläder btw, jättemycket kläder. vill att våren och sommaren ska komma med storm steg! så den "smala fina emma" komme tillbaka som boråsarna säger... -.- vadå, jag kan väl inte råför över att jag blir äldre och tantig? bice. men inte mer om det dåliga som sagt! bra med MT! :) visualisera är vad som gäller.

mamma har bäddat nytt i min säng, gött. nu ska jag lägga ner den här verksamheten för ikväll!

DET VIKTIGASTE ÄR ATT DU SKA VARA LYCKLIG.
DU FINNS I VARJE STEG, I VARJE ANDETAG.
EN DAG UTAN DIG OCH DET KÄNNS SOM ATT JAG DÖR.

min kärlek.




fight for this love

hallojsan!

bakis är jag, trött är jag, mätt är jag. sitter och kollar igenom gårdagens bilder från festen. haha älskar när folk ska låna kameran och ta bilder på sig själv och andra! dagen var superb, vakna med älskling och vi hade det nice som vanligt. sen deg framför teven då jag somnade i hans knä bokstavligen. hehe, liten snuffeltrött emmis då (a) iväg i det underbara regnet för att åka hem och fixa. det gick bra, var faktiskt väldigt nöj med hur jag såg ut konstigt nog. men trivdes jättebra i kavajen, conversen och det svart kjolen med paljetter :) fest heeela kvällen. vi fint people var först för en gång skull och hade lite förferre med DJ battle typ. haha och oj vad man älskar att se sin pojkvän köra järnet. bäst! sen efter lite bärs, cider och vin(?) så åkte vi hem. shit, då började jag må dåligt, filip ponken med :( men aja, käka fylletacos när jag var hemma och däcka i sängen efteråt med en blodiga knogar..

hade glömt ställa fram klockan i morse så jag fick rusha till jobbet. men vem tänkte på att flytta fram den mitt i natten när det endast är alkoholen som talar? nej juste.. höhö.  käkat sallad med mami och syster nyhss och nu ska jag ligga och softa fram till imorgon. då är det skola med svenska prov och biologi plugg. sen barnvakt fyra till sju. det duger men filips syster fyller ändå år så vi kan inte träffas. så varför inte tjäna lite cash medan han är borta?

hahahaha får se om jag lägger upp några bilder här istället för face. det är ju strängt förbjudet att publicera saker där för att ALLA kan ju se! daaah... ännu bättre fan B)

HA DET BÄST, LIGGA PÅ FEST?



WOHO, emma är med hon med! :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


lördag ååhhhhh lördag!

"små nergrar i sandeeeen"

haha ja den kan ni fundera på ni! sitter filips sköna soffa och ska snart kanske göra lite pannkakor. sen ikväll är det härj-time för mig och min fiiiina vän OLIVIA WESTIN :D lite bira ska sitta fint det! sen imorn ska jag jobba kl nio, inge kul det.. men måste ha lite cash där! :) nu ska jag kila.

LEV LIVET

http://www.kongregate.com/games/Ninjakiwi/bloons-tower-defense-4


kl. jerry i knivsta

shiiiiit, bar dag idag fan. det var varmt ute och luktade vår när jag skulle åka till skolan. soft eller vad? väl framme hälsa jag på massa människor och sen gick och shoppade lite. två halsband och ett nagellack som ska göra de starkare. hoppas det funkar! men nu ska jag hålla koll på grabbarna som härjar för fullt! i'm  bitch!

PUSS OCH KRAM


maybe this is your lucky day

trots att jag har ont i kroppen på de "febriga ställena" så mår jag faktiskt bra :) känns helt okej även om jag har matteprov kl tre som jag inte har pluggat något till. äh, det får bli som det blir. för jag ska åka till min filip sen efteråt. och det gör min dag! fast att inte veta vad jag sa ha på mig idag så känns det lite knas iaf. haha, så kan det ju också vara. men det är bara för att jag inte vet vilken jacka jag vill. henri lloyden är varm och skön men inte om det blir för varmt. men vill heller inte frysa med bara skinnjackan.. fan, vill ha nåt mellanting. varför har jag inte det för? kanske något som ska införskaffas :)

dags för dusch och packning!

HAVE A GREAT DAY :D


Att drömma eller inte, det är frågan..

Ja god morgon på er allihopa! Eller aa, jag gillar det inte -.- vaknade nyss av en fet jävla mardröm som jag verkligen inte tyckte om. Råkade skicka dum sms till älsklingen och hade så smutsiga tankar om sin fina vän. Jag måste ju vara helt lost i huvudet.. Syster sprang in när hon hörde mitt skrik. Haha ojoj.. Så nu ligger vi i min säng när pratar :) och btw, bloggar från mobilen. Sjukt kul ju! Men puss och kram!

snart den 26 mars

ja det är det faktiskt. känns bar att det har gått snart tre hela månader på det här nya året. en fjärdedel! shit vad tiden går. och om två veckor och en dag har jag och filip varit tillsammans ett halvår. oj, det låter sjukt mycket ju. :) happiface på den. det ballaste är ju nästan att om vi håller ihop till en ett års dag --> 10-10-10. japp, 10 oktober 2010. vore något et va. vågar inte ens hoppas på det.. men men. på tal om tid. 11 veckor kvar till magaluf. tiden rusar förbi på våren vilket är TUMMEN UPP! för då¨kommer härliga sommaren efteråt. muuuuums. kan känna den varma solen ligga och steka längs kroppen på en kritvit strand. ren lycka det där. nej nu börjar jag "dag drömma" mitt i ju. hehe. 18 år känns för mig hundra år kvar.. men glad för andra som fyller tidigare som i typ april, juli, augusti, september. fest säsonger. för på vintern och kall höst är det inte många som vill bära klänning och höga klacka tack vare all snö och skit. så när det är min tur ska jag hyra typ universeum och ha värsta beach partyt för alla mina vänner :D ja, önska kan man iaf... Quiero que tenga una fiesta en universeum con mis amigos! haha spanish tönt jag är...

nej, nu MÅSTE emma sova!

NATTI NATTI



de fredlösa

har precis legat däckad i min säng och kollat klart på den sista johan falk filmen. as bra men kunde fan slutat bättre! sorligt men realistiskt. typ som denna värld är :)

känns bättre just nu men har inte ställt mig upp än så jag vet inte till hundra. kanske gjorde alla ibumetin effekt som jag tog för några timmar sedan. (Y) var nyss lite hemlig med min pojkvän och det var kul. gillar mystiska grejer.. moahahaha! eh eh eller? nej men lite kanske jag gör. och ser fram emot morgondagen och lördagen så sjuuuukt mycket. en riktig egerup cup kommer det att bli! känns fin fint det. och sen vill jag ge cred till söta pernilla som bjuder så snälla människor tills på lördag! :) kan bli intressant det där.. hehe.

ska pussa på den allra bästa nu.

PEACE. eller nä, gillar "the bomb" spänningen..

och att jag kunde vara en så bra skrivare hade jag ingen aning om.
till och med lilla jag kan beröra :)


sjuan när jag och katrine drev med alla fjortisar på pea.


gangsta/ghetto emma i börös 2009.


"emma-åker-in-till-stan-för-att-ha-dejt-på-kaknästornet-med-oscar-cigg"


möte med KGG.


nyklippt sommarglad tjej med bästa peaken ever.


och här har planet landat för stunden.
aj aj........
-.-

haha shit, vad hände?

"hela släkten åkte till turkiet."

ja om jag hade ett svar skulle jag säga det.

i mitt huvud just nu:?


bjuder på lite bilder!













från malins 18-års firande :)



usch och fy och blä

aj aj.. emma mår inge bra :( fick åka tidigare ifrån skolan idag för att jag var helt yr och glansig i ögonen och jättetrött. känns som om feberär på väg för då brukar jag alltid få ont i nacken eller vad man ska säga. och det har jag nu. suger isf för att imorn är det knivsta med pojken och på lördag är det PERNILLA 18 BAST som gäller! men men, ska lägga mig lite och vila innan jag sedan lägger mig jättetidigt. sömn är bra har jag hört. vilket jag tyvärr saknat de senaste dagarna.

iaf, har haft en otroligt ovanlig rolig idrottslektion. vi mest bara lekte och skrattade hela tiden. tummen för det höga mungiporna! sen spanska som jag och filip köttade lite med. känns jag vet inte hur bra att faktiskt kunna jobba med min darling utan att det blir konstigt sådär i skolan. vi är bäst :) sen efter det var det lunch och jag åt inte för aptiten sa något annat. så vi traskade vidare till hennes&mauritz och båda två köpte var sitt par skor. filip vanliga dojjor och jag mitt första par svarta ballerina. jarrrrrrå'! då var det dags för MT-fucking-prov. skrev sju sidor och det var sjuuuuuukt jobbigt. pennan bara flöt och jag fick skrivkramp fan. hehe. sen drog jag. då var all min energi slut.. åkte till mormor och morfar för att han fyller år idag, på självaste våffeldagen så där bjöds det på allt möjligt. gick bra det men mår fortfarande dåligt. och tack filip för att du ändå tvinga mig att äta lite lunch efteråt. tog med mig från chaggi. det gjorde lite och mycket bra :)

hemma nu iaf. syster yster sitter bredvid och skriver korsord. 'hej farmor' eller vadå? gungstol och garnnystan nästa? haha nej men det är lite gulligt. men aa, sleepie klockan ringer!

KARTONG? NEJ, VI SJUNGER EN SÅNG!


och grattis moffa. 66 år, mer blir det ! :)


B&J - blow and job

jo men god afton! sitter här och kolla på sex rehab och käka ben&jerrys. mums!

idag har det varit en superdag med inslag av bice. var i skolan tidigt, åkte tåg med bästa. skrev mitt boilogi prov. lunch på IKEA med fille, bea och johänna oxpänna. filip tog såklart köttbullar.. :) tillbaka till skolan. chajlade med geograferna och plugga lite själv. var på värsta plugghumöret hela dagen! skrev nästan klart hela min svenska innan lunchen när jag väntade på det braiga sällskapet! sen iaf gick jag, filllllliiii och jojje på stan en stund. sen började min "riktiga skoldag". han åkte hem men fick med sig min mobil. suck. iaf, räknade lite matte fast att det var svårt. hängde på engelskan ocvh drog till kniven sen. väl hos egerup var inte filip hemma så jag och resten av the family åt middag. han var hos dator-doktorn lars tvärs över gatan för att han hade råkat stänga ner nästan hela sitt arbete han jobba med utan att spara. SMART. inte direkt. en ledsen grabb kom hem och jag gjorde honom sällskap över en bit mat. sen så frågade ahn så snällt om jag ville hjälpa honom med att skriva om allt. och SJÄLVKLART sa jag med ett leende på läpparna. så jag och filip har haft vår första pluggstund tillsammans ever :) haha, vad bra att det gick bra! kanske kan hända igen bara för det. sen kom mami och hämtade vid ica. handlade lite och for hem. syster har åkt en sväng över natten så bara jag och mammsen hemma nu. känns bra det med. oj oj oj va text det blev nu! brukar nog inte skriva så mycket men mitt humör är suuuuuuuper idag. tack för den här dagen så hoppas jag att morgondagen blir minst lika bra! :)

film nu.

MOVIESTAR OH MOVIESTAR AAHH, YOU THINK YOU ARE A MOVIE!

hehe..


this years love is feeling like a dream in heaven

kan inte sova. ska upp 6.30. kul. nä, inte ett dugg. men så är det. prov imorgon till och med. tåppeeeeeeeen..

vill att tiden ska gå fort fort fort. våren ska vara här till efter påsk på riktigt annars vet jag inte vad. vill börja träna. börjar bli lite galen. i want to become a strong independent women. höhö. eller? nej men det stämmer faktiskt bra och en man vid sin sida som säger till en hur bra och fin man är är inte heller fel direkt :) finns så otroligt mycket jag vill göra nu för tiden så det är KNAS. blir nästan lite creepy.. men men, vad ska man göra?

längtar tills på fredag. då får jag förhoppningsvis härja med pojken och sen på lördag med bestie. kommer bli NAAAAAAAJS!

nu vill emma faktiskt drömma sig bort lite, i sin ensamhet. men så får det bli!

BRINN HJÄRTAT BRINN


glad arg irriterad kär och tacksam

ja, det är hur jag känner mig just nu ungefär.
glad för att jag är ledig på lördag och hade en jättebra träff med fanny :)
arg för att saker jag vill beställa till sommaren är slut..
irriterad för att jag inte förstår något av biologin jag har prov på plus att jag är trött och har ZERO aptit.
kär som aldrig förr.
och tacksam för över det jag får av alla.

har varit en allmänt vanlig dag förutom när jag snicksnackade med Fäny i två timmar och oj vad bra det var :) måste göras om! åkte hem efter det för att plugga egentligen men det sket sig ju. känner att jag kommer få värsta nervsammanbrottet snart så ska nog stänga in mig på mitt rum ett tag så att ingen oskyldig blir utsatt! vill bara somna och vakna upp en ny dag och må bra (Y)

stundens tankar: framtiden med nära och kära

PUSS OCH KRAM, HA DET GÖTT HAJ!


nätter av alla slag är unika

oj oj.. sent för en skoldag! men, vem bryr sig? jag vill leva i nuet :) och då inte tänka på morgondagen. för den kommer som den kommer och jag kan i stort sett ALDRIG ana vad den kommer att ge. kanske förändras mitt liv snabbare än jag trott?

men iaf, har precis kollat klart på en gammal goding. festival, en svensk film ifrån 2001. den väcker många många känslor för mig. kanske för att jag var kär i rockstjärnan marc när den kom och jag bodde i borås.  hehe och sen är han alltför speciell i filmen. älskar killar som man inte vet vad man får utav! typ en egerup (a) har tänkt på ifall jag ska gå och käka upp en cupcake min kära syster gjort. men får se. svullo emma har inte långt kvar. när det blöta har försvunnit för det mesta och det är lite varmare ute ska emma göra något hon tycker om och får ut något av. springa i skogen!! :D konstigt nog. det trodde ni inte om mig va. men faktum är att jag älskar att träna. men bara rolig träning. typ dans, ridning, fotboll på gräs, leka lekar, springa löpbandet på gymmet, hoppa hopprep, boxning, powerwalk och att busa runt kan vara det absolut roligaste och jobbigaste. just för att man skrattar så mycket :) haha, filip och jag kan vara något av experter på det på morgonen.. han väcker mig och jag får ryck och börjar härja. slutar oftast med att jag får göra frulle eller att vi däckar en timme till eller så. på tal om inget där liksom..

nej, nattkäk var det dags för. synd att man inte var ensam så kunde man tagit sig en gourmet middag. alla vaknar ju så fort mixern, mikron eller något annat är på.. -.-

JAG ÄR GLAD OCH REDO FÖR LIVET. NÅGON SOM SKA MED?


tventytwo in tha mars :)

12 veckor till magaluf!

har precis härjat runt här i vår lilla lägenhet med syster och mamma så är liiiiite trött nu. hehe. skolan idag var bra. kände mig nästen lite finklädd med min första kavaj och snygga smycken. glad emma :) var duktig och lite aktiv på svenskan och åkte därefter hem till pojken min. superfeint! hade även med mig amanda i uppsala idag för hon ville kika på kläder på new yorker och cubus. så vi hade lite systra-time. niiiice. hon var på skolan med och träffade malin, johanna, filip och jacob. och självklart coachen nicolas :) det var kul. sen åkte hon hem med mami.

imorn är det inget på schemat förutom skola då. måste plugga inför provet på onsdag då! hehe. hoppas jag får träffa fanny senare också. men det ska vara på bådas villkor. måste kännas bra :)

frölunda vann mot linköping ikväll nu med, en glad filip då. känns alltid lika bra det. då är jag också det! sova/filmtime nu.

SLEEP TIGHT THIS NIGHT


smultronstället

klockan mycket. men jag och min syster kollar film nu. G.I. Joe :) börjar ju sent imorn så det gör inte så mycket. träffade älsklingen en stund nu på kvällen också, efter bandyn. härligt att se honom glad med hingsten och mäktiga olof. höhö. kollade lite kenny och hängde. annars inte mö. var tvungen att åka sen och det var inge kul det.. ledsen emma :( men hon blev snabbt glad när pojken sa en massa jättefina saker till henne :) och nu är det läggdags.

WOLLIEBOLLIE


"god natt änglar"









en trött, sliten, osminkad och bakfull emma sitter i pojkvännens tröja och käkar stora systers cupcakes.
gårdagens fylle nagellack också som fina malin gjorde.
hon hade och lilla jag ville också vara med och leka.
resultatet, grymt!
 

btw, rubriken är något filips pappa säger till oss när han ska gå och sova.
om det intresserade någon.
höhö.



det gröna monstret

styra över sina känslor kan man inte.
men att hantera dom går.
jag jobbar på det.
emma-terapi nu.

"var vän med dig själv som du måste umgås med varje dag"

lättare sagt än gjort.

"kärleken är det enda som blir mer ju mer man slösar med den"


S-söndag

hej hej halllöööö!

för tillfället sitter jag i köket och kollar på när en massa gubbar försöker få loss en SL buss som fastnat och vikt sig i brännbo backen. händer varje vinter x antal gånger.. suttit där över en timme nu.
 
jaja, jag kom hem från jobbet för en liten stund sedan. så ovärt. hade inte ens behövt göra det idag. suger för annars hade jag kunnat sova hos filip igår istället för att åka hem med alla grejer (som jag inte minns att jag hämtade..) och gå till jobbet 8.30. BÄÄ. anledningen till att jag inte minns att jag tog hem alla grejer är för att malin fyllde 18 år igår och vi hade en ÖVERASKINGSFEST för henne :) haha hon hade inte anat eller fattat något. lyckat det var! nadja, jessica och linda hade gjort jättego' mat och till det förtärde jag, filliibooii och olof lite apor. det satt fint. kladdisen till dessert var gudomligt god! lite ölspel på det, mera vin, massa singstar och galna bilder också så var jag tvungen att åka hem. filip gick också hem då. han skulle ju upp tidigt idag och dricka lite bira så att... ja. tummen upp på den (Y) malin blev jätteglad och vi skrattade jättemycket och av mig och filip fick hon en fin fin present och choklad i mängder. hon älskar det. hiho. men ett lyckat kalas var det! :)))))

nu ska jag kolla lite TEVE och så ska jag åka till filip ikväll sen. blev ett jobbigt hej då igår kväll nämligen och så får det INTE vara.

PÖSS PÖ STJÄRTEN


emma egerup

GRATTIS TILL FINA MALIN KARLSSON SOM FYLLER 18 ÅR IDAG! :D

japp, det fick stå först så man vet vad det är som gäller. höhö. snart in till stan en stund. och de två kavajerna jag köpte igår så har jag ingen aning om vilken jag ska behålla eller inte behålla. de är så lika men ändå så olika. en blå med ljusblått foder och en svart med vitt /gult foder. ja, som sagt. i-lands problem! RUSH HOUR NU!

UPPTÅGE', JA DET ÄR NÅGE'!




"treans rumpa!"

woho! :D 

hemkommen till fille med mattis också. vi har precis varit och kollat på vassunda när de vann sin serie. HEJA HEJA VASSUNDA! ikväll blir det bara chill och imorn blir det vad det blir :)

har inget vidare kul att berätta just nu. livet flyter på bra och är kär och gla, sugen på kexchokla'

HADÄ


Carl Jan

har gjort lite engelska nu. och oj vad min säng skriker efter mig. ska bli skön att lägga isg. ser ju inte direkt framemot att kliva upp 05.20... men men, skola it is!

nu ska jag reta min syster som jag är expert på. hehe.

GODDELINIGHT!


65 D och 75 E

ja men god dag på er herrskapet! allt bra? här är det brabra :)

ovärd skoladag idag. en spansklektion från kvart över elva till halv ett. då blev et lunch med perris och olivia på subban och oj vad vi planerade hennes partaj! det kommer bli jättekul om allt och alla sköter sig. nästa helg blirre det då. den här helgen är det jobb på söndag men annars inget planerat. snuffla på bollen och pussa lite på pojken kanske. låter bra i min mening iaf!

jag och min älskade sis' ska ner till storagatan och fika med böllen senare och prötä lätä börös. hehe. det blir nice! imorn blir det hufvudstaden med lite shopping säkert och biomys. älskling har ju träning så aa. vi gör lite av det vi äger fett på. spela boll och spendera pengar! :)

sklan tar mycket stryk nu. men jag jobbar på för fullt. redovisning imorn och på torsdag. biologi och MT prov nästa vecka plus att jag måste gå på alla lektioner tack vare frånavaron.. som då är pga det illa måendet jag får av vissa människor. men det är bara mig själv jag kan skylla på när et gäller den fronten. 

nu ska det käkas och några sista värmande ord..

JAG ÄLSKAR MINA CONVERSE! :D  



min syster för typ tre år sedan.
nej, vi är inte lika..



valde en bild som visar lite av vem jag är.

EN BITCH
(med hamsterkinder :D)


lediga måndagen

ja igår skrev jag inget eftersom jag var upptagen heeeela dagen, match och sen fille :) vi spelade 0-0 mot mjällby och oj vad uselt.. svenska mästarna mot nykomlingarna. jjjja! men så kan det gå, (när haspen inte är på..hiho).

kollar på svenska hollywood fruar, bäst ever! och ska snart lägga mig för att det är kosla imorn. syster är här och ska vara det i ca två veckor. hur ska detta gå ihop när jag levt enbart med mami i flera år. hjälp mig gud min skapare. eheh eheh..

läste nyss lite kommentarer. och för att svara lite kort så nej, filip har inte gjort något. så på den fronten är det lugnt :) och sen är det en liten rolig sak. haha. en del tror verkligen att allt handlar om antingen sig själva eller vissa personer. IN MY ASS. är fortfarande jävligt känslig och vägrar ta upp vissa saker igen. jag mår bra och våga bara förstöra det för mig. kepp your, all of your, hands of. att inte alltid stå i rampljuset kan vara surt för vissa. HELT FÖRSTÅELIGT.

haha :) det var det det. nu ska jag kolla på mina små bebisar fille och freddan och bli GLAD igen. bort med fula tankar!

SKÅL!


feel the wheels spinning in your life

broken bells - the high road




absolut är absolut

'doing things differently, leads to something exceptional.'

början på ett liv t.ex.

3 september.
oj oj oj..


du borde sova med ett öga öppet.

fest hos perris den 27e.
HÄRLIGT!
alkohol i kroppen, farligt.
olivia kommer spåra.
jag kommer spåra.
ingen, INGEN, ska få förstöra kvällen.

ALL IN - NO REGRETS

och du, jag glömmer ALDRIG.
you'd better watch your back.


final fantasy fab

god afton mina damer och herrar!

tänkte bara berätta att jag har upptäckt likheter mellan hästar och människor. hur mycket träningsvärk man än har så är det alltid bra med härlig massage. igår fick jag se hur min pojkvän både pinades och njöt av sin onda kropp som fick sig en omgång av mina magiska händer. och den här kvällen fick D.C. (Daddy Cool) genomskåda samma känslor i stort sett :) haha. kul att man kan göra lite nytta iaf.

nej på spåret snart slut och då ska jag kolla skavlan och national treasure.

HAVE A GREAT AFTERNOON :)


vårkänslor i luften

varför gör han mig så kär?






på högsta hemma i solen nu.
skola 15-17.
stallet 17.30-19.30
filip kommer.
fredag i all ära.
:)


penetration

min pojkvän är MIN pojkvän.

din pojkvän är DIN pojkvän.

okej?

att titta är en sak.
men att se.
är ett helt annat universum.


söta isabelle, fina maja och min converse oskuld är tagen

ja men dåså, rubriken säger ganska mycket om vad som händer. sitter i ett grupprum och har engelska. fast ine för att det direkt hämder så mycket..
nyss på MTn röstade vi fram att vår klassresa ska ta oss till deutschland :) shit vad taggad man blir när man pratar om det! och inte är det dyrt heller, ca 12oo svenska riksdaler för t/r iklusive boende. yeah, max and calvin, here i come B)

slutar fem och ska då åka till knivsta. har köpt maaaaaassa godis också. då blir nog grabben glad. nu kommer olof och gästbloggar. jjjja...

FIRI bangaru?

och där var min käre vän olofs fina ord :)

SEE YA L8ER


..ooOO('.')



hells good sweets

abow, sex rehab with Dr Drew nu!!!!!!!!!!!!!!

favvo program... hiho.

KANAL 5


sött och surt

shiet fään, brå dåg idåg. eller aa, med för lite mat, för mycket skrik och ingen segerkyss så var det väl okej. lite hes nu men som tur svimmade jag inte helt tidigare utan johanna var där och tog emot mig :) min lilla lilla hjärna fick lite för lite syre under några några få sekunder. men fuckat var det! hehe. vi vann fotbollen och kom trea i innebandyn. ändå bra jobbat tycker jag. min kung var king. lite arg och lite glad. det är så det ska vara när man håller på med sport! jag är ju med i skollaget i fotboll men orkade inte vara med idag. dessutom är det MYCKET roligare att spela på gräs ute :D

imorn är det torsdag. blir heldag i skolan och sen till knivsta och hänga tror jag. om fille inte får för sig något annat eller plötsligt kommer på att han måste fixa/göra något annat. bäää på den isf! men jag tycker han är ganska söt ändå :) tur det!

olivia var min guldklimp idag. utan henne hade jag aldrig haft det roliga jag hade idag. och det med säkert! synd att du inte ska med på söndag.. :( men vi ses ju med kvalitet på lördag. lite snuffel på den tycker jag. och just nu är jag på relativt bra humör iaf. känns bra det. hoppas det håller i sig en liten stund iaf.

and for the record.
idag, för exakt 5 månader sen, en skön lördag kväll på väg hem från knivsta kl. 18:29 fick jag ett sms,
"bara så du vet är du min flickvän. <3"
det lilla har gjort så mycket att det inte går att finna beskrivning för.
kommer aldrig glömma.



där har ni den.
inge bra bild men oj så bra gjort.


some moments when you truly see the truth

att vara så kär så man inte kan sätta ord på det. är det bästa som finns. när man kan få ett sådär sjukt skönt leende på läpparna av bara tanken på den andre, börja gråta när man tänker på allt fint sin kärlek sagt och gjort för en och när han är i tankarna 24 timmar om dygnet hela tiden. man blir lycklig av att vara med varandra och när man skiljs åt är det som att få kniven rakt igenom. att vara sig själv och förstå sig på den ena. och göra allt för att det ska funka och ett liv utan sin andra halva, finns inte. 
det kallar jag kärlek.

denna man är min kärlek.



älskar bilden, älskar dig.

Axel Filip Egerup




cougars are HOT

tjo fan!

kollar cougar town. sheit vad nice! lite kul ju. hehe. och mitt lilla uppror som nyss var är inte kvar på samma sätt. hur skönt? JÄTTEskönt! tror det var ett sms jag fick nyss. shit, vårkänslor is in the air. vill inte hänga ut filips känsliga sida här så vi skippar det :) för hans skull. men sen vet man ju aldrig i framtiden.. (a)

tänkte även berätta att mina utslag jag fick av min nya hudkräm i fjällen har gått bort. härligt! hoppas de inte kommer tillbaka, kill myself then! -.- :)

nej ska lägga mig och dricka massa vatten, eftersom det är bra för kroppen tydligen, och tagga inför fyrishov imorn! yeah, segerkyss för min del blir det! det vet jag. jag känner det. imorn kommer det bli en bra dag :)

DRAMAQUEEN CHRISTINE BÖRJAR IKVÄLL OM EN KVART. LOVE.


idiot

kan nån förklara mitt beteende.
det är en dåre i min kropp.
pallar inte stå emot.
jag gör mig själv till en idiot.

jjjja.


keeeeeebab för fetton

oj oj, här får man skäll, förlåt fanny.. (a)  hehe.

sitter iaf i soffalicious nu och mår riktigt riktigt illa. två faktorer: ätit för mycket mat och sen svartsjuka. ja, där har ni det. mitt absolut största problem här i livet. sotis-emma. vet däremot inte om det märks men jag blir det minst 5 gånger om dagen. det är inte okej, jag vet. och det leder verkligen inte till något bra. och det är svartsjuka om allt också. inte bara filip. klart det är typ det som väger mest men iaf. "hon är söt, hon har stora bröst, snygg rumpa, bla bla bla. kolla fin bild. ska nog ragga, ligga med henne." visst, kanske skämt. men jag tar hårt på det även om jag inte ska. haha, jag är ju konstig fan. kul att det känns som att alla andra kommer före mig med. (okej, ska vara HELT ÄRLIG. min pojkvän lägger upp en bild på när en annan flicka kramar honom medan han inte ens kan ha officiell kontakt med mig på "fejjan". känns lagom kul. en annan sak om han hade haft det på mig med eller så. men men, vad ska man göra. vet att det bara är min ainre känslor som talar nu och det här är verkligen inget för andra att lägga vikt på. bara jag som måste jobba på min lilla svarta.) jag vill ju vara prio ett för någon hela tiden. men det är jag inte. inte så att jag vet eller känner det iaf. och då har man nog misslyckats lite om man försökt med det med.. solly. sen kanske jag är blind så det finns inte, men ett litet uppvak kanske är bra? nej, nu ska jag inte vara så emo som min otroligt fina pojkvän ALLTID säger.

sköna program ikväll som ska ses av mig. sen imorn är det friskolekampen hela dagen så ingen skola inte. sköööönt. får inte träffa filip på hela veckan för att det inte är jag som hör av mig. kul. men vill han leka så vet han vart jag finns. jag går ingenstans. sen på lördag träffar jag världens bästa olivia. typ döppe sönder ska vi! och på söndag är det allsvenskpremiär :) ska bli kul. ska gå med brudarna också. naice! sen kommer syster hit i en vecka direkt efter. kul (Y) faktiskt, ska bli kul att träffa henne.

"BÄST FÖRE DATUM:"



negerballe

sitter utanför mitt klassrum nu. de andra har lektion. men inte jag. det suuuuuuuger. har varit lite på stan men det känns så jäääävla B om jag får vara ärlig. jag går ju is kolan nu liksom. vet inte vad et är men det är något som säger emot. sen orkar jag inte släpa på en massa kassar eller aa, påsar sen om jag köper det. får dra in till sthlm och köpa det som behövs!

aja, ska kolla runt lite här på nätet.

HARDCORE IN MY ASS

btw, du är ful :)



under pressure

match på ingång. ska ta halv två bussen till märtttta och sen pendeln. får se om jag åker direkt till filip efteråt eller om jag åker hem emellan.

for now.

BAJPAJ!


ett litet förtydligande

tänkte bara tala om att om ni någon gång försöker få tag på mig genom att ringa dolt nummer så tyvärr.
en av de värsta sakerna i mitt liv är att svara på dolt. leder aldrig till något bra typ.
jag gör det bara inte.
så isf send me a message innan så jag vet. :)
hatar folk som busringer också, fast jag själv kanske inte är så oskyldig.. hiho.



i know my limit, what limit?

shuuuu rockers!

en heeeelt sinnesförvirrad emma här nu. men det är väl så det ska vara antar jag..

skola idag (nehe liksom..) och slapp (sömn) i soffan har det varit på menyn idag. sög/suger hästballe. ska kolla nya filmer jag varit kriminell för att få ned. the box, ALI G-IN DA HOUSE, thirteen och new moon :) kände bara för att klicka hem dom liksom. (a)

imorn är det fredag. ska till stallet och rida dubbel lektion 17-19. om någon är intresserad åker jag antingen 13 eller 15 bussen ifrån knivsta efter skolish... lalalala :) hiho. sen på kvällen har jag inget planerat. lördag följer upp med match på eftermiddagen med linus&co. och senare till firren filip. work? yyyyyyy.

lateeeeeeer!

I'M MRS. LIFESTYLES OF THE RICH AND FAMOUS


i still love you

idag åkte min bästa vän till himlen.
hon somnade så fint i min famn.
fina missen.

Vila i frid Agnes <3
11 November 2000
~
3 Mars 2010



det gör så ont.
men du har det bra nu.
hälsa mio.

du kommer alltid att finnas i mitt ♥



shonnar vet

shuuuuu bre!

hehe, sitter och äter på gårdagens kladdis med grädde. gött! har varit i skolan idag. gick bra det. fick träffa snugglahästen så det var skönt. släppte även den stora bomben då om rent idioti enligt alla utom mig.. tatuerat in mitt och filips datum. vet att ni blir som frågetecken nu och "hur kunde du? tänk om det tar slut? vad säger han?" m.m. det enda jag säger är att jag lever i nuet och det var lite av en impuls grej som jag kände var kul och fint då. tycker jag nu med. och om det ksiter sig. kirrar lätt en blomma över. den är inte stor, 4 cm kanske nere på höger foten under cp-knölen, 2009-10-10. och ja det gjorde lite ont, men inte så farligt. men värre än min piercing! haha :) aja, nu vet ni det.

fick skoltröjan idag i skolan med. den är schöööön och sniiiiiigg! jensen bitch it is B) skrev även emma på luvan. kosta lite för mycket enligt min mening men det är bara en gång i livet (Y)

men ska plugga lite nu. måste fast att jag nästen hellre hoppar framför tåget.. men eftersom jag inte gjort det än orkar jag nog ta igenom mig det hjär med. :)

FOR YOU MY FRIENDS. I LIVE.





living in a dream. nightmare.



this is my life, my friend

hej hopp kallestropp!

skola idag första dagen efter lovet. det gick bra. räknade matte som en liten tönt :) sen åt jag lunch med olle som jag även skulle åkt tåget med efterår. men det sket han ju i. kom på att han hade faktiskt datotkunskap att gå på. suck -.- jag fick då ruscha till burrelurren. väl hemma hade jag tråkigt. kollade datorn, såg klart benjamin button, baka kladdkaka och duschade. NETT :)

ikväll kommer fillelirre. då ska vi busa och kolla boston tea party som börjar igen! yey! sen sover han här och kommer återigen och hälsar på imorn eftermiddag. känns guld det. helgen ser som så ut nu: häst, filip och jobb. kul(Y) på tal om häst ska jag till stallet tisdag och onsdag och ha vollokorven. toppeeeeeeen (maria montazami dialekt)

nej laga mat med mor min nu.

PUSS OCH KRAM HA DET GÖTT HAJ!


RSS 2.0